45215
  • Hont
    Ez nem volt vita Gergő!
    Tudod beszélgetni lehet, sőt kell is!
    A véleményét mindenkinek tiszteletben tartjuk, max nem értünk egyet vele!
    Én is osztom az előttem szólók véleményét...Ez a szélhámos banda óriási károkat okoz az egyébként is padlón heverő országunknak!
    Sajnos még korán sincs még vége!
    5millió embert kell eltüntetni ma Mo.ról.Aki nem tud elmenni, az meghal...
  • Gegi86
    Ennek az országnak azt kéne csinálni mint Izlandnak és akkor végre rend lenne. Ezzel én lezártam ezt a vitát.
  • [HUN]FaTaL
    "Nem lesz tandíj!"
    "Nem lesznek megszorítások!"

Sok idióta meg bekajálta a szokásos maszlagot.

Na befejeztem, mert az sg-n amúgyis tiltott a politika, ódákat lehetne zengeni erről (ahogy az előző kormányról is és a sor folytatható Mátyás királyig :D)
  • polluxware
    egészségügy..

ismerős volt ebben a témában bennfentes......

olyan story-kat hallottam ,hogy az átlag ember nem hinné el

pedig hogy megigérték a megbecsülést az orvosoknak áplóknak (körlevelek)

vagy emlékszik még valki arra amikor a tanárokat adott idő után 1év szabi+luxus utazásra küldték volna?

szóval ígérni lehet... de ez néha több volt annál;)

most meg..

áááh.. bocsánat hogy felhoztam, avagy gerjesztettem az off áradatot
  • polluxware
    de van egy E-50 -d...

• CptSAB
    off
    Megnyugtatlak, konzervatív baloldali gondolkodású ember vagyok, és ezt simán vállalom, miközben jobbos pajtásaitok ezt a szociáldemokrata gondolkodást eltörölnék a földről is. Ha 2014-ben ez az ország még jobban a pocsolyába megy, mert szarból vezet még az út máshová is, lehet simán megfogadom feleségem kérését, oszt itt hagyom ezt a trágyadombot, vissza sem nézve. Mert röhej, amikor 61 éves édesanyám is azt mondja, ha 10 évvel fiatalabb lenne elmenne külföldre dolgozni. Sokan kérdezik, gyereket mikor akarunk? A kérdés jó.. szeretnék.. de nincs miből, nincs hová. Egy 12 nm2-es lukba van benyomva minden cuccunk, kazánház a fürdőszobánk, konyha a folyosó. Kezemben pár régi bérpapír, pár éve még futotta arra, hogy elvigyem feleségemet havonta egyszer kajálni, tavaly már egy nap sem futotta Balatonra, idén már azt is meggondolom, hogy Kaposvárra, Dombóvárra egy plusz utat bevállaljak, valami miatt. Sógorom miután autómat átnéztük közölte 4 év max. és vehetek másikat, mert az öreg 22 éves Skoda lassan de biztosan enyészik el. Nem lesz miből venni. Hétvégén Siófok Kilitire mentem volna, rallyfutam, feleségem rokona szintén repül, sok fotóval a repülőtérről. Törölve.. 35 évesen több gyógyszer van a fiókban lassan, mint könyv a polcomon. Köszönöm, ezért megérte az elmúlt két év, a tengernyi stressz, magas vérnyomás az állandóan hol szorítsak a nadrágszíjon.. már nincs min, nemcsak 48-ból nem lehet megélni.
    on
  • polluxware
    Hofinak volt erre egy jó mondása..

"Te figyumááán, haver.. ha ez a Múlt ekkora barom... ,akkor méér van még mindig ott?"

sztem senki nem tagadja ,hogy tapicskolták az előzőek a sz*art itt eleget...

gáz csak az hogy 2012őt írunk és tudtommal már más a menedzsment... és úgytom eddig csak a gazdagok lettek méggazdagabbak ->á'la 16%os adó, devizahitel támogatás egy összegben...

új munkatörvénykönyv.. aljas köpedék rokkantak... kultúrában tisztogatások..

lehet őket védeni... te én úgy szeretem őket

rózsaszínű 2/3os függöny se fed be már mindent

oké hogy védi az ember az álláspontját, az ideológiáját én ezt tisztelem

de komolyan, ennyire minden áron? én úgy örülnék egy olyan fidesznek amiben nem csak egy ember dönt;)

off

• Hont
    Nekem is ez a gondom Győző!
    Én is megvenném szívesen!
    Szólj, ha találtál megoldást!
  • CptSAB
    Nem az én képem.. a saját képeim a lepusztultságról tanúskodnak. Egyszer jártam három éve a kerítésnél, tovább nem engedtek, Somogyi Hírlapnak voltak brutális képei, még amikor a tárgyalások folytak a befektetővel. Aztán nvl. képviselők nekiestek a befektetőnek, majd a végén ők vádolták a kormányt, hogy nem jött létre.. hja. Tetű banda..
    De egy egykori katonatiszt oldaláról jobban látszik:
    Légifotók, Taszár
    Amikor amcsik itt voltak, felújították, a régi beton új aszfaltot kapott, felépült a polgári terminál. Megvoltak a tervek a gyorsforgalmi útvonalhálózatra, amelynek 2015-ig kellett volna elkészülni. Ma ez van.. P. Sanyi bm cége őrzi évek óta a repülőteret sokmilláért.. közben mindent szétloptak amit bírtak..
  • gfarkas
    Igen, regisztrált kandúr vagyok, nagy élvezettel használom az eddigi produktumokat és csak pozitívumokról és szuperlatívuszokban tudok én is nyilatkozni, ezért is akarom megvenni Pért.
    Köszi, megpróbálom felvenni a kapcsolatot a fiúkkal, csak nem tudom ki az "illetékes olvtárs", hogy úgymondjam a kereskedelmi igazgató.
  • Clidey
    Ide látogass el, tuti hogy tudnak Neked segíteni a scenery megvásárlását illetően! Amúgy nem akarok "hazabeszélni", de szerintem simán megéri az árát, sőt...!
  • eyecandy
    A tapasztalat beszél belőled, hiszen a rendszerváltáskor már 4 éves voltál.
  • gfarkas
    Jó a képed Taszárról.Egyszer Kecsórol Taszárnak jöttünk haza IFF tanfolyamról Minyóval, akkor láttam ilyen távlatból, mert köröztünk vagy 20 percig eje ugratás miatt.(addig nem szállhattunk le a légtér foglaltsága miatt hiába volt velünk a Kositzky tábornok úr)
    OFF
    Igazad van Tomi, ha kollégával akarok találkozni akkor kimegyek valamelyik multi áruházba, ahol repülőmérnökök teljesítenek biztonságiőri szolgálatot.
    Pápát is a fidesz zárta be, az ő vezérkari főnökük írta alá a nyugdíjba küldő parancsomat, most meg fizetem a 16 %-ot.Egyébként erre sincs munka, a feleségemet szerdán küldték el, a szomszédom vállalkozása hétfőn húzta le a redőnyt.Koromnál fogva sok kormányt túléltem már de ekkora és ennyire idióta, arrogáns és dilettáns bandára nem emlékszem.
    ON
    Kérdezném (mástól is), hogy a LHPR sceneryt meg lehet-e vásárolni bankkártya nélkül, mert szégyen ide, szégyen oda - nekem olyanom nincs és nem is akarok pillanatnyilag.
  • [HUN]FaTaL
    OFF
    A mostani mocskot azt bizony a fidesz csinálta az idiótábbnál idiótább döntéseikkel.
    ON
  • Gegi86
    OFF
    Lehet a Fideszt szidni csak ne felejtsünk el valamit, ezt a mocskot ami ebben az országban van nem a fidesz csinálta hanem kedves Bal-lib. Tény hogy a fidesznek sok rossz döntése volt, de ha a többi kormánynak is csak ennyi lett volna nem itt tartanánk.
    ON
  • CptSAB
    Én inkább az elvett műszak pótlékomnak örülnék, ha visszakapnám, és nem azért kellene hitelt felvennem, mert szarabbul élek, mint két éve, vagy tavaly ilyenkor, a papíron kiba*zottúl jól csengő fizummal, aminek más körülmények között úgy örülnék, mint majom a fas*ának, csak éppen a körülmények.. nincs pénzem új cipőre, nadrágra.. az autóm 130 ezres javítási költsége eltüntette a fizetésemet, úgy ahogy van, és nap mint nap újabb és újabb sarcokról zengedez a sajtó, aminek ez a degradált narancsszinű társaság még tapsikol is.. És ha azt veszem, hogy egy kibaszott jó szakmát akartam megtanulni még pár éve azért, hogy Taszáron cargo-repteret terveztek, hogy majd kurva jól lehetne keresni vele, ha sikerülne elhelyezkedni, ma nem bánom, hogy bele sem vágtam, nem öltem bele százezreket a képzésbe.. mert az is hitelből ment volna.. a sok Észak-Dunántúli kispajtást meg szívesen elküldeném ide délre dolgozni bagóért, már ha talál állást.. Olyan szép, hogy az egykori taszári gárda is szakmán kívűl dolgozik, nyugdíjas vadászpilóta portásként, biztonsági őrőkként, képzett katonák kulimunkákat végeznek, kivéve a fineszesebbeket, akik a kárpótlási szezonban annyi földet harácsoltak össze, amennyit bírtak..
  • Gegi86
    Híd el itt a környéken örülnének az emberek ha kínainak dolgozhatnának.
  • CptSAB
    Kínai tőke, a repülőtéren kínai munkásokkal, a szennyesüket nem teregetnék ki a magyarnak az tuti. Amúgy meg fantasztikus, hogy lassan mindenhol a kínai fos lebeg ebben az országban. Menjetek el dolgozni egy kínainak, és megtudjátok milyen fasza is..
  • CptSAB
    Remélem linkeli, mutatok egy ilyen repülőteret, C-141, C-17, C-5 Galaxy, elég nagy tehermadarak és simán leszálltak.

• Gegi86
    Most nem azért az egy dolog hogy van Mezőkövesden reptér de valószínűleg a pálya állapota nem a legjobb, és a beruházoknak 600 hektáros területre van szüksége. És szükség van a fejlesztésre (mert Vas megye az egyetlen dunántúli megye ahol nincs autópálya).
  • jaszy76
    És ami a legfontosabb: tudnék bámészkodni. :)
  • jaszy76
    Én úgy tudom, hogy a befektető Nyugat-Magyarországot részesíti előnyben, ezen belül is Szombathely környéke az elsődleges befektetési célpontja.
    Nyilván, hogy a lobbi befolyásolja a befektető döntését, de a szombathelyi régiónak sem ártana vmilyen irányú fejlődés.
  • polluxware
    mámegintazaundorítókülfölditőke
  • polluxware
    azéééér merezt most MI építsük!

vágod?!

jössz itt nekem azzal a sok posztneoliberáliskommunistasalakgyantatéveseszmélyűelfajzottmúltidézőalacsonyminőségű betonnyal
  • Papirzacsi
    Mezőkövesd 3500 méter, autópálya közvetlenül a reptér mellett, a pálya másik oldalán meg 2 pályás vasút. Nyilván lenne mit felújítani a reptéren...
  • Gegi86
    De nem tudsz olyan repteret mondani ez országba amire nagy cargo képek letudnak szállni, ja és amit terveznek az egy 4 km pálya lenne. Volt amikor azt mondták, hogy valamelyik nagy amerikai futár szolgálat itt nyitna bázist és szeretnék ha a bécsi reptér cargo forgalma is ide jönne, de ehhez meg kéne építeni m84 autópályát.
  • Papirzacsi
    Nem értem minek még egy betoncsík az országnak, amikor csomó ott áll kihasználatlanul...
  • Gegi86
    Ez így van, egyébként mikor olvastam a hírt nem hittem volna el ha egy ismerősöm nem mondta volna, hogy tűzoltóság már az engedélyeket állítja ki a reptérhez és a hozzá tartozó gyárakra.
  • jaszy76
    Viszont azt is hallani, hogy pont az állam töketlenkedése és a mérhetetlen bürokrácia miatt lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
    Normál ügymenet esetén, az eredeti tervek szerint már építeni kellene, nem?
  • Gegi86
    Igen jól tudod az állam annyit vállal, hogy az engedélyeztetéseket felgyorsítja és kiépíti az m86 autóutat és a vasúti összeköttetést, tömören az infrastruktúrát az állam állja.
  • jaszy76
    Én úgy tudom, hogy kínai befektetők pénzéből épülne, teljesen magántőkéből.
  • polluxware
    mit izgulsz addig amíg a te adódból van?

stadionnak jobban örülnél?
  • Gegi86
    Én azért nem így látom.
  • CptSAB
    Ku*rva gazdag ország.. értelme nulla..
  • Hont
    Az, hogy iFLY ablakot elhúzod és kihajolsz...
    Nálam pl a Flight Direktort ha nappal szembe repülök, alig lehet látni!
    Gondolom ez a nagy felbontás miatt is lehet...
    Olyan vékonyka az a kis magenta vonal, hogy szinte láthatatlan! Most meg egy kicsit közelebb hajolok és már látom is!
    CSak ami gáz, hogy most meg kellene tanulni az egeret bal kézzel baszogatni..., Vagy a joy-t...
    Mondjuk nem véletlen 2 fő a személyzet!Legutoljára már elég jól ment a 737 trimmelése, de ott se tudtam nagyon elengedni a kormányt leszállásnál, hogy fényeket vagy pl sebit állítsak...
    Szóval a jobbkezesek baromi suták bal kézzel!
  • fs9pilot
    Nekem parasztmegoldással van ez.. FaceTrackNoir a neve. :) Ez nem a ledes kiadás. De ez is nagyon jó.. Csak sokat kell finomhangolni.
  • Hont
    Na ma sikeresen megkaptam a TrackIr-em!
    Várakozáson felüli!

Igaz újra meg kell tanulni vele repülni!:)
    Ajánlom mindenkinek!
  • Gegi86
    Nem akarom elkiabálni de ősszel meglehet a Vát-Porpác reptér alapkő letétele.
  • Matth3w
    Nem hanem pl olyanra gondolok, hogy az overhead panalt kirakom az ipad kepere vagy az fmc-t mint egy masik monitor! Van egy progi maxivista a neve de nem tudom megcsinalni, erre akar plusz monitorkent laptopot is kothetnek
  • Hypo #39295
    Hali, szimre gondolsz? checklistet meg ezt szoktam használni
    http://fswidgets.com/shop/product_info.php?products_id=52

össze van kötve a szimmel és szépen látom merrer megyek sokfele map van hozza.

Valósba meg épp most leptem meg magam egy kulso gps el ipadhez és van nekem az Airnav Pro IOS cucc amibe az a nagyszerű hogy magyarország légtere, elevationje waypontok repterek mind benne vannak amit pénzért meg lehet venni az a 3d domborzata de az nekem nem kell:)