MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
persze az megy, csak én mozgok kevésbé😊))))))

azert a napkozbeni zero latas es -10 nem olyan jo am, plane hogy jegesedes

Hidegben is megy az a repulo😉

Hypo
😊) ma! még pár napja minusz 15. De ami kesik nem múlik. Csak ne lenne olyan "olcso"

Papirzacsi
Arra van az altitude intervention (ALT INTV) gomb, hogy ne kelljen ki be kapcsolgatni a VNAV-ot.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hont
Megnéztem ma világosba! Egy Q300 Air France gép és a 7B-n áll!
Hogy a kutyák harapják ki a kerekét...<#violent>
csak most tudtam megnézni, nagyon köszi a szép emléket!
Valoban jonak tunik😉
De mit akarsz meg joidot😄 itt a tavasz...

Hypo
😊 AirNavPro a leghasznalhatobb, valos repulesnel na nesomakra majd elesben is kiprobalom jon a jo ido

Igen sajnos nem lehet, egyebkent en is chartra hasznalom
Van remote desktop programom de az meg ugye megis csak egy asztal kezelo nem kulon" monitorkent " hasznalhato
Nah majd kitalalok vmit😊
Van egy progi meg amivel nagyon szemezek az air track (appstoreban megtalalod) csak azert az is 24 euro

spyy55
Azok már szinte alapok 😊 - kifelejtettem.

jaszy76
Nekem is lenne egy nyûgöm.
FO elõtti Warning Panelen az ENG világít. A figyelmeztetés oka lehet:
-Reverser
-EEC ALTN MODE
-Engine Control

Ennek ellenére nem jövök rá, hogy mit keressek.
Tudtok tippeket adni, hogy mit nézhetek el?
Taxizás elõtti ellenõrzésnél járok...
Betett nekem ez a pár hónap kihagyás. 😊

Hypo
leadott FP nel nem hiszem hogy magasabbra utasit az ATC, stepclimb masik kerdes bar azt is meglehet oldani fs atc vel is.

spyy55
Ha a beállított magasságra értél és az irányító emelkedésre utasít, majd elkezded tegergetni feljebb az MCP-n a magit (ami az FMC-ben is elvileg beállítva - ugye?!), akkor csak a VNAV-ra egy gyors KI-BE katt és elvileg mûkszik. (LNAV+VNAV+CMDA)

#37818: nem emlékszem, hogy lenne static aircraft, de ha igen, akkor talán valami stat_airc.bgl

Hypo
ingyen nem fogod megoldani szerintem, mert mindenkepp kell egy program ami osszekoti az iphonet es a szimulatort, vagy ami emulalja hogy az ipad csak egy monitor. ( ha windowsos lenne talan akkor, bar akkor meg egy fos lenne😊))

Jelenleg bonyolultabb gepek fmc jet csak igy lehet kivezetni, vagy project magenta egy vagyonert de az nem tudom ipadet tamogat e egyaltalan.

vagy kulso fmc hardware VRINSIGHT.com

Én jelenleg chartra, cheklistre, és moving mapre hasznalom az ipadet

jaszy76
MCP-n betekered a magasságot?

Hont
iFLY be hogy tudom a TCAS FAIL hibát hogy tudom orvosolni?
Régebben jó volt, most meg nem bírom beüzemelni.
Más!
NICE repterén áll egy ... talán DAS vagy nem tudom mi. De nem lehet elmenni mellette! Lehet azt valahogy törölni?
Koszonom , csak annyi problema van ezzel, hogy nem tudok belepni a forumra.
Regisztraltam de nem engedi, a masik pedig ezt a programot neztem de most nem szeretnek erre penzt aldozni igy sajnos mas alternativa kell😊

Hypo
http://ifly.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=569&title=ipad-for-an-fmc

és itt az app http://avatron.com/apps/air-display

Tudnatok arra megoldast, hogy ipadet hasznaljak fmcnek?! De ne ugy mint egy VNC-t hanem valahogy kabellel osszekotni mint egy monitor vagy projector?

Komolyan nem értem a logikát. Egyszerûen miért nem veszi be a VNAV a magasságokat, sebességeket? Vagyis a sebességet beveszi, süllyedésnél meg emelkedésnél is, de a magasságot egyszerûen nem akarja, akármit csinálok. Mindent kiszámol, minden szép és jó, de a süllyedés-emelkedés b*szik mûködni. Eléggé kiábrándító. Mikor jön hozzá az a "BIGFIX" csomag? =)

///M I Love BMW. :)

L Viper
Igen, az már mindig a miénk legalább.
Hypo
hát de legalabb van fs9 es fsx re malev is már csak ott van

spyy55
<#duma><#rinya><#rinya><#rinya>

#37809: hasznos minden tananyaga 😊 ajánlani tudom én is!

L Viper
jaszy76
Pár napja találtam rá, azóta agyalok, hogy megvegyem-e.
Meg a többi sem lehet rossz.

Willenbrock
Ezt a sceneryt töltöttem le egyébként.

Willenbrock
Nem tudom miért nem települ jól nálam ez a Domogyedovó scenery.Úgy csináltam ahogy le van írva:Az egész egy addon scenery mappában van,abban van egy uuut mappa amiben egy textures és egy scenery mappa.Az uuut mappát bemásoltam az addon scenerybe és az fs-ben hozzáadtam a scenery libraryban.Ennek ellenére fû nincs csak az új épület látszik.
Van még egy külön scenery mappa is a rarban ami egy Eure mappát tartalmaz benne 4 bgl fájllal amik amúgy is benne vannak az fs scenery/Eure mappájában.Mi lehet a gond?

gfarkas
Urak !

Mitõl lehet, hogy a PMDG 737-ben a Sound => PMDG => 737tng mappából egy szem hangot sem hallani, a gép saját soundjai meg jók ?
A gépet, az audio drivereket már uninstall ---> újra rak.

Hypo
Hypo
szep...legalabb vannak akik meg tudnak repulni.....

Hypo
ne hogy már nem ertettekek hat beszarok !!!!!!!!!

na inkabb hagyom....

spyy55
- A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnynak, mely képtelen repülni?
- Van, mert a szárnyak õrzik annak az emlékét, amikor még tudtak repülni.

jaszy76
<#eljen>

Stauff
Pedig a videojáték iparban évtizedes hagyománya van a "When it's done" kifejezésnek. Az egyik fejlesztõguru egyszer egy újságíró megkeresésére poénból ezzel a dumával válaszolt. Azóta egy kicsit talán szállóige lett a "TBA" azaz "To be announced" kifejezés helyett.

Nincs ebben semmi politika! 😊

Hont
Ez KURVA JÓ sikerült!
Kár hogy pont ilyen apróból!
Nagyon profi munka ez örök film marad az utókornak!
Én majdnem elbõgtem magam!
Köszönöm szépen Tibi!
Clidey
+ <#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey

😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

spyy55
Hypo
nem errõl beszéltem TE😊))))))
Hanem egy kérdésre nem az a válasz hogy még nem tudják, hanem hogy amikor kijön😊) hát persze hogy akkor Maestro😊)

Amugy mit leirtal tök egyetértek szóval jót nevettem😊

Clidey
Szerintem abszolút nem fideszes duma.
Sokkal többre becsülöm ezt, mint az olyan kiadót, aki beígéri a cuccát folyó hó tizedikére, a népek jól rá vannak izgulva várják mint a messiást, aztán jön a hidegzuhany: mégse adják ki tizedikén csak tizenötödikén. A nép tûkön ül, végre eljön a tizenötödike is, s vele együtt az újabb határidõ: harmincadika. Aztán két hónap múlva ki is adják a cuccot, persze tele hibával meg buggal.
Hát tudod mit...akkor inkább mondják azt hogy "when it's done". Akkor nem idegesíti magát az ember hogy "mikor jelenik már meg?!" hanem vár, elfoglalja magát mással. Aztán mikor megjelenik, örvendezik. 😊 És valszeg feleannyi bug sem lesz benne.
Persze a fentiek kizárólag az iFly tekintetében igazak, ez az õ üzletpolitikájuk. Persze azért csöpögtetnek néha-néha infókat, és abból az tûnik ki hogy eléggé odabaszós lesz a cucc, és már nagyon közel vannak a releaséhoz. Majd' az összes FSX fícsört belerámolták az FS9-es verzióba is, tengernyi bugot és hiányosságot javítottak mind rendszerileg mind modellezésileg, szóval van mire várni... 😊
Én a magam részérõl nem idegeskedem; a mostani változat is már közel tökéletes számomra, szóval jól elvagyok vele amíg kijön a Pack. 😊

Hont
Én egyenlõre nem rakom vissza az eredetit!
Ez sokkal realisztikusabb.
Ami a Taxi light illeti, próbálom nélkülözni...😞
Hypo
ne bazz ez olyan fideszes volt,

Clidey
When it's done. 😊

spyy55
Az maradt... 😞

Hypo
mikor is jön?

Clidey
Feleslegesen küzdesz vele, sose lesz jó. Ez generic iFly hiba ami a FP-ben lesz javitva. Ofisül fórumon van topikja is.
Addig használd az eredeti FS spotlight.bml-t.

spyy55
Tudom, ezzel tisztában vagyok 😊 csak zavar , hogy nem mûködik helyesen.

Hypo
figyu azert ne higgy el mindent amit latsz a videok tobbsegeben a fenyeket utolag rakjak ra foleg a repi videoknal sokkal egyszerubb és joval szebb😊

spyy55
DXTBmp-ben az alap balról világít. Ez a variáció VC-ben jó, de spot-ban nem. elforgattam balra, hogy alulról felfelé világítson: akkor külsõ és cockpit-ben jó (még taxi is), de VC-ben nem 😞 Próbáltad, hogy nálad jó-e?
Persze VC-ben repülõk mindig, de a video-k miatt zavaró...(lesz)