MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert a napkozbeni zero latas es -10 nem olyan jo am, plane hogy jegesedes
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hogy a kutyák harapják ki a kerekét...<#violent>#violent>
De mit akarsz meg joidot😄 itt a tavasz...
Van remote desktop programom de az meg ugye megis csak egy asztal kezelo nem kulon" monitorkent " hasznalhato
Nah majd kitalalok vmit😊
Van egy progi meg amivel nagyon szemezek az air track (appstoreban megtalalod) csak azert az is 24 euro
FO elõtti Warning Panelen az ENG világít. A figyelmeztetés oka lehet:
-Reverser
-EEC ALTN MODE
-Engine Control
Ennek ellenére nem jövök rá, hogy mit keressek.
Tudtok tippeket adni, hogy mit nézhetek el?
Taxizás elõtti ellenõrzésnél járok...
Betett nekem ez a pár hónap kihagyás. 😊
#37818: nem emlékszem, hogy lenne static aircraft, de ha igen, akkor talán valami stat_airc.bgl
Jelenleg bonyolultabb gepek fmc jet csak igy lehet kivezetni, vagy project magenta egy vagyonert de az nem tudom ipadet tamogat e egyaltalan.
vagy kulso fmc hardware VRINSIGHT.com
Én jelenleg chartra, cheklistre, és moving mapre hasznalom az ipadet
Régebben jó volt, most meg nem bírom beüzemelni.
Más!
NICE repterén áll egy ... talán DAS vagy nem tudom mi. De nem lehet elmenni mellette! Lehet azt valahogy törölni?
Regisztraltam de nem engedi, a masik pedig ezt a programot neztem de most nem szeretnek erre penzt aldozni igy sajnos mas alternativa kell😊
és itt az app http://avatron.com/apps/air-display
///M I Love BMW. :)
#37809: hasznos minden tananyaga 😊 ajánlani tudom én is!
Van még egy külön scenery mappa is a rarban ami egy Eure mappát tartalmaz benne 4 bgl fájllal amik amúgy is benne vannak az fs scenery/Eure mappájában.Mi lehet a gond?
Mitõl lehet, hogy a PMDG 737-ben a Sound => PMDG => 737tng mappából egy szem hangot sem hallani, a gép saját soundjai meg jók ?
A gépet, az audio drivereket már uninstall ---> újra rak.
- Van, mert a szárnyak õrzik annak az emlékét, amikor még tudtak repülni.
Nincs ebben semmi politika! 😊
Kár hogy pont ilyen apróból!
Nagyon profi munka ez örök film marad az utókornak!
Én majdnem elbõgtem magam!
Köszönöm szépen Tibi!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hanem egy kérdésre nem az a válasz hogy még nem tudják, hanem hogy amikor kijön😊) hát persze hogy akkor Maestro😊)
Amugy mit leirtal tök egyetértek szóval jót nevettem😊
Sokkal többre becsülöm ezt, mint az olyan kiadót, aki beígéri a cuccát folyó hó tizedikére, a népek jól rá vannak izgulva várják mint a messiást, aztán jön a hidegzuhany: mégse adják ki tizedikén csak tizenötödikén. A nép tûkön ül, végre eljön a tizenötödike is, s vele együtt az újabb határidõ: harmincadika. Aztán két hónap múlva ki is adják a cuccot, persze tele hibával meg buggal.
Hát tudod mit...akkor inkább mondják azt hogy "when it's done". Akkor nem idegesíti magát az ember hogy "mikor jelenik már meg?!" hanem vár, elfoglalja magát mással. Aztán mikor megjelenik, örvendezik. 😊 És valszeg feleannyi bug sem lesz benne.
Persze a fentiek kizárólag az iFly tekintetében igazak, ez az õ üzletpolitikájuk. Persze azért csöpögtetnek néha-néha infókat, és abból az tûnik ki hogy eléggé odabaszós lesz a cucc, és már nagyon közel vannak a releaséhoz. Majd' az összes FSX fícsört belerámolták az FS9-es verzióba is, tengernyi bugot és hiányosságot javítottak mind rendszerileg mind modellezésileg, szóval van mire várni... 😊
Én a magam részérõl nem idegeskedem; a mostani változat is már közel tökéletes számomra, szóval jól elvagyok vele amíg kijön a Pack. 😊
Ez sokkal realisztikusabb.
Ami a Taxi light illeti, próbálom nélkülözni...😞
Addig használd az eredeti FS spotlight.bml-t.