MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószinû azért mert nem eredeti.
leonforce
szevasztok..!
egy kis segitsegre lenne szuksegem a pilotatarsaktol..
ujra raktam az XP-t a C-n es mikor a PMDG(737,747)vel jatszanek a display-ek kikapcsolnak..fel percig mukodnek csak, aztan elsotetednek a kepernyok..mas rendszerek ugy nez ki mukodnek..
mindent ugy csinalok mint regen..
ha valaki tudna esetleg segiteni megkoszonnem..

Seven-Four-Seven--Heavy

Sziasztok!
Gépfrissítés után próbálkoztam fsx-re átállni, de sajnos még mindig nem generálódik másodpercenként megfelelõ mennyiségû képkocka. Szóval maradok fs9-nél.
Ezzel kapcsolatba kérnék tanácsot; milyen talajtextúra, domborzatjavító addonokat érdemes felpakolni, ami széppé varázsolja a látványt. Jelenleg ami van; REX, Real H2O, Aerosoft Bp. 1.5, LHSimulation repterek.
Mit lenne érdemes általános terepcsomagként felpakolni még? GE Pro, FSGenesis, UT Europe, ...?
Hont
Egyébként én sem tartanám rossz ötletnek egy kizárólag szakmai tagokból álló társaság alapítását! Ami a gond, hogy ez olyan, mint a kommunizmus! Nagyon fasza dolog elméleti síkon, csak az a gond vele, hogy megvalósíthatatlan! Ahogy "jól" mûködni kezdene a politika azonnal rá tenné a kezét!Mindenki harapni akarna belõle és a végén a kártalanításnál a végrehajtó zsebébe menne 8.5milliárd forint! Az egy fél LÓBÉLA!
A pénz és hatalomvágy felfalja a világot!
polluxware
ezt kifejtenéd? ("pure"pusztán kíváncsiságból kérdem..)

Hát igen
gfarkas
Hali!

Elõször menj el ide, nézd át és ha még nem ment el a kedved akkor még gyere vissza és kérdezz és csinálni, csinálni ... ;-)

Üdv!
Az lenne a kérésem hogy, hogy lehet az FS-be a gépeket festeni?
Elõre is köszi a segitséget 😊
Hypo
nekem a parasztoktól olyanok akik ilyenekkel jarkalnak de hát mit csinaljunk ezekbõl még importálni is tudnánk😊

De köszi az elnézést😊))))

De okádhatnékom van már a hámmer'tõl. 😄D De neked elnézem. 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

///M I Love BMW. :)

Hypo
CSAK NE HUMMER-el😊))))

Ice runway in New Hampshire: Kép

Nem gyenge. 😊 Kipróbálnám. 😄

Hypo
az optimalizalt felhokkel jobb eredmenyt lehet elerni

Hont
REX-ben az Options menüben van a "Pitch Black" nevû tulajdonság!
Ez mit takar? Defaultban ez nincs be x-elve. Nem veszek észre semmi változást.
Ugyan ez a kérdésem a "DXT3 optimized Clouds" kapcsolatban is!
A manualja nem foglakozik vele, vagy legalább is én nem találtam ezekre utaló részt!
Hypo
<#vigyor5><#wave>
örülök, hogy segithettem, jó leszállást!

spyy55
Érdemes volt <#eljen> !

[HUN]FaTaL
Pl. nav2-be tekered a következõt és csak váltani kell, aztán nav1-be tekersz, megint váltasz stb. Bár nem repültem VOR-VOR, de én így csinálnám 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Jajj ez a Misike már megint kavar... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Változó melyik milyen távolságra hat(fsben csak az adótól, és a domborzattól függ).

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Willenbrock
Az lenne a kérdésem hogy a VOR vevõ a gépen kb.80 kilóméterrõl tudja venni a jelet aztán elveszti.Ez nem nagy távolság,ha VOR alapján repülök egy hosszabb útvonalat akkor egy csomó adó esik útba,ezeket mindíg be kell állítgatni a NAV1 csatornába?Mert így mindíg az újabb frekvenciák beállításával menne az idõ.Vagy más módszerrel kell csinálni?

spyy55
Köszi, kipróbálom.

Hont
Hypo
VISIBILITY es CLOUDS
en kiprobalnam ezzel a beallitassal
MAX_UNLIMITED_VIS=36210
CLOUD_DRAW_DISTANCE=6
3D_CLOUD_PERCENT=60
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7
CloudsImpostorRingRadius=57600.000000

a 3d clouds 100 on persze szep de vesz is fps-t

Itt is at lehetne irni par dolgot ez a tied most:

UPPER_FRAMERATE_LIMIT=40 --- 30/27
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=60 --- mehet feljebb

TERRAIN_ERROR_FACTOR=100.000000
TERRAIN_MIN_DEM_AREA=10.000000
TERRAIN_MAX_DEM_AREA=100.000000
TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=21
TERRAIN_TEXTURE_SIZE_EXP=8
TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5
TERRAIN_USE_GRADIENT_MAP=1
TERRAIN_EXTENDED_TEXTURES=1
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=0.000000 --- EZ igy nem biztos hogy jo mind a harom ertek nullan
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=0.000000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=0

ESETLEG:

TERRAIN_ERROR_FACTOR=90.000000
TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=20
TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=4
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.500000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=3

ESTELEG masik verzio2:

TERRAIN_ERROR_FACTOR=90.000000
TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=19
TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=4.500000 //was 3.500000 //9.900000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=9.00000 //was 4.00000 //3.500000 //4.900000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=232 //was 3.5

spyy55
Nos, itt van a nyers: FS9.CFG Kíváncsi vagyok, mikkel lehetne feljebb húzni FS-t... ötletek?

Hypo
passz nem tudom ivao mit kavarhatott be CTD rol hallottam mar.

Újrarakom. Az a legegyszerûbb. 😊
Nem tudom mit írhatott felül az ivao online programcsomagja, így nem kotorászok a fájlok között.
Az AISmooth program ötletet pedig köszöntem. <#zavart1>

Hypo
az a gond hogy ha altalanos lenne amit irsz megertenem de nem mindenkinel vannak ekkora galibak szoval...😊

Ui.: Mert igaz nem nagy kunszt újratenni az iFly -t, de már unom hogy mindent újra kell rakni valamit ha FS-rõl van szó, könnyebb irányból sosem lehet megközelíteni. 😄

Bár lehet hogy az lesz, mert szerintem ez beleégetett valamit. de nagyon.

Hypo
aismooth segithet az elso probleman

Imádom az olyan FS anomáliákat, amikor képes egyszerre és egy irányba reptetni kb. 30 AI gépet. Hát, inkább nem számolnék be az FS értékrõl, amikor ez bekövetkezik. 😄 A traffic csak 60%-on van, de ebbõl tanulva leveszem 40% -ra, a GA -t pedig kilövöm csak az Airline -t hagyom meg.

Más téma..
Végre tökéletesen mûködik a VNAV. Viszont most már a transzponderem sz*rt be, és vele együtt a tíkesz. Állandóan TCAS Fail -t dobál, a kijelzõn is, és hangüzenetben is. A transponder -t valamiért alapból 2000 -re tekeri, eddig alapból mindig 1200 volt. Ez azóta van amióta felraktam az IVAO online cuccokat, de utána letöröltem. Azóta kaki a TCAS meg a transzponder. Jó, mert annyira nem életbevágó de jó lenne azért ha nem virítana sárgán a sarokban a TCAS FAIL! -jelzés. Meg úgy általában. iFly reinstall nélkül megoldható lenne?

Hali!!!Nem tudja valaki honnan tudnám ezt letölteni?
Flight Simulator Scenery Pack - Europe
Elõre is köszi!!!
Hypo
fs9.cfg a lenyeges reszeket esetleg becopyzhatnad hogy lassuk a bibi okat, visibility?

spyy55
Talán az FS9 enginéje miatt, de nem töltõdnek be a távolabbi objektumok és a rácsozás is tompább. A terrain és scenery objects menüben minden fullon... (tudom, hogy lerágott csont, de MIÉRT?)

Hypo
egy jobb felho porra alazza a nehez munkaval megszerzett FPS-t

Hypo
mar nagyon varjuk mert ugy lesz teljes az élvezet

m814
A library pakk a scenerykhez kell.Az új Landmarks csomag amiben a tornyok is benne lesznek már, még az utolsó simításokon esik át éppen, de rövidesen elérhetõ lesz.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hont
Próbáltatok már idõjárási anomáliát szerkeszteni?😄
Csináltam olyat...!
Kilinccsel elõre repült az iFLY!😊
Azért azt elárulom, hogy sikerült olyan felhõzetet produkálnom, hogy 18-19 ig leesett az FPS sima FranciaVFR felett! Baromi szép felhõrétegeket lehet felépíteni!
Volt ám nyélgáz, meg padló fék!😄 A kormányról ne is beszéljünk...
Fedon
Én azt olvastam a fórumukon, hogy a következõ packban lesz benne.

Stauff
Hozzátenném se FSX-ben, sem FS9-ben nincs.

Stauff
Ez engem is érdekelne, mert múltkor én is kerestem a TV tornyot, de nem volt ott. Még valódi térképeket is elõvettem, hátha kicsit elnéztem az irányt de nem. Nálam is fent van a Library Base Pack és a Hungarian Landmarks pack is. De TV torony sehol.

spyy55
Eljött az idõ, hogy gyönyörködjek LHPP-n. Minden gyönyörû és le a kalappal!!! <#eljen> Egy repülés során a Mecsek tetején viszont nincs meg a TV torony. A Library Base Pack 0212 fent van. Mi lehet a bibi?

Hypo
iGmap,Pilotplan, checklist lite, AirnavPro

Fs el kapcsolatban!

Hypo
általában vagy fs el kapcsolatban?

Egyebkent ha egy normal monitort kotok a gepre es arra szeretnem atrakni a front panelt akkor siman fs en belul kell ezt megoldani vagy joo egy kuldo programmal?! Mert igy eleg sok fps-t vesztek

Koszonom ezt is neztem csak ezzel meg sokakanka gondja van es ez is tu macs😊
Ha meg okoskodni szeretned vele jailbreakelni kene ezt az ordogi masinat amihez nincs tul sok kedvem!

Hypo te egyebkent miket hasznalsz rajta azokon kivul amit mar irtal?

Hypo
😊 csak akkor meg torheti fel...

na huzok is ra most egy par chartot

Keresni kell .. 😊
Hypo
de ez se ingyenes ez volt a kollega gondja