45215
  • Hypo #39414
    :)))) ne is mond multkori ipad tesztelo korom vegen is a szamlara nezve kicsit megszedultem:))))
  • fs9pilot
    Ma úgy volt hogy röppenek egyet! El is határoztam magam, kimegyek. Mondom egy 45perces röppentyűt akarnék, ha lehetséges. Jó persze, ott a gép. Megyek oda a kollégához, rám néz, póker arccal rávágja: Szerintem te ma nem repülsz! - Mondom mé'? Mutatja a benya áras papírt, amin 700Ft/liter költség van. Mondom oké, akkor nézlek. :Ð A héten összejövünk ketten-hárman aztán eloszTYUK' a költségeket. :D

Konklúzió: Megint drágult az a sz*r. Át kellene állni étolajra. :DD
    1hónapja még "csak" 643/lityó volt. :)
  • polluxware
    távol álljon tőlem a további ragozás.. ,de

kikre volt jellemző a központosított mindenre kiterjedő kontroll (kúltúra, média, jog-gyakorlás)

200-300%os tervek...

sztem a jobboldali konzervatívok javarészének nem a diktatúrával volt gondja, hanem azzal hogy nem az ő kezükben van

az ember megnéz egy RÉGI Hofi kabarét és gyakorlatilag UGYANAZ a szitu csak más nevekkel és még színvonaltalanabb bakikkal...

rémes és röhejes..

a lényeg hogy ha lesz is változás ESETLEG:))))) akkor is ugyanott folytatjuk hála a gülüszemű fa*sznak, meg ennek a törpe gádzsónak
  • Hypo #39411
    Na befejezem en is ugy is hanynom kell a politikusoktol de azert az egy dolog hogy folyton demagog hulyesegeket teny nelkul hajtogatsz de hat demokracia van meg egy darabig talan szoval nyugodtan, de ilyet benyogni hogy a fideszesek meg a komcsik messze allnak egymastol:))))))))))))

A hét vicce majd azert ha van időd és nem a kotelezoen kiadott dumakat olvasod nezz mar utana hany mszmp partag es egyeb funkcionarius van a fideszben, meg hany 3/3 ..stb semmivel nem allnak rosszabbul mint az mszp sot jobbik mert hát ahogy hofi mondta kicsi országnak egy csürhéje van ugyan az aki nyilasvolt ment avosnak majd munkasornek aztan cserkesznek most meg polgarnak.
  • Hont
  • Matth3w
    akkor most én is közbe szólnék, ha sikerült a politikai eszmefuttatás akkor mutatnék egy aranyos kis programot.
    aki két út között unatkozik és szereti az űrrepülést próbálja ki Kerbal Space Program lényege nagyon egyszerű építs megadnak egy működő űrrepülőt és juss el vele a holdra persze ideális röp pályán
    Kerbal Space Program
    lehet demót is tölteni illetve internetországban is rá lehet találni folyamatosan frissítik el lehet vele lenni
  • fs9pilot
    Elnézést kérek... :((( Nem tanultam mára... Más órára készültem.
    Legközelebb készülni fogok LHPR -ről!
  • Clidey
    Nem a most megjelent LHPR sceneryn fotóztad?!? Szégyelld magad!! :))))
  • [HUN]FaTaL
  • Legvar
    Persze hogy nagy volt es marad is de ha nincs aki kivitelezze hiaba tervezed meg

Nemtudom hogy te hol eltel eddig de fidesz komcsik messze allnak egymastol.

• fs9pilot
    Megszakítom a politikai adást...
    Aszondja' HD Cockpit. XDD

• Hypo #39403
    mondjuk nem véletlen az ilyen fideszes duma mert ha valakik akkor ők aztan mindent a komcsiktol vesznek át ezt is az ész az bűn a mUNKÁS A NYERŐ azok meg sináltak egy ipari országot belőlünk igaz elég szart de legalább vót a csorinak allasa.....szép remények a jövöre nézve.
  • Hypo #39402
    Atyaég mit reggeliztél fidesz demagog tablettát hát ezt te se hiheted el!!!

Ez a kis ország mindig abbol tudott kitűnni, hogy az AGY állomány nagy volt, nem nekunk kell osszeszerelni a cuccokat arr aott van 1 miliard kinai nekunk KITALÁLNI KELL AZOKAT

de hogy latom mas a szemléleted sajnos megvezettek de hát egészségedre.
  • [HUN]FaTaL
    "Nem az ugyved fogja felepiteni a hazad, vagy te, hacsak nem vagy komuves!"

Senki nem fogja megépíteni a házad, ha nem lesz aki megtervezze, itt kezdődik a probléma :) A kőmüves tervek alapján dolgozik.
  • Legvar
    Abba azert belegondolsz hogy mostanaig ontotta a magyar az ilyen olyan diplomakat ugyved pszihomokus meg csupa olyan szakma amibol televagyunk! De egy jo szakmunkas mar kevesbe!
    Nem az ugyved fogja felepiteni a hazad, vagy te, hacsak nem vagy komuves!
    Es nem nem segedmunkasnak bagyunk jok de az"okos" emberbol mar nagyon sok van es ne menjunk bele hogy egy ket foiskola milyen eredmenyekkel kuldi utcara a diakokat mert elkeserito
  • Hypo #39399
    :))) én nem vélemenyt irtam hanem tényeket NAGY KÜLÖNBSÉG.

Ami az ázsiait illeti megint csuzstatsz, en az ellen vagyok hogy VIktor Ázsia népségnek nevez minket akiket kemeny kezzel kell fogni es csak segedmunkasnak jok. Nagy kulonbseg

de ahogy érzed
  • Legvar
    Egyebkent ti vagytok az azsiai tok ellen de akkor miert irod ugy mintha ez nekem fajna?:)
    Vagy eppen kozelkelet
    Sorold persze engem nem zavar!
    De mint mar mondtam mindenkinek megvan a velemenye nekem ez neked az nah ki donti el kinek van igaza?
  • Hypo #39397
    Ázsiai népség vagyunk nekunk mindegy, a bibsivel nem az a baj hanem hogy olyat szajkozol ami nem igy van.

Csak pár példa arra a csunya bibsi vagy kulfoldi tokere:
    - Izraeliek 42 Milliardos gazturbina vasarlasa ami a gyar dolgozoinak hosszu tavra ad megelhetest FUJJJJ
    - Mercedes Gyár FUJJJJ
    - AUDI gyár FUJJJJ
    - Cola üzem FUJJJJ
    - Teva Gyogyszergyar FUJJJJJJ

soroljam??

És akkor a nagy magyar toke

-CBA a haveri uzlet szar minosegben
    - OTP itthon dragabb a hitel mint romaniaba
    - Kozgep

stb

• Legvar
    Ha olvasnad en sem irtam hogy aldasom a fideszre , es azt sem hogy az elozo kormany a ludas mindenert, en csak azt mondtam hogy ok adogattak el szepen a gazdasagot, nem mondom hogy most meg vagyok mindennel elegedve!
    Ahogy te is mondod ez nyomjak le a torkomon, neked meg azt hogy ne tett semmit bla bla ! Valaki ezt az adot nezi valaki a masikat ki ezt olvassa ki azt! Rem egyszeru a keplet

A bibsivel meg szerintem semmi olyat nem mondtam miert ne lenne idevalo?
    Sajnalom ha valakit bantottam vele
  • Hypo #39395
    Amugy ha elolvasnad amit irtam akkor nincs benne olyan hogy csak a fidesz, az egesz politikai elitunk azzal foglalkozik hogy a holdudvarat elonyhoz jutassa es meggazdagodjon az orszag sorsa a kutyat nem erdekli max a szavazoik erdeke ennyi nagy kalap kaki az egesz
  • Hypo #39394
    Te most mirol beszelsz???? A Fidesz hagyta becsodolni semmit se tett, NE mond mar nekem hogy normalis volt ez a pikk pakk bezarjuk a boltot es meg kiserletet se teszunk a megoldasra?? Sot zerintem meg orultek is neki.

Az a kulfoldi toke ruszki toke bibsi toke dolog, hat ha ezzel teged meg lehet etetni akkor hajra. Tudom Viktor vezer megmondta a magyar toke jobb MUHAHAHAHA nem mindegy ki lopja ki a szadbol a falatot de ha te attol jobban alszol hogy az egy magyar zsebeben van aki ugyan ugy kiviszi az orszagbol akkor hajra.

Ha nem elnek az orszagba akkor azt mondanam hogy MEG IS ERDEMLITEK!!!!!!
  • perko
    szvsz a bibsizés nem idevaló
  • Legvar
    Nem dobalozas, ez teny a malev miatt is lehet mutogatni az aktualis kormanyra de nem ok adtak el egyebkent meg ha jobban orulnel az orosz tokenek vagy netan a bibsinek az egyeni dontes!
  • Hypo #39391
    senki se mentegette GYF-t ezzel kar dobalozni ez nem mentesit atol hogy ket eve orultek haza van az orszagban, Mind ketto egy kutya
  • polluxware
    azért ez az első olyan ország ahol, két párhuzamos realitás van egyszerre:)

azért ezt csak megcsináltuk.. én erre büszke vok
  • polluxware
    bocsánat már megen offffolok..
  • polluxware
    látod ez a szomorú..

az hogy szídjuk a MOST-ot, azért nem kell rögvest rávetíteni hogy itt aki szídja viktorkát az biztos "patás ördög" rajongó......

tőlem aztán kisütheted azt az ürgét olajban:))

(ha már budai gyulus nem tudta)
  • Legvar
    OFF
    akkor röppenjünk vissza pár évet és kérdezd meg az uralkodótól (gy feri) hogy miért adott el mindent malév, korházak gyárak etc. :)
    ON
  • polluxware
    az ilyen önálóan sorsa felöl dönteni nem tudó félázsiai származékoknak mint mi, végülis ez dukál
  • fs9pilot
    Marad még ebben az országban valami? Nem marad itt már semmi, lassan már egy IFA platóra felférne az egész Magyarország. Minden Német, Kínai, Japán, Orosz, Afrikai kézben van már. Vegyes Ország.

De nem is érdekel, csak felhúzom rajta magam.
  • Hypo #39384
    nem meglepő a hír, lassan hoznak ázsia szimulátort is hogy előre érezzük milyen jó is ha ázsiai szorgos munkások leszünk fejünk felett a szent korona és viktor vigyázó szeme.....
  • Hont
    Airbus rajongok van egy jó hírem!
    Persze a Boeingosok nem fognak örülni...:(
    Sajnos ma hallottam a hírt, hogy elviszik Ferihegyről a szimulátort és egy airbus-t hoznak helyette, hogy a Wizzair pilcsik tudják nyomni az órákat...
    Sajna így véget ér az én Boeinges pályafutásom is...:(
  • CptSAB
    400-as UTI, a csomagban van UM, US, U400.
  • gfarkas
    Erről meg Lipcse jutott eszembe,egyszer voltam ott valamelyik UTI-ért, ott volt nagyjavításon. Ott már akkor vegyes reptér volt.
    Érdekes, az SZRO antennára nem sajnálták a poligont, a jellegzetesebb kés- (rádió)antennát meg elspórolták.
    Még talán ki tudnám rámolni a rádióteret....(könnyebb, mert daruval majdnem egybe kiemelhető)
    Ma beüzemeltem LHPR-t, nagy élvezettel kisgépeztem az ismerős környéken.
  • CptSAB
    Győző ez neked tetszeni fog..

Letölthető az ai gép:
    NDK Légierős FS fórum

Érdemes egyébként olvasgatni a fórumot, lehet, hogy fapadosak picit grafikailag a sceneryk, amiket csinálnak, de megvan a fheeling, ami miatt érdemes megnézni ezeket.
  • CptSAB
    kikockázzák.. :D
  • Hypo #39378
    ja azt gondoltam:)))
  • fs9pilot
    Ugyanezt néztem én is! :)) De mondjuk nekem csak az FSBuildhoz kellett help, az FMC-t azt vágom. :)

• Hypo #39376
    :)))

iráni kollégáktól egy kis help:

Ez is mutat par alap dolgot:
  • fs9pilot
    Köszke!

Menet közben már én is rájöttem mit csinálok rosszul, most már tökéletesen dolgozik. :) Nem hiába, még nem használtam ezt a progit. :))