45215
  • Hont
    Természetesen először Carenado Mooney M20J vel körbe szimatoltam...
    A kukoricás mondhatni, hogy nekem teljesen ledöbbentően tökéletes és lenyűgöző! De imádni való ahogy vissza köszön a magyar építészet és a vagatáció!
    Amennyiben így folytatja az LHSim és Tomiék, akkor előbb utóbb teljes lesz a beteljesülés...!:)
  • Hypo #39493
    Pl itt a Carenado CARAVAN for FS9 végre,
    http://www.carenado.com/CarSite/Portal/index.php?accion=product&correl=72

azért ennek örülök hogy kiadjak ezeket fs9 re is, bár ritkán repülök kisgeppel fs9 ben de azért ez nem rossz.
  • Hypo #39492
    Fain, de hát b737 el menni elöször Pér-re? ejnye bejnye. Repüld körbe valami kis géppel ugy az igazi igy csak egy betoncsik oszt jonapot:)
  • Hont
    Na kérem szépen!
    Megvolt az első leszállásom Péren!
    Nagyon szép addon! Akinek nincs meg feltétlen vegye meg és segítsük a fiukat hogy kedvet kapjanak további hasonló ékszerekhez!

• cessna172
    Azért vicces ez az FS. Olyan mint a mesebeli kőleves, önmagában is megállja a helyét, csak éppen forróvíz kővel. Az összes többi hozzávalót bele kell aprítani, ha nem akarunk éhen maradni.
  • fs9pilot
    Értem. Engem igazából a 2.1-ben az APU "zabálása" zavar. Elég idegesítő hogy folyton "imbalance"-t csinál. Vagy ahogy mondod, trükközéssel elkerülhető sok esetben. Érdekes módon akkor nem szív el többet sehonnan ha mind a három tank dugig van. Viszont ha középen tegyük fel 23%-van a másik kettőben pedig mit tudom én 70-70% akkor már elkezd szipkázni többet a bal oldalról, ugyanazzal az indítási procedúrával mint amikor dugig tankkal próbálom. Bár annyira nem vészes, cross-feed-el kiegyenlítem és kész. Annyira nem gond. :)
  • Hypo #39488
    A2A UJ LEÁNYCÉGE
  • Papirzacsi
    Válaszolva a kérdésekre már nem tudom miket tettem fel, mert ha hiszitek ha nem, 2 és fél éve telepítettem fel az fs-t. :D
    De a felhők az REX, az időjárás az active sky, az ég színét és a horizontot valami cucc adja, amit a neten találtam, de talán a HDE Sun, vagy annak valami buherált verziója. A fényeket pedig az ENB cucc adja.
    És persze egyedi fsuipc látótávolság beállítások, olyasmi mint, amit asszem Hypo linkelt nemrég.

A feature pack szerintem fasza, korábban írtam, hogy zabálja az FPS-t, ami sajna igaz, a fura az, hogy nem mindig tapasztalom. Körberepültem Dél-Amerikát és ott egyáltalán nem tapasztaltam. Sok új képességgel bűvült a gép amit nagyon faszának találok, de régebben már posztoltam róla. A terrain funkció nagyon fasza, és sok apróság változott még. Pl. az APU kevesebbet fogyaszt jóval, képes már mindenféle trükközés nélkül a center tankból is fogyasztani, stb stb.
    Annyival kiegészíteném a korábbi hszemet, hogy nagyon hiányzik belőle egy olyan meghibásodás szimuláció, mint ami a leveld 767-ben van. Ha olyan lenne, és néha elhagyna valameyik rendszer repülés közben, akkor a legtökéletesebb nagygép lehetne fs9-hez.

• Hypo #39486
    olyan rexes cold chilly dawn
  • polluxware
    szép felhő;)

jó kép
  • jaszy76
    Engem meg az érdekelne, hogy milyen kieget használsz felhőre és égboltra? Köszi!
  • fs9pilot
    Ha már van kint kép róla, akkor egy kveszcsön: Megéri a feature packot feltenni? - Van benne valami olyan gigantikus-extra-mega változás? A 2.1 -hez képest?
  • Papirzacsi
    Ezt csak úgy, mert ma fseztem. :)

linkelve
  • eyecandy
  • jaszy76
    OFF
    Tudom, hogy az újszülöttnek minden vicc új, de ezen a "bugmentes bit"-en beszartam a röhögéstől.
    ON
  • Clidey
    Márpedig sajnos van. Sőt, a Wilco igénytelen hányadék Boeingjeit is veszik, pedig azoknak sincs egy bugmentes bitjük se! :(
  • [HUN]FaTaL
    Elképzelni nem tudom, hogy van olyan idióta, aki ezt a foshulladékot megveszi...
  • fs9pilot
    Ezen jót röhögtem. :D De igazából tényleg röhej szerintem. Olyan sz*r hogy már vicces.

Ja, és olyan 6700Ft körül van az ára, nincs is túlárazva. Szerintem megveszem, holnap első dolgom lesz miután felkeltem. Izzítom a bankkártyát.
  • Clidey
    Ezeket az Abacusékat össze kellene kötni azzal a Kamil Valikett nevű förmedvénygyárossal és beb*szni őket a tengerbe. A Wilco meg ugorhat utánuk, azt se fogom sajnálni.
  • fs9pilot
    FAIL: Akarom mondani az exterior, nem az interior.
  • fs9pilot

A Smokeing jelzés odavert..
    Hihetetlen, ezért pénzt kérni. Ilyet én is csinálok, kb. 1hónap 3DS Maxban az interior, a belső kb. 3nap ilyen minőséggel, bár szerintem ezt nem is 3D tervezővel csinálták, hanem sima paint a cockpit aztán jóvan'. Sok marha meg veszi.. Már elnézést. Tényleg maradtak volna a számológépnél.
  • Hont
    Igen, nem került bele...
    Nekem is megvolt valamikor, de most én se találom!:(
  • 59th Ducky
    Sajnos tévedsz :(
    A fejlesztők azt UT FS2004 v2.0 ígérték,
    de ilyen már nem lesz sztem...
  • jaszy76
    Tárgytalan...
    Újratettem az FP-t, most jó.
  • fs9pilot
    Ui.: Elvileg ez a javítás már benne van az újabb UT-ban vagy tévedek?
  • fs9pilot
    Lehet tudok beszélni a fószerrel hogy töltse fel valahová ha megvan még neki azóta. Ha addig nem jelentkezik itt más akinek esetleg megvan. :)
  • jaszy76
    És ez mitől lehet? Betöltés után rögtön. 600-as típus felett csinálja
    [url=http://kephost.hu/share-8A5C_501E4912.html]
    .
  • 59th Ducky
    Ultimate Terrain guruk !
    Ha valakinek meglenne a Balaton (HP2952150B.BGL) hibajavítása amit anno
    le lehetett tölteni innen: http://www.simforums.com/forums/topic18133_page1.html
    Előre is köszönöm.
  • fs9pilot
    Attól hogy sok embernek van pénze arra hogy hivatásos pilóta legyen, ez nem vonzza magával azt a tényt hogy esze is van hozzá. :DD

Igaz ez nagyobb gép, és a military kategóriába tartozott, de amikor a földhöz vert egy C-17-est a személyzettel együtt valahol alaszkában a pilóta az se volt gyenge. Mert azt hitte hogy úgy tud vele fordulózni mint egy F18-al. Csak az volt a baj hogy "átbukott", aztán onnantól kezdve a jó Isten nem hoz vissza egy akkora gépet, olyan alacsonyan a zuhanásból.
  • polluxware
    annó a diamond katana-kat is köpködték, mert f*ászok voltak a milcsis nyakkendős pilcsik normálisan kezelni, és karbantartani a motorokat.. (-> rotax)

szóóóóval a píííz még nem minden... néha észre is szükség van hogy valmi rendeltetés szerűen múúkodjon

és ez mennyire jellemző a mindennapjainkra..
  • Gegi86
    Csak kérdem, attól hogy műanyag miért kéne többnek lezuhannia? Nem lehet hogy a pilóták képzettsége rossz és nagyon bíznak a technikában.
  • Clidey
    A helyzet az hogy volt nemrég egy olyan időszak mikor a lengyelektől kezdve a németeken át amerikáig szinte mindenhol sorban potyogtak le az égről ezek a műanyag cuccok, ráadásul a típusból adódóan nem is 20-30 éves őskövületek hanem szinte vadonatúj pár éves tekknikák. Ráadásul az a hír járja hogy ha iszonyat drágán megveszed utána töredék áron is csak nehezen tudod eladni, mert nem igazán akarja senki megvenni. De lehet ez csak pletyka... :)
    Én mindenesetre nem égek a vágytól hogy beleüljek egy ilyenbe. :)
  • Hypo #39462
    :)))) pedig csilivili glass cocpit meg recaro ules es a tobbi
  • polluxware
    itt a hangsúly a Seneca-n van;)

a vizen viszont tényleg jártam már úgy ,hogy pár méterrel felettünk húzott el egy 152-es:))

dzsánéltunk úgy köbö 40-el, ő meg jött szembe

kis hunucut..
  • Gegi86
    Lufi meg bemutató repülés tartott az utasoknak, itt Sárvár felett nem volt 2000m-nél magasabban és jobbra balra döntötte a gép szárnyát.
    Vagy az is lehet hogy integetett nekem:)
  • polluxware
    máma lefelé bciklicze a határ felé, áthúzott a fejem felett nem olya magasan egy Piper Seneca:)
  • Clidey
    Ugyanmár, csak a partvonalról figyeltem. Bele nem ülnék egy ilyen trágyadombba jobban féltem én annál az életem.
  • Hypo #39457
    volt felesleges 125 ezred?:)))))
  • Clidey
  • 59th Ducky
    FS9.1: http://vmh59.atw.hu/FS2004_original.jpg
    FS9.1 + MAS: http://vmh59.atw.hu/FS2004_MAS.jpg