45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39534 vagyis befolyásol miután kiválasztottam a gépet stb elkezdi tölteni és minden 10%-nál előjön ez a hibaüzenet aztán szorgalmasan leokézom vagy 100x mire eljut a 100%-hoz meg leáll a játék mi lenne ez a dll? -
#39533 sziasztok. ma feltettem az Aerosoft Mega Airport Munich-et és indítás után ezt kaptam... sosem találkoztam még ezzel befolyásol ez vmit vagy hagyjam a p**ba?
-
fs9pilot #39532 A legújabb verziója van fent igen. Advanced Playback -et, AI Traffic -ként, mindenhogy próbáltam de ugye nem működik semmi csak a repülést mutatja. Akkor marad a manuális felvétel. Mondjuk én nem Fraps-et használok hanem Bandicam-ot, mert ez legalább nem 6000gigás videó fájlt csinál, és a minőség ugyanaz. Azért köszi a válaszokat. :) -
#39531 Gondolom ucsó verzió van fent, az a baj hog kompley gépek dolgait nem tudja felvenni van par trükk peldául play as ai traffickent es akkor mondjuk landing gear latszik. De hogy alapnal ne mukodjon azt nem ertem. Esetleg probaltad az advanced playback opciot ott feljon egy screan manualban taglalva van mi mit jelent.
Én épp emiatt max formáció repülés felvételére használtam illetve ha a tájat akartam felvenni és induló gépeket. De ha a műszerek és egyébb a fontos akkor csak fraps-al tudod megoldani -
#39530 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a beállításoknál mit keressek hohy ajtókat tudjak kinyitni pl.:a medicopteren? -
fs9pilot #39529 Pahancsolj'
Gondolom erre a beállításra gondoltál:
Itt minden be van pipálva, csak nem látszik. Mellesleg az FSUIPC az bóti'. Szóval teljes verziós. -
fs9pilot #39528 WILCO!
(Mármint nem a "developer")
-
#39527 nyomjal mar egy screent a beallitasaidrol -
fs9pilot #39526 Leteszteltem a default C172-vel. Nem sokban különbözik a helyzet, mindösszesen csak a kulcs elfordítását valamint a fékszárny kapcsolót "animálja", se elektronika nincs, se landing light, valamint alapjárat hangja van a gép motorjának egész végig repülés közben is, és a légcsavar sem látszik. :DD Marad a Bandicam. :) -
fs9pilot #39525 Bocs, félreértelmeztelek... :)) Megnézem default géppel is. -
fs9pilot #39524 Én akárhányszor indítom el akkor is csak egy sötét cockpitot kapok vissza, de magát a repülést azt veszi. - Nem default gép, hanem az iFly féle 737-es. -
#39523 mondjuk kiegtol is fugg, sima egyszeru default geppel megy? -
#39522 Nálam FSX alatt van, hogy 2-3-szor el kell indítani a lejátszást mire normálisan működik. -
fs9pilot #39521 Igen, arra írtam hogy ott be van lőve minden, mégsem vesz semmit ami a cockpitban működik.. :/ Mindegy. -
#39520 settingsbe be lehet allitani miket rogzitsen
-
fs9pilot #39519 Azt nem tudja valaki aki használja az FS Recordert FS9 alá hogy hogyan lehet az megoldani hogy felvegye a gép "avionikáját" is? Gondolok itt ugye a kijelzőkre, kapcsolókra, robotpilótára (ezt megtaláltam). Vagy ezt nem lehet megoldani benne? - Az összes cucc be van pipálva hogy rögzítse, de amikor leszállok és leállítom a gépet, akkor a visszajátszást is már úgy mutatja hogy le van állítva a gép, és minden nélkül mutatja a repülést. Elég kiábrándító. Ha az előtt állítom le a felvételt mielőtt magát a gépet leállítanám akkor jó lesz? - Mert az az igazság hogy nem nagyon akarom felvevőprogival csinálni, mert egy 1,5órás utat elég kemény lenne felvenni. De lehet hogy marhaságot kérdezek mert ilyet nem tud az fs recorder.
-
#39518 Ma este LFPG-n jártam...
-
#39517 Erről a videóról ez jut eszembe. Bocs, ha már volt. Ők nem úszták meg ilyen olcsón, 3 év múlva találtak rájuk, már ami maradt belőlük. -
#39516 -
#39515 milyen jót fognak majd röhögni az NTSB-nél, ha valhol lepottyan a göbbzi:) -
#39514 Nahátez...nókomment.... :D
-
#39513 Ahh a jó öreg Bravo-Hotel! Hányszor mostam a hasaalját misungos ronggyal kölyökkoromban.... :))) -
#39512 hát helivel ilyen alacsonyan reppenve.. legalább a sebi megvolt az ajtórotács manőverhez -
#39511 Láttam én ezeknél csúnyábbakat is.....Ők legalább élnek. -
#39510 Ezen sem ültem volna szívesen. -
#39509 SZÉÉÉP -
#39508 na jo hir ajd utana nezek:) -
#39507 természetesen senki nem örül ha valaki az életét kockáztatja, nem is ezt irtam, de ha félreérthető volt sorry. Azt próbáltam kifejteni, hogy a repülés az komoly dolog, nem szabad félvállról venni még ha 5000 órád is van. Mint mindenhez ehhez is nagyfokú alázat kell, és odafigyelés.
Javaslom pl az Aero magazin ucso számában a checklist storyt elolvasni -
#39506 ja!!!
ugye tudjátok ,hogy már megy a Wild Alaska 3. évadja? (pirátosbéjen megtalálható) -
#39505 sztem szép volt így is.. ja és 2/3vok úgyhogy -
#39504 örülök ,hogy egy olyan mondta ezt először aki repült is életében...
őszintén.. nem lehetett előre tudni? már az elemelésnél, valamint amikor egy picit az orrát lenyomva lehetett látni hogy nem tud sebességet se gyűjteni...
nemtom mire gondolt a pilóta -
#39503 -
Nyiri #39502 Azért a csávó elég szarul nézett ki. Ilyet nem mondanék hogy megérdemelte. -
#39501 hát kérem mountain flying az nem csak beulok oszt roppenek, lofax ero se volt a gepbe latszik vegig, mondanam hogy megerdemeltek -
#39500 kár hogy egy k...szott cockpit felvetel sincs benne 1 perc utan szamomra dög unalom...
-
#39499 A felhők felett... topikból csak erős idegzetűeknek.
Hozzá az NTSB preliminary report -
#39498 Figyuzz Pollux.. megnyerem lottó ötöst, én is imperialista kapitalista gazdag kö*csög leszek, de hogy örülj, kapsz egy ilyen Láncéres ketyerét. :) Udvarost is megveszem neked bagóért.. -
#39497 a válságban fetrengő, döglőődőőők, kik szomjuhozva vágynak eltolcsi féle féééérytélre... a sikerre! ami nekünk már adott
ők inkább repkednek... sajnálatra méltó imperialista kutyák...
-
#39496 lhud -
#39495 :)) egy jó lhbs, lhtl,lhkk lhdk lehetne:)