MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Dávid
Én is üdvözöllek itt! 😊 Egy újabb ember aki bõvíti az FS2004 rajongói táborát, és a repülését is. 😊 Remélem sok örömöd lesz az FS-ben! Sok sikert a továbbiakhoz!
///M I Love BMW. :)
Elõször is üdv a Clubban!
Ez egy elég Baráti kis társaság aki él-hal a repülésért!
Azt merem állítani, hogy mindenki nagyon segítõkész!
Egyetlen olyan feltétel van talán amire a törzstagok "harapnak" az az, ha valaki nem nézi át a FAQ.
Minden fontos dolog ami az FS-l ("játékkal") kapcsolatos ott le van írva!
Amennyiben mégse lenne egyértelmû, vagy valami olyan gondod van, ami ott nincs leírva, nyugodtan tedd fel itt a forumon!
Sok sikert és jó repüléseket kívánunk Neked!
Még nincs feltelepítve a játék de szeretnék bele KamovKa-26 ost tenni,hogyan kell és hol találhatom meg?
Köszönöm a válaszokat!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Az mitõl lehet hogy az fs9-ben, ifly esetében nem mûxik a "Speed-Brake Armed" zõd pilács? Jó, nem nagy gond... 😄D Csak mégis furcsa.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ami még FSX-ben jobbnak tûnik számomra, az a dúsabb autogen. Persze ehhez vas is kell alá, azt elismerem.
A ködre megoldás pl. az active sky. Az már az fs-ben is tesz a ködréteg tetejére OVC stratust, így már nem látni teljesen át rajta.
Én nemrég váltottam fsx-re, egyenlõre kitartok. Egyrészt a Föld alakja nem csak egy sík, hanem gömbféleség. A másik, ami zavart fs9-ben, a köd. Fentrõl lehetetlen látni egy lejjebb elhelyezkedõ ködréteget, viszont ha belerepülsz, a látótávolság akár 100 méterre is redukálódhat.
Plusz még néhány apróság, ami tetszik nekem; szebb víz, sok apró kis mászkáló pötty vagy autó (kinek melyik tetszik) 😊. Persze ez saját vélemény.
Így nézett volna ki az új MALÉV!
+A2A masinák miatt (accusim)
korabban emlitette valaki, h van olyan progi az FS9-hez amivel el lehet kuloniteni az AI gepeket es nem masznak egymas nyakara pl. approach-nal..
aki tudja mi ez a progi(es hol erheto el) legyen szives elarulni..!
koszonet..!
Seven-Four-Seven--Heavy
No, befejeztem, majd felrakom a flightsimre.
Szó ami szó, tényleg nem egy nagy durranás ez a masina, de megfelelõ textúrával azért lehet rajta dobni sokat. Én még az orosz gyerek munkájához hozzátettem a sajátomat, nevezetesen egy viszonylag elfogadható utastér-belsõt, mert az is nagyon gatya volt, valamint a pilótafülke színvilágát is próbáltam hozzápasszintani az eredeti HA-MAL-hoz. Hát így sikerült.
El lehet azért vele hülyéskedni Pécsett... 😉
persze ha oligarcha lenek nem szamitana, példaként, drága fõpilótaval beszelgetve eljutottunk a : NEm akarsz multi enginet? kerdesig, mondom hmm hat hogy a fenebe ne, erre Õ na akkor utana jarok a van most egy gep azon kettot oktatok beferne egy harmadik is mondom Ohh remek, es oradij? 160 ezer...........................................
De hálaégnek találtam az oroszoknál egy nagyságrendekkel szebb textúra-pakkot mint az eredeti, amibõl nagyszerû repaint-kitet tudtam gyártani magamnak. 😊