45215
  • m814
    Activesky vagy REX? Azokban van "wake turbulence" szimulálva. Ha közel kerülsz a másik géphez szépen megtáncoltat.
  • jaszy76
    Akkor nem tudom. Most tűnt csak fel, miután telepítettem az AI csomagot.
  • Papirzacsi
    De, be kellene, akkor nem ez a bibi.
  • jaszy76
    Be bizony.
    Nem kellene? :)

Köszönöm!
  • Papirzacsi
    FPS limit bekapcsolva?
  • jaszy76
    Mi lehet a baj, ha azt veszem észre, hogy AI gép közelében rángatni kezd a saját repcsi? Jobbra-balra "tekeri", aztán ha távolabb megyek tőle, akkor elmúlik. Több gépnél is.
  • Hont
    Nagyon szépen köszönöm én is!
    Mint Győző is említette, így kerek a légterünk!
  • gfarkas
    Köszönjük Tibi, ismét nagyot alkottál, egész más egy élettel teli légtérben-reptereken repülni. :-)))
  • Clidey

Köszi Sanyi!
  • Clidey
    Nagyon szívesen, használd/használjátok egészséggel! ;)
  • tsGucci
    Sziasztok!

Hálás Köszönet Kókai Tibinek, megjelent az AI Traffic Pack for Hungary.

Link itten : http://lhsimulations.hu/?page_id=435

• Hypo #39563
    szép, gratula. Mostanában nekem se erőm se időm se indittatásom nem volt a szimhez, mondjuk WOT ban a kollegákkal mi is bejártunk sok map-et:))))
  • jaszy76
    Köszönjük az AI csomagot!
  • Papirzacsi
    Az útvonal a következő volt:
    LHBP-LOWI-LEPA-BIKF-KPHL-MMSD-SVMI-SPIM-SLLP-SLSU-SCEL-SAEZ-SBRJ-SBSP-SBRJ-SLLP-SEQU-TTPP-TAPA-MWCR-MMUN-MGGT-MROC-KFLL-KPVD-LPAZ-EGLC-LHBP
    4 hónap termése.:)
  • Hypo #39560
    next realtimeba:))
  • Clidey
    Azt hiszem jelen eset teljesen indokoltá teszi így élhetek azzal az egyszerű, ámde annál beszédesebb kifejezéssel hogy HUBAZMEG!
    :D
  • Papirzacsi
    Mondhatni alaposan leteszteltem a feature packot. Asszem ideje picit felfüggesztenem az fsezést. :D

Link
  • fs9pilot
    Küldtem privcsit, mostanában úgy is ráérek. :)
  • Penge88
    Sziasztok! Új vagyok még a fórumnak ezen a részlegén. Mostanában kezdek barátkozni a repülőszimulátorokkal. Azt lehet mondani, hogy az alap Cessna-val már elboldogulok, ideje lenne picit feljebb lépni. Nagyobb gépekről honnan lehet ilyen leírást szerezni, azok kezeléséről?

Gondolkodtam, hogy online is jó lenne kipróbálni a dolgot, csak nem tudom, milyen szinten kell érteni az adott géphez. Van aki repül az IVAO-n? Kezdőként mennyire merész belevágni a dologba? Nyilván azért a VOR navigáció, illetve némi kommunikációs tudás az alap (kúltúrált fel és leszállásról nem is beszélve).

Esetleg privátban kivel vehetném fel a kapcsolatot, aki ilyen téren tudna nekem tanácsot adni, hogy hogy kezdjem el?

KÖszi a választ! Minden jót!
  • gfarkas
    Két út között (30-40 perc vagy annyi se) az egyik lotcsik körbefutotta a gépet kívülről, a másik addig bepötyögte a FMC-ta kabinban, a sztyuvik rendbe kapták az utasteret.Utas beült és láss csodát egy pilcsit lát bémenni a szentélybe, ahova valszeg nem látott be teljes mértékben. Mivel mégiscsak magyar az istenadta, rögtön világossá vált, hogy itt ismét szabálytalanság forog fenn (mi több az életére törnek) amit minden megbizonyodás, ellenőrzés nélkül fel kell fújni, azonnal feljelenteni, dolgozzanak már a hivatalok is.
    Egyébként repülőgép csak az előírt számu személyzettel szállhat csak fel, legalábbis Magyarországon.Még az UTI-hoz is kellett mindig "töltelék", akkor is ha elég lett volna egy fő is.Nem hiszem, hogy ekkora kockázatot bevállalna bármelyik légitársaság is.
  • Hont
    Jaja!
    Sokszor négy kéz is kevés hozzá, nem hogy kettő!
    Persze, el lehet vinni egyedül is, de nem arra van kitalálva!
    Egyébként ezek a fajta cikkek a Ryanairtól származnak szerintem...
    Megint a kibaszott politika!
  • polluxware
    "és?!!!, mit tudnak velünk csinálni??! höö?"
  • polluxware
    én csak ha arra gondlok, hogy a jobb oldali kapcsolókat bizbaszokat ki kapcsolgatja az overheaden....

hááááááát... nemtom

bár ebben a K. országban már mi nem fordulhat elő...
  • Hont
    Azért tartom kizártnak, mert baj esetén óriási perpatvar lenne belőle.
    Meg hát az ellenőrző listánál is bedőlnének ami ugye rögzítésre kerül!
    Szóval nem valószínű!
  • ToMy_
    Olvastam egy érdekes sztorit a Homáron.

Érdekes történet.

Szerintetek?
  • Mustangwings
    dll problem letudva tud valaki egy minőségi IL-62est (számomra minőségi ha már van benne VC) és hozzá egy Malév textúrát? bár textúra nem fontos csak a gép ami inkább köszönöm előre is
  • Hypo #39548
    :) szebb mint életben:)
  • jaszy76
    Köszi, akkor éjjelre összemegy. :)
    Amióta megjelent, innen indulok, ide érkezem.
    Nekem most ez a favorit.
  • Hont
    Nálam a "mai" napon 6:21 perckor nőt ki!:)
    Nem tudom eldönteni, hogy LHBY -nál melyik a gyönyörűbb!
    A Hajnal vagy a napnyugta?
    Fantasztikus kiegészítő!
  • jaszy76
    Meglesné vki, hogy LHBY esetében napfelkeltében ill. naplementében van-e a pályán fű (nem olyan)? :)
    Nálam csak nappal látszik. Nem tudom, hogy eddig hogyan volt, csak most tűnt fel. Köszi!
  • fs9pilot
    Pedig mondták hogy át is törölték konyharuhával. De ennyit ért.

A hülyeséget félretéve... :))))
    Elég röhejes "baki". Már nem azért. De hát, előfordul.
  • Hypo #39543
    mosatni:)))
  • fs9pilot
    Tudtam hogy nem kellett volna kölcsönadni...
  • Hypo #39541
    :) Sr22
  • Hont
    Tudjátok, hogy mi a röhej...?
    Pont ma meséli az egyik hajós ügyfelem, hogy telepítettek a Balcsi kelős közepére egy meteorológiai póznát!
    A víz közepén képzeljetek el egy kb 3-4 m magas oszlopot rajt egy csomó műszerrel...
    Majdnem neki mentek.
    Szóval lehet mégse kell kiszedni, max arrébb tenni!:D
  • CptSAB
    Bevallom, eddig én sem figyeltem fel az oszlopok kiszedésére, igaz pár hónapja már nincs fent ez a scenery. De így én is okosabb lettem. :)
  • Hont
    Köszi Tomi!
    Pont most olvasgatom...;)
  • CptSAB
    Dávid Zoltán munkája 2006-ból. Benne van az útmutatóban:
    Balaton2.bgl

:)
  • bankii
    Kb ez:
    vimanet.dll is a IPC Core belonging to VistaMare Software ViMaCore from VistaMare Software Non-system processes like vimanet.dll originate from software you installed on your system. Since most applications store data in your system's registry, it is likely that your registry has suffered fragmentation and accumulated invalid entries which can affect your PC's performance. It is recommended that you check your registry to identify slowdown issues.
    vimanet.dll

De, hogy ne legyen egyértelmű, van ilyen találat is:
    vimanet.dll is a process from VistaMare Software. It can be found in the location of e:\program files\microsoft games\flight simulator 9\vistamare\bin.vimanet.dll is a potential security risk which can be modified maliciously by virus. vimanet.dll virus should be disabled and removed if it was attacked and brought you vimanet.dll error.

Egy Aerosoft fórumban:
    this module (and the ViMaIScnX.DLL and ViMaNet.DLL, which are also located below this directory and loaded by the ViMaCoreX.DLL are the required base Modules to make the animated Traffic on the Apron and the streets in front of the Terminal possible.

When you disable them (in the DLL.XML, never delete the DLL's without deactiving them in the XML file), you will not have any of this Traffic.

It is also possible in future, that other product (like AES for FSX) will use this Modules.

This modules are not critical (memory/frames) and there is no reason to disable them.

• Hont
    Esetleg tudja valaki melyik BGL tartalmazza a Siófok-VFR ben azokat az "oszlopokat " amik a tó közepén állnak?
    Először azt hittem, hogy a lazacok vonulását lesik onnan, de kinézve az ablakon, nem látom öket...