MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHBP-LGAV mentem volna.
Úgy kezdõdött, hogy a flaps visszajelzõ nem mozdult.
Gondoltam :dögölj meg...Elenõriztem 2d-be a kar 5%.
Aztán felszállásnál mondja az ATC emelkedjek 13000 re az irány HDG090. Betekerem, akarom nyomni a CMDA kattan, de nem világít... Sebaj, majd trimmelgetek...Legalább nem unatkozok!😊Elérem a repülési magasságot!Repülünk. Repülünk.
Kezd gyanús lenni, hogy nem ad új irányt ás már lassan elhagyom a kárpátok szent bérceit!
Egyszer csak nagy reccsenés! Mondja "tanonc" mellettem, hogy hupssz elrepült valami flaps nevû lemezdarab a szárnyról! Hurrá!
Bejelentek egy vészhelyzetet és kérem az ATC hogy had ereszkedjek 13000 re.Na FL160 belerepültem egy olyan tejfölbe, hogy az ablaktörlõ lapátot nem láttam! Semmi gond! Közben kiszúrtam a "közelben" egy alkalmasnak tûnõ repteret.UKLN Megközelítem! Látom a lokalizeren az irányt. A bevezetõ fényt már csak akkor látom meg, mikor fölé érek! Meg van a küszöb is erre nem ott vánszorog valami szecskavágó?! Futó be, full gáz, átstart. Iskola kör. Leszállás.Begurulás.
Ezután a FSPass odabasz egy csomó büntetést, mert hogy vészhelyzetet jelentettem és ennyi meg ennyi kárt okoztam!
Na ekkor egy csúnya szót mondtam!
Ki a hibás ilyenkor???

Pont az ilyen nagy mezõk, szántók hiányoznak a magyar látképbõl!
De jó lenne, ha így nézne ki az egész országunk...
videó
Földi személyzet: Keleti v. nyugati hátratolás?
Hajózók: Torony, keleti v. nyugati?
Torony: Standard
Hajózok a földi személyzetnek: Standard
Földi: Az keleti vagy nyugati?
Hajózó: Legyen keleti, 25 Bal pálya
Hátratolás után bejelentkezik a torony: Austrian, a standard hátratolás nyugati.
Hajózók: Ezért kérdeztük, a földiek nem tudták.
Betolták õket "forgalommal" szembe. 😊
Köszi a válaszokat és jókívánságokat.Az államiba megyek,(ismét kezd eldugulni AC pumpám, át kell egy kicsit öblíteni, csak sajna nem repkóval :-)), bár volt ht. katona létemre a honvédra is jogosult lennék ???? ha le nem sz-na H magasságról Fí szög alatt a régi cégem.(12 év nyugdíj alatt nem voltak képesek egy honvédségi nyugdíjas igazolványt összegányolni a veszprémi kieg. pk-án).Bezzeg a 16 % minusz rögtön megjelent a "járandóságomon".
Egyenlõre csak kisgépes fél-egyórás légterezésekkel próbálom a kihagyást pótolni, de hát még nem vagyok a régi, ennél többet nem tudok a gép elõtt üldögélni egyfolytában.
Ez csak a látszat! Itt minden békés, csak néha belefutunk egy-egy politikai zsákutcába...
Füredre is kórházba mész? Melyikbe? Állami vagy a MÁV-ba?
Jobbulást!
Hol tudom letölteni a legújabb mûveidet?
Sajnos 4-tõl megint kórházban voltam (22-tól meg még Füred) és csak ma tudtam átnézni a fórumot, de valszeg elkerülte a figyelmemet, meg sokat is kellett átolvasni visszamenõleg.(Ne haragudjatok, de nagyon durvul a fórum..., alig ismertem rá)
Taxi közben?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
///M I Love BMW. :)
Senki ne próbálja velem elhitetni hogy kb. 1 perc keresgélés után nem képes megtalálni azt a menüpontot ahol a privát üzeneteit kezelheti. Vagy ha valami speciális probléma miatt nem találja (javarészt olvashatatlan weboldal a böngészõjében, mobilon netezik, stb. mittudomén), akkor írja ide, hogy ne nézze az ember hülyének. Ha már minden áron offolni akar és lusta még arra is, hogy egy ide vonatkozó topikot keressen magának ugye... De még mielõtt bárhova is tékel, nézze át az elküldendõ hozzászólását helyesírásilag, hogy pl. egy kérdõ mondat végére ne tegyen felkiáltójelet mert rohadtul nem mindegy.
Az én hibám tudom, de erre kb. úgy harapok, mint amikor valaki azt mondja egy repülõre hogy az kanyarodik.
Na részemrõl téma lezárva.
kiveve A2A megoldasait, de egy alap Il2 ben jobban repulnek ezek mint fsx ben😊