45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39614 azt hallottad ,hogy állítólag évente kell majd autót vizsgáztatni? meg új rendszámon is filódznak?
nem akarlak idegesíteni... -
#39613 Dolgozom sajna.. Végighúztam augusztust.. meg is jutalmaztak érte.. hogy húzza oda a f****t ez a tetű cég. Valaki kérdezte tőlem a héten nem megyek ki Pogányra a pilóta találkozóra? Lesz műrepülés meg minden.. Mondtam, hogy sajna nem, nincs kivel cserélni, kollégám 7-8 hete táppénzen. Stikában abban bízom, esetleg tudok munkahelyet váltani, és akkor talán nyugodtabb idők jönnek, több pihentető szabadidővel, és az idegbajomat nem a tankozással próbálom levezetni. Viszont ha mégis elrepülnének Dombóvár felett, akkor tegyetek egy kört a "Westel" torony körül, alatta a kéktetős kóceráj a munkahelyem, kimegyek a betonplaccra integetni. -
#39612 Gyere ki a reptérre és akkor inkább kezetrázunk! ;) -
#39611 Dombóvárt nem ejted útba? Integetnék.. -
#39610 Clidey airlines;) -
#39609 Ahtung Ahtung!
A holnapi Pécsi túrára még egy ülés kiadó egy 172-esben, akit érdekel keressen piriviben! -
#39608 -
#39607 Csak időjárásra, texturára mást használok.
Talaj GEPro, felhő és ég HDEv2.
Köszi, akkor marad mindegy így. -
#39606 ase-t idojarasra hasznalod vagy idojaras plusz texturak mert ha az utobbi akkor kell elvileg, amugy nincs ra szukseged ha mas eget feljot hasznalsz akkor az asebol kapott adatok alapjan rakja ki a texturakat -
#39605 Láma kérdés következik, nem ér beszólni :)
Ha ASE-t használok, akkor arra a kérdésre, hogy "Install graphics snapshot?" mit illik válaszolni?
Ha jól értem, akkor ez az adott útvonalon lévő pillanatnyi időjárást állítja be a szimbe? És mi történik akkor, ha nem-et nyomok?
Jáj, mit kapok én ezért!? :)
-
fs9pilot #39604 Szerintem nem kell ilyen véresen komolyan venned a büntetést! Elég lesz ha beállsz egy gömb alakú szobába, és megkeresed rajta a derékszöget. -
#39603 Jabocs...akkor állok a délibe! :DDDD -
#39602 az már foglalt engem oda küldtél vezekelni -
#39601 Sorry srácok többet nem csinálok ilyet! Most pedig elvonulok az északi sarokba! :( :) -
fs9pilot #39600 Ez sajnos elégtelen lett Clidey! - Próbálkozol a pótvizsgán, vagy inkább évismétlés? -
Matth3w #39599 Ez igy tarthatatlan azonnal minuszollak Clidey -
#39598 Tessèk vigyàzni Maestro harapós;))))))) -
fs9pilot #39597 Jáá'. Áj miszundersztúd jór dzsók! -
#39596 Öööö...izé...viccőtem vóna'...a fogalmazás volt félreérthető amit próbáltam volna meglovagolni.... :D -
jakugerik #39595 hát valami nem mükszik lefuttatam a telepítőt újraindítottam a gépet elindítottam a szimulátort de nem mükszik -
#39594 Igen Igen jakugerik kollégára értettem :D -
fs9pilot #39593 Szerintem @jakugerik kollégára értette. :D -
#39592 Öööö...hol írtam én itt olyat hogy nem tudom bemásolni? -
fs9pilot #39591 A rútfájndörön (Route Finder) hogy-hogy nem frissítették még az AIRAC-ot az 1209-esre? Lehet aztán elkiabálom és ma fogják.
Csak azért, mert 3napja dobták ki, és többnyire 3nap alatt már ott is a frissített szokott lenni. -
#39590 Még szép, hogy Clidey festései a jók, de azt írja h nem tudja bemásolni. :D -
#39589 Inkább Clidey festései az avsimről. A PMDG Malév festései, hogy is mondjam... Szarok :D -
#39588 PMDG oldalán (LINK) vannak festések telepítővel ! -
jakugerik #39587 Köszönöm szépen nagyon jól működik -
#39586 Radio panelen
Moving jetway alapbol nincs fs9 ben vagy addon repter mar ahol van bagy aes -
jakugerik #39585 Énis festést keresek PMDG 737-800 asra malév ryanair és hova kell utána bemásolni???
-
jakugerik #39584 Heló mindenkinek!
Eléggé kezdő vagyok, de már beszereztem a PMDG-ét.
Én is a tcas-szal vagyok problémámba hol van TA/RA meg a TFC?
Meg miután kiválasztottam, hogy hol parkoljon a gépem, hogy lehet oda utashidat meg minden cuccot odahívni milyen freki kell ferihegyen láttam már leírást de az csak fsx-hez jó control+j:)
Köszi -
flyby #39583 Köszönöm! Felveszek egy nagyobb szemüveget. -
#39582 avsimen van. -
flyby #39581 Üdvözlök mindenkit! MALÉV-festést szeretnék találni a LD767-es hez,de nem nagyon sikerül.Kérhetném a segítségeteket,hogy merre keressem! Előre is köszönöm! -
#39580 FSX - FS9 - Full Technical Manuals for A320 A330 A340 B737 B747
megtalálható a "khálózübülben" -
#39579 Nagyon szívesen, használjátok egészséggel! ;)
Ma reggel viszont észrevettem benne egy oltári nagy bakit: az összes érintett AI röpcsi Szolnok katonai repterét (LHSN) használja Szandaszőlős (LHSS) sportreptere helyett. Már elkészült a bugfix rá, de hogy teljesebb legyen a javítás, hozzácsapok még 5 új festést is a hozzájuk tartozó útvonalakkal egyetemben - nevezetesen a Malév Rk. gépeit: CPL, PPL, SJM, SJX, SGF.
Pár napon belül elérhető lesz. -
#39578 Köszönöm a segítséget, tényleg a wake turbulence fogott ki rajtam.
-
#39577 Ez az AI csomag úgy kellett, mint egy falat kenyér.
Imádom, hogy van kisgépes forgalom! :) -
LegendTommy #39576 Köszi Tibi! -
#39575 Erre nem is gondoltam.
ASE van fent.