45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jtompi #39654 Nekem valahol megvan a fspassengers Malév pack. Csak át kéne böngészni temérdek DVD-t. Keress meg privátban megbeszéljük hogy is juthat el hozzád. -
BAR101 #39653 sajana csak a megaupload-os linkjét találom, ami már csak a szép FBI-os üzenetet dobja ki :( -
jakugerik #39652 akkor próbáld meg valameik szar keresőt mint a yahoo a nevét se tudom leírni -
#39651 Alaposan dokumentált. Köszi, jók lettek! -
#39650 -
#39649 Királyság.. Sír a szemem.. műrepülő vitorlázó, Apollo Fox kötelék és a többi nyalánkság. Viszont a képek faszásak! -
#39648 Itt vannak képek. -
BAR101 #39647 sziasztok! fspassengers Malév pack-hoz tudna valaki linket adni? mert google nem szeretné , hogy megtaláljam... -
#39646 Mindjárt megyek be dolgozni, oszt megpróbálom feltolni picasara a képeket. :D -
#39645 Zacsi csinált 4,5 gigányit, de azt hadd ne pakoljam már ki FB-re... :))) -
#39644 Meglestem. :) Kevés képet készítettetek! (ejnye :) ) Igaz elsőre nem nyitotta meg a FB albumot, de orvosoltam. Minimum egy 2-4 gigás kártyát megpakoltam volna, de az én vagyok. :) -
#39643 Egy ismerőst is felfedeztem a képeken: HA-YETI (Szombathely) :D -
#39642 Természetesen :) -
#39641 Legalább fotókat csináltatok? -
#39640 Economy, low cost turistaosztály volt? -
#39639 Mondjuk a jegyár nem lett volna drága.. 1500 ft? de sajna ez van. Még a benya is belefért volna, igaz Pécset egy az egyben kikerültem volna.. utálom a közlekedését.. -
#39638 Nos repidőspórolás miatt nem sokat lacafacáztunk, felszállás után direct to lhfh :) És Zacsi szépen tartotta a röpcsit a kurzuson úgyhogy optimális volt az útvonal... :))) -
#39637 A kettes vágányon sebesvonat érkezik, a vágány mellett vigyázzanak.. :)
Erre mifelénk tényleg semmi mozgás nem volt. Gondolom, ti a Duna vonalán lavíroztatok végig. -
#39636 Nos, határozottan állíthatom hogy 10 előtt nagy nyüzsi volt a légtérben; ha jól emlékeszem én a 4-es sorszámot kaptam a leszálláshoz. Utána elkezdődtek a programok ami ugye helyi jellegzetesség, ekkor tényleg nem volt effektive forgalom. Aztán délután kezdtek szállingózni hazafelé a röpcsik egy része, úgyhogy akkor is volt némi forgalom.
Mi 5 körül rajtoltunk hazafelé, utánunk közvetlenül jött a Besenyei Peti...pillanatok múlva beelőzött minket, aztán mi még félúton sem jártunk amikor ő már jelentette Börgöndöt... :)))))))))) -
#39635 M-nél, egy betű nagyjából 2-3 év, R-rel nem kezdődhet, ahogy az X, Y is ki van osztva már meg a W meg mittoménmi a pótkocsiknak, traktoroknak, motoroknak stb.
Szerintem még olyan 5-6 évig elzörögnének a mostani rendszámok, de kell a lóvé... -
#39634 Hol is tartunk a rendszámok terén L-M? Nem fogynak el azok mostanában.. N-el kezdődőt még nem láttam. Duma ez az egész. Újabb pénzbehajtás, semmi több. Vikicsunáj se**ébe tolnám fel mind a 4 millió rendszámot, pic*ánrugnám, hogy feljebb csússzon oszt jó napot.
Előbb-utóbb majd a tetemes hazai repülőgép állomány felé is elindul majd a kacsingatás, hogyan szedjenek be azokról is valami sápot. Eljön majd az idő, amikor biciklizni és gyalog járni is költséges lesz.. :D:D:D -
#39633 Na látod, te azt hallottad én meg ezt. Aztán majd kiderül hogy beborul. :-/
Az biztos hogy jól nem fog járni az állampolgár. -
#39632 Itt egyedül az a baj, hogy kötelező lecserélni. -
#39631 Ausztria is nagyobb? Szlovákia?
Valamit kell csinálni, ha egyszer elfogynak a rendszámok. -
#39630 Arról még nem született döntés, illetve a robogóknak miért is kell ugyan olyan rendszám mint az autóknak??? Az indoklásban szó sincs erről szóval ez a HA egy mellébeszélés-. A területi rendszámmal nem is lenne gond fokozatos bevezetés mellett de a duma ami mellette van bűnmegelőzés és nem megyei alapú az tipikus fidesznyik hülyeség...de mindenkinek joga van nyalni és nem gondolkodni:) -
#39629 Ha a robogóknak is rendszáma lesz, hogyan oldható meg a mai 3betű/3szám bontású rendszámmal az ismétlődés elkerülése ? Sehogy...
Ergo új rendszám azonosító kidolgozása szükséges és ebből következik hogy az egyik lehetőség a területi alapú azonosító bevonása a rendszámba.
De persze mindenkinek joga van a "nemgondolkodáshoz" :) -
#39628 Úgy is fogalmazhatnék egy szem kisgép sem tartott sem délnek, sem északnak.. -
#39627 Nem volt nagy nyüzsi a légtérben.. ennyire rossz volt az idő, kevés gép vagy mifene? Pedig sasoltam ám kifelé.. :( -
#39626 Az én kocsim most volt műszakin, úgyhogy ha csak más hazugságos szavazás nem jön, 2 évig tőlem 16 kilót nem látnak. Egy cég készíti kizárólagosan a r.táblákat, elnyerték 5 évre tavaly a pályázatot. Több mint 3 milla szgk. közel milla tgk. az bizony szép pénz.
Egyszer verhetném le mindnek ki politikus a pofáját egy szöges raklapléccel.. büntetlenül, nem lenne többnek kedve ehhez a jövedelmező életpályához.. -
#39625 Ne vegyük már a németeket alapul, kicsit nagyobb ország. itt maximum megyei alapú lehetne -
#39624 Én azt hallottam, hogy nem, hanem le kell cserélned sokezerért... -
#39623 lenne pofa ahhoz ,hogy bemondják: adóemelés..
-
#39622 Itt is fokozatosan akarják bevezetni én úgy hallottam...de szép is lesz egyszerre három fajta magyar rendszám az utakon... idiotizmus netovábbja... -
#39621 aerosoft-nál is árulják már ezt a "All Hungary" scenery-t.. valutának valmi fura izéé van megadva...
bocsánat;)
OFF -
#39620 az nyugatra van nem?
mi meg...
;)
itt a "monat" tőszomszédságában -
#39619 Dániában is így működik. Sok országban meg úgy működik, amit be akarnak vezetni (Ausztria, Németo. pl.). Na de nem úgy kéne, hogy jólvan paraszt akkor cseréld a rendszámot, hanem szépen fokozatosan... Persze már 20 éve is így kellett volna, talán akkor nem fogyna el a rendszám, de akkor nem lehetett volna 2x zsebet tömni... -
#39618 nem lopnak!!
jár nekik;) -
#39617 Na ja, és persze megint csak a kisemberrel fogják mindezen költségeket kifizettetni a szemétládák. Értelme amúgy tényleg semmi csak valamelyik rokonának kell egy kis zsé és pont rendszámkészítő cége van...
Ha már mindenáron bele akarnak túrni a rendszámbizniszbe, akkor miért nem úgy változtatnak hogy legyen benne valami logika és értelem is, pl. a rendszámok személyre nem pedig gépjárműre szabottak legyenek? Ha eladom a kocsim, leveszem róla a rendszámot és ráteszem az újra. Belgiumban például ez így működik. Ja persze, ott nem akarják az utolsó fillért is kifacsarni a honpolgárból... -
#39616 hát ja de nem közlekedési szempontok hanem bűnmegelőzés mert akkor látod ha idegen van a faludban LOL LOL:)) Valami rokonnak rendszámkélszitő biznisze van tuti. Értelme semmi laksz dunakeszin pestre vagy bejelentve mindjart pesti a rendszamod. Inkább azzal foglalkoznának ogy lehet hogy egy fideszes képvidelő utazásra havi 500 kilót kap mert pestől messze lakik....a k.... anyjukat ezek simán überelik a szocikat lopásban -
#39615 Sorry eléggé feszített volt a menetrendünk... :(