45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44695 jo kis gep -
#44694 -
#44693 Leporoltam ma egy régebbi kedvencem :)
-
#44692 -
#44691 Vigyázzatok, itt van! :D -
#44690 Aki egy kisgépes magyar AI forgalmat összedob, annak pár ladik a nagy pocsolyára szerintem nem kihívás, már ha meg is érdemeljük -
#44689 HALLOM! MIT IS? -
#44688 Csatlakozom!
Gyönyörű és smooth! :)
-
#44687 Tényleg jó lenne... Fel is írom a télapónak a jövő évi kívánságlistámra! HALLOD CLIDEY!!!! -
#44686 :D
Amúgy valóban feldobnák a hangulatot a balatoni vitorlások és motoros hajójáratok, meg egy jó komp AI. -
#44685 Bassza meg, már a szemem se a régi... -
#44684 Nincsen sajnos hajó, azok amik annak látszanak még a Zlin modell részei :) -
#44683 De szép ám, akárki akár mit mond!
És persze azt a 80FPS ami itt van, nem pótolja semmi...:D
Apropó:
Látom nálad van hajó forgalom a Balcsin?
Elárulod a titkát?
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.01.16. 22:48:20 -
#44682 Elég csend van itt mostanában, de most megtöröm . Bevallom, mostanában én is az FSX-et toltam, de ahogy egyre több kieget pakolgattam, úgy lett egyre döcögősebb
Egy kis lazulós VFR-re vágytam. Várva a jobb időt, egy kicsit gonosz módon bekonfigoltam egy csodás nyári időt. FreeTrack felrak, pohárka Juhfark kitölt, majd bámészkodás a Tihanyi-félsziget környékén. Hát szép ez még most is:
Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.01.16. 22:15:03 -
#44681 Van már az orosz (nem hivatalos) ORBX-ből 5.5-ös verzió, ahogy látom itt:
Ezen a videón.
Ezzel a csomaggal kiegészítve.
Sajnos még egyiket sem próbáltam, de elég jó párosításnak tűnik :) -
#44680 A légitársaságok nem örülnek az ilyen jól sikerült leszállásoknak ugyanis baromi drága gumók vannak a gépeken és az élettartamuk erősen függ a leszállások "durvaságától" ill. számától. Két esetben javallott kicsit keményebben letenni: vizes pályán ahol a "vízencsúszás" ill. a hőhatás miatt gőz képződhet (lsd.: Isztambul) vagy a párnahatás kivédésére amikor a nagy meleg miatt nem akar leérni a masina. Persze egyéb alkatrészeknek sem haszon. A hatás kb. 120-nál állóra fékezett első kerekekkel egy 10 cm-es kátyúba hajtással is felér. (persze az autószerelőknek is meg kell élni valamiből.) -
Nyiri #44679 Olvastam korábban, hogy több légitársaság is előírja hogy oda kell "vágni" a gépet. Nem pálya a szép lebegtetés. Biztonsági okok miatt. Nem tudom mennyire igaz ez -
#44678 Igen, én is pont ugyan erre gondoltam :) Csupán a komment volt érdekes számomra. -
#44677 Ilyen szándékos "odaverést" csak akkor csinálnak ha utána rögtön fel is húzzák a gépet. Ha ebben az esetben mégis nyílt volna a futó, aligha tudott volna rögzülni, és csak galibát okozott volna. -
#44676 Valahol olvastam, hogy direkt vágták oda, hátha az erőhatástól "kiugrik" a beragadt futó. -
#44675 Repülőtéri Tűzoltó Szolgálatnak Jeles! A járművek már készenlétben vártak a gurulók környékén, és azonnal indultak amikor a gép még a betonon volt. Mintaszerű biztosítás. Egy 330-ról is van videó, hasonló biztosítás mellett. Az angolok saját kárukon tanultak. Karácsony előtt volt egy dokumentumfilm egy tragikus sorsú BA 737-200-ról, amely felszállás közben kigyulladt. Az utasok nagy része túlélte, de sokan meghaltak.
Ősszel egy orosz Mi-8/17 bemutatórepülés közben szenvedett katasztrófát. Kész tragédia volt látni az adott repülőtéren, az orosz tűzoltók és egyéb műszaki személyzet abszolút szervezetlenségét. Nem egy perc másfél alatt értek oda a tűzoltók, hanem 4-5 is eltelt. Az idő itt nem pénzt, hanem emberéleteket jelent.. azok pedig megfizethetetlenek. -
#44674 A flaps, és trimm állásából ítélve nem lehetett túl könnyű a masina,ráadásul gondolom igyekeztek rövidre is venni, a kiesett egy fék okán.
De szó ami szó, jól letették,mint én az aprót, a megyei matrica vásárláskor.... -
#44673 Azt hittem, hogy még a megmaradt futóműveit is kinyírja leérkezéskor...
-
#44672 -
#44671 Buék mindenkinek! Pláne azoknak akik ilyen röpcsivel búcsúztatják az óévet! :D -
#44670 Ebből a szuper gépből kívánok mindenkinek Boldog Új évet ez év utolsó repülése alkalmával!!!!
-
#44669 REX -
#44668 FS9 guruk, vajon miért csinál az fs-em minden indításkor egy új scenery.cfg-t ? Legalább is az elején minden indításkor megjelenik a két ablak, lefuttatja az új sceneryk aktiválása utáni szokásos procedurát. A scenery.cfg-k száma a gyökérben nem nő, csak mindig várogatni kell, meg cseszi a csőrömet, mitől lehet?
BUÉK mindenkinek !
-
#44667 Egy kis FS9 vegyesfelvágott :)
Klikk
(biztonsági mentés a screenshotjaimról)
Boldog új évet! -
#44666 Jééé ott vagyok! :)
Boldog Karit mindenkinek! :) -
#44665 -
#44664 Boldog, Békés Karácsonyt! -
#44663 Boldog Karácsonyt és Isten éltessen benneteket és szeretteiteket!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2014.12.24. 21:39:22 -
#44662 Boldog Karácsonyt tisztelt FS Társak!
-
#44661 Viszont kívánjuk!!! -
#44660 -
BB5207 #44659 Minden fórumlakónak Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok !
-
#44658 -
#44657 Én már annak nagyon örülök, hogy Sascha Schreck 2012-ben írt a "Pipishegyi" repülőtér megjelenéséről a freeware szekcióban. Mint az egyik készítő, önmagában öröm, hogy 810 letöltése volt flightsim.com-on a scenerynek. Volt értelme megcsinálni. Habár csak kettőnk neve van megemlítve, Péter és Én (nem vagyunk tesók, puszta véletlen a Szabó - Szabó :D ), én azért újra megemlíteném, hogy köszönet minden külső segítségért. Tibinek az autókért, és bármi amit Péternek felajánlott :D, Laci bácsinak a vegetlib egyedi növényeiért, és az LHSim csapatának azért, hogy Péter befüvesíthette a repülőteret a library csomagban található objektumokkal, nagyot dobva az összképen.
Biztos megcsinálhattuk volna még szebbre, még több egyedi objektummal, de akkor ennyi volt bennünk, és mi ennek is nagyon örülünk a mai napig. Akinek megvan Használja Egészséggel! :) -
#44656 Nem baj, előbb be kell kerülni a döntőbe, aztán megnyerni a kupát! Nem lehet eléggé korán kezdeni.