45215
  • Clidey

Itt is látható a parlament... :)
  • Hont
    Ez meg már a 2.0 verzió! Sajnos ez csak FSX ill Prepar3D re lett elkészítve.
    Azért ezt nem semmi volt megcsinálni!
  • Hont
    Kb ezt kell látnod ha jól telepítetted!
    A telitankos ledobás nézzétek most el...
  • Skinner_11
    Az Aerosoft 1-2 ilyen repterénél kettős installer van, megveszed és benne van az FS9 és az X változat is, telepítés közben bepipálod hogy neked melyik kell :D

Nálam ott virít a parlament is, lehet, hogy csak följebb kell tolni a Scenery részletességet a beállításoknál és nálad is előbukkan :)
  • kopygege
    Köszönöm szépen a segítséget!
    Megpróbálom a #44729 hozzászólásban leírtakat követni, mert a Mega Airport Budapestet feltelepítettem, de pl. nincs benne a Parlament, ami az "őskövületben" határozottan szerepelt.
    Még azért lehet, hogy lesznek kérdéseim, mindenesetre nagyon köszönöm a részletes segítséget!
  • Clidey
    Azért itt van némi képzavar...a címben FS2004 szerepel mint kategória, aztán lejjebb mint rendszerkövetelmény FSX-et ír... :D És a képek is FSX-ből vannak... :D
    Na mindegy értjük azért... :D
    Szóval kezdetben volt vala a Lago Budapest (illetve létezett már FS5.1-hez is de ebbe most ne menjünk bele...). Aztán ez kicsit átdolgozva, továbbfejlesztve, feltupírozva András által került kiadásra az Aerosoft égisze alatt. Itt megélt pár peccset és két-három verziót míg végül elért az utolsó v1.50-ig. Ugyanezen scenery v2.0-ás változata már csak FSX-hez került kiadásra mint azt írtam alantabb. Szóval nincs itt túl nagy poén, egyszerűen a scenery tulajdonosa kiadót váltott miközben fejlesztett is a cuccon, ennyi. :)
  • Clidey
    A LAGO-féle Budapest sceneryt élből felejtsd el, az egy őskövület.
    Én a helyedben az Aerosoft-féle Budapest 2007-et szerezném be, ebből a legújabb és egyben a legutóbbi verzió a v1.5 (a v2.0 már csak FSX-hez van). Installd fel, majd Ferihegyet mint repteret azon módban tiltsd is le belőle csak a landscape-t hagyd benne. Majd töltsd le az ingyenes LHDK sceneryt, és vedd meg az LHSim Budapestet. Ezt a kettőt még rakd alá az FS2004-nek és máris kaptál egy tökéletes Budapest sceneryt.
  • Skinner_11
    Szia!

A LAGO ami annak idején megjelentette András Budapestjét eltűnt az FS piacról...

Azóta viszont az Aerosoft kiadta a Mega Airport Budapest sceneryt ami tartalmazza Budapest területét is részletesen modellezve, a poén pedig, hogy ezt is Kozma Andrásnak köszönhetjük

Ha az internetes vásárlást részesíted előnyben, innen is megveheted.

Ha van még kérdés nyugodtan tedd fel, azért van a fórum
  • kopygege
    Kedves fórumozók, Rajongók!

Nemrégiben újra felfedeztem ezt a nagyszerű programot. Egy szívfájdalmam van, hogy Kozma András készítette Budapest Scenery-t eddig nem sikerült beszereznem.

http://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/microsoft/flight-simulator-2004-scenery-budapest-pc-p44293202/

http://members.chello.hu/pchelper/kozma.htm

Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan juthatnék a kiegészítőhöz, azt nagyon megköszönném!
    Kérem, hogy jelentkezzen a [email protected] címen akinek van ötlete. Minden megoldás érdekel! :)

Előre is nagyon köszönöm!
  • Skinner_11
    Miket nem talál az ember...
    Tu-134 Angol nyelvű "használati útmutató"
  • L Viper #44725
  • Gegi86
    Jó napot kívánok. Egy kis segítségre lenne szükségem, már régebben játszottam és nem emlékszem arra, hogy lehet azt orvosolni, hogy ne ugráljon a repülőgép össze vissza miután betöltött a játék . Segítséget előre is köszönöm szépen.
  • berczy #44723
    Gratulálok, nem sámli!
  • Nyiri
    Gratula
  • Clidey
    Köszönjük szépen!!!
  • Hont

Kötelező olvasmány!

Borzasztóan büszkék vagyunk Rátok!
  • Skinner_11
    Arra kell figyelni még h a "Windows XP kompatibilitási mód" cuccot be ne pipáld! Kinyírja az FS9-et, nekem win7 alatt volt az a baja és egy hónapig nem esett le miért van 10 képkocka/másodpercem wilco e170 alatt mikor az md-11 meg kiakasztotta az FPS számlálót
  • L Viper #44718
    Nézegettem én is cimbinél. Nekem is tetszik.
    Bár most elégedett vagyok a progik futásával. SSD-n van a rendszer is, meg az FS9 is.
    Ma az Alba után, kicsit lassabb tempóra váltva ezzel a szépséggel köröztem egyet:
  • Hont
    Lassan azért össze áll! Valami DLL hiba lehetett! Feltettem egy dll fix progit és azóta jónak tűnik!
    Most már csak élsimítást kell valahogy csinálni! P3D ben megy, de FS9-ben az isten kedvéért se...
    Egyébként a menű és az egész kezd egyre jobban tetszeni!
  • L Viper #44716
    Tervezem én is a váltást, de előtte lesz egy kis gépfejlesztés. A Win 8.1-et ajánlották többen is, de kissé félek, hogy a kedvenc szimjeimel hogyan fog menni?
    Ha sikerül frankón beüzemelni, azért várom az infókat.
  • Hont
    Szokásos probléma, a szokásos szellemi háttér kíséretében...
    Win8.1 telepítése után a FS9 és a P3D olyan mint a diafilm!
    Az FS ben még a gépek hangja is akadozik, nem csak a kép... Egyszer már volt ilyen gondom, de már nem emlékszek rá, mi volt a megoldás...
    Egyébként nem olyan rossz így elsőre ez a W8. Rosszabbra számítottam!
  • Hont
    Win 8.0 vagy Win8.1-t használ valaki közülünk? Van tapasztalat FS9 tekintetében?
    Gondolkodok az átálláson...
    Szerintetek?
  • Hont
    De frankó kis fim...!
  • L Viper #44712
  • Clidey
    Az utóbbi időben nemvan időm...tögre el vagok foklalva!
  • Hypo #44710
  • L Viper #44709
    Méltatlanul hanyagoltam eddig, most nagyon rákattantam
  • Hont
    Heló Főnök! Te itt!
    Már kezdtelek hiányolni...
    Jöhetne valami kis élménybeszámoló a repertoárból!
  • Clidey
    Akárki akármit is mond, az Alba az egyik leggyönyörűbb röpcsi a világon!
  • gfarkas
    Látom, be is repülted..........
  • L Viper #44705

• jaszy76
    Nagyon köszönöm, már jön is lefele.
    Ebben az időben csak óvatosan! Nálunk nem esik még, de nagyon erős a szél.
  • gfarkas
    Ment a csomag, a műszerek elvileg benn vannak a Panel mappában, tehát mennie kell. Közben el kellett mennem vásárolni és pillanatnyilag itt hóvihar van, nem volt egy egyszerű mutatvány...
  • jaszy76
    OFF
    Természetesen priv ment és nem mail. :)
    Hiába, kora van még nekem.
  • jaszy76
    Köszi! Tetszetős masina!

Kedves Győző! Email ment. Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: jaszy76, 2015.01.24. 09:04:27
  • gfarkas
    Bocs, de az új skin jóvoltából csak most vettem észre a privát üziket, (abszolút nem feltűnő) most reagáltam a több, mint egy hónaposra.
    Ha jön új üzenet igazán válthatna pirosra, a XXl. szd. -ban talán megoldható lenne....
    Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2015.01.24. 08:45:38
  • gfarkas
    Ha küldesz egy címet, Mammutmailon elküldöm az enyémet, csak be kell tenni kibontás után az aircraft mappába. Igaz, csak magyar festések, de lehet letölteni hozzá sok mást is.
  • L Viper #44698
    A festést itt találtam.
    Van még ezen kívül két másik is.
    (A Downloadhoz regisztrálni kell.)
    Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.01.23. 20:57:11
  • jaszy76
    Ezt honnan lehet beszerezni? :)
  • L Viper #44696
    Nagyon szép munka.
    Vannak olyan fizetős gépek, hogy meg sem közelítik ennek a színvonalát :)