45215
  • Hypo #39694
    :))))))))))

reptér repülök , szerelők semmi bajom sőőt, rendszer, diktatura, urambátyam hányok:)
  • polluxware
    jééééééézus, nem!

ne érts félre

csak... most azért mert ott volt az a retér azzal pár géppel, téged még sztem senki nem molesztált

de úgy ámblokk PERSZE, igazad van

csak tudod, megint ez a TEljes kép jellegű dolog, na..

érted?! ;)
  • Hypo #39692
    de inkább repüljünk:)
  • Hypo #39691
    már mire gondolsz?? Ja hogy nem voltam oda a komunizmusért?? nem a katonai repülésről beszéltem, de azért ne ringassuk magunkat álmokban a honvédség akkor se volt a top on, max több alkohol fogyott. Persze kiváló szakemberek is voltak...lent a betonon, de a vezetők akkora parasztok voltak tisztelet a kivétel...

Szóval akkor Te kategorizáksz?:) Nem vagyok jobbos, de nem vagyok oda a bal ért sem. a liberálisoktól meg borsódzik a hátam....konzervativ meg nem létezik ugy hogy szopóágon avygok:)
  • polluxware
    néha nagyon nehezen tudlak beazonosítani
  • [HUN]FaTaL
    Na én meg arról nem hallottam. :)

Viszont ez a link még később jól jöhet, ha elhagyom az exét. :) Mert már fogalmam sincs, hogy anno honnan töltöttem le :D
  • Hypo #39688
    persze a cf explorer ha jol emlexem, azzal lehetett tobb proginak is egyszerre allitani, de ez a legegyszerubb.

Amugy nem Te voltál a célközönség:)))
    de akik meg azt kerdezik hogy w7 alatt scenery install azoknak jol johet
  • [HUN]FaTaL
    Volt másmilyen 4gb patch is? Én ezt használom :)
  • Hypo #39686
    Akinek esetleg 4 gb ram vagy tobb van es nem hasznalta a 4gb patchot fs9.exe-n annak itt egy apro util ezzel meg egyszerubb http://www.ntcore.com/4gb_patch.php

Félreértések elkerülése véget ez nem a 3gb OS patch az ugye 64 bit es rendszerhez nem kell, ez maga a 32bites appok kezeljek a 2 giga feletti memoriat is.

• Hypo #39685
    csodás, nem tudom sirjak vagy nevessek......rég volt, biztos szép volt, de azért jo hogy elmult....
  • polluxware
    32percnél LOOOOOOL
  • Hont
    Nálam ez akkor jelentkezik, ha nem rendszergazda-ként indítom az Fs-t!
  • [HUN]FaTaL
    Sokszor le lett írva: Kiválasztod az lhs mappáját, leokézod az ablakot, ekkor belelép a mappába, nyomsz egy jobb klikket az üres fehér részen és voilá.
  • VirághAttila
    Tud valaki valamit, ha nincs magyar fordítás 737-hez azt is írjátok nyugodtan. Azért gondoltam hátha van, mert PMDG 747 le van fordítva. Köszönöm
  • jakugerik
    Helo!
    Nekem 32 bites oprendszerem van és nem akkar működni setting után bal alsó sarok és addon aera vagy mi addon area vagy mi lhs mappáját kiválaztom van textura meg még egy akármelyikre megyek megníittja a mappát és nem pedig kilép belőle mint a videón
  • tsGucci
    Szia! Van erre LHSimulations videó is : http://www.youtube.com/watch?v=NnoAVfzCHng
    Amúgy 64 bites rendszernél van a bibi, kijelölöd a mappát, majd megnyomod az Add gombot, ekkor beleugrik a mappába és akkor bal egérgomb az üres területen. Ennyi.
  • exTrem
    Birdstrike a kabinból.
  • perko
  • VirághAttila
    Sziasztok, elérhető valahol PMDG 737NG magyar nyelvű manual?
  • [HUN]FaTaL
    Küldj teamviewer számot privátban, meg valami azonnali üzenetküldő elérhetőséget.
  • Mustangwings
    hát én kattingattam minden üres fehér részre még külön jobb klikkel is a fájlra h KIJELÖLÉS de akkor is megnyitja jó lehet én bambázom de akkor nem tudná nekem vki teamvieweren megcsinálni? igazán hálás lennék meg minél előbb szeretném folytatni a fspassengersben a karrieremet :)
  • jakugerik
    o
  • [HUN]FaTaL
    Nyomj egy jobb klikket utána az üres fehér részen.
  • Mustangwings
    hali. tegnap óta telepítgetem újra a játékot de akadt egy apró poblémám...amikor ott vagyok h hozzáadogatom a reptereket külön a játékon belül, akkor ugye add area stb rákattintok a reptér mappájára leokézom h adja hozzá de erre nem adja hozzá hanem megnyitja o.O pedig jól vannak berakva nem vagyok kezdő azért,de még ilyet nem csinált...ha rákattintottam és leokéztam akkor hozzáadta a listába de most meg megnyitja ez mitől van vagy mit kezdjek vele?o.O
  • Hypo #39670
    :)))))))
  • m814
    LOL!

A nyafizást a csekkere értettem.
  • Hypo #39668
    COOL, nem nyafiztam:))

Csak sokan jönnek kérdeznek akkor eleg nekik a base es land packot felrakni es READY TO ROCK!!

szivünk LHsim ért dobog...:)
  • Clidey

Coming up with the next patch of HUN AI PACK... :)
  • m814
    Na szóval. :)
    A landmarks pack 1.2 kiegészült a Varjú Laci bácsi féle alap scenery vektoros állományaival ( út,vasút,vízrajz,települések,erdők körvonala)illetve ezek FSX változata is megszületett.
    Valamint belekerült Papics Péter Hungary Mesh-e is. Természetesen benne vannak az LHS objektumai is (Pannonhalma,TV tornyok,stb.) A base packos nyafogást még nem volt időnk rendbe tenni de ha fönt van a helyén akkor nem kell foglalkozni azzal hogy a csekker nyafog.
  • Hypo #39665
    Na majd még megprobálom mindet levenni és ujrarakni hatha akkor nem sir aa telepitő, egyébként a MAS es Hungary Mesh hez mi a legutolsó link?
    Esetleg ide a banner alá is betehetnénk ezeket nem?
  • Hypo #39664
    hali most már vagy 8x raktam ujra csak kivancsisaágbol , mert minden installnal hianyolja a base packot pedig a helyen van .. de amugy felmegy szepen csak dob installnal egy hibauzenetet, esetleg megnezhetnetek az install rutint mert lehet van ott valami gebasz, egyebkent kafa.

Ja még egy kérdés ez most akkor hogy is? "..Megjelent az LHS Landmarks Pack 1.2 FS2004
    Varjú Laci bácsinak (MAS), és Papics Péternek (Hungary Mesh) köszönhetően, immár egyetlen telepítővel tehető VFR baráttá kis hazánk."

nekem ugy hangzik hogy a landmarks packban benne minden es egybe felmegy a MAS mesh es ez:))) jó tudom szőrszállhasogató vagyok igy reggel:)

• Hont
    Én is köszönöm szépen mindenkinek, aki dolgozott rajta!!!
  • jaszy76
    Világos, köszönöm!
  • m814
    Az FS2004 scenery mappában lévő fájlokat a telepítő cseréli/átnevezi. Egy payware addonba ugye nem turkálhatunk, tehát ezt mindenkinek magának kell megoldania. FS9 LHBP esetén a bpmesh, dna_end,dna_excl,és a dna_flat.bgl fájlokat kell átnevezni pl. bak kiterjesztésűre.
  • jaszy76
    Egyébként a hagyományos MAS telepítésnél cserélendő bgl-ekkel az eure és eurw mappákban, továbbá az Aerosoft Budapest esetében törlendő fájlokkal mi a helyzet? Azokat továbbra is cserélni ill. törölni kell?
  • jaszy76
    Fantasztikusak vagytok, nagyon köszönjük!
  • m814

Megjelent az LHS Landmarks Pack 1.2 FS2004
    Varjú Laci bácsinak (MAS), és Papics Péternek (Hungary Mesh) köszönhetően, immár egyetlen telepítővel tehető VFR baráttá kis hazánk.
    Jó reppenéseket!
  • BAR101
    váááá 1000 köszönet :))
  • [HUN]FaTaL
    FSPassengers Malév hangok
  • [HUN]FaTaL
    Mindjárt feltöltöm.