45215
  • Framsen
    Helló !

Letöltöttem ezt itt, és azt mondja hogy ha csak Vienna Airporton akarom használni, akkor a 4 X et írjam át LOWW-ra. AES-VN-07-03-XXXX_LM -> AES-VN-07-03-LOWW_LM és a többinél is így átírtam, de nem jó.
    MIt csináljak véle ?
  • perko
    Ja, azt elfelejtettem, hogy a mai kurzuson 6.881.141 HUF.
  • perko
    Annak csak az a hibája, hogy nem lehet vele orsózni, meg nuku dugóhúzó. :(

Ezzel azt is lehet:

Ebéd után azért csak óvatosan vele.

• jakugerik
    aham
  • Hypo #39730
    Ha a hub konnektoros akkor igen nekem is igy van igaz a teack ir az a gebe megy
  • [HUN]FaTaL
    Nem valószínű, mert nem fog elég áramot adni. A Joy meg a TrackIR necces. Hacsaknem konnektorosak. :)
  • Hont
    Uhh de frankok!
    Apropó!
    Mi a véleményetek?
    Össze lehet kötni a klavit+ Egeret+ Joyt+ TrackIrt egy HUB-n keresztül egy USB-re?
  • Hypo #39727
    ne kalapj vegyel egyet:)))
    http://www.simcraft.com/
  • Hont
    Kimegyek a műhelybe, kalapálok gyorsan egy ilyet!

• Hypo #39725
    A limitert?
  • jakugerik
    hogy lehet beálítani fs2004-ben hogy ne csak 25 fps-ig mennyen?
  • Hypo #39723
    a limiter parameterrel hivja meg az fsx.exet ergo a 4gb patch al egyutt:)
  • djfules
    Hát..(látszik hogy nem értem mi?) oké patch-tem az exe ki is irta, hogy oké ,de az fsx.exe.limited -del indítom a gamet. Ilyenkor is használja? És ennek a működését hol lehet ellenőrin (látni hogy műkszik-e?) de egyébként köszi :-)
  • [HUN]FaTaL
    És az most hogy jön ide?
  • djfules
    ok de FPS limitert használok
  • [HUN]FaTaL
    Elindítod és betallózod az fs9 exéjét, majd apply patch.
  • Hypo #39718
    elinditod a progit kivalasztod az exet OK es ennyi
  • djfules
    Hát kiváncsi vagyok mennyire jó.. De hogy telepíted vagy állítod be?
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem XPhez van, hanem mindenhez, hogy a 32bites app 4GB memóriát használhasson 3 helyett. Csak FS-hez használom, semmi gond nincs vele. FSX-hez is jó.
  • djfules
    hy! Én még nem hallottam erről a 4gb patch-ről. Valaki használja? Ez xp-hez van? Addig nem akkrom felrakni, nehogy összekavarja a gépet. FSX-hez is jó?
  • polluxware
    hááát igen
  • gfarkas
    És a volt szovjet fele milyen ?
  • polluxware
    nem is értem, hogy nem látod a felemelkedést...
  • polluxware
    megsúgom azok a körletek ma már javarészt cigány putrik...
  • Hypo #39710
    Na ugy nez ki carenadonak bejott az FS9 re kiadasa az ujabb gepeiknek itt egy ujabb
    http://www.carenado.com/CarSite/Portal/index.php?accion=product&correl=75

teny szepek a gepeik csak ne lenne olyan szar rep modeljuk. De tegnap kiprobaltam fsx re a C90 et eleg szep cockpit, nem si ette az fps-t rendzserek se rosszak igaz ez mar sp2 es :)
    jo lenne kiadnak fs9 re is bar aeroworxot nem veri meg de szebb a vc je.

CSAK a rep modell ne lenne akkora szar. nem is ertem ezek nem neznek meg egy videot a geprol hogy hasznaljak?

kár érte pedig kingari az egyik kedvenc tipusom....ha összejön amit a mininiszterelnökünk mond ( vagy hazudik) akkor 25 év kemény munkával tudok majd egy két orat venni egy king aribe
  • CptSAB
    2011-es relatíve friss műholdkép bizony beszakadt hangár tetőkről, gazos, elvadult legénységi körletről tanúskodik a már nem használt részeken.
  • polluxware
    neeeeeem:) ez nem magyarországon készült.. itt ilyesmit nem lehet csak úgy szabadon..:( baszogatás nélkül..

(felvidék)

csak mint érdekesség;) szíp hangja van
  • gfarkas
    Így jár az , aki az ország szinte minden keményhátu repterét megjárta.....egyik másikat meg is ismeri.
    Tegnap jártam a közelében Füredről hazafele, nem tudom mi lehet vele, de ahogy a többi kinéz sokkal jobban ez sem járhatott..
  • CptSAB
    Szentkirály az. Jól látod.
  • CptSAB
    Csak nem te rocsozól a videjón?
  • gfarkas
    Remélem Alaszkában nem dobálják el az illuitok a banánhéjat (vagy a ta..nyos zsebit), mert ha arra talál leszállni az öreg csóka.... :-)))
  • polluxware
    így értelmet nyer a mondat;)
  • polluxware
    véletlen akadtam rá... csak úgy irkáltam a tyúb keresőjébe

• gfarkas
    Érdekes vágásokkal készült a film, mert ha az elmeszesedett erezetü nyakfelettim nem téved, akkor ezredes úr egyszerű de hatásos beszólása alatt a Szentkirályi állóhelyeket vélem felfedezni.Valószínüleg 1984-ben készült a felvétel, amikor a 23-asok Mezőkövesden voltak, a 21-kel meg LHSA-n települtünk a LHPA nagybeton nagymosása, szárítása és vasalása miatt.A beszólás pedig egy időszakosra érkező 23-asnak szólt.A LHSA-i bitumenes pálya nem igazán szerette a 23-asok erősen lejtő kipufogóját sem fel sem leszállásnál, meg aránylag csúszós is volt melegben.(ezért is voltak Kövesden csak hmcs-re és időszakosra jöttek át.
  • CptSAB
    Jó kis videó. Igaz gyanítom akkor készült, amikor Taszárról kivonták a PF változatot. Egyszer erről a videóról már értekeztünk Győzővel. Vágatlanul Bakó Ferenc ezredes(+) Ne fékezz baz*d megje :)
  • polluxware
    másik kedvencem erre utalva a "hova lett a vagyon embörök"

háá ott van nálad, a gyulánál, meg az ottó-nál...

és a mai napig néznek egymásra az embörök, meg felfelé....
  • jakugerik
    ahham ok jó lett:) kösszi
  • Hypo #39697
  • Hypo #39696
    urambátyaé mindig volt sajnos, csak akkor elvtársnak hivták az egész orszag ezen nőtt fel, haver szerelő, gyárban esztergapadon keszul a szomszed keritese...stb ez mindig igy volt sajnos
  • polluxware
    urambátyám azt most van..;)

illetve most alakííják ki...

de off, mert itten mostanában topikokat szüntetnek meg, ha nem szokásos emúútnyócév meg a bipsizés megy rajta:)))))

szóval offiii

csak a beszólás miatt linkeltem a vidijóót (32min:)