45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39734 Helló !
Letöltöttem ezt itt, és azt mondja hogy ha csak Vienna Airporton akarom használni, akkor a 4 X et írjam át LOWW-ra. AES-VN-07-03-XXXX_LM -> AES-VN-07-03-LOWW_LM és a többinél is így átírtam, de nem jó.
MIt csináljak véle ? -
perko #39733 Ja, azt elfelejtettem, hogy a mai kurzuson 6.881.141 HUF. -
perko #39732 Annak csak az a hibája, hogy nem lehet vele orsózni, meg nuku dugóhúzó. :(
Ezzel azt is lehet:
Ebéd után azért csak óvatosan vele.
-
jakugerik #39731 aham -
#39730 Ha a hub konnektoros akkor igen nekem is igy van igaz a teack ir az a gebe megy -
#39729 Nem valószínű, mert nem fog elég áramot adni. A Joy meg a TrackIR necces. Hacsaknem konnektorosak. :) -
#39728 Uhh de frankok!
Apropó!
Mi a véleményetek?
Össze lehet kötni a klavit+ Egeret+ Joyt+ TrackIrt egy HUB-n keresztül egy USB-re? -
#39727 ne kalapj vegyel egyet:)))
http://www.simcraft.com/ -
#39726 Kimegyek a műhelybe, kalapálok gyorsan egy ilyet!
-
#39725 A limitert? -
jakugerik #39724 hogy lehet beálítani fs2004-ben hogy ne csak 25 fps-ig mennyen? -
#39723 a limiter parameterrel hivja meg az fsx.exet ergo a 4gb patch al egyutt:) -
djfules #39722 Hát..(látszik hogy nem értem mi?) oké patch-tem az exe ki is irta, hogy oké ,de az fsx.exe.limited -del indítom a gamet. Ilyenkor is használja? És ennek a működését hol lehet ellenőrin (látni hogy műkszik-e?) de egyébként köszi :-) -
#39721 És az most hogy jön ide? -
djfules #39720 ok de FPS limitert használok -
#39719 Elindítod és betallózod az fs9 exéjét, majd apply patch. -
#39718 elinditod a progit kivalasztod az exet OK es ennyi -
djfules #39717 Hát kiváncsi vagyok mennyire jó.. De hogy telepíted vagy állítod be? -
#39716 Ez nem XPhez van, hanem mindenhez, hogy a 32bites app 4GB memóriát használhasson 3 helyett. Csak FS-hez használom, semmi gond nincs vele. FSX-hez is jó. -
djfules #39715 hy! Én még nem hallottam erről a 4gb patch-ről. Valaki használja? Ez xp-hez van? Addig nem akkrom felrakni, nehogy összekavarja a gépet. FSX-hez is jó? -
#39714 hááát igen -
#39713 És a volt szovjet fele milyen ? -
#39712 nem is értem, hogy nem látod a felemelkedést... -
#39711 megsúgom azok a körletek ma már javarészt cigány putrik... -
#39710 Na ugy nez ki carenadonak bejott az FS9 re kiadasa az ujabb gepeiknek itt egy ujabb
http://www.carenado.com/CarSite/Portal/index.php?accion=product&correl=75
teny szepek a gepeik csak ne lenne olyan szar rep modeljuk. De tegnap kiprobaltam fsx re a C90 et eleg szep cockpit, nem si ette az fps-t rendzserek se rosszak igaz ez mar sp2 es :)
jo lenne kiadnak fs9 re is bar aeroworxot nem veri meg de szebb a vc je.
CSAK a rep modell ne lenne akkora szar. nem is ertem ezek nem neznek meg egy videot a geprol hogy hasznaljak?
kár érte pedig kingari az egyik kedvenc tipusom....ha összejön amit a mininiszterelnökünk mond ( vagy hazudik) akkor 25 év kemény munkával tudok majd egy két orat venni egy king aribe -
#39709 2011-es relatíve friss műholdkép bizony beszakadt hangár tetőkről, gazos, elvadult legénységi körletről tanúskodik a már nem használt részeken. -
#39708 neeeeeem:) ez nem magyarországon készült.. itt ilyesmit nem lehet csak úgy szabadon..:( baszogatás nélkül..
(felvidék)
csak mint érdekesség;) szíp hangja van -
#39707 Így jár az , aki az ország szinte minden keményhátu repterét megjárta.....egyik másikat meg is ismeri.
Tegnap jártam a közelében Füredről hazafele, nem tudom mi lehet vele, de ahogy a többi kinéz sokkal jobban ez sem járhatott.. -
#39706 Szentkirály az. Jól látod. -
#39705 Csak nem te rocsozól a videjón? -
#39704 Remélem Alaszkában nem dobálják el az illuitok a banánhéjat (vagy a ta..nyos zsebit), mert ha arra talál leszállni az öreg csóka.... :-))) -
#39703 így értelmet nyer a mondat;) -
#39702 véletlen akadtam rá... csak úgy irkáltam a tyúb keresőjébe
-
#39701 Érdekes vágásokkal készült a film, mert ha az elmeszesedett erezetü nyakfelettim nem téved, akkor ezredes úr egyszerű de hatásos beszólása alatt a Szentkirályi állóhelyeket vélem felfedezni.Valószínüleg 1984-ben készült a felvétel, amikor a 23-asok Mezőkövesden voltak, a 21-kel meg LHSA-n települtünk a LHPA nagybeton nagymosása, szárítása és vasalása miatt.A beszólás pedig egy időszakosra érkező 23-asnak szólt.A LHSA-i bitumenes pálya nem igazán szerette a 23-asok erősen lejtő kipufogóját sem fel sem leszállásnál, meg aránylag csúszós is volt melegben.(ezért is voltak Kövesden csak hmcs-re és időszakosra jöttek át. -
#39700 Jó kis videó. Igaz gyanítom akkor készült, amikor Taszárról kivonták a PF változatot. Egyszer erről a videóról már értekeztünk Győzővel. Vágatlanul Bakó Ferenc ezredes(+) Ne fékezz baz*d megje :) -
#39699 másik kedvencem erre utalva a "hova lett a vagyon embörök"
háá ott van nálad, a gyulánál, meg az ottó-nál...
és a mai napig néznek egymásra az embörök, meg felfelé.... -
jakugerik #39698 ahham ok jó lett:) kösszi -
#39697 -
#39696 urambátyaé mindig volt sajnos, csak akkor elvtársnak hivták az egész orszag ezen nőtt fel, haver szerelő, gyárban esztergapadon keszul a szomszed keritese...stb ez mindig igy volt sajnos -
#39695 urambátyám azt most van..;)
illetve most alakííják ki...
de off, mert itten mostanában topikokat szüntetnek meg, ha nem szokásos emúútnyócév meg a bipsizés megy rajta:)))))
szóval offiii
csak a beszólás miatt linkeltem a vidijóót (32min:)