45215
  • Hont
    Legyetek szívesek nézzetek rá erre a Library ablakra!
    Van mindenkinek ez a "ADDON SCENERY" bejegyzés?
    Ha kiveszem előle a pipát, akkor nem dob hiba üzenetet a betöltéskor, ha hagyom bejelölve, akkor meg igen.
    Nem vettem észre hogy valami hiányozna bár honnan is...
  • Hont
    Köszi srácok!
    Kezd helyre állni a rend!
    Van a Libraryban egy olyan hogy "Addon Scenery".
    Az mit takarhat?
  • Hypo #39772
    necces szitu, lehet ujra kell rakni egy trukkot meg megprobalhatsz, azokat a sceneryket amelyeknel ibat latsz a scenery library bol remove, majd kilep fs ujra indit, aztan ujra ide belepsz es add scenery megint kilep es akkor lehet a vegen lesz egy normalis scenery adatbazisodf mert a jelenlegi ahogy olvasom haldoklik
  • [HUN]FaTaL
    Ilyenkor már nem tudom, esetleg keress egy mentést, a legtöbb addon csinál, töröld az old meg a newsceneryt és nevezd át a mentést scenery.cfg-re. De könnyen lehet, hogy nem úszod meg a komplett reinstallt.
  • Hont
    Szia Ádám!
    Köszi a javaslatot, ha jól emlékszek a múltkor is Te segítettél ebben...
    Most megint ez a gondom!
    Van amit el bírok így tüntetni a Libraryból, de még mindíg dob vagy 6-9 scenery hibát! Ráadásul azt írja, hogy a pl 066 helyen lévő FlyTampa-Vienna rossz, aztán kinyitod a Library-t és a 066 helyen egy egész más addon van.
    Ilyenkor mi a teendő?
  • gfarkas
    Szerintem is csináld végig az újratelepítést ahogy Fatal írja.
  • [HUN]FaTaL
    newscenery.cfg kuka

Újaindítod a játékot, austria prot kitörlöd, megint újraindítod, kilépsz, letörlöd és újratelepíted, majd ha felért akkor lemozgatod a libraryben a repterek alá.
  • Hont
    Szia Győző!
    Igen tuti volt valami bejegyzés amit hiányol!
    Törlöm az Austria Prot, mert szerintem ott van a kánya.
    Köszi szépen.
    Most már csak a Library-t kell valahogy rendbe szedni.
    Létezik, hogy a Old scnery CFG kell törölni?
  • gfarkas
    Austria Pro 2004 Vienna => X
    - " - Object => X+1
    - " - Landclass => X+2
    - " - Mesh => X+3
    tehát növekvő sorrendben, (pl. 222,223,224 stb), a repterek pedig X-1 és is tovább (pl. 221,220 stb)
    Nekem így van fenn és műkszik.(atp2004 név alatt van az fs gyökérben, de beteheted az addon scenerybe is.
    Ha így sem megy akkor vszeg töröltél valami fs-re vagy az Austriára utaló infót a Win7-ben.
  • Hont
    Hahó Fiuk!
    Kérnék némi útbaigazítást, mert elszúrtam 3 órát a semmire és nem jövők rá, hogy mit.
    Betelt az ssd-m amin a rendszer és az fs volt.
    Vettem még egy Samsung830 128GB-t.
    (Mondanom se kell, hogy pont kétszer gyorsabb a corsairnál)
    A régin meghagytam az FS-t az újra pedig raktam egy W7X64-t.
    Aztán megkerestem a régi ssd-n az exe-ket és kiraktam az asztalra!
    Majd töröltem a régi w7-t így lett egy csomó helyem az FS-hez.
    Mondhatni hogy szinte minden működik kivéve Ausztria bolondult meg!
    (pont amit a legtöbbet használok Mo. után!)
    A betöltésnél elkezdi dobálni a scenery hibákat!
    Gondoltam törölgetem a Library-ból a bejegyzéseket majd újra beolvastatom vele! Sajnos minden újra indítás után vissza írja őket! Egyszer már valaki elmagyarázta a megoldást, de nem találom és a hülye fejem nem emlékszik rá...!
    Valamint kérnék szépen egy sorrendet Ausztriához!
    Nálam legalul Austria Pro Wiena majd Austria Pro Object majd Wienna Tampa és a többi reptér jön, de olyan mintha hiányos lenne Bécs környéke.:(
    Köszi előre is!
  • vajo
    Sziasztok.
    Meg jött a kedvem egy kis repüléshez, és meg szeretnék osztani veletek pár képet. Remélem nem lesz ellenetekre. :D

És tisztelgés a MALÉV előtt.

Ha nem bánjátok később is teszek majd képeket.
    Üdv: Vajo
  • polluxware
    off
    bocsánat!

;)
  • gfarkas
    Ne mérgelődjetek inkább nézzétek meg ezt a vérbeli "békebeli" szovjet repülős filmet. Egészen rámtört a nosztalgia... :-))))
    Repülés az An-12-vel
  • polluxware
    okés amit mondszaszol, csak ha most nem regizel újra, sö mondjuk a saját régóta használt emil címeddel mendegélsz, és beírol valhova valmelyik nemzeti bajtárs "körzeti meghízott politikai tiszt" möllé... akkor az sg ugyan mossa kezeit, oly egyszerűen és szépen közreműködött abban hova menjen a "nemzeti ÁVÓ"...

tudom ez ip cím alapján eddig is elérhető volt, de a kevésbé művelt parasztnak is megadják a lehetőséget a reakciós üldözésre;)

ez nekem a bajom:(

+,,,,,
  • CptSAB
    Ma délelőtt egy partiban voltam Becz Lászlóval (Lock On Mig-21Bisz). Kicsi a világ. :)
  • CptSAB
    Tényleg jött privi. Viszont eddig mindig a post menüsor alatt ott volt, hogy üzenetem van.
  • [HUN]FaTaL
    Elméletileg mindenki kapott.
  • Matth3w
    Ez valahogy nekem is uj dolog:O
  • gfarkas
    Pedig a priviben nekem is küldték az infót, nézd meg Tomi.
  • Hypo #39755
    privi uzit nem kaptal rola?
  • CptSAB
    Én még nem találkoztam az új belépési dologgal :)
  • [HUN]FaTaL
    A rendszernek igen, de ha jársz az sg másik részére ahol a lali/lali szintű passokat törögették és nyitogatták az idióta topicokat, akkor látható, hogy ez megszűnik, mivel az e-mail cím nem látható sehol. Nem a profi adatbázis hackerekre gondoltam :D
  • Hypo #39752
    nincs ezzel semmi baj a belépés nem befolyásol semmit, csak annyi hogy legalabb nem a Nick-el lépsz be ergo mindenképp kell valos email cim ha eddig nem volt ennyi, amugy semmivel nem biztonsagosabb:)) a rendszernek tok mindegy hogy KamuKutyaPipipacs a usernev vagy [email protected]
  • [HUN]FaTaL
    Akkor mennyé az erdőbe lakni ott nem változik semmi. :D
  • polluxware
    nem akkor sem tetszik mert VÁLTOZÁS!

• [HUN]FaTaL
    Ennek van értelme, pl. nem törögetnek majd accokat, mert vége a lali/lali szintű belépéseknek.
  • polluxware
    milyen szép újítás ez az emil cím belépő...

ilyenkor elfilódzok ,hogy ennek is annyi értelme mint az új választási reginek???

vagy ennyire lusti a ROHADT ÁVÓ????

• homokia
    Igen szerepel:
    Scenery Library:
    1. Hungary Base Scenery
    2. Hungary Mesh
    stb.
  • gfarkas
    Szerintem tölts le és telepítsd az LHSimulations Library Base Pack és Hungary Landmarks Pack ingyenes csomagjait, ebbe beintegrálták a MAS-t is.Elvileg ekkor egy vfr repülésre is alkalmas tájat kell hogy kapj.Nekem legalábbis működik.Persze Hypo mester tippjét is ellenőrizd.
  • Hypo #39745
    Scenery menu pont alatt a listában szerepel?
  • homokia
    Tisztelt fórumtársak,
    segítségre lenne szükségen a Magyar alap sceneryvel kapcsolatban. Letöltöttem, telepítettem de nem látom, hogy lenne változás. Mellékelek két képet, az egyik a MAS telepítőjében volt kedvcsinálónak, a másik az az én rendszeremen készült. Az FS9 alap scenery-éhez képest szinte nincs változás. Mi lehet ennek az oka? (A telepítés sorrendje ez volt: FS9, MAS, más nincs is fenn)

Előre is köszönöm
  • eyecandy
    megéhezett
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel a 2.24-et.
  • Gegi86
    Erre gondoltam én is, de felhők nem befolyásolták a fényerejét, inkább olyan volt mintha felhők alatta repült volna.
  • Hypo #39740
    ja azt nem tudom csak felhivtam a figyelmet a meteor -ra ennyi lehet egy másik baltás gyilkost is hazaengedtünk, vagy gyurcsany ment mekdrájvba:))
  • Framsen
    AES 2.21, akkor ez lesz a baj ? Mert ha így rakom be őket: AES-VN-07-03-0000_LM, akkor ugye az összes reptéren kellene, hogy ott legyen és ott is van mindegyiken, így működik, de nekem csak LOWW ra kell.
  • eyecandy
    A felhők alatt?
  • Hypo #39737
    állitólag egy meteor húz el a föld mellett nem tudom lehet az volt
  • [HUN]FaTaL
    A legújabb AES van fent?
  • Gegi86
    Ma 21:24 perckor egy tűzvörös nagy pont húzott el Sárvár ege felett 300-310 irányból, a felhő alap 7000-8000 láb közöttire tehető és BKN(7/8), hangja nem volt. Gondoltam hogy egy műhold zuhant le mert apukám szerint izzó darabok váltak le róla ezt el is könyveltem magamba de rá 5 percre újra megjelent ez a valami. Ötleteket várok hogy mi lehetett ez, mert én kifogytam az ötletekből.