45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39814 Majd délután kiderül! :)
Nincs egy kicsit hülye helyen?
Egyébként finom kis műszer ez a bonanza. -
#39813 Ha jol emlexem
-
#39812 Igen, értem hogy mit mondasz!
Csak még a megoldásra nem jöttem rá...
Sajnos nem egyszerű a 2db 32" kijelzőt tökéletesre állítani.
Többször is volt már problémám az hogy pl a flight direktort egyszerűen nem látni! Olyan vékony hogy ha nem hajolok közelebb, akkor egyáltalán nem látom. (azért néha jó ha van)
Köszi a videot! ;) -
#39811 Hali!
Tegnap beszereztem az F33A Bonanza-t. Lestem a manualt, de nem találom a kabin világítás kapcsolót. A műszervilágítás okés, de sötét a kabin.
Nem látom a kapcsolókat. Van benne? :) -
#39810 jó ez csak ez a már majdnem halszemoptika zoom ettol kicsit romlik a minőség érzet:) jo tudom bekaratad mutatni a VC-t
Itt egy video ami rendkibul jol megmagyarazza a szimben hasznalt nezetet és zoom ot igaz fsx re de fs9 se ter el tole sokban:)
-
#39809 FSFO-t valaki próbálta már? (flightsim.com) -
Újra raktam az iFLY-t! Most így működik!:D -
#39807 Alert !
Bocsi, ha lehet töröld ezt a #39805 beírást.Előre is köszi. -
#39806 Elnézést, elszúrtam a videót.
http://www.youtube.com/watch?v=i_RhmgsJWH4 -
#39805 Bocsi, hogy beleszóltam.
Az Ég katonái Hagyományőrző Egyesület feltett a jutubra egy kenyeri füves üzemelésről készült videót.Érdemes minden repülést kedvelőnek megnézni hogy mit tudott az az ócska szovjet technika.
(nekem meg külön nosztalgia, hiszen sok-sok hetet töltöttem ott Kenyeriben gyakorlatokon.)
-
#39804 Én is lapos, nagyívű fordulónak tudom, mivel olyan hosszú mint a katolikus mise....... -
#39803 Kipróbáltam a Seneca-t LHBY-LOWW úton.
Finom kis masina, nekem tetszik.
LOWW 34 final-en leütött egy A320 az égről. Utolért. :) -
#39802 Nyilván nem szakkifejezés a katolikus kör, de én is csak nagy körökre hallottam ezt a kifejezést. Repülős és nem repülős berkekben egyaránt. -
#39801 Nekem ezt Zsiguci (Ferihegy Zsiga Bácsija Tu fedélzeti mérnők) úgy magyarázta, hogy azért hívják így, mert hogy a történelembe a Katolikus rend többször is csinált előző elveit megtagadva hirtelen fordulatokat...
Minden esetre érdekesség lenne ezeket a szlengeket össze szedni! -
#39800 A neten kutakodva találtam ilyet is olyat is. Volt ahol lapos fordulónak írták le volt ahol pedig élesnek. Mindenesetre én világ életemben csak az előző értelmében hallottam, nekem az is tűnik logikusabbnak. -
#39799 hát én sajnos elfogult vagyok az aerowox b200 val tudom nem szep vc de 2d kiru procedurak kiru hotstart van jo a repmodell is van ero tavolsag tuti -
#39798 Van ötlet mit nézzek meg ezen a 737-n, vagy rakjam újra?
Nézegetem, de ettől még nem javul meg! -
#39797 Na tessék! Akkor még is csak valaki tudja!:)
Én úgy vettem le, hogy éles kis szögű...
Volt mikor az átesés jelzőig döntették a gépet. -
#39796 Épp ellenkezőleg! A nagy ívű, elnyújtott, kis bedöntésű fordulót szokták így hívni! -
#39795 Hali!
Nagyon köszi az infókat,sokat segítettél. Az lett volna egyébként a köv. kérdésem, hogy ha nem ezt, akkor melyiket érdemes kipróbálni!?
Mostanság a kisgépes repülés érdekel (gyerek mellett nem tudok másra időt szakítani), de vmi minőségi gépet szeretnék beszerezni.
Meglesem amiket említettél, aztán beruházok egyre. :) -
#39794 A szűk fordulót hívják így!
Mondtam, hogy jön egy Airbus sim Ferihegyre?
Wizz-Airnek! A boeing-et elviszik és a helyére jön... -
#39793 én hasznélom ott is érdekes hogy a felhőknél segit.
kat forduló - hát vagy valami szűk forduló, vagy kisgyerekekeket körbe repülni... -
#39792 Nem nagyon érdemes szenvedni vele. -
#39791 Ja hoppá, összekevertem a topicokat. FS9-ben nincs ilyen gond, külső limiter sem kell. :D -
#39790 Sajnos az FSX-ig még mindig nem jutottam el...:)
Már gondolkodtam rajt, hogy ki kellene próbálnom, csak elrettent az a sok optimalizáció!
Most végre az FS9 mindenféle kompromisszum nélkül használható!
Teljesen mindegy hova, mikor, milyen időbe repülök, a 26 FPS adott!
Most csak repülök-repülök és megint csak repülök!:D
Egyébként hallotta valaki pilóta berkekben azt a kifejezést hogy "katolikus forduló"??? -
#39789 fs9 alatt? érdekes sose tapasztaltam söt pont hogy unlimited nel lesz szarabb, pláne fsx ben ahol már megolszlanak a vélemények hogy unlimited olyan jo is lenne gyengebb gepeken most nem a top gepek finomhangolasarol beszélek. FS9 alatt persze mehet az unlimited de érdekes módon nekem 30fps a limiter és 30 fs is és éll ott mint a cövek.
fsx ben 27/27 unlimitednél se rossz de amint surubb lakott teruletre megyek unlimitednel nekem shutterek lesznek és ha a low fsp mellett valami rontja a repulés élményt azok a mikro ugrálások. -
#39788 A belső FPS Limiterrel az a baj, hogy leesik tőle az fps. Mondjuk unlimitedben van 25-30, beállítod fix 25-re akkor lesz 18-20. -
#39787 amugy fps limitert hasznalsz fsx ben unlimited? tudom irják sokan hogy igy a tuti, én mondjuk azt tapasztaltam hogy ha azt is arra az értékre állitom mint fpslimitert valahogy fluid....persze ez már a szokásos szimulator placebo -
#39786 Hali, nem rossz kis gép, Carenado minőség ami plussz is meg hát negatívum is. Belül muszerfal semmiben nem kulonbozik a tobbi nem cessna gépük belsejétől, ( jó tudom igy néz ki a belseje) de legalább szint változtatnák.
Amúgy kezes kis gépde köze sincs az eredeti repmodellhez. Nekem a bajom az volt vele hogy meret suly tavolság és sebi egy idő után meguntam mert van vagy gyorsabb vagy jobban felszerelt vagy tomegben jobb gép is de erről nem carenado tehet.
SE gépükől ami nem cessna a bonanza a kedvencem, ME ből meg a seneca jó kis masina a hibáival együtt. Persze ettől még ha van módod kipróbálni mindenképp tedd meg. Nekem a suly azért volt fontos mert progival generalt utakat repulgettem anno vele és nem jöttem ki rentábilisan:) -
#39785 Hála az égnek nem az FS-l van baj, hanem csak a iFL737 kell szervizbe vinni!
Érdekes, hogy 736, 738, 739, BBJ-kell nincs gond... -
#39784 Töredezés mentesítés almás... SSD van a cucc.
Most próbáltam vissza vettem mindent "médiumra" de ugyan az!
Tuti hogy nem fogja semmi, vagy legalább is nem hiszem. Semmit nem telepítettem... -
#39783 Próbálj meg egy töredezettségmentesítést, ill. nézd meg nem megy-e valami más progi is (pl. víruskereső stb.) -
#39782 Ezt nem hiszem el!
Ma megint bele botlottam egy olyan hibába amivel még soha nem találkoztam és nem is tudom a megoldást!
Fps limiter 26 áll!
Még is 10-12 másodpercenként 2-3 másodpercre megakad!
A hang megy tovább csak a kép áll meg aztán felgyorsulva utol éri saját magát...
Az FPS végig 25.5-26.
Végig próbálgattam vagy 5-6 féle drivert. Ugyan az!
-
#39781 Érdekelne a véleményetek. Mennyire jött be Nektek a Carenado Piper PA28-181 Archer II ?
Érdemes alaposabban foglalkozni vele? -
#39780 Nem, természetesen külün mappákban:) -
#39779 Így beleöntve?:D Nekem külön mappákban vannak azok. -
#39778 ja én azt hittem mamég egy van a listában véletlenül:) Igen nekem az osszes free scenerym meg kiseb cabinok abba vannak kulon kulon -
#39777 Az Addon Scenery/scenery és addon scenery/texture mappákat, és persze, hogy van. :) Sok scenery oda teszi a landclasst pl.
Hagyd benne a libraryben, ezt alapból beteszi az fs. -
#39776 Köszi! Nem értem hogy került oda... -
#39775 folderben van addon scenery de annak nem kell a library ablakban latszodnia felesleges