MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poici
sziasztok! azt szeretném kérdezni mivel tegnap kezdtem a játékot hogyna kell felszállni meg kanyarodni a levegõbe? minden segítséget elfogadok.. elõre is köszönöm..

Volvo FH 480 euro5(L)

eyecandy
Szerintem itt megtalálod

cessna172
Tudom amatõr a kérdés, de hogyan kell az alap Learjet 45 hajtómûveit leállítani a játékban? DE úgy általában, hogyan szokták a sugárhajtómûveket kikapcsolni, mi a szabályos menete a dolognak? <#rolleyes>

Framsen
Köszi szépen !

<#vigyor2>

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

eyecandy
És ha nem foglalt valami másra a kombináció

APU menjen! csak akkor fog kinyilni.
Framsen
Így van beállítva, de nem jó a 2 emeleti ajtó + a cargo doorok

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

eyecandy
Külön bil.komb. paranccsal nyílnak, menûben beálítható, manuál írja, úgy emlékszem

Framsen
Hello !

PMDG 747-400 ben miért nem nyílnak ki a Cargo Door -ok és az emeleti ajtók ? Próbálkoztam többféle billentyû kombinációval...

Hont
<#taps><#eljen>
Clidey
Jobb alsó sarokban vannak a zsalu kapcsolói, ha jó felé kapcsold õket, akkor látni fogod a 2D panelen és az external 3D modelen is hogy nyílik a motorzsalu.
Mellette ott van az olajzsalu kapcsolója is, azzal sem árt bíbelõdni... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Tán ki kellene zsaluzz picit, mert a hengerfej hõmérséklet pöppet ki van akadva már... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
iFy

Mustangwings
hello mindenki....nem vagyok nagy fórumozó de most szükségem van valakire...van errefelé olyasvalaki aki An-2-t szokott sétáltatni? van egy An-2esem de repülés közben feszt leég a motor...<#szomoru1> manual is csak orosz nyelven van hozzá és egy retkes videó tutorialt sem találok... <#falbav> nem egy alap összecsapott *** hanem elég jól kivan dolgozva...szóval vki megtudná mondani hogy a motorhûtést merre kell bekapcsolni? <#fejvakaras> a gép innen van http://www.an2plane.ru

CptSAB
Tibi mi is ez pontosan? 😊
Hypo
<#taps>

Clidey
Steve Masson

Admin Group

Status: Online

Just a quick update that will be followed in a couple of days with a lot more information.

The test teams will get a New Build in the next 24-48 hrs. We see this build as the last major build the teams should get any changes will be smaller updates leading to the release version.

In my next post I will go into moe detail about what will be available in each version, there are some limitations with the FS9 build and we can see why other developers have decided to avoid FS9 completely.

The Feature Pack will be released one version at a time with a few days between releases to allow the team to support people with the new install and any problems they have. This is how we plan to release the software.

1st FS9
2nd FSX
3rd Pro Cockpit Builders Edition
4th P3D

The time between releases will depend very much on the amount of support we need to give each build, so if FS9 release is smooth with very little support being required the FSX build will be released sooner.

CptSAB
Szurkolok a cseheknek!!!!

FS2004 Mig-23MF/UB/Mig-27
Hont
Szia! Üdv az oldalon!
Itt a beíró ablak felett a FAQ-ban minden fontos dolgot megtalálsz!
Ami ott nem szerepel, arra nyugodtan kérdezz rá itt a forumon!
Sziasztok! Mondhatni új vagyok a repülõgép szimulátorokban de nagyon érdekel dolog. Régebben már foglalkoztam az fs2004 de bonyolultnak találtam. Most úgy érzem venném a fáradtságot és elkezdeném tanulmányozni de annyira sok mindennel kéne foglalkozni egyszerre. a problémám az hogy nem tudom hol kezdjem az ismerkedést a szimulátorral és hogy hol találhatnék valami oktató anyagot (nagyon) kezdõknek. válaszotokat elõre megköszönöm!😊

CptSAB
Köszi! Rendicsek.. akkor megfogalmazom a levélkét, és a jószerencsére bízom. Átküldöm majd. Priviben írni fogok..
Nashgaar
Szia Tomi! Talán tudok neked segíteni, angolban mindenképp, németül meg van egy cimbi aki nálam jobban beszél.

CptSAB
Tökéletesen megírt angol.. 😄😄😄😄 A magyar sem tökéletes, nemhogy az angélus! 😄 Mindegy, valahogy össze bindzsizem azt az üzenetet, ahogy régen is úgy-ahogy megértette Mehlin mit hablatyolok, talán most is.. 😊
Egy tipp: google.fordító egész jó, ha tökéletesen megírt angolról fordítasz németre.
jaszy76
Én meg "landolni" mozgó jármûre. 😄
Nagyon jó videó.

Hont
Van 20 percetek, akkor ki ne hagyjátok ezt a videót!
Szeretnék tudni így repülni!
3D. video

CptSAB
Fijuk és lányos zavarban lévõ fijuk, újra kérdeném, beszél valaki perfetto németül? Egy kis rövid emilezésrõl lenne szó Mehlin Rainerrel, németbõl gugli fordító végleg meg vagyon bukva. Régen tanultam dajcsmárkúl, de sajna akkoriban sem voltam belõle egy penge legény, hacsak az érdemjegyek katonásságát nem veszem.. 😛 A lényeg segítséget kérnék, ahol a hála az, ha sikerül megdumálni a német Májsztróval egy Szu-22M3 verziót.. Tudom, önzõ cél, mert gyanítom 100 FS fanból, jó ha 5-6 embert érdekel ez a mozdony, de Én láttam repülni élõben, és elhihetitek, felejthetetlen élmény volt, és remélem a nyáron vagy jövõre csak eljutok olyan helyre, ahol megfoghatom, körbejárhatom ezt a robosztus masinát, amíg el nem tûnnek ezek is.
Sajnos nem az a baj, az a fix csak a zorder sorokat törli az iFly asszem panel.cfg-jébõl és azt a célt szolgálja, hogy tudd a görgõt használni VC-ben.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
Azt én csináltam 😄 És lefutatta már, mert anélkül forogni sem lehet egyáltalán.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia igen menj fel az ifly honlapjara es van az active camerahoz egy fix rakd fel es mar mukodik is!

Willenbrock
Köszi

Sziasztok!

Valaki találkozott már a következõ hibával?
Active camera és patchei fent, beállítva egy konfig az ifly 738-asára. Ezek után ha akár egérrel, akár joyjal forognék VC-ben, ilyesmi hibaüzenetet dob ki:
"Scenery read error. Attempting to open a nonexistent directory:
(FSmappa)\activecamera\Addon Scenery\pl. HungaryBaseScenery\scenery, de ha leokézom, végigcsinálja ezt az összes sceneryvel ami az addon sceneryben van (és a sima scenery könyvtárral is az FS mappán belül!)
Egyszerûen nem értem, miért akar sceneryt kiolvasni az activecamera könyvtárból. Valaki találkozott már ezzel, ötlet, megoldás? :S

Üdv:
Balázs

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
A telepített fs9 mappájában általában marad szemét bõven, szóval annak egy shift+del, meg az appdatat is érdemes kipucolni. A dokumentumokban is maradnak azt hiszem fájlok, de ha jól emlékszem azok csak az elmentett flight planek, nem sok vizet zavarnak.

Willenbrock
Még egy utolsó kérdés:Ha uninstallálom az fs9-et aminek pl szétbarmolódott az autogenje maradnak fenn valahol a merevlemezen olyan fájlok amik fennmaradnak és befolyásolhatják a legközelebbi telepítést is? Tehát van-e amit kézzel kell uninstall után kitörölni?

[HUN]FaTaL
A repteret nem befolyásolja, de a reptér környékén az autogent nagyon is.

Willenbrock
Végül is egy Normandia scenery fenn volt de ahogy emlékszem a repteret nem befolyásolta mert a scenery telepítése elõtt is ugyanolyan volt.UT nincs fenn.Még a korábbi fs9-rõl másolatot csináltam egyszer amire a Golden Wings kiegészítõt telepítettem,ekkor a application data-ban az fs9 cfg-t is át kellett nevezni de ennek gondolom semmi köze ehez mert azóta az fs9 teljesen újra lett telepítve.Próbálgatom a beállításokat akkor.

[HUN]FaTaL
Ha UT fent van, az pl. tipikusan szétbarmolja. Másról nem tudok, esetleg a csúszka nincs maxon. De az alap autogen nem valami sûrû, addonok szoktak javítani rajta, ezért gondolom, hogy fent lehetett valami kieg. Lille környékére, pl. FranceVFR.

Willenbrock
Hogy lehet probléma az autogennel,vagy hogy lehet kijavítani?

[HUN]FaTaL
Ott akkor az autogennel lehet valami, illetve lehet hogy Lille környékére nem tettél fel valami Sceneryt, ami korábban fent volt.

Willenbrock
Akkor bocs,nem ilyenre emlékszem mert pl. Lille reptérrõl szálltam fel korábban mielõtt újratelepítettem volna,aztán most újratelepítés után nem ugyanúgy néz ki ugyanaz a reptér,nem olyan sûrûek a fák,nincs annyi épület stb.Pedig úgy emlékszem a beállításaim ugyanazok mint akkor.De ha ez a feltelepült GE akkor lehet mégis a beállításokkal kell javítanom a látványon.Kösz a választ.

[HUN]FaTaL
Ez nem az alap textúra, nem értem a problémát, ez GePro.

Willenbrock
Ez a probléma:Látható hogy a telepítõ szerint feltelepült,de a játékból vett képen az alap textúra van:

Willenbrock
Mitõl lehet ez hogy a Ge pro telepítése és a textúra kreálás után úgy néz ki hogy mégsem települt az FS-be.A GE úgy jelzi a main menü alatt hogy telepítve vannak a textúrák de a játék nem úgy néz ki mint korábban mikor tényleg települt.Nem értem hol lehet a hiba?

CptSAB
Beszél valaki perfect németül?
Vastag filcbõl, vagy gumilapból vágsz ki pár kis darabot, és a gépház lábai alá teszed. Úgy magadat is megnyugtathatod, egyébként én sem hinném, hogy pl. egy force-feebackes joytól bármi baja lenne.
[HUN]FaTaL
Semmi baja nem lesz szerintem.

Papirzacsi
Ha az a rezgõs valami nem egy légkalapács, akkor kötve hiszem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Egy offline kérdés.. Szerintetek ha a gépház fent van az asztalom tetején, magyarul nem a neki rendeltetésszerûen "kivágott" lyukban lent, és az asztalon van ilyen rezgõs beviteli eszköz (nem vibrátorra gondolok) az okozhat a vinyónak valami gondot? Mármint a rezgõ hatásra gondolok, hogy pár centire a gépház mellett van a cucc? Mert valamiért "félek" ettõl. Lehet hogy alaptalanul.. 😊

///M I Love BMW. :)

Hont
Érdekes, mert nálam 0-79% mutat, de kézzel (ill egérrel) se lehet feljebb nyomni!
Egyébként szerintem a kalibráló menüje kifejezetten precíz.
Nálam igen.