45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39854 Nem lehet. Ez modell szinten van animálva. -
#39853 Szét lehet valahogy szedni szerintetek a kormányzott futó és függ.vezérsik mozgatását? Próbáltam utána nézni, de nem találok infót róla.
-
#39852 szépek ezek, de nekem ezekrol az amcsi filmek titikos megbeszelo helyei jutnak eszembe a sok screen stb, nem egy repulo ugrik be.
Multkor SZ Tibivel mentunk nala iphone nalam iphone ipad, erre benyugi a levegobe: Zolikám semmi baj nem érhet minket a faxunkon is lcd kijelzo van...:))) -
#39851 Én is szívesen kipróbálnám...:D
Ez alatt is FSX megy vajon? -
#39850 Kell!
-
Laza a srác mint a Riga-lánc... :))) -
#39848 Én ezt használom...
http://www.avsim.su/files.phtml?action=download&id=43619 -
djfules #39847 Great! Kérdés! A landing light, hogy ilyen jól néz ki? Mit használsz redux shockwave-ot? -
#39846 Innsbruck volt ma a cél!
-
#39845 Igen! Határozottan azt mondta, hogy tiszta a pálya! Sőt! Lehetett is látni, hogy leballag a fokker! Aztán mintha megfordult volna és elindult egy másik kijárathoz! Persze át meg lehetett volna szakítani, de már nem volt több időm... -
#39844 De az is lehet, hogy hiányos az AIRAC. -
#39843 LHSA nyílvános reptér, LHTL nem. Legalábbis, ha jól tudom. -
#39842 LHSA sem az és még is benne van! -
#39841 Egyáltalán kaptál leszállási engedélyt? -
#39840 Persze, hogy nem ismeri, nem nemzetközi. -
#39839 Semmi köze hozzá a SKAI-nak. Buti FS AI az oka szerintem. Elég gyakori forgalmas repülőtereken. -
#39838 iFLY 737 hez van olyan navfrissítés ami tartalmazza LHTL?
Nálam nem ismeri az FMC... -
#39837 a graf-tól kifolyik a szemed, a fizika meg fogja a szervert... a kis tankoknál érezhető a ricegés, hiába van 50 alatti pingöd -
#39836 :) battle stat allitolag nem rossz techtree fos, fizika gyerekcipoben, de meg le se toltottem nem volt idom -
#39835 nekem valhogy nem jött át.. se az új UI, se az egész peccccs -
#39834 A SKAIv2.3 első érdekes hibája nálam!
Eddig csak olyan volt, hogy gyalogolt velem szembe egy -egy gép, de ilyen mint ez eddig soha!
(idő hiányába nem volt GoAround, de szép kis tűzijáték lehetett volna belőle!
-
#39833 dehogy ceges estem volt, nem tudtam wotozni meg nem is lattam milyen a 8 le se toltottem majd hetvegen:) -
#39832 És én még fizettem érte... :D -
#39831 Mert Carenado. Ne várjunk tőle bonoylult modellezést, még akkor se, ha ilyen egyszerű gépről van szó. :) -
#39830 hypóó most amúgy is repked sztem a T-50-2 vel -
#39829 Bazz!
Nappal ezt néztem, de azt írja ki, hogy DEFROSTER.
Ezért nem is néztem éjszaka. Miért Defroster? Istenem...
Nagyon köszönöm! -
#39828 ott van a fejed felett!! a kis hangszoró szerű izéé mellett egy kapcsoló -
#39827 Hypooo!
Sötétedik, és még mindig nincs meg a kapcsoló. Segíts! :D -
#39826 Tegnapi történet!
Mi van akkor mikor a fő futó nem csukódik a helyére?
Az orr futó igen, a fő nem!
Vészhelyzetet jelentek erre odabasznak 300 minuszt, hogy miért kiabálok farkast...
Nyitott futóművel mégse repülhetem át európát, mert nincs az a nafta ami elég lenne! -
#39825 Az az igazság, hogy most nem tudom meglesni, de úgy rémlik, hogy ott nincs. -
#39824 Nincs a plafonon? -
#39823 Nekem kapcsoló keeell! :D:D
Szerk: Azt meglesnéd majd, hogy a landing light kapcs és képen is látható műszerfal kapcs együtt mozog? Nekem fura... -
#39822 ctrl+l:))) -
#39821 Engem is. :D
Délután értekezzünk! -
#39820 na jo akkor megnezem amint hazaerek mert most mar kurvara idegesit:)))))))))))))) mondjuk en csak nappali szakos vagyok vele:))))) -
#39819 Akkor vmi szar van! Nekem azok a kapcsolók együtt működnek (ha az egyiket felkapcsolom, akkor megy a másik is), és a landing light kapcsolót is viszi magával. Viszont nincs kabinvilágítás. (nem virágbolti)
-
#39818 -
#39817 piper.el kevertem emrt annak is ilyen tekeros a kapcsoloja -
#39816 lehet:) de egy ilyen kapcsolo remlik ott takarasban de lehet keverem mas geppel, akkor ELNÉZÉST. -
#39815 Az nem a trimm?