45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
djfules #39894 Nekem Pro Flight yoke system-em van ezt is tudom finomítani az fsuipc-ben, (ja megint hülyeséget kérdezek ahelyett hogy utána néznék) :-) -
#39893 hát jobban lehet konfigolni plane axist és hát a gombokra is elég jó pláne a reserve dologra, azt masképp nem is lehet -
djfules #39892 Hy, nekem is van szarvkormányom de én nem állítottam semmit rajta a gyári beállítássokkal működik Milyen funkciókat állítasz be az FSUIPC-ban? -
#39891 hát fs már csak erről szol tobbet tweakelunk es hardwarezunk mint repulunk:) Igen a backup hianyat mindig a bajban vesszuk eszre:( -
#39890 Az az igazság, hogy nagyon mérges vagyok. Mostanában állt össze a cucc, csak apró finomítások voltak hátra. A szarvkormányt, karokat, pedált pár napja üzemeltem be, éppen az FSUIPC-ben állítgattam be funkciókat.
De főleg magamra haragszom, mert egy rohadt ghostot sem csináltam addig, amíg működött.
-
#39889 :(((( -
#39888 SSD-n van a rendszer, de a többi telepített szutyok a vinyón.
Nem lenne semmi gond, ha a vinyóról lehetne másolni. De nem lehet. Olyan szinten kész van, hogy olvasni sem tudja. Bármit akarsz róla másolni, 2-3 perc után kifagy az egész cucc.
Ghost sem tudja kezelni. Pár dolgot le tudtam róla menteni, de természetesen az FS könyvtárat nem. :) -
#39887 BAZZZZ bár a hibás szektor még nem feltétlen jelent halált---:( de akkor garis a vinyó nem át lehet huzni egy ujra és akkor nem kell semmit ujra raknod. -
#39886 Asszem egy ideig megoldódott a problémám: Tegnap lefagyott az FS. Semmi gond, előfordulhat, habár nem volt még ilyen. Aztán megint. Aztán már nem csak az FS, hanem más program is. Aztán a komplett gép meghalt.
Jelen pillanatban a teszt 2.21 %-nál 1750 hibás szektorom van a 2 hónapos seagate barracuda-n. Egy darabig nem lesz türelmem/időm újratenni. :( -
#39885 Navdata Ala Aerosoft
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/55113-navdatapro-preview-fsx-fs2004-x-plane-released-topic-closed/
Érdekes -
#39884 ASE szarság FSUIPC ben próbáld -
#39883 Pedig nálam evvan. :)
ASE kikapcs, semmi gond, gurul egyenesen a gép.
ASE bekapcs, 5-7 csomós szél, guruláskor húz a gép jobbra-balra, pedált taposom.
ASE kikapcs, megint jó. Nem értem.
ASE-ban nem lehet kikapcsolni a földön a szelet?
Szerk.: Ez így rendben van?
Ha a surface wind -et nullára teszem, akkor nincs szél. Semmilyen magasságon.
-
#39882 hát azért annyira nem kellene -
#39881 Az mennyire reális, hogy 5 csomós oldalszélben le akarja fújni a kifutóról a Bonanzat a szél?
Szélcsendben semmi gond, de ha bekapcsolom ASE-t, akkor már 5 csomós oldalszélben taposnom kell a ruddert, mert le akar menni a betonról a gép. :) -
#39880 Köszi az infókat! -
#39879 http://www.flightsimsoft.com/topcat/?p=types -
#39878 én a 737*700 as al hasznalom és minden jol muxik, -
#39877 én használom iflyhoz muxik tokeletesen -
#39876 http://www.topcatsim.com/forum/index.php?PHPSESSID=h99se6cu0l4u60k70vhn5gqe21&topic=634.15 -
#39875 Nekem ifly 737-600 kellett volna, de az nincs benne. Legalábbis nálam.
Vagy elnéztem?
-
#39874 Csak azokkal tudod boviteni amiket ok megcsinalnak, az meg attol fugg hogy milyen adatokat kapnak meg arrol a geptipusrol es az addonrol.
De a legtobb jol hasznalhato benne van Ifly737, NGX, regi PMDG 737, LEvelD, md 11 -
#39873 Hypo!
Ha jól emlékszem, akkor Te használsz Topcat-et. Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2.7 verzióban lévő repgép típusokat nem lehet bővíteni? Mi ennek a módja? Lestem a hivatalos oldalt, de nem akadtam rá.
Esetleg a 2.71 betában van több típus?
Köszi! -
#39872 Van valakinek közülünk X79 LGA2011 platformja? -
#39871 -
#39870 Utána jártam! Kétséget kizáróan Windows alatt fut! -
vajo #39869 Én is linkelek egy videót. Én csináltam.
#39868: Köszi. Azt hittem van ilyen progi ami alapból mozgatja. :D
Ha esetleg nagyon amatőr lennék, attól még ne dislikeoljátok agyon légyszi. :D -
#39868 TrackIr 5 miatt! -
vajo #39867 Hogy mozog neked így a kamera a fülkébe? -
#39866 Lehet neked lesz igazad, mert ha tényleg az egész rendszer windóz alatt futna már tuti kinn volna warezbe... :DDDD
Mindenesetre nekem meg annyi rémlik hogy láttam a XP asztalt a monitoron és rákérdeztem hogy "Dicsak, vindóz alatt fut a cucc?" mire jött a válasz "Igen" - szóval nem zárható ki hogy félreértettük egymást a sráccal... :))) -
#39865 Azt tudom, hogy a kábelek egy 2x5 méteres helységbe mennek be és ott van kb 5db akasztós szekrény méretű doboz tele kapcsolókkal. Valamint a kabin bejáratnál is van 2db!
Még aki tud, menjen el , mert érdemes kipróbálni! -
#39864 Én úgy emlékszem aszonta a csóka, hogy összesen egy windowsos gép van. De mán lehet csak a képzeletem játszik velem. -
#39863 Lehet, hogy nincs köze, de ferihegyi objektumok és BUD city ugyan olyan...:)))) Budapest hasonlít Budapestre!:D -
#39862 Annyi viszont igaz, hogy WindowsXP-s pécé alapon fut a cucc. -
#39861 Tévedsz, semmi köze sincs az FSX-hez - hálaégnek! :))))
Az FFSX a gyártó cég rövidítése. -
#39860 [IMG]http://[/IMG] -
#39859 -
#39858 Érdekes! Volt szerencsém mostanában párszor a Ferihegyi oktatási központ Boeingjébe beletenni jó pár órát! Annak az oldalára pl F.FSX van felírva!
LHBP Szerintem az András scenery! Megszólalásig hasonlít!
De mondjátok ha tévedek! -
#39857 Nem hiszem ,hogy az FSX képes teljesíteni pl. azokat a valósidejűséggel kapcsolatos kritériumokat, amit egy ilyen szimultátor megkövetel. -
#39856 Vagy XPL... :DDDDD -
#39855 :)))))))))))