45215
  • BAR101
    Igen tudom, a gyaloglás 2A-ra vonatkozik, de most hétvégén repültem Ryanair-el Dublinba, és egy kis átszervezést tapasztaltam, mivel a 2 B-ről indultunk és busszal vittek ki a szokatlan állóhelyig. (De egyépként a megszokott 2A-n is álltak RYR gépek.) (Ja és emiatt az átszervezés miatt majdnem le is késtem a gépet mert a jól megszokott 2A-n várakoztam. :DD )
  • Nyiri
    A RYANAIR-hez nem jár busz oda gyalog kell menni.
  • BAR101
    Köszi, dolgozom rajta! :)
  • jaszy76
    Abba ne hagyd, szép munka! :)
  • BAR101
    ja és a kisebb hibák mint pl. a busz oldalán nem ér végig a csík, javítva lesznek
  • BAR101
    Unalmamban megcsináltam AES-hez a Celebi GH-t a buszok és lépcsők már készen vannak. :) Vélemény?

• Hont
    Helyre állt a TracIr-m! Ennek örömére repültem gyorsan egyet!:D
    Köszi Hypo a segítséget!

• Gegi86
    Privátba ment.
  • Clidey
    Úgy állj hozzá hogy ez lesz életed legszarabb fél órája...akkor kellemesen fogsz csalódni! :DDD
  • Clidey
  • Clidey

Egy kis retro-hangulat... :)

:)
  • szili01

Nem tudtam! Akkor bocsánat!
  • Hont
    Szia! Mint itt az üzenet ablak bal alsó sarkában lévő "No Warez" felirat is mutatja ezen az oldalon nem illik ilyen kérdést, kérést közzé tenni!
    Ne várj nyilvános segítséget!
  • szili01

Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy letöltöttem egy mega airportot stockholmot egészen pontosan, de kérni a regisztáricó kódot! Tudná valaki, vagy esetleg hogy kell ezt megcsinálni ,hogy ne kérje? nagyon fontosa lenne előre is köszönöm!
  • CptSAB
    Tudja valaki mi volt a tegnap délutáni 5 motoros kis gépes formáció, amely Pécs irányába tartott du. 5 magasságában?
  • Hypo #39919
    :))) ja hat igaz:) na majd kiprobalom kedvenc tipusom kivancsi vagyok bar nem fuzok hozza nagy remenyekrt
  • jaszy76
    Őcsény tölthető vhonnan? Vagy még beta?
  • jaszy76
    Köszönöm!
  • Clidey
    Őcsény
  • Clidey
    Jó-jó, de ez már 118-al több mint a 90!
  • jaszy76
    Tessék mondani, ez melyik scenery? (a piros tetősre gondolok)
  • Hypo #39913
    :) fsx alatt nyustoltem a c90 et szép szép de tégla
  • Clidey
    Köszönöm kérdését, véleményem szerint kellemes kis repülőre sikeredett, bár én az ingyenes próbaverziót használom, így döntse el Ön, befektet-e rá avagy a mégsem!
  • Gegi86
    Nagy szép képek lettek, azt szeretném kérdezni hogy milyennek tartja repülőt, csak hogy érdemes rá befektetni?
  • Clidey

• gabesz639
    Sziasztok! Sajnos munka miatt nincs nagyon időm követni a fórumot, ifly737 es múltkori frissítése óta(május) nem tudom ki és be kapcsolni a vc éjszakai light-ot. Tudtok valami megoldást erre? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
  • Hypo #39908
    :)
  • jaszy76
    Úgy néz ki, hogy poros volt. Két pici fújás, olyan mint újonnan.
    Remélem, így is marad! :)
  • Hypo #39906
    ja nekem a masik gazkar combo mar hasznalhatatlan sajnos
  • jaszy76
    Hát ja. Throttle és mixture okés, de a prop középen ugrál.
    Rátettem az ifly spoilert, nem igazán nyerő, hogy össze-vissza ugrál. :)
  • Hypo #39904
    hali persze de van egy sejtesem csak ne legyen igazam hogy az a poti , eleg szar konstrukcio sajnos, elkezdenek picit ugralni az axisok idle be
  • jaszy76
    CHIP kontakt tisztítóval befújhatom a Saitek gáz és egyéb karokat?
    Picit rendetlenkednek, poros lehet.
  • jaszy76
    Egy kis érdekesség...
    Nem is olyan régen itt panaszkodtam, hogy vmi nem stimmel nálam: a folyómedrek szó szerint medrek voltak, mély barázdákkal volt szétszaggatva a táj. Akkor a TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL -t kellet átírnom a gyári 19-ről 18-ra, és jó lett.
    Szépen fel is tettem aztán minden kieget, aztán gondoltam vmikor egyet, és visszaírtam a gyári értékre. Láss csodát, akkor már jó volt. Aztán átírtam 21-re (tweak leírásban javasolják), azzal is jó volt. Nem értettem.
    Most, hogy a vinyó miatt rakom újra a cuccot, előjött megint a hiba. Viszont most már tudom, hogy mi oldotta meg: Ha felteszem az Austria Professional-t, akkor az belenyúl a terrain.cfg-be (előtte figyelmeztet is), javít vmit, és jó lesz. Ha kikapcsolom, akkor megint szar.
  • jaszy76
    Köszi, kipróbálom így!
  • Hypo #39900
    elvileg igen de win ben az egyiket valaszd elsodlegesnek, de fsuipc ben mar mindegy hany axisod van o kulon kezeli oket viszont fs ben tilsd le a joyokat
  • jaszy76
    Adott egy Yoke és egy joystick.
    FSUIPC-ben meg lehet oldani, hogy mindkét joy-t beállítom?
    Vagy hogyan lehet megoldani, hogy ha egyiket ill. másikat használom, akkor a hozzá rendelt funkciók helyesen működjenek?
    Korábban a yoke + pedál volt beállítva, és ha sima joyt dugtam rá, akkor kissé érdekesen működött. :)
  • jaszy76
    És sok-sok türelem. :)
  • Gegi86
    Sok sikert hozzá (nem lesz egyszerű meló).
  • jaszy76
    Vinyó kicserélve, kezdődhet a móka ismét. :(
  • jaszy76
    Ahogy Hypo is írta, FSUIPC-ben frankón lehet finomítani dolgokat.
    Pl. axis
    Kisgép: Mixture, Prop pitch
    Nagyvas: Flaps, Speedbreak
    +Gázkarra beállítani a sugárfordítót.
    Ilyeneket lehet. :)

Hypo: hát bizony, a tweak dolog ül. 1 óra tweakre jut 10 perc repülés. :)