45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
BAR101 #39934 Igen tudom, a gyaloglás 2A-ra vonatkozik, de most hétvégén repültem Ryanair-el Dublinba, és egy kis átszervezést tapasztaltam, mivel a 2 B-ről indultunk és busszal vittek ki a szokatlan állóhelyig. (De egyépként a megszokott 2A-n is álltak RYR gépek.) (Ja és emiatt az átszervezés miatt majdnem le is késtem a gépet mert a jól megszokott 2A-n várakoztam. :DD ) -
Nyiri #39933 A RYANAIR-hez nem jár busz oda gyalog kell menni. -
BAR101 #39932 Köszi, dolgozom rajta! :) -
#39931 Abba ne hagyd, szép munka! :)
-
BAR101 #39930 ja és a kisebb hibák mint pl. a busz oldalán nem ér végig a csík, javítva lesznek -
BAR101 #39929 Unalmamban megcsináltam AES-hez a Celebi GH-t a buszok és lépcsők már készen vannak. :) Vélemény?
-
#39928 Helyre állt a TracIr-m! Ennek örömére repültem gyorsan egyet!:D
Köszi Hypo a segítséget!
-
#39927 Privátba ment. -
#39926 Úgy állj hozzá hogy ez lesz életed legszarabb fél órája...akkor kellemesen fogsz csalódni! :DDD -
#39925 -
Egy kis retro-hangulat... :)
:) -
szili01 #39923
Nem tudtam! Akkor bocsánat! -
#39922 Szia! Mint itt az üzenet ablak bal alsó sarkában lévő "No Warez" felirat is mutatja ezen az oldalon nem illik ilyen kérdést, kérést közzé tenni!
Ne várj nyilvános segítséget! -
szili01 #39921
Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy letöltöttem egy mega airportot stockholmot egészen pontosan, de kérni a regisztáricó kódot! Tudná valaki, vagy esetleg hogy kell ezt megcsinálni ,hogy ne kérje? nagyon fontosa lenne előre is köszönöm! -
#39920 Tudja valaki mi volt a tegnap délutáni 5 motoros kis gépes formáció, amely Pécs irányába tartott du. 5 magasságában? -
#39919 :))) ja hat igaz:) na majd kiprobalom kedvenc tipusom kivancsi vagyok bar nem fuzok hozza nagy remenyekrt -
#39918 Őcsény tölthető vhonnan? Vagy még beta? -
#39917 Köszönöm! -
#39916 Őcsény -
#39915 Jó-jó, de ez már 118-al több mint a 90! -
#39914 Tessék mondani, ez melyik scenery? (a piros tetősre gondolok) -
#39913 :) fsx alatt nyustoltem a c90 et szép szép de tégla -
#39912 Köszönöm kérdését, véleményem szerint kellemes kis repülőre sikeredett, bár én az ingyenes próbaverziót használom, így döntse el Ön, befektet-e rá avagy a mégsem!
-
#39911 Nagy szép képek lettek, azt szeretném kérdezni hogy milyennek tartja repülőt, csak hogy érdemes rá befektetni? -
-
gabesz639 #39909 Sziasztok! Sajnos munka miatt nincs nagyon időm követni a fórumot, ifly737 es múltkori frissítése óta(május) nem tudom ki és be kapcsolni a vc éjszakai light-ot. Tudtok valami megoldást erre? Köszönöm szépen előre is a válaszokat. -
#39908 :) -
#39907 Úgy néz ki, hogy poros volt. Két pici fújás, olyan mint újonnan.
Remélem, így is marad! :) -
#39906 ja nekem a masik gazkar combo mar hasznalhatatlan sajnos -
#39905 Hát ja. Throttle és mixture okés, de a prop középen ugrál.
Rátettem az ifly spoilert, nem igazán nyerő, hogy össze-vissza ugrál. :) -
#39904 hali persze de van egy sejtesem csak ne legyen igazam hogy az a poti , eleg szar konstrukcio sajnos, elkezdenek picit ugralni az axisok idle be -
#39903 CHIP kontakt tisztítóval befújhatom a Saitek gáz és egyéb karokat?
Picit rendetlenkednek, poros lehet. -
#39902 Egy kis érdekesség...
Nem is olyan régen itt panaszkodtam, hogy vmi nem stimmel nálam: a folyómedrek szó szerint medrek voltak, mély barázdákkal volt szétszaggatva a táj. Akkor a TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL -t kellet átírnom a gyári 19-ről 18-ra, és jó lett.
Szépen fel is tettem aztán minden kieget, aztán gondoltam vmikor egyet, és visszaírtam a gyári értékre. Láss csodát, akkor már jó volt. Aztán átírtam 21-re (tweak leírásban javasolják), azzal is jó volt. Nem értettem.
Most, hogy a vinyó miatt rakom újra a cuccot, előjött megint a hiba. Viszont most már tudom, hogy mi oldotta meg: Ha felteszem az Austria Professional-t, akkor az belenyúl a terrain.cfg-be (előtte figyelmeztet is), javít vmit, és jó lesz. Ha kikapcsolom, akkor megint szar. -
#39901 Köszi, kipróbálom így! -
#39900 elvileg igen de win ben az egyiket valaszd elsodlegesnek, de fsuipc ben mar mindegy hany axisod van o kulon kezeli oket viszont fs ben tilsd le a joyokat -
#39899 Adott egy Yoke és egy joystick.
FSUIPC-ben meg lehet oldani, hogy mindkét joy-t beállítom?
Vagy hogyan lehet megoldani, hogy ha egyiket ill. másikat használom, akkor a hozzá rendelt funkciók helyesen működjenek?
Korábban a yoke + pedál volt beállítva, és ha sima joyt dugtam rá, akkor kissé érdekesen működött. :)
-
#39898 És sok-sok türelem. :) -
#39897 Sok sikert hozzá (nem lesz egyszerű meló). -
#39896 Vinyó kicserélve, kezdődhet a móka ismét. :( -
#39895 Ahogy Hypo is írta, FSUIPC-ben frankón lehet finomítani dolgokat.
Pl. axis
Kisgép: Mixture, Prop pitch
Nagyvas: Flaps, Speedbreak
+Gázkarra beállítani a sugárfordítót.
Ilyeneket lehet. :)
Hypo: hát bizony, a tweak dolog ül. 1 óra tweakre jut 10 perc repülés. :)