MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
már milyen értelemben realitasokrol?? hogy kb ugyan az mint fsx? Hat az realitas😊 az hogy az alap gondokat nem javitottak ( atc fos, procedurak frissitese, navadatbazis stb) marad, viszont smooth, p3d forumat nezve akik hasznaljak naluk simabban megy mint a sima fsx ( halkan megjegyzeem a tobbsegenek a sima fsx is ment szepen, akinel meg szar volt annal ez se lett annyival jobb) ennyi.
Ami biztato benne hogy mivel naluk az alap kod, es elnezve elegge erdekli is oket igy megvan az eselye hogy javitgatjak es szepitik.
Szoval nem allitom hogy nem lesz jo alternativa ( nem veletlenul csokkentettek az arat)

Clidey
FS9 shot:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

59th Ducky
Kár, mert azt gondoltam realitásokról beszélsz.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Hypo
<#eljen>

Clidey
iFly update:

"Hello Everyone,

The test teams today got the raw file version of what we see as the release version for the Feature Pack. If we pick up any issues in the next couple of days those will be corrected and an installer created for the release version hopefully towards the middle of the week. We then just need a little time to double check everything is installing correctly and we have not missed anything.

All going well as I stated before we will start the release of the FP with FS9 version being released first. If that release goes well it will shortly be followed by FSX, FSX CBE and then P3D and P3D CBE.

I will keep everyone posted and as soon as I have good news it will be posted here. In the meantime I am sure Grumpy John and Jannie might pop past with some more images.
Cheers

Steve Masson"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
dehogy vettem meg😊)) jo nekem fs9 meg meg neha fsx minek meg egy szim a gepre😊

meg most tank szezon van😊

59th Ducky
Óóóó na Hypo megvette a motyót. Nyomhatnánk egy multit tesztként 😉

Hypo
hmmm....azok az idegesito fsx bajok ugyan ugy benne vannak de legalabba felmillios gepen produkalja a 30 fpst szep idoben<#duhos2>

Ha mar kicsit jobb akkor sokkal jobb😉

Hypo
ugyn az mint az fsx akkora nagy uj dolog nincs benne ergo egy nagyobb SP-nek lehetne nevezni illetve mogottes dolgokat fejlesztettek hogy minel jobban az oktatas resze erosodjon meg. Kompatibilis fsx el igaz kell ra konvert tool mert bizonyos dolgokat nem ugy tarol.
Én nem probáltam de amiket olvasgattam kb ugyan az vagy placeboo es kicsit jobb😊)

mostmár tudom 😊 köszönöm ..
akkor a kérdésemre a válasz igen és jól olvastam bár az ssd valóban nagy dobás. hm érdekes dolgok ezek

59th Ducky

59th Ducky
Hahaha mekkora elírásom van. Szóval az a Train Simulator csak 2-es verzió lett volna 😉

59th Ducky
Gondolom tudod Matt, hogy az FSX az nem más mint a Microsoft ESP platformjára épülõ játék.
Az ESP egy komplett fejlesztõi csomag amelyet 2008 év elején indítottak útjára az Aces Studios srácok.
A Microsoft csak "license"-elte az erre épülõ játékokat saját nevén.
Na ebbe a platformba pakolták bele a free reptereket, repcsiket, objektumokat és ezt adták el FSX néven játékként.
A Prepar3D-ben maga az ESP is továbbfejlesztésre került !
Ez ESP-n alapuló játék lett volna a Train Simulator 3 is amit már nem fejeztek be és készült volna Ship Simulator is ezen a platformon 😊
A hivatalos fórumukon a Prepar3D 1.4-et jelentõs mérföldkõként emlegetik, melyben megjelennek az újabb technológiák bevezetése.
Bár konkrétan nem írták, de én a DX11, SM5.0, Tessallation, a mégjobb multicore support-ot érzem ez alatt.
Ja és ígéret van egy egységes védett BGL futtató modul fejlesztésre, így a fizetõs motyókhoz nem kell majd mindenféle szir-szar a sorozatszám bevitelhez és aktiváláshoz.
Egyébként én repkedek néha vele és az FSX alatt High beállítás mellett LHBP felett 12-15 FPS-em fix 30 lett, persze az SSD sokat segített 😄

Egyebkent aki probalta mar mondjon velemenyt optimalizaltsagrol, mert ugy olvastam internetorszagban, hogy jobb lett bar ha az x alapjaira epul ezt nehezen tudom elhinni!

59th Ducky
A Prepar3D teljesen különálló szoftver.
Nevezhetnénk "FSX v2.0"-ak is.
Nem kell hozzá semmi, teljesen kompatibilis az FSX-es kiegészítõkkel.
50 dodóba kerül az otthoni felhasználóknak szánt változat.

Pedig ezen a konfiguráción vígan futnia kellene. Én egy notebook-on szoktam szimulátorozni, aminek a paraméterei: i3-M330 CPU, 4Gb RAM, Radeon HD530v.

i robot
Ezt a Flight sim-el együtt kell használni vagy mûködik nélküle is?

Gegi86
Hát lassan fel adom, mert egyszerûen nem tudom jól beállítani az fs9, mikkor fut a program a proci 25%-os teljesítményen van, az ati videokártya van kiválasztva (tudom nem a legjobb videó kártya de f1 2011 rendesen megy alatta) és még is pl. zurich reptéren wilco evo a320 vc-ben az fps lemegy 7-18 közé és persze látni hogy amikor 7 fps hogy szaggat, de mielõtt leszállnék vígan 22-26 között megy. Már mindent kipróbáltam az összes fps limitet kipróbáltam amit írtatok de mégis valami kínja van.

Ha valakinek lenne használható ötlete az meg köszönném.

Ezek a gép fõbb jellemzõi: Videokártya: ATI Radeon HD7470M Processzor: Intel Core i5-2450M Memória: 8192 MB Mem. Típus: DDRIII Merevlemez: 750 GB
59th Ducky
A Microsoft szélnek eresztette az Aces Studios srácokat (FSX fejlesztõ csapat), erre rálépett a Lockheed Martin cég és megvette a Microsoft ESP license-t és magához csábította a "kirúgott" srácokat.
Az FSX továbbfejlesztésének tekinthetõ, jelenleg 1.3.3708-as verzióban jár.
Néhány fontosabb dolog a szoftverrõl:
- New user interface – Users now have a Windows 7 compatible drag n’ drop interface with customizable settings. Quickly create and save your favorite missions.
- Multiple monitor settings saved – Users can quickly save panel and scenery window locations across multiple monitors with flight files. Prepar3D remembers the settings upon restarting a flight and restarting Prepar3D.
- Internet multi-player capability – Users across the globe can collaborate with others within the Prepar3D environment to train for their missions or tasks.
- Multi-channel capability – Users can harness the power of this new feature to operate Prepar3D with multiple computers creating a more expansive viewing capability all the way up to 360 degrees field of view.
- Sensor camera options – Users can experience night vision and infrared sensor camera options to enhance military mission or night flying training.
- Realistic scenery – Millions of square kilometers of the earth have been checked and upgraded to accurately represent the urban environment. - High resolution 12 cm content added for specific locations.
- Higher quality graphics – Users will experience higher quality graphics such as more realistic rainy or snowy weather with the modernized shader model 3.0. Also offered for higher quality graphics are increased texture limits which can be set as high as 4096 x 4096.
- Underwater environments – Users can take their simulation experience underwater with submarines and the U.S. Geological Survey’s coastal bathymetry.
- Expanded Hardware Controls – Users, especially fighter pilots, can now train with realistic hands on throttle and stick (HOTAS)

i robot
Mi az a Prepare 3D??

59th Ducky
Az ASFS2012-ként emlegetett fejlesztést egyenlõre jegelték.
Fõ fejlesztési vonallá tették az FSX-fejlesztések mellé/elé a régebbi kiadású Scenery-k, repcsik, helik átkonvertálását X-plane 10-hez.
De az egyik postjában Mathijs Kok (Aerosoft) "viccesen" megemlítette a 2015 esélyességét.
Egyébként vettem 1 hónapos license-t a Prepar3D-hez és hát nálam üti az FSX-et. Még ferihegy is fincsibben szalad rajta 😄

Valszeg mind kettoben van jobb de fs 9 mellett szerintem az szol, hogy a mostani pcken mar fut valahogy fsx meg hat eromu..
De az lenne a legjobb ha a microsoftnak nem lenne benne a keze akkor biztos egy jo programot tolnanak az arcunk el.
Ez a flight meg viccnek is borzasztoan szar! Az aerosoft nak volt vmi probalkozasa arrol valaki?

Gegi86
Melyik jobb összességében az fsx vagy fs9?
Jovanna kovezzetek meg😉

Clidey
Kivéve az elcseszett virtual cockpit méreteket... 😉

Hypo
ja persze tok jo nem vitas csak az fsx ez fs9 mas vilag😊

Ebben nagy igazsag van de nagyon pofas es jol le van modellezve!

Hypo
az egy mas vilag es eromu😊

Es milyen igaz.... Bar az fsx es pmdg 737 az nagyon jocele😉

polluxware
<#eplus2>

Az Ariane egy fos, Wilco mégszarabb, CLS még ezeknél is szarabb, PSS az összes többinél 2x szarabb.

A PMDG már elég "csúnya" FS9-ben, sokkal jobban jársz az iFly -al, pláne hogy majd jön hozzá a feature pack is. Szép, élethû, és nem drágább mint a "konkurens" gyártók trágyaszekerei. 😊

///M I Love BMW. :)

Hypo
IFLY tobbit tenyleg felesjd el vagy a regi pmdg 737 de akkor mar inkabb ifly
ha valoban erdekel a 737.

cessna172
Igen, így a képek alapján az is egy igényes darab, de a többivel konkrétan mi a probléma? Az persze általában jellemzõ rájuk, hogy mivel sokkal összetettebbek a kisgépeknél, így elég hardverigényesek. Esetleg a freeware verziók közül melyik veszi fel ezekkel a versenyt? Open sky? Vagy a nyomába sem ér?

polluxware
ifly 737

a többi felejtõs... legalábbis fs9ben

cessna172
Az Ariane Design Boeingjei jók, megérik az árukat? Mert nem 2 fillérbe kerülnek. 😊 Melyikrõl vannak jó tapasztalataitok? Ár-érték arány, baráti fps. PMDG, Wilco, CLS, PSS, vagy Qualitywings? Elég nagy a választék heavy gépekbõl, de képek alapján nehéz bármit is mondani, ahhoz ki kellene próbálni. (jó, tudom, van torrent is a világon 😄 , de azért mégis más egy eredeti, dobozolt verzió)

CptSAB
Ez sem semmi..

CptSAB
Este rákerestem.. az alezredes úr arra nem válaszolt, mi lesz (lett) a gépek sorsa.
gfarkas
Köszi ! :-))

Az idõjárást is beállítottam a gépem "tudásának" megfelelõen, tehát az is maradhatna állandó, úgy mint a napszak/évszak.

Hypo
akkor a legjobb egy kulso weather generalo progi peldaul active sky es ujabb verzioi vagy rex, es ott megadott idojaras szerint vagy valos szerint tudsz repulni, de a default flight mindig azzal indul amivel mentetted.

weathernel allits be custom weathert es ott megadhatod az idot evszakot szeliranyt stb.

de ha az a lenyeg hogy ne legyen este meg osz tavazs tel akkor a legjobb a mentett defualt flight viszont a szelirany igy allando lesz

Igen, egy kicsit bonyolultak az igényeim 😊
A lényeg az lenne, hogy változó napon (pl. egyszer hétfõn, máskor szombaton stb., az AI miatt), ne ugyanabban az idõpontban és ne ugyanolyan széliránnyal induljon a mentett default flight. Másképp nézve ki szeretném zárni az éjszakát és a téli/tavaszi/õszi évszakot.

Gegi86
Hát az FPS-t kipróbálom más limittel az oké, de a driver dologhoz nem nagyon értek.
Hypo
😊

Hypo
hu nem teljesen ertem mit is szeretnel elreni de ha fs beallitasaiba nem system timeot allitasz es mondjuk a default flightot elmented nyari idoben nappal akkor mindig abban az idoben kezdi.

Hont
Nálam pl a 26 vált be! Se a 25, se a 27 nem volt olyan jó!
VGA Driver-bõl is vagy egy tucatot kipróbáltam, mire a 12.1 meglett!
Hihetetlen különbségek vannak közöttük... (álmomba se gondoltam volna)
Egyébként ez szerintem baromira gép függõ...
Szóval próbálni, próbálni és megint csak próbálni...😊
Mintha ezt már mondta volna valaki!😄
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül valami olyan kiegészítõ programot, ami csak a szél irányát esetleg sebességét változtatja véletlenszerû módon az FS9-ben? Mondjuk a napszakok (reggeltõ estig) variálása sem lenne rossz. Az elgondolásom az lenne, hogy beállítom fixre a nyári évszakot és a szimulátor indításakor mindig más lenne az idõpont, a napszak és a szélirány. Másképp megfogalmazva, egy olyan kiegészítõ program kellene, ami csak nyarat és nappalt engedélyezne, tehát ha beállítanám a rendszeridõt és télen, éjszaka elindítom az FS-t, akkor ne sötétbe és téli tájon induljon. A válaszokat elõre is köszönöm.

Hypo
vga driver beallitasok? azt is elered onnan nhancer mar nem idoszeru nvidia inspector kell ujabb driverekhez

Hypo
FS9 ben adjal meg 27-30 es FPS LIMITER progi ott detto 27-30 es mehet a proba

Gegi86
Valami ilyesmire gondoltam, csak azt nem értem hogy fps miért esik le 4-8 közé aztán vissza 24-re.