MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az Én tisztem, mert ez a 2.0 projekt úgy esett be az asztalra hozzám.. alválalkozó voltam csak 😄, de külön köszönet illeti Kókai Tibit, és köszönet az LHSimulationsnak a base pack objektumok felhasználásának engedélyezéséért, a modellezésben nyújtott segítségért. Peti fantasztikus füvesítést végzett a repülõtéren. 😊
A fotóalapba magam részérõl, sok melót fektettem, továbbra is az új hullámos ground env.+Kalcsó Gyuszi féle textúraszetthez "igazítottam" a színeket. Éjszaka is nyugodtan repülhettek most már.. A kora este és hajnal írtó pofás. 😊
Varjú Laci bácsi fái továbbra is a repülõteret díszítik. Tibi objektumai statikus madárkái nagyon ott vannak.
Külön köszönet a g**gle szervereinek a nagy felbontású mûholdképekért.. tartsa meg Isten a jó szokásukat!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ne légy ilyen laza!
Persze hogy nem minden esetben indulunk "sötét" bungival...
Csak feltûnt, hogy sokan össze-vissza tekergetnek egy -két kapcsolt és még szóban meg is magyarázzák hogy mit miért csinálnak! A lusták meg benyelik...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De ezek nekem annyira nem valltak be mindig lassitottak a rendszeren, szoval egy masik laptop, tablet, okostelefon a megoldas
Csak azért bátorkodtam elõ vele, mert csak így tanulunk, ha kijavítjuk egymás hibáit...!
(szomjazok a tudásra...)
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ami hibát észrevettem a videók 85%-ban, hogy az Overhead-on az EngineStart szekcióban "Both" kapcsoló mûködését rosszul értelmezik...!
Tanulságként mondanám el annak aki nem tudja, hogy azzal nem a hajtómûvek indítási sorrendjét válasszuk ki, hanem a hajtómûvekben lévõ két gyújtótekercs "L" "R" közül választunk! Középen soha nem hagyjuk! Ami a megszokott, hogy odaúton "R" használunk mind a két hajtómû indításánál, vissza úton "L"! Legalább is a Malévnél tudtommal ez bevett procedura volt!
Remélem érthetõ voltam és van aki hasznát veszi...!<#integet2>#integet2>
Nekem az UTraffic van fent a 2007 nyári menetrend szerint!
Akkor arra ezek szerint nem is jó?
Egyébként valami baromi méretû helyet tüntetett el a partición...
kb 15Gb hiányzik
Sõt! Mintha gyérebb lenne a forgalom...100% ra húztam, de itt-ott egy két gép még EDDF is.
Lehet hogy valami nem ok!
Majd futtattam az UT-t és kész
Az igazat megvallva én nem vettem észre semmit...!
Te hogy csináltad?
Futtattad az exe-t és kész? Vagy van valami trükk?
Én a Readmibõl nem szedtem ki semmi különlegest...😞
Egyébként megvolt az utolsó "billegésem".😞
Akinek esetleg van még lehetõsége az feltétlen mennyen, mert (bár még nincs meg az idõpont) biztos hogy elviszi a Holland. Most Ö fizet bérleti díjat a csarnokért! Röhej!
A pakkhoz szükséges az eredet UT Traffic is.
iFly 737 ben a TCAS miért nem mûködik ?
Vagy az írja, hogy TCAS OFF, vagy semmit, de nyilván ekkor sincs bekapcsolva. találkoztam már TCAS FAIL jelzéssel is.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Már ami az új kiegészítõket illeti! Jobban várom, mint gyerek koromban a karácsonyt!😄
Ja! Holnap megint megyek billegni! Kaptam pár órát! Bár lehet ez lesz az utolsó lehetõség, mert sajnos ezt a szimulátort is elviszik...😞
http://www.flightsim.ee/products/fsx-to-prepar3d-migration-tool
12€-ba került és eddig az LHBP 2.0-n és US CitiesX: Las Vegas-t simán ledarálta.
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
https://www.facebook.com/groups/DCS.world