MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
A scenery használható lesz FSX alatt is, de mielõtt bárki megkérdi, külön FSX verzió nem lesz, hacsak Peti nem szán idõt a fotóalap FSX-es feldolgozására. Volt meló bõven mindannyiunk számára. Sajnos a déli kiegészítõ rész úgy fest már nem készül el. Bár erre azért nem esküdnék meg 100%.. az bizti, a fotóalapnál pillanatnyilag nem akarok 3 különbözõ szatellitképpel bajlódni. A hiányzó rész tartalmazta volna az atkári repülõteret. Mondjuk úgy, én az ihletre várok, lehet Peti is stikában, hogy hátha.. 😄
Nem az Én tisztem, mert ez a 2.0 projekt úgy esett be az asztalra hozzám.. alválalkozó voltam csak 😄, de külön köszönet illeti Kókai Tibit, és köszönet az LHSimulationsnak a base pack objektumok felhasználásának engedélyezéséért, a modellezésben nyújtott segítségért. Peti fantasztikus füvesítést végzett a repülõtéren. 😊
A fotóalapba magam részérõl, sok melót fektettem, továbbra is az új hullámos ground env.+Kalcsó Gyuszi féle textúraszetthez "igazítottam" a színeket. Éjszaka is nyugodtan repülhettek most már.. A kora este és hajnal írtó pofás. 😊
Varjú Laci bácsi fái továbbra is a repülõteret díszítik. Tibi objektumai statikus madárkái nagyon ott vannak.
Külön köszönet a g**gle szervereinek a nagy felbontású mûholdképekért.. tartsa meg Isten a jó szokásukat!
L Viper
Azt a *urva mindenit, ez nagyon ütõs lesz! <#worship>
Csak lehetne már tölteni...
és még egy:

Egy kis elõzetes a hamarosan megjelenõ LHGY VFR v2.0 scenery-bõl:

Igen ezaz. Köszi. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Active Camera

eyecandy
F1VIEW és itt találod

Nem tudjátok melyik az a kis dll fájl amivel tudok mozogni a fülkében? Valamilyen camera csak nem jut eszembe a neve és így goggléba se tudom megkeresni. :S Köszi elõre is. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Papirzacsi
Emlékeim szerint azt használom.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hont
Használja valaki a FSUIPC 3.999?
polluxware
akkor feleslegesen koptatod mindkettõt! ezáltal rövidíted meg a légitársaságot, és vele együtt az egész nemzeted!

ne légy ilyen laza!

Csak az x hez, fs 9 re is van PMDG 737 de az mar eleg regi es elavult, ha ezt szeretned repulni akkor ifly737

Hont
Értem én hogy mûködik, de hajcsa?
Persze hogy nem minden esetben indulunk "sötét" bungival...
Csak feltûnt, hogy sokan össze-vissza tekergetnek egy -két kapcsolt és még szóban meg is magyarázzák hogy mit miért csinálnak! A lusták meg benyelik...
Hali. A PMDG 737 NGX-e csak FSX-hez van, vagy van FS9-hez is?

Hypo
<#papakacsint>

Papirzacsi
Véleményem szerint sokszor le is szarják, hogy mi a pontos funkciója. Amíg nincs rendesen lemodellezve a mögötte lévõ rendszer, meghibásodásokkal, addig nem érdekel senkit. Pl. én is magasról tojom le, hogy BOTH állásba indítok-e vagy sem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gegi86
Köszönöm szépen.
Hypo
pdf hez vn kneeboard plugin avsimen, vagy Electronic flight Bag.
De ezek nekem annyira nem valltak be mindig lassitottak a rendszeren, szoval egy masik laptop, tablet, okostelefon a megoldas

Hypo
ja persze tök jó hogy irtad nem azzal volt nekem bajom😊)

Gegi86
Olyan programot keresek ami olvassa pdf fájlt úgyhogy nem kell kilépek az fs9-bõl, és mondjuk az aktuális metar-t taf-ot is letudja tölteni.
Hont
Persze tisztelet a kivételnek!😉
Csak azért bátorkodtam elõ vele, mert csak így tanulunk, ha kijavítjuk egymás hibáit...!

(szomjazok a tudásra...)
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Hypo
mert azok akikrol beszelsz youtube videokat neznek es azokat csialnak de mondjuk egy MANUAL elolvasa az mar luxus pedig abban szepen pont igy ahogy mondod le van irva😊 Mar a regi pmdg737 ben is sot a Tim fele nagyon jo pmdg 737 tutorialban is le volt szepen irva: odaut R vissza ut L

Hont
Nézegettem mostanság elég sok "szobapilóta" által készített 737 hajtómû indítással kapcsolatos videót!
Ami hibát észrevettem a videók 85%-ban, hogy az Overhead-on az EngineStart szekcióban "Both" kapcsoló mûködését rosszul értelmezik...!
Tanulságként mondanám el annak aki nem tudja, hogy azzal nem a hajtómûvek indítási sorrendjét válasszuk ki, hanem a hajtómûvekben lévõ két gyújtótekercs "L" "R" közül választunk! Középen soha nem hagyjuk! Ami a megszokott, hogy odaúton "R" használunk mind a két hajtómû indításánál, vissza úton "L"! Legalább is a Malévnél tudtommal ez bevett procedura volt!
Remélem érthetõ voltam és van aki hasznát veszi...!<#integet2>
Hypo
tudod utasként láttuk már pilotaként szeretjuk😊

exTrem
Rendicsek 😊

Hypo
<#taps>fain😊 következõbe tegyél bele cockpitet is😊

Hont
Ez EXTREM jó lett!!!!
Nagyon profi munka!
<#eljen>
exTrem
Bár a videó FSX-es, azért remélem tetszik majd mindenkinek 😊 A mai, délutáni szeles idõben értem haza Krétáról, így csináltam egy kis videót, melyben benne van az approach a Duna felett, majd a landing 13R-on.

Irány Ferihegy!
Kép

///M I Love BMW. :)

Hont
2011 Téli????<#conf><#conf><#conf>
Akkor én nagyon lemaradtam...😞
eyecandy
De hát már 2011 téli is van meg egy csomó frissítés addig. Kb. 14G a méret valóban

Hont
Most lehet én vagyok fogalom zavarban...!
Nekem az UTraffic van fent a 2007 nyári menetrend szerint!
Akkor arra ezek szerint nem is jó?
Egyébként valami baromi méretû helyet tüntetett el a partición...
kb 15Gb hiányzik
eyecandy
Nekem meg pont, hogy sûrûbb lett a forgalmam 😊

Hont
Nálam nem volt semmi akadás,simán felment, de nem veszek észre változást...😞
Sõt! Mintha gyérebb lenne a forgalom...100% ra húztam, de itt-ott egy két gép még EDDF is.
Lehet hogy valami nem ok!
eyecandy
Elõször ráinsatlláltam az UT-ra de valami akadást jelzett és a második install metódust csináltam meg, Amikor elkezdte a gépeket bemásolni, lelõttem, kitöröltem az UT2 Aircraft mappából a reszlit és futtattam a programot. Ezután felraktam az UT frissítéseket, megint kitöröltem az utólag bekerült gépeket, végül is mindent ami nem AI_ val kezdõdik.
Majd futtattam az UT-t és kész

Hont
Leszedtem és feltettem!
Az igazat megvallva én nem vettem észre semmit...!
Te hogy csináltad?
Futtattad az exe-t és kész? Vagy van valami trükk?
Én a Readmibõl nem szedtem ki semmi különlegest...😞
Egyébként megvolt az utolsó "billegésem".😞
Akinek esetleg van még lehetõsége az feltétlen mennyen, mert (bár még nincs meg az idõpont) biztos hogy elviszi a Holland. Most Ö fizet bérleti díjat a csarnokért! Röhej!
eyecandy
Pár lelkes orosz fickó összedobott egy alternatív traffic pakkot a Flight1 Ultimate Traffic-hoz. Nekem nagy változást hozott, szebb gépek több helyen. jobb fps stb. A readme fájl oroszul van, úgyhogy a torrent leírást másoljátok ki egy textbe, hogy olvasni tudjátok.
A pakkhoz szükséges az eredet UT Traffic is.

Ismerek 😄 itthon nálam van olyan. Szakács Gábor repül egy teljes útvonalat minden procedúrával együtt. Fõpilóta, Repülési Igazgató a Travel Service-nél.
eyecandy
Csak akkor megy, ha az fmc tudja a pontos helyzeted. Tehát miután az fmc-be beírtad a jelenleg koordinátádat,azután tudod csak a TCAS testet megcsinálni és a cuccot mûködtetni

Framsen
Hello !

iFly 737 ben a TCAS miért nem mûködik ?
Vagy az írja, hogy TCAS OFF, vagy semmit, de nyilván ekkor sincs bekapcsolva. találkoztam már TCAS FAIL jelzéssel is.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

cessna172
Ismertek olyan videókat, ahol FS gépet profi pilóta tesztel? Csak érdekelne, hogy hogyan csinálják a nagyok. 😊

Javitottak vmit azon, hogy VC-ban a gaunak az fps e novelve lett? Mert elegge illuzio rombolo, hogy akadozva megy fel!

Hont
Na akkor megint fel lesz adva a lecke!😊
Már ami az új kiegészítõket illeti! Jobban várom, mint gyerek koromban a karácsonyt!😄
Ja! Holnap megint megyek billegni! Kaptam pár órát! Bár lehet ez lesz az utolsó lehetõség, mert sajnos ezt a szimulátort is elviszik...😞
59th Ducky
Én most ezt tesztelgetem 😉
http://www.flightsim.ee/products/fsx-to-prepar3d-migration-tool
12€-ba került és eddig az LHBP 2.0-n és US CitiesX: Las Vegas-t simán ledarálta.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Hypo
orbx hoz van konvertalo tool is

59th Ducky
Már tesztelgetem, most a kiegészító sceneryk vannak soron 😉

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Hypo
ugy is van par uj eu repterem akkor iflyal latogatom meg oket😊

Hypo
<#eljen>

Hypo
de Nyugodtan vedd meg és irj egy atfogo tesztet szivessen olvassuk😊