45215
  • Hypo #40014
    :)
  • BPA102
    Aki még nagy gépeken repked! :)
    Sajnos már én meguntam és áttértem VFR kisgépes és UL repülésre!
  • BPA102
    Nálam csak VC-os modellek jöhetnek szóba! Nem ismerem azt a modellt!
  • Hypo #40011
  • Clidey
    Lévén eredetileg is a Yak-12 licenszét vették meg a lengyelek - amit aztán továbbfejlesztettek és lett belőle a PZL-101 :)
    Tényleg nincs jó Gawron FS-hez sajnos. Tudtommal egyetlen egy létezik az is még FS2002-höz...de az is szar - mert én csináltam.... :)
  • Hont
    Nálam pl vannak olyan szituációk, amikor talán célszerű lenne használni, de pl este az iFLY nek a landinglight-jét szinte teljesen eltünteti!
    Olyan mintha csak a gurulófények lennének bakapcsolva.
    Az FPS viszont egyáltalán nem befolyásolja...
  • BPA102
    Nem nagyon találtunk értelmes és használható Gawront megmondom őszintén! Ezért jött a Yak-12 mivel elég sok a hasonlóság köztük!
  • Clidey
    Érdekes ez a Yak-12-be oltott Gawron... :))) Hejj régen mennyit repültem vele...aztán az MHSZ széthullása után egyszercsak LHHO-n kötött ki.
  • BPA102
    Embere válogatja így van! Nekem jobban tetszik így!
  • Hypo #40005
    érdekes bár nekem nagyon rajzfilmesnek tünik az egész. de hát izlések és pofonok
  • BPA102
    ENB Series! Az elődjeihez képest a cikkben található ENB Series nem zabálja az FPS-t! Ajánlom mindenkinek!

ENB-Szemle

Pár kép róla!

• BPA102
  • BPA102
    Majd igen de van egy két rész a gépen ami nem akar passzolni!
  • litlebubu
    De klassz! Le lehet valahonnan tölteni?
  • BPA102
  • gfarkas
    Csodálatosak ! Köszönjük !
  • Clidey
    Én is köszönöm! ;)
  • Hont
    Húbasz... kategória!

• m814
    Ééés.... itt van!!

Köszönjük!!
  • gfarkas
    Festéseket az Avsim.com-ról vagy a Flightsim.com-ról tudsz letölteni (pl. írd be a keresőbe :"hungarian" v. "Malev" stb. A redme-ben leírtak alapján telepítsd.
    A multizáshoz sajnos én sem értek, de nem is nagyon használják, arra ott van a Vatsim.
    Javaslom a fenti FAQ elolvasását is.
  • Frenky
    Sziasztok! Újra telepítettem az FS2004-et, és szeretnék Magyar jelzésű gépeket betenni a játékba. Tudnátok segíteni? Próbáltam multizni is de nem igazán jött össze... Feltettem az FSHostSpy-t de nem láttam más gépeket a csatlakozás után. Lehet még béna vagyok. Egy kis help nem ártana, ha valaki tudna ebben is segíteni. Előre is köszönöm.
  • BAR101
    köszi Zsolti! :))
  • Tompoxxx
    Bocs, tudom, hogy ez az FS2004, de hátha valaki...
  • Tompoxxx
    Sziasztok.
    Nem tudjátok, hogy mi változtatja meg állandóan az FSX.exe file-omat úgy, hogy nem tudom elindítani a progit, csak ha egy elmentett exe file-lal felülírom?
    Az FSX is és a W7 is eredeti, és több virnyákírtóval sem találtam vírust.
    Üdv.
  • Clidey
    Dankesőn! ;)
    Azért el tudnék képzelni egy Carenados vagy OctopusG-s Yak-52 vagy Yak-18T-t mondjuk az orosz szimes srácok FD-jével...mert ugyan jó ez a VAP is, de sajna van benne hiba dögivel, supportja zéró, meg már picit idejét is múlt...
  • BPA102
    :D Még nincs kész de amint kész már dobom is neked Facebookon Privátban a linket :D
  • Clidey
    Nagyon jó! Akkor 5 percet még tudok várni hogy feltöltsd valahova...! :DDDD
  • BPA102
    Igen!
  • Clidey
    Ugye ez a VAP Yak-52-höz lesz?
  • BPA102
    Készülőben!

• BPA102
    F33A pontos típus! Na akkor csekkolom is az ancsikát
  • BPA102
    Az időjárás egyszerűen remek volt! Bementünk a balcsi felé na igen termik volt ám emelés rendesen :D
  • Clidey
    Reményeim szerint napokon belül elérhető lesz egy magyar csomag ami 7 magyar festést fog tartalmazni. Megpróbálom az LHSim-es srácokat rávenni hogy ők hosztolják majd mint az IL-14-est is. :))
  • Clidey
    Ezek is jók...na meg az időjárás is... :)))))
  • Clidey
    Köszi!
  • gfarkas
    Carenadohoz csak a PA-34 Seneca II-hoz van meg a HA-YCM.

Off

Az Ancsákhoz az Avsim-re és Flightsim-re tettem fel javítást a festéshez, mert az eredetinél elcsesztem néhány fájlt, nem az került a mappába aminek kellett volna.
    Jába van öregszem meg jó pap (volt katona) sokat felejt....Bocsi minden letöltőtől.

ON
  • BPA102
    Carenado!
  • gfarkas
    Jó képek , gratula!
    Ezek DreamFleet Beech Bonanza A36-osok ugye?
    Van hozzá magyar festésem (HA-ARB), csak úgy magamnak készült, de címre szívesen elküldöm ha gondolod.
  • BPA102
    Tibi szabad érdeklődnöm hogy Laura festése az publikus vagy Privát tartalom?
  • BPA102
    Tegnap mi is repültünk kicsi Frenki barátommal!

Debrecen - Pécs - Sármellék ( itt a nagy köd miatt nem tudtunk leszállni ) Siófok - Budapest ( Liszt Ferenc )