MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod... a gugli jóbarát!
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Koszontem😊
"szimplicity..." (húúú de ismerõs valhonnan)
szóval túl nagy illúzióim nem lennének, de viszont jót lehet majd pötyörészni a kabinban, és az fmc-n...
valhogy soha nem izgatott mennyire reális egy "heavy ifr" reptulajdonságai.. (nem ezen van a hangsúly)
SZTEM!
arra ott vannak az A2A gépek.. (cub, spit, p-40, b17)
wiki
btw jöhetne mindegyik ifly minõségben😊
persze a kialakítás B737 classic kinézetû, de én a "mélyebb" tartalomra céloztam
ahogy elnézem még FMC is ugyanaz a szisztyéma.... na az egy csöppet tanulós lesz neked is sztem
MCP panel az viszont ugyanaz a Boing féle(vagyis az is honeywell)
Elöljáróban annyit hogy fps terén talán egy leheletnyivel rosszabb mint az iFly, viszont hasonló metódust követ, ami nekem nagyon de nagyon szimpi: VC-bõl fullra lehet kezelni a gépet, és pl. a HSI-re vagy az FMS-re kattintva elõjön a 2D-s verziója csakúgy mint az iFly-nél. Szóval az elsõ benyomások nagyon de nagyon pozitívak.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#hawaii>#hawaii>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Minap letöltöttem UH-1N free modellt, most olvasom, Augusta AW138 lehet a befutó.. most akkor azt is letöltöttem.. de lehet ezek a nyomoroncok végül valami kínai gagyi utánzatot vesznek?
A második kérdésedre a meg oldás az hogy jobb egér gombbal tudsz tízes értéket állítani.
Ezért kicsit sötétnek találom. Egyébként amit én használok az lenne a tökéletes, csak ott meg a külsõ nézetnél nem stimmelnek a fények, de a gyárinál még az is jobb.
"13_ifly_lights_dem" névre hallgat!
Próbálgatom a revers effecteket, de egyenlõre nem jön össze, mint ahogy a kimenõ gázhõ effect sem...😞
Két kérdésem lenne Wilco A320 Evo. hoz.
1.: Manuálisan miért nem tudom betekerni a kívánt sebességet ? Minden megy ott ezen kívül, az irány meg az emelkedés sebessége, de ez nem, mindig elmegy overspeedbe.
2.: Valamikor ugyan itt, az autopilot részen tekergetem a számokat és normálisan növeli (250-251-252...) és egyik pillanatról a másikra, meg tízesével (250-260-270...) Ezt hol lehet beállítani ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Aki tud az ajánljon Nekünk olyan kiegészítõket, effekteket amik beváltak...
Gondolok itt pl a Landing Light-re amit én azóta is használok. Nekem bejött, bár vannak hibái.
(Ja! Fõleg iFLY-re)
Helyismerete lévén, sokat alakított az agn növényzet elhelyezésén.
Mondjuk az hozzátartozik, a scenery ahány agn trees_su stb. textúrával van felvértezve, a növényzet annyiféle képen változik.