45215
  • Hypo #40056
    húú micsoda szép vc:))))
  • Clidey
    Lájk! ;)
  • BAR101
    Esteledik Níregyházán. :)
  • jaszy76
    Tegnap Szombathely környékén repültem.
    Feltűnt, hogy a városból kivezető utak nem pont úgy vannak, ahogy a valóságban. Furcsálltam, mert a MAS nagyon rendbe tette a környéket, korábban is repültem erre, akkor nem volt gond. Azóta annyi történt, hogy az LHSim Landmark packjába lévő MAS van használatban. Ha azt kikapcsolom, és a "régi" MAS-t használom, akkor okés. (Ellenben Szombathely északi része felett repülve hibával elszáll az FS).
    Másnak nem tűnt fel, hogy van különbség a Laci bácsi MAS és az LHSim MAS között. Tudom, elvileg a kettő egy és ugyanaz.
  • Matth3w
    Tuzfal, esetleg port forwarding-ot nezd meg
  • Framsen
    Itt láttam, hogy a multiplayer a téma, én nekem az lenne vele a gondom, hogy egyik ismerősömet semelyik szerverre nem engedi fel ha én ott vagyok és fordítva is igaz, viszont mással mind a ketten tudunk. Mi zavarhat be ?
  • Hont
    Szóval:
    Kipróbáltam egy-két kiegészítőt a természetben lévő vizekkel kapcsolatban!
    Nálam még mindig a REX volt a leginkább felhasználó baráti és a leginkább alakítható!
    Időjárás terén is számomra a legbeváltabb!A felhők gyönyörűek a színek is eltaláltak.
    Olyannyira lenyűgöző, hogy még szinte az eredetinél is szebb!:D
    Ami a probléma vele, hogy a gépigénye kielégíthetetlen! Sajnos itt is kompromisszumokkal tudtam csak beállítani! Komolyabb felhőzetben nem ritka, hogy 12-17 ig leesik az FPS.
  • perko
    Vagy ez.
    An-2 engine start:

Before start, turn on main battery switch (pos. 48), set magneto selector (23) to (1+2) position, set fuel tank selector (9) to up position, and turn throttle to idle.For start engine, turn on starter switch (24), spin inertial starter by turn starter selector (25) to left position,hold until spinup - see to ampermeter (17), listen sound of gyro. After spinup, turn starter selector to right and hold until engine started. Turn off starter switch (24).

• Frenky
    Re. Kösz a választ. Az FSclient/Host oldalon már olvastam, hogy csatlakozás után amikor bejön a csevegés, ott kell megkérdezni a reptér ID_t, aztán beírni és akkor elvileg arra a pályára tesz, ahol vannak is. (guugli fordító) Akkor teszek egy próbát, talán már felkeltek a pilóták :-)
  • BPA102
    Nekünk az FsHost tökéletes semmi nem kell hozzá! Megkeresed azt a szervert amit használni szeretnél! Megnézed a portokat hogy megegyeznek valójában! Amennyiben minden tökéletes mehet a repülés! Mi is ezt használjuk mivel vatsim hálózaton nem valami tökéletes a VFR repülés! 300m-ren nem értem minek kellene nekem LHCC_CTR-hez bejelentkeznem pláne hogy Lago UL géppel voltam! :D
  • BPA102

Illetve itt egy Virtual Cocpit javítás! Link
  • Frenky
    Hi! A "repültetek" gondolom multis gammában. A VATSIM vagy az IVAO-s hálózaton kívül van más progi 2004-hez, amivel tudok multizni? Az FSHost_al próbáltam, de csak a csevegésig jutok el, aztán tudok csinálni egy szessönt. Valamit nem csinálok jól? Az FSX-ben persze ez már megoldott, de nekem jobban bejön a 2004 :-)
  • Frenky
    Kösz a választ!
  • Frenky
    Jó reggelit! Az új AN-2-est nem tudom elindítani, mert béna vagyok, valaki tudna segíteni? Az IL-14 szépen megy:
  • pylumc
    Egy kis érdekesség :) https://www.facebook.com/groups/159514007510383/
  • jaszy76
    Nem hiszem. Csak felülírja a víz textúrákat.
    Ha tutira akarsz menni, akkor várj még véleményeket! :)
  • Hont
    Nem veszik össze a REX-l?
  • jaszy76
    Real H2O v2
  • Hont
    Most már csak a vízzel kellene valamit kezdenem, mert az még nincs a helyzet magaslatán... Bár FL400 nem látszik annyira és a sötétség is kedvezően hat rá!:D
  • Hypo #40037
  • Hont
    Belépem én...:D
    Abban a pillanatban ahogy lesz pedálom! De be ám...!:)
  • Papirzacsi
    Legközelebb földetéréskor lépd be irányba az orrát.;)
  • Hont
    Majdnem sikerült elkúrnom a saját Youtube fiókomat, bár túl nagy károm nem lenne!Ha videót linkeltek, a nagy kapkodásban nehogy a saját video szerkesztötökből linkeljétek...

• BAR101
    Köszi a segítséget!:) Kunmadaras volt a bűnös!
  • Clidey
    Igen ezt valamelyik katonai reptér okozza. Ismert bug. Talán Kiskunlacháza? Kezdd el egyenként kikapcsolgatni őket. Hamar meg lehet találni melyik reptér pontosan a ludas.
  • BAR101
    na erről beszéltem... :DD
  • BAR101
  • BAR101
    Sziasztok! Valaki tudja, miért lehet az, hogy Budapest légterében pontosabban kb. Budaörs felett hidak, valamilyen emlékmű és konkrétan egy űrközpont van a levegőben? (és ez nem vicc kajak egy űrközpont van Budapest felett :DD ) Legutoljára az ingyenes magyar kisreptereket meg vfr sceneryket raktam fel lehet, hogy azokkal lenne a gond?
  • BPA102
    Valamelyik nap akkor ki is megyek a hangárba! Köszönöm az infót!
  • Hypo #40025
    ez nagyon jó légterek minden ami kell export google be mas gps ekhez is szuper en sokat hasznaltam sot plant ebben csinalom aztan atrakom airnavproba es ipaden az van olbe
  • BPA102
    Kicsit fura még a kezelése viszont lehet jó lesz nekünk a sárkányokhoz! Azt hogy most micsoda van fent a GPS-eken jó kérdés:D de jól üzemelnek! Bár mi már lassan emlékezetből repülünk! GPS csak akkor van ha messzebb Eger vagy balcsi-ra repülünk!
  • Hypo #40023
    jó kis cucc én valós vfr re is használom Nav logja tök jó kinyomtatni olbe rakni irogatni
  • BPA102
    Köszönöm!
  • Hypo #40021
    Azt hiszem nincs de hasznald ezt kontrol gyanánt http://www.vfrplanner.net/downloads-hun.php
  • BPA102
    Esetleg Plan G-hez nincs valakinek magyar adatbázisa? Nem igazán jelzi itt a tiltott légtereket és tájvédelmi részeket! Dabas környékén pedig van egy pár :D

• BPA102
    Sanya akkor mikor is indulsz?

• jaszy76
    PMDG? iFly után nem akarod, mi!? :D
  • Hont
    Majd ha kijön a 747! :D
  • jaszy76
    Interkontinentális járatot mikor viszel? :)
  • Hont
    Én nem bírom megunni! :)
    Mindig találok valami olyat, ami lenyűgöz!
    Nekem nagyon bejön ez a kurva iFLY.