MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl független azért lehet hogy tényleg meg kellene venni, mert igazán megérdemelnék a srácok!
Úgy is csak ezt repülöm...
///M I Love BMW. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezt a linket bemásolod a downloaderbe és az letölti: http://cdn1.flight1.net/iFly737-FS2004-FP.exe
Amúgy pedig akkor ezek szerint setét vagy mert itt van az ofisül fórumon: http://ifly.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=7619&title=ifly-737ng-v3-feature-pack-download-details
😄DDDDD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én is keresgéltem, de nem találtam semmit!
Lehet ezt még csak a tesztelõk kapták meg...?!
Majd esetleg ha lesz némi idõtök Nekünk falusi paraszt gyerekeknek írjátok le pár mondatban, hogy merre meddig...
Nekem ez megint O arabul van így elsõ nekifutásra...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
1. Turn Off Anti Virus
2. Do not use Google Chrome
3. Make sure firewalls are off
4. Win7 and Vista. make sure Windows Defender and Microsoft Security essentials are off.
5. Win7 and Vista. UAC (User Account Control) is Disabled
6. Installed Flight1's Download Manager if you want a hassle free download uploads/3/F1Download.zip it will prevent the download from being damaged
Install check list.
1. Make sure you have copied the livery part of your previous config files to a safe place if you want to add those easily again. Remember NOT the complete config, but only the area referring to the repaint.
2. Before running the installer for Windows 7 and Vista Users make sure you run this file as Admin by right clicking on it(not the same as being system Admin).
3. Start FS9 with the default Cessna before selecting the iFly. Previously saved flight cannot be used. You can create a new safe startup by Selecting the default Cessna turning everything off and then loading the iFly and saving the Flight at this time.
3a. When running the aircraft for the first time make sure you use the Config tool to set up the aircraft your old setting will have been removed.
4. The release contains the current AIRAC, my special thanks to Richard and the team at Navigraph for this. Do not load any old AIRAC's as the new version of the aircraft uses enhanced data that will be available in the next AIRAC from Navigraph.
5. Make sure you copy the VC files as per the MY fleet manager from the new aircraft to the old repaints.
Gauge_01_ to Gauge_03_
VC_01_ to VC_18_
VC_19ER_T
VC_19ER_L
i737_Stair_L.bmp
i737_Stair_T.bmp ( These are for 700-BBJ2)
6. Have a great time flying the aircraft and exploring the new features. If you have a question about a feature please post that here in the pilots lounge and keep the support area for people with install issues.
7. Should you have issues and requires support please remember to do the following
1. Tell us how you download and installed and the tools used
2. Tell us all about your system - operating system, hardware, anti virus, spyware, firewall, be specific about the aircraft you have a problem with include images if possibe.
DO NOT Tell us you Anti Virus was off, you ran as Admin etc. if you are not sure you followed the instructions. Just go and read all the instructions and follow them they are there to help you have a hassle free install.
Ez a rész zavart egy kicsit, fõleg landing nál...
A valós gépben is baromi furcsa, hogy az Overhead ott van közvetlen a homlokodnál szinte...
Zsigubácsi még poénkodni is szokott, hogy le ne fejeljem a landinglight kapcsolóit, mert sokba kerülnek...😄
z-t növeled 0,1-0,01-el.. szépen fokozatosan
elment, fs9, nem jó, kilép, állít, megnéz
segyszer meglesz a tuti
A Valós gépben az optimális nézet az, amikor a "müszersildnek" a tetejét látod ill annak a meghosszabbított vonala a szemed magasságában van!
Ez a repaintos érdeklõdés nem sürgõs ám.. Viszont ismerem a minõséget amit készítesz. Én eredetileg a J.M. HJG féle verziót vártam évekig, mert arról volt szó, lesz majd VC upgrade. Nem lett. A HJG verzió fent a gépen, de sajna nem volt érkezésem repülni vele.
Ez a QW masina nagyon izgat, úgyis év végén jön a BAe sorozat, akkor szerintem beruházok rá. Egyszerûen bejön, nálam ez a gép a favorit az An-26 és a Tupcsik mellett.
A Samborski féle An V3-nál sajnálom, hogy végül semmi sem lett a VC-bõl, mi több elhagyták a 24RV-bõl is..
Amúgy majd ha releasélik a repaint kitet a skacok, majd visszatérhetünk a témára... 😊
Key konfigurátora nincsen - legalábbis én még nem találkoztam vele...de nem is igazán érzem a hiányát.
Az ofisül fórumot olvasgatva egetrengetõ bugok nincsenek a cuccban, szépen teljesítette a QW amit vállalt - és a supportot is hasonló szinvonalúnak látom mint az iFly-ét, ami manapság nagy szó szerintem. Bár még csak két rövid utat repültem a Avroval, de véleményem összességében továbbra is nagyon pozitív.
More to come... 😉
De amúgy milyen pmdg-vel hasonlította össze, mikor ennek a BAE-nak semmi köze a 737-hez? 😊) Jaa értem. Mármint õ a minõségre értette.. De igazából az fsx-es pmdg sem valami nagy cucc már nem azért, volt mibõl foltozgatni ott volt nekik alapnak az fs9-es iFly. Ha majd kijön végre a pack az iFly-hoz szerintem hozza majd közel azt a szintet mint az fsx-es. Az fs9-es 737 is lehetne olyan mint az ngx, ha nem lenne az a sok "engine" limit.
Hirtelen azt hittem már nekem írod.. mondom mi rosszat írtam már. 😄DD
Sorry but its not even close to PMDG's level. I purchased this plane today and spent 3 hours flying her today. Its about the same level as IFly737.
"
LOL 😊)) elöször is melyik pmdg vel hasonlitotta ossze az FSX es NGX el? mert fs9 alatti pmdg-et ifly siman veri, mindegy kell a hype egy 70 dodos repcsinek
Kamera problémára ez a megoldás ájflájnál: http://library.flight1.net/?p=796
A GW-t pedig úgy kell bevinni hogy az utolsó számjegy elõtt raksz egy pontot. Bár elvileg akkor is beviszi ha nem raksz. De pl. van egy gw értéked, mondjuk 141842lbs akkor ezt a GW-be úgy írod be hogy 141.8
Viszont az elõzõ oldalakat korrekten ki kell tölteni. Gondolom dob valami hiba üzenetet az FMC miközben nem engedi bevinni a GW-t? Báááár... elvileg mondjuk akkor is el kellene neki fogadni a GW-t ha más adat nincs megadva, az IRS -adatokon kívül. Ha beviszi a GW-t akkor magától számolja ki a többit.
Hendz áp, end tács dö szkáj! 😊
Gondolom active camerat hasznalsz ahhoz pedig van egy fix amit letoltesz es menni fog az iFLY nal is.
Elõre is köszi, Attila