45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jakugerik #40136 Na de mivel nem mondtatok semmi értelmeset hogy milyen repcsivel menyünk ezért azt nemtom LHBP Aersoft X lesz a felett körözünk vagy amit csinálni fogunk
Mindenkinek legyen team speak 3 ma és ezen a szerverün leszünk fent:ts.hgfederation.eu:9987, de akinek nincs mikorfonja az is jöjjön gel és majd ír a chetbe ez lesz a szerver ip-je 87.106.88.90 (ez egy német szerver) ha még lesz kedvetek feihegyről debrecen (lhsimulations.hu) re lemehetünk repcsivel kis vagy nagyrepülővel is mehetünk csak letudjunk szállni:D ha ez mindennapos lesz talán mondom talán tudok légiirányítást szerezni na ennyi lenne. -
#40135 láttál már olyan hollywoodi filmet ahol a valosagot figyelembe vettek valaha? :)))) -
#40134 Régebben már láttam ezt a trailert, és akkor végignézvén azt a konzekvenciát vontam le, hogy bár a mondanivalója és a szinészi játék lehet hogy jó lesz, ám a CGI grafikusok ezúttal sem álltak a helyzet magaslatán mikor egy háton repülő mégis tökig hasrahúzott magasságis MD-82-t animáltak bele a filmbe... :D
-
#40133 Kicsit OFF
Kiváncsi vagyok milyen lesz a film
http://trailers.apple.com/trailers/paramount/flight/ -
#40132 :) -
Frenky #40131 Hááát semmi, azért írtam,h senkit nem akarok zavarni :P :-)
A TS3 beállítva, de nem láttam még FS2004 szobát... -
#40130 ok csak mi koze il2 nek fs hez?:)) -
Frenky #40129 Az uccsó, azt mentem. Remélem senkit nem zavar a pár kis film...
-
Frenky #40128 Nah még egyszer, talán már jól linkelem:
-
Frenky #40127 Hmm miket találok a neten :-)
-
#40126 Én Logitech Extrem 3D használok már vagy 10 éve!
Minden nap nyúzom, de eddig hibátlan!
Most megvételre keresek Saitek Pro Flight Rudder Pedals lábkormányt esetleg Saitek Pro Flight Yoke System. -
#40125 videocapture az már csak ilyen:) én ugy szoktam hogy egy kulso vinyo van megadva neki oda menti a nyers cuccot. -
Frenky #40124 Valami egyszerű, viszonylag olcsó 10 pénzig, de azért jó joystikot kellene vennem. Valaki tud ajánlani? Tapasztalatok? Saitek Aviator? -
Frenky #40123 Így is csináltam, mert lett belőle 80MB a youtubra :-)Persze nem lett nagyon szerkesztve. -
#40122 ja de az a nyers azt meg videoszerkesztovel kicit megcisnalja az ember aztan encodolja es mindjart kicsi a meret -
Frenky #40121 Hi! Csak a próba miatt tettem fel, a Fraps_ot teszteltem. 5 perc film kb 3GB dúrva.
-
Frenky #40120 jakugerik, Szerintem lehetne egy alap reptér és repülőgép, ami alapban benne van az FS9-ben. 5let. Amennyiben a hétvégi szerver az FShost_al lesz készítve, elvileg több gépet is lehet használni, nem csak egyféle gépet, ezt írják az oldalon... Aircraft included in FS2004:
Curtiss Jenny ,de Havilland Comet, Douglas DC-3, Ford Tri-Motor, Lockheed Vega
Piper Cub, Robinson R22, Ryan NYP, Vickers Vimy,Wright Brothers Wright Flyer
- lehet macerás az állítgatás? Hja akkor kell valami alap Cessna masina. (default)
jakugerik, A FB-on a 2004-es csoportot nem én csináltam, nem vagyok ott admin, ezért nem tudlak felvenni.
Framsen, én magyar hazai időpontra gondoltam. -
Frenky #40119 Üdv Mindenkinek!
Olvasgattam a kommenteket és látom, alakul a hétvégi Nagy Magyar Repülés:-)
Az FSHost oldalán találtam pár leírást, a csatlakozással kapcsolatban (google fordító a barátod) meg szerény englis tudásommal összekapcsolva. Javítsatok ki ha nem jól értelmeztem!
Idézem az oldalon leírtakat: Mi a következő lépés, a csatlakozás után?
Az adott IP-t beírva és csatlakozva bejön a cset ablak, ahol sok infót tudok lekérni.
Kérje meg a kiindulási repülőtér "ID"-t!!! Ez általában egy 3 - vagy 4 betűből álló kód, például KLAX Los Angeles. vagy LHPP Pécs Pogány - hja ezt értem :-) majd írja be az azonosítót az "Airport ID" mezőben. - ez is okés vágom :-) Gondolom azt , hogy hova tegyen be a játék ki tudom választani, parkoló, vagy kifutó, stb... Írjatok ha valamit kihagytam. -
jakugerik #40118 Mert akkor már írnám is az információkat -
jakugerik #40117 Na szval egy vfr kis repcsit kérnék ami ingyenes amivel az egész fórum repülni fog -
jakugerik #40116 ok de te meg mért nem vagy fent msn en? xd -
#40115 87.106.88.90 ez a német. -
jakugerik #40114 mert nekem már eltűnt és ez lesz a ts 3 szobánk ts.hgfederation.eu:9987 ha nem chetbe akrunk bénázni -
jakugerik #40113 Ok de akkor egy ferihegyi túra mitom én milyen repcsivel és majd framsen küld majd el a német szerver ip-jét ne kész -
#40112 Te ötleted volt, akkor szervezzed meg rendesen , ne végezz ilyen kontár munkát ! Mert eddig csak időpont van, nem lenne jó ha arra kéne várni, hogy mindenki leszedje a megfelelő sceneryt és gépet. Szóval hol, mikor, mivel, hova ? -
#40111 10:00 UTC ? Vagy magyar idő ? -
jakugerik #40110 Hello Hello na szval a vsárnapi vfr repülést láttam csak légyszi vegyetek fel abba a csoptortba ok? Meg ha nem gond vki írjon az ip ről de ha nem tudtok szerezni akkor tudok egyet framsennel :D meg pl mikor leszgyülekező stb. kösz -
Frenky #40109 Hi! Kösz a választ, de én csak csatlakozni szeretnék egy adott szerverre. Az FSHost természetesen meg is van, onnan nézem az IP-ket is. A vasárnapi repüléshez kell majd szerverHOST és a csatlakozás folyamata.. -
Matth3w #40108 Fshost nevu program kell de ha router mogul csinalod akkor esetleg portforward de azthiszem ezt mar irtam megbeszelitek elore melyik repter egyebkent se iranyitas se ai nincs benne ez egy csupasz szerver erdemesebb a mar lentebb emlitett ivao vagy vatsimen repulni akar belfold akar kulfold! Ha magyarorszagon repulsz nem feltetlen kell fonia es azert iranyitassal repulni sokkal elvezetesebb -
Frenky #40107 Hi! A baráti társaságunk, csapatunk FB csoportja, ha valakit érdekelne esetleg:
Fun Gamer Club megyek melózni... :-( -
Frenky #40106 Esemény a FB-on is. ONLINE VFR Repülés vasárnap 10:00! -
Frenky #40105 A csaklakozás még megy is a játékban, beírom a szerver IP-t és elvileg join. Utána kellene tudnom, hogy melyik reptér az aktuális? A cseten beírja valaki, vagy ?help parancs és kiírja? Sorry de nem rég kezdtem a 2004-et és még sokat kell tanulnom.
Régebben az IL-2 Sturmovik 1946-al játszottam, de annak ott volt a Hyperlobby.
A régi [FGC] Fun Gamer Club_nakvolt szervere is és ott állítgattam anno a dedikált szervert, de jó is volt, mikor barátokkal ismerősökkel lehetett multiban játszani...
Szóval építő segédleteket írjatok ha nem gond - Köszönöm. Remélem másoknak is tudunk ezzel segíteni! Szép napot. -
Frenky #40104 Sziasztok! Akkor vasárnap kellene egyet repkedni, szerver IP-t majd a ad valaki, legalább is itt ezt mondták.
Kezdőket nem kell nagyon leLÁMÁzni :-) Egy kis segédletet azért nem ártana leírni. -
#40103 Aztán olajszintet néztél-e!? :D -
Frenky #40102 Jó reggelt! Sikerült átnéznem a csekklistát és lám leszedtem a kerékvédőket :-) Az oktatót is kitettem egy cigiszünetre :-)
-
Matth3w #40101 Ok en boeing a380 tipusu vadaszgeppel megyek FL050 Lukla(VNLK) -
jakugerik #40100 jajj felőlem egy cessna is lehet de mind1 csak repüljünk xd -
#40099 vfr setarepules ifly-al?:) érdekes -
jakugerik #40098 Na sztem ne legyen chet hanem ts 3ha gondoljátok ip-ét is tok adni de azt majd megbeszéljük:) mindenkinek van ifly-e? remélem igen és majd a szervert hogy hol fogunk repülni azt majd megbeszéljük -
#40097 Vízen jól úszott. :D