MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
A a topik tetején lévõ bannerban van egy FAQ, arra ráklikkelsz és le van írva, sok mindem mással egyetemben.
Ezen az oldalon szerintem majdnem minden FS-el foglakozó linket megtalálsz, repülõgépeket is, fizetõs és freeware, ami kell csak keresgélni kell egy kicsit.
MSFSGateway
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Supportja gyakorlatilag nincs, a fejlesztõk eltûntek mint szürke szamár a ködben - gyanús financiális vitákkal-összeveszésekkel maguk közt a háttérben. Szóval értelmetlen beleinvesztálni. Nem tudom van-e belõle warez verzió, de ha van, gyanítom még annyira sem üzemképes mint a jogtiszta verzsün.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az AirSimmer A320-at próbálta már valaki? Nagyon jónak néz ki... Videók alapján legalábbis!
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
...Legalábbis remélem hogy tudok menni. 😞
Akit esetleg érdekel:
2012.07.01-én a Pápai reptér 75-ik évfordulójára nyílt nap lesz.Regisztrálni és belépni elsején a reptér kapujánál lehet 9:00-tól. A belépés ingyenes, statikus kiállítás és egyéb katonai programok lesznek. (MiG, C-17,Ancsa,fegyverek,tûzotók,tûzszerészek stb.
Bõvebben :
Július 01. (vasárnap)
MH Pápa Bázisrepülõtér
09.00 Kapunyitás
Repülõtechnika, statikus bemutató:
- C-17 repülõgép
- MI 24 helikopter
- MI 8/17 helikopter
- AN 26 repülõgép
- MiG 21 repülõgép
Haditechnikai eszközök:
- Mistral indítóállvány
- Tûzoltó eszközök ( Panther, MAN)
- Repülõtéri karbantartó eszközök (UNIMOG, Rába)
- Tûzszerész felszerelések
- Kézifegyver bemutató
Egyéb bemutatók, kiállítások:
- Repüléstörténeti elõadások
- MiG 29 szimulátor
- I. és II. világháborús hagyományõrzõ egyesületek
- Középkori zsoldosok bajvívása, páncél és fegyverbemutató
Gyermekprogramok:
- Arcfestés
- Ólomkatona öntés
- Ugrálóvár
- Népi fajátékok
…és más színes programok.
sokan nyavajogktak miatta a forumon,hogy legyen polishbabbb (smittt rulez<#vigyor>#vigyor>)
backup a lelke
egyébként! jobb lett..
eddig max 1db bajom van vele, hogy lóding után ha a "auto c&d" fícsör be van kapcsolva akkor mixture/run nélkül is megy a prummogó (ergó szivatóról megy) ez amolyan fsx riléted problemó is
nincs vele bajom...
kabin fûtés!!
a szellõzõt hagyd kb. 15%on, és a fûtést akkor próbáld meg tekergetni ha utazó magasságon vagy.. addig felesleges "kergetni a párát"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
egy kis krebbing on the wind a végére (290/24)
jóccakát kis cuncimóksim😊
holnap hangárban alszik...
mondjuk amiben mentem az pon tilyen muszeres volt, de adf nem mukodott😊))
lefestem!
figyuszolj
szóval!
nyíl egyenesen elõre kéne mutatnia, viszont jobbra és balra is kiremeg 5-7egész fokot majd megnyugszik és újra beáll középre (és ezt flyamatosan)
ezt ki tudom kapcsolni!
csak érdekelne hogy létezik-e ez így a valóságban
bocsánat..
Clidey, Hypo lenne hozzátok egy kérdésem!
az ADF mûszer a valóságban is egy "remegõs" mûszer, avagy ha beáll egy állomásra amitõl legyünk mondjuk 10nm-re, és pontosan beáll? avagy balra jobbra is kitér 10fokokat remegve majd megnyugszik és mutatja a helyes irányt?
reality xp FLT N mûszer miatt kérdem
Mást sikerült, azt nem!
Aztán leszedtem a torrentrõl, de azt meg nem seedelték!
Már el is felejtettem, erre tegnap feljön az ablak, hogy letöltõdött...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az ötlet Tõled van, csak torrentrõl szedtem és a tegnapi napig nem seedelte senki! Tegnap este 2012.06.12 21:03:59 kor jött le!!!!
Így próbáljon segíteni nektek az ember... :-/
"43619_43619-TextureENBSeries"
Avsim-rõl tölthetõ!
Kintrõl, bentrõl, lentrõl, fentrõl,2d, 3d -ben is tökéletes.
Õszintén nem tudom mit is mondjak!
Csalódtam!
A gépigénye jól van optimalizálva. (szerintem) Nálam full-full graf-on 22-25FPS. Minden max.ra húzva 1920x1080, AA.8x,.
Maga a grafika 5000ft magasságból szép!A hegyek lenyûgözõek!Ellenben azok a fotó scenery-k...
Siralom! A gépek oldaláról olyan mint az FSFlight!Lehet velük "kilinccsel" elõre is repülni...
A belsõ kidolgozása a gépeknek szép! A külsõ is!
A fények -árnyékok kifogástalanok!
Ezektõl független 2óra alatt én is kivégeztem! Az FS-el egyáltalán nem lehet egy lapon említeni!
pl: tokol 3 ban jelented hogy leszallnal de azert mar elotte figyelted a forgalmat igy nagyjabol tudod hogy elotted meg vannak ketton ilyenkor erdemes kihuzni es kicsit tavolabb menni finalre hogy addig is legyen ido elotted, vagy finalre fordulasnal teszel meg egy kort, persze figyelve elotted es mogotted levokre.
Bár gondolom ezt a domborzat is meghatározza adott pályánál...
Rádion ezt hogy jelentitek be?
Iranyitott repteren azert hagynak tavolsagot az ilyenekre de ott is ha nagyon kozel akkor muszaj kifordulni csak hat ott meg tobb dologra kell figyelni.
LOWW I16 6000ft rõl süllyeszt pályairányon 2700 ra, majd megjegyzi, hogy harmadik vagy a sorban! Látod is elõtted a gépeket.Csökkented a sebit 128 ra és tolsz egy 40%flaps-t. Még így is gyors vagy és esel rá az elõtted lévõre. Addig hagytam, míg a TCAS le nem üvölti a fejem! Aztán gáz és balra 180' forduló, közben emelkedés 2700 re.
FS pass-tól kaptam a mutatványra +450pontot.
Mi lenne erre a protokoll?