45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Frenky #40176 Egyenlőre nekem sem megy, de csak most próbálgattam. -
perko #40175 Nálad van AI forgalom ezen a reptéren?
Én ennek az FSX változatát telepítettem régebben, de nem tudtam az AI-t feléleszteni. -
#40174 Repüli valaki a Phenom 100 by Embraer-t?
Kellene egy kis segítség az "NO TO.CONFIG"-al kapcsolatban.
-
Frenky #40173 Ezen a repülőtéren jókat lehetne multizni!!! Imperial War Museum Duxford, UK (Category: FS2004 > Scenery)
És ezzel a géppel akár: MB339PAN_V.2011_FS9_2004
vagy ezzel: Spike's F4U-7 Corsair with Engine Fire Effects -
Frenky #40172 Hi! Találtam egy jó kis repteret, Duxford :-)
A perülőgépem sem rossz :-)
Olasz festés:
Ez már nagyon alacsonyan volt...
-
BPA102 #40171 Ismét egy VFR! Termikeltem kicsit :)
-
BPA102 #40170 Egy kis teszt!
-
Frenky #40169 Hello! Legközelebb ezzel a géppel kellene egy formáció_T repülni!
Aermacchi -
#40168 Ja! :)
Meg néhány Crash is...!
Pylu kétszer ment át rajtam 747-l...:D
-
#40167 Nem aprózzátok el! Volt néhány close call. -
Frenky #40166 Hi! Nah meg volt az első Online repülés, majd még lesz ez jobb is :-)
-
Dokitudor #40165 Sziasztok!
Nekem is win7 64 van és sajnos nem töltődik be. Alapból csak fekete de ha én is a default Cessna után teszem, akkor is csak szürke az egész. A legnagyobb gond, hogy folyamatosan töltődik vagy a gép dolgozik, mert folyamatosan jelez a homokóra. Ha másként nem megy akkor én megyek utánatok Cessnával. Ha tudnátok segíteni jó lenne. -
Frenky #40164 Hi! A gép csak ezzel az indítással műXik, ellenkező esetben hibát észlel a W7 és kilép, ezt írja a készítő: WIN7 használatával fagy az FS a repülő kiválasztásánál,standard Cessna 172-vel kell betölteni és utána állóhelyen (ALT +menü)cserélni a gépet a Dashra - nekem csak így műXik :-) -
#40163 Köszi! Ez jónak tűnik!
-
Frenky #40162 Jó reggelt! Hont - látom most is sok paraszt ember van, úgy látszik sajnos ez most is így van, tisztelet a kivételnek. Anno mikor kezdtem játszogatni a neten, bementem egy szerverre és rögtön ezzel fogadtak: huzz anyádba láma..:P Szóval semmi nem változott mióta létrehoztam anno 2003-ban a Fun Gamer Club_ot. Ezért is csináltunk egy zárt baráti társaságot, hogy ne legyenek ilyen kellemetlenségek. Sikerült létrehoznom egy TS3 PRIVÁT szobát, most közzéteszem a mai játék érdekében. A képen minden érthető, úgy gondolom!
Akkor aki tud legyen ott/itt 10-kor! -
jakugerik #40161 na mára megyek szevasz -
jakugerik #40160 kis rohadékok mondom azért jelentem őket na akkor inkább igen z sg nek a ts ma kellene -
#40159 Van az SG nek is egy szervere...
Lehet oda talán be lehetne jutni!
Ja! És hozzá teszem, csak előszobába voltam, szóval nem zavartam be sehova...
De vannak PCPILOT néven is! A Zsolt biztos ismeri Öket! -
jakugerik #40158 ja hát rohadjanak meg a szarzsékok -
#40157 Semmi, csak mikor bemegyek valahova és az a megszólítás, hogy "mi a faszt akarsz",erre megszólal még valaki, hogy "baszd már ki" aztán mire megszólalnál kidobnak...
Szóval nem az én társaságom!;) -
jakugerik #40156 DE neked mi bajod van?
-
#40155 Ha erre gondolsz, akkor én ezt kihagynám...
nb Gaming @ spd by EUmascot @ hgfederation.eu
Takonyorrúhülyegyerekekgyülekezete...
-
jakugerik #40154 ő nemtom -
#40153 Én lehet béna vagyok, de nem találtam ilyen TS3 szervert... -
jakugerik #40152 http://lhsimulations.hu/?page_id=349 -
jakugerik #40151 Na szval végső útba igazítás!!!
Először egy VFR-el kezdünk. mundjuk kütelékben repülünk. Ha még van kedvetek akkor mondjuk iflyvel vagy bármi mással mehetünk IFR-re. Az mondjuk egy LHDC LHSM lesz. Ahova felfogunk menni 87.106.88.90 az ez a szerver.
Dumálni ts 3 man leszünk ezen a szerveren:hgfederation.eu:9987 majd valamelyik szobában.
Repülő pedig ez lesz -
BAR101 #40150 akarom mondani, szerencsétlen! :D -
BAR101 #40149 vagy én nem voltam szerencsés az enyémmel. :D -
#40148 Nekem ezek szerint szerencsém van a pedállal, 1 éve kifogástalanul működik. :) -
Frenky #40147 ..Még egy pár gondolat: Akkor legyen kezdésnek egy VFR, amit látsz az alapján repülsz kb. A szerver IP: 87.106.88.90 beírása után a create flight menüben írd be a kezdő perteret ami jelen esetben LHDC azaz Debrecen. Ott kellene várakozni, hogy becsatlakozzon a többi pilóta is. A TS_en meg tudjuk beszélni, mi legyen a "mutatvány" szépen felsorakozunk és az irány, sebesség, magasság megadása után "talán" tudnánk egy szép kötelék repülést is csinálni, ami ugye nem könnyű! Kezdő gépnek valami kisebb vas kellene, Cessna? Aztán lehet majd szép képeket is csinálni :-) A Fun Gamer Club_ban közel 10 év alatt sok LANparty_t és Onlájn játokot szerveztem, de nem volt soha egyszerű mutatvány, hogy mindenkinek a szájíze szerint legyenek a dolgok... Itt is el kell kezdeni, persze ha van rá igény, és majd belerázódunk, mit Gipsz Dzsékob a vezetésbe :-) -
Frenky #40146 Jó reggelt! Akkor holnap 10:00-kor jövök repülni :-) Melyik TS3 szobában dumálunk, mert ugye van ott nagyon sok. Szép napot. -
BAR101 #40145 Saitek rudder pedals-t nem ajánlom, egy rakás sz*r... ami nekem volt (van) az kb 2 hónapig bírta. Flight Yoke System viszont nagyon karaj, bár annál a gázkarom viselkedik néha hülyén. -
jakugerik #40144 és sajnálom hogy még mostis dolgoznod kell -
jakugerik #40143 na akkor LHDC LHPP ez lesz az ifr ha van kedvetek de vfr az meg akkor repüljünk körbe körbe vagy amit csinálni akarunk :D -
Frenky #40142 sajna melobol nem tudok csatlakozni :-( -
Frenky #40141 Aerosoft X a 2004-hez? Mi a pontos neve? Javslatom, hogy legyen a kezdo repter az LHsimulation.hu-rol az LHPP, amit mindenky le tud szedni, mert free es jo is . -
jakugerik #40140 felőlem már mostis lehet menni akárhonann akárhova mehetsz -
jakugerik #40139 hát valahogy megkéne szerezned mert nem ugyanott lesz akkor a repterünk és az azért nem olyan jó -
Frenky #40138 Hi latom alakuk a dolog, remelem sokan leszunk. Az LHBB jo is, csak pl. nekem nincs meg az aerosoft altal kiadott scenery, csak az alap meg az ingyenes LHsimulationos 3 repter. Ezert nem artana alap+ free repter hasznalata. Mikortol lehet csatlakozni, tesztelni, vagy majd vasarnap kiderul. Thx.
-
jakugerik #40137 * hetes napos