45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
BPA102 #40216
-
Frenky #40215 Sziasztok! A vasárnapi "VFR - Visual Flight Rules azaz látva repülés"_el kapcsolatban: Az alap reptereket, amiket belinkeltem, remélem sikerült feltenni. LHDC, LHSM, LHPP és a Duxfordi
repteret is, EGSU. Itt van még 1-2 repülőgép, amivel jó lenne egy "nagy kötelék" formációt csinálnunk. Amennyiben nem okoz gondot, telepítsétek fel ezt a két gépet is, amit belinkeltem.
így majd mindeki láthatja az online repülés alatt azt a gépet amit a többiek is használnak, pl.
F4U vagy P51D. Kezdésnek lehetne egyből a jól kidolgozott LHDC mondjuk a P51D Mustangokkal. Itt kicsit gyakorolni kellene az egyszerre felszállást és leszállást :D nem 1×Ű. Nagyon fontos és
hasznos lenne, ha mindenki használná a TeamSpeak3 progit, amit 1× már leírtam képpel illusztrálva. Sokkal szervezettebb és élvezetesebb lehet a játék, szerintem. Lehet használni a
Skype-ot is, csak beszéljük meg, melyik legyen?! Aztán majd a gyakorlás repkedés közben megbeszéljük, hogy mi legyen a következő "mutatvány" :-) Elmenni A-ból B-be lehetőleg egyforma tempóban, meg ilyenek... Várom/juk az építő javaslatokat kérdésket, 5leteket. Hja kb hányan
leszünk? Jó lenne ha visszajeleznétek!
P51D Mustang for 2004
FU4 for 2004
Duxford reptér for 2004
-
jakugerik #40214 Hát felőlem mennyünk de mivel megyünk hogy ilyen sok reptér kell xd -
Frenky #40213 Ami kell a játékhoz:
Duxford:
http://simviation.com/1/search?submit=1&keywords=Duxford&x=8&y=11
http://www.justflight.com/product/iwm-duxford-freeware-by-airfield-construction-group
LHSimulatinon:
Library Base Pack
http://lhsimulations.hu/?page_id=813
Hungary Landmarks Pack
http://lhsimulations.hu/?page_id=319
FlyBalaton Sármellék (LHSM)
http://lhsimulations.hu/?page_id=146
Debrecen airport (LHDC)
http://lhsimulations.hu/?page_id=159
Pécs-Pogány (LHPP)
http://lhsimulations.hu/?page_id=154 -
Frenky #40212 Második Online VFR Repülés!<--- Csatlakozzatok! -
Frenky #40211 Sziasztok! Kihagytatok a gammából :-( Vasárnapra szerveznék egy 2. Online party_t, benne vagytok? Jó lenne azon a szerveren játszani, mint az első Party_n. A TS3 dumacsatorna még műXXXik, azt is kellene használni! Javaslatokat, 5leteket írjatok :-)
-
BPA102 #40210 Repültünk kicsit a név tuti MTZ-550 XD
Azért jó volt!
-
pylumc #40209 Jó az igaz :D van valakinek kedve egy online repüléshez a mai nap folyamán? -
#40208 Azt mondtad kérnék linket ha lehet...
Én küldtem egyet...!;)
(Az nem volt kritérium, hogy hova mutasson!) -
pylumc #40207 nekem ugyan ezt az oldalt dobja ki amin most is vagyunk -
#40206 Jó reggelt!
Parancsolj:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1055930387 -
pylumc #40205 ó reggelt ... napot ... estét elkelne egy online repülés de előtte frissíteni kellene az én progimat is egyéb repterekkel. Kérnék linkeket ha lehet -
#40204 Jaaa. Hát akkor szerintem az FSPassengersszel van a baj, ha a 100 csomós szélért megbuntet. ;DD -
jakugerik #40203 de volt mér olyan h az fsp megböntett engem mert 100 knotsos szélben tettem le (Very nice landing volt) -
#40202 hát... talán mikor akkora szél van, hogy az uzemanyagtartájodból kifúj elég sok kerót... :D vagy elfujja a propeller pitchedet :D -
jakugerik #40201 gyorsan mondjátok ha lehet -
jakugerik #40200 helló sürgőségi helyzetet mikor kell pan pan pan-t jelelneteni milyen erőss szélben? kösti -
jakugerik #40199 :) -
jakugerik #40198 Hát elég fura lenne az apu gen kapcsolója a földön lenne az iflybe -
#40197 :))) -
#40196 Minden ott van mint az igaziban!
Nekem volt a saját rendszerem rosszul kiosztva!
Lefelé trim volt baloldalon, felfelé jobb oldalon.
Mivel a Boeing kormányon bal oldat egy kapcsoló van, ami fölfelé és lefelé mozdul el és ez a valóságba ha fölfelé tolod akkor lefelé billenti az orrát, ha lefelé akkor meg fölfelé emeli...
Szóval nagy szívás volt mire ezt a rossz beidegződést át írtam a szürke állományba! -
#40195 Miért a valós Boeingbe melyik kapcsoló van máshol mint az iFlyban? -
jakugerik #40194 hát igen mindenkinek mást jelent valakinek azt hogy baromkodjunk mint atom de pl mint nekem azt jelenti hogy szinte élethű játékot szeretnék. -
#40193 az -
jakugerik #40192 Nemtudjátok hogy ami itt van borító az ifly-e? -
#40191 Te félre értettél engem, mert én nem szemrehányásként hoztam fel a témát, ha nem tanulság ként! Akit érdekel, az elolvassa és levonja magának a megfelelő következtetést!
Akar pedálozik, ha meg nem akar, akkor nem!
Mindenkinek mást és mást jelent az FS világa! Én pl azért basztatom, hogy a lehető legközelebb rögzüljenek a dolgok a fejembe , hogy ha oda kerülök esetleg, akkor véletlen se lépjek rá a pedálra, ha nem üzemszerű!
Nem akarok úgy járni mint pl a trim nálam pont ellenkezőleg volt konfigolva mint a valóságban és baromi zavaró volt, hogy mindig ellenkezőleg trimeltem és ez egy hosszabb úton baromi megterhelő fizikailag. Több hétbe került mire megszoktam a valós elrendezését a kapcsolónak.
pl Az, amikor ezekbe a fasza kis amerikai filmekben folyik a homlokukról a veríték teljesen reális mikor tönkre megy a trim, vagy rosszul használod, baromi erőből kell bele csimpaszkodni, hogy megtartsd a gépet.
Nekem volt szerencsém hozzá (kb 2-3 percig végkitérésbe ment) a végén már csak az övek fogtak az ülésbe úgy kellett húznom a kormányt, hogy tudjam tartani a magasságot. -
#40190 -
#40189 Mondtam én egy szóval is, hogy az igaziban lépkedd?;-)
Pusztán annyit szóltam meg, hogy az Iflynak lépni kell, kis sebességnél olykor eélr rendesen, mert csúszik mint állat, ahogy ez a videódon is látszik.
Az fs és flightmodeljeinek tulajdonsága az, hogy csúsznak a gépek és emiatt nagyobb fordulókörük van, mint a valós gépeknek. Mérhető különbséggel. Ua. bedöntésnél és sebességnél az FS-ben nagyobb ívben fordulnak a gépek. -
#40188 De reméljül ALERT barátunk feltünik valamikor és fel tud vilagositani hogy is van ez:)
De egy biztos alapjaiban ugyan az de meg is a nagygepes repulesnel mas modon kell mint mondjuk kis cessnaval. -
#40187 kisgepnel azért más a szitu ott a ruddert rendessen hasznalod felszallas fordulas leszallas szoval vegig, nagy gépnél ez azért más, nem repultem nagygéppel sajnos:) de amit láttam olvastam, az ujabb tipusokon egyre kevesbe hasznaljak es tenlyeg csak amiremondták neked is.
Airbusos pilota baratom pl szimulatorhoz hasonlitotta az airbust, jo kenyelmes de valahogy ugy magatol repul:))) ott plane keves szabadsaga van a pilotanak. -
#40186 Igen, de én is elkezdtem túrni a "szak" irodalmat és megosztottak a vélemények!
Bár mikor azt mondják hogy forduláshoz kell a függ v. sík, akkor a repülésről általánosságban beszélnek! Gondolom ez a kisgépesre vonatkozik... -
#40185 hát akkor érdemes rájuk hallgatni csak tudják:) -
#40184 "Zéró Time"-ban -
jakugerik #40183 Na de szimulâtorban? -
#40182 Krauth Péter valamint a fedélzeti mérnők is érvelt...(Zsigú Bácsi!) -
jakugerik #40181 Hmm ki szólt be mert én amikor repülök mindig azzal korrigálok -
#40180 Mai Ferihegyi billegés tanulsága!
Ma LOWI rwy08 repültem B737-l és végső egyenesre fordulás során finoman beléptem az oldalkormányt! Ezzel a lendülettel le is csesztek, hogy ilyet ekkora géppel ne csináljak, mert ezt nem erre találták ki...
Kihangsúlyozták, hogy a pálya irányának felvételére (szélnyírásban)
Valamint a pályán való kormányzásra való!!!
Maximum ha nagyon csúszik akkor a rudder trim-mel lehet korrigálni! -
#40179 Köszi!;)
Közben már én is rájöttem, csak első nekifutásra a trim visszajelzőt nem találtam és találomra próbáltam trimmelni, de nem jött ügy össze.
Most már minden ok!
Egyébként kidolgozottság oldalától tényleg nem csúnya masina! -
#40178 Elméletileg a gép mondja hogy mi kell a To Confighoz (Flaps 5, Trim zöld tartományban, és PFD be kell állítani v1,vr,v2)ha ezeket a beállításokat megcsinálod nem visít hogy no take off. Egyéb ként jó gép lenne, csak a navigációs rendszere egy kalap sz.r . -
Frenky #40177 A Duxford pályán jókat lehetne Online_ozni, csak mindenkinek, aki akar jönni, le kellene tölteni és még ezt a két repülőgépet is. Be is linkeltem a dolgokat! Akkor mikor csinálunk egy formációt? Én benne vagyok!!!