MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nézegetem, de általában az ATIS van megadva...
Ill a SID -n az APProach.
A VOR és NDB térképeken viszont az ATIS, APP, ATC, Grond, de az ACC sehol...
Ill a SID -n az APProach.
A VOR és NDB térképeken viszont az ATIS, APP, ATC, Grond, de az ACC sehol...
jeppviewban is kellene latszania ugyan azt kell mutatnia mint a papir alapun
http://www.jeppesen.com/personal-solutions/aviation/ifr-jeppview-electronic-charting.jsp#
http://www.jeppesen.com/personal-solutions/aviation/ifr-jeppview-electronic-charting.jsp#
Csak azt nem értem Jeppesen papír alapú térképen fel van tüntetve de jeppview-ba meg nincs csak Twr App stb.javascript:document.newmessage.submit();
egyseges lista nincs minden helyhez van kulon elvileg a chartok nal kulon megtalalhato az adott orszag ATC oldalan publikaljak.
Valaki segítsen abban, hogy hol lehet ACC frekiket megtalálni mert a jeppview-ban nem találok semmit és még a google se talál róla infót.
He' gyerkõcök.
Amerikániában ingyen osztogatják a pépéel-á szakszót? Mert már idegesít hogy az AOPA repülõs tréning oldalon naponta 35678hektomillió amerikániai szerzi meg. De sok pézük' van ezeknek. Jajj tényleg.
A nyári összeröffenéssel kapcsolatban nincs semmi infó? Vagy lemondtunk róla?
Amerikániában ingyen osztogatják a pépéel-á szakszót? Mert már idegesít hogy az AOPA repülõs tréning oldalon naponta 35678hektomillió amerikániai szerzi meg. De sok pézük' van ezeknek. Jajj tényleg.
A nyári összeröffenéssel kapcsolatban nincs semmi infó? Vagy lemondtunk róla?
///M I Love BMW. :)
😊)))))))
ja nekem a musor tematikajaval nincs bajom bar szerintem a civil a palyan erdekesebb, csak nem tartom jo ujsagironak es egy bitang rossz riporter ennyi.
ja nekem a musor tematikajaval nincs bajom bar szerintem a civil a palyan erdekesebb, csak nem tartom jo ujsagironak es egy bitang rossz riporter ennyi.
7.4hez nincs valmi Skines oldal linked? panther2-hezhozhöz kéne valmi alter ripént, ami megy (7.4-el)
fasznak kellett kiírni? mindjárt megy a zsidózás...
nemvok fanja a nõnek, de sajnos azt kell mondjam hogy SOK dolog kimarad az DEEPmagyar hírcsatikból..
nemvok fanja a nõnek, de sajnos azt kell mondjam hogy SOK dolog kimarad az DEEPmagyar hírcsatikból..
pedig azt szoktam😊 böngészõben fut tálcára rakva, rollce-royce hang levesz 5-10%-ra, és mellette hallgatom a "K.O."-t 😊
nem birom a fozo csatornakat, vagy egy ven alkoholista foz vagy egy cicababa probal kezehez nem illo dolgokat megfoni mint pl fakanal, vagy jamie raccsolo oliver ugat inkabb eszem valamit
Számból vetted ki a sót.. szót.
Agybeteg csatornák ezek...
Nem csodálkozom hogy egyre több a retardált gyerek.
Nem csodálkozom hogy egyre több a retardált gyerek.
A Pax tv-nél nincs jobb, a déli vallási mûsoroknál! Különösen egy 4órás repülõútnál! Hidd el! Isten segítségét fogod várni leszállásnál nem az ILS -t. Elindulsz keresztényként, mire odaérsz már görög-katolikus vagy.
Kancsival és a többi déli gyümölccsel hangolsz? Repülés közben remélem azért nem a TV-ét nézed.. mert akkor aztán accusimes gépeknek kinyomod a szemit.
nemtomti hogy vagytok vele... de mintha két közveszélyes örült csukta volna magára a kábin ajtót...
én meg itten ülök a túrista osztályon hátul...
én meg itten ülök a túrista osztályon hátul...
na de hát az ilyen Hevy Buffffoknak mint ti..... fáj ha messzirõl csipegethetik a husotokat a pántherek😊))
😊) hat ha mar ujra install akkor nem art kidobalni parat amit ugyse hasznalok es ez jo alkalom ra, ghostal a szart is atrakom.....
900 millio repter addon 89 kulonbozo repcsi tok felesleges...de hat izlesek es pofonok😊)) bar hogy a wot egyre szarabb lassan lehet visszaterni😊))
900 millio repter addon 89 kulonbozo repcsi tok felesleges...de hat izlesek es pofonok😊)) bar hogy a wot egyre szarabb lassan lehet visszaterni😊))