45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40296 Nem-nem!
Itt vagyunk!!!!
Üdv ismét a klubban!
Ferihegy készülőben!
LH-Sim készíti!
IA én a régit használom...(Nekem jó hallani, hogy "MALEV 272"...):) -
#40295 nna miva? én visszatérek, de a többiek meg má eltűntek? :D -
carlosfly #40294 Nekem ugy van évek óta. Az FMC-t is úgy csináltam pmdg 747 hez. -
#40293 Üdvözletem mindenkinek!
Gyerekek úgy döntöttem, hogy két év FS kihagyás után nem bírom tovább és újra visszatérek abba a világba, ami az enyém... Van valami új AI forgalom, amiben (sajnos) nincs Malév és friss? Illetve új Ferihegy van már?
Az X52-esem már le is poroltam, már csak az FS addonokat kell felpakolgatni... -
Matth3w #40292 En ipadre probalgatom mar egy jo ideje de nem talalok megfelelo alternativat, egyebkent overhead szerintem nem tul elonyos mert nem tudod jobbra balra tekerni csak kapcsolni tudsz. Pl pmdg747 nel ugy van, ott nem mukodott nekem.
-
jakugerik #40291 én tudjam? -
#40290 Próbált már valaki "Touchscreen" monitort Overhead panelként...?
Működhet vajon? -
jakugerik #40289 Hát mâr ma énis túlzásba vittem 13 órát repültem -
#40288 Dehogynem...
Csak nehéz gépelni,miközben az egyik kezemben a kormány a másikban a gázkar...:D -
jakugerik #40287 Nem vagytok valami aktívak az elmúlt néhány napban -
jakugerik #40286 na akkor szerintetek vmi VFR-IFR klubbot nem kéne csinálnunk?
az oldalt megbirom csinálni meg ilyeneket a komonikációt nemtudom hogy kéne -
jakugerik #40285 én nem nekem AV8R-01 em van -
BAR101 #40284 Tudna valaki ajánlani, valami jó erő visszacsatoló (vibrációs) joy-t? -
jakugerik #40283 addig itt néleződjetek http://www.ivao.hu/pilota/kezikonyvek/ -
jakugerik #40282 Szerintem legyen ingyenes!!! ezt nem lehet megcsinálni tudod vannak akiik rosszab anyagi helyzetben vannak és most nem azért mondom mert hogy majd biztos én szval a díj nem kell az oldalt megtudom csinálni nem lesz profi de a célra megfelel először nem lesz benne regisztráció, de a tagok betudnak lépni amit én adok jelszót stb. de majd a jelszavakat megírhatjátok priviben meg a felhasználó nevet is ha repülési tervet akarunk leadni akkor már légiirányítók is kellenek hátha valaki szeretné azt csinálni és majd elküldöm a szbályzat linkét ok? -
#40281 Észrevettük:) WELCOME ABOARD -
#40280 Bocsánat, egy kérdőjel lemaradt a végéről.
Illetve ki-mit szól egy minimális tagsági díjhoz, ami egy naprakész honlapot és egyéb különlegességeket tartalmazna. Nagyrészt így a nem komoly szándékú "játékosok" is kiesnének. Mennyi lenne szerintetek az a havidíj ami még beleférne?
Újabb probléma: egy repülési terv leadása is kötelezően kellene repülés előtt, amit bárki megtekinthet, így elkerülhető lenne az azonos lajstromjelű gép egy időben. Tudom, a való életben nem kötelező a terv leadása, de az esetünkben nem tudom másként elképzelni. Esetleg egy egyszerűbb flightplan? -
#40279 Amit még problémának látok, az pedig a fizetős repülőgépek és helikopterek használata. Pl. miért vegyen meg valaki x ft-ért egy fizetős kiegészítőt, ha az nem szimpatikus neki és soha nem fog vele repülni. Nekem az egyik kedvenc helim FS-hez a Justflight R-44, amihez készítettem Magyar festéseket (3 félét). Valahol olvastam róla, hogy léteznek a fizetős kiegészítőknek egy olyan ingyenes változata, amit online repülésekhez használnak, nem játszhatók, csak a vizuális megjelenés szempontjából alkalmazhatók. Így mindenki láthatja a másik gépét.
Még egy megoldandó probléma: a sok kis reptérnek, illetve a Ny/K/É tájékoztatónak hogyan lehetne megoldani a frekvenciabevitelt, illetve egy ember is el tudná látni az összes feladatot -
BAR101 #40278 Egyet értek az előttem szólókkal, csak én még hozzátenném, hogy a VFR repülés nem csak annyit tesz, hogy ctrl + e és azt csinálunk amit akarunk (legalábbis multis keretek között). Szerintem, mielőtt online VFR klubbot alakítotok kicsit kutakodjatok a valódi VFR repkedés után és meglátjátok, hogy fog egy kis romantikát adni az egész témának... (és ezt nem rosszindulatból írtam, nekem ez a személyes véleményem. :) ) -
#40277 Természetesen egy olyan rendszert kellene megalkotni, amin könnyen ki lehetne szelektálni a nem megfelelően viselkedőket, sőt, talán egy kis alap bemutatórepüléshez kötni a regisztrációt, mint ahogy sok hasonló szerveren szokták. -
#40276 A legfegyelmezettebb közlekedési forma a repülés...
Már nem kell új szabályokat kitalálni, max meg kell próbálni alkalmazni azokat...
Persze nem egyszerű, de törekedni kell rá!
Én azért nem megyek azokra a szerverekre, mert nem vagyok tisztában még mindennel és nem akarom elrontani mások repülését!
Szóval szerintem csak odafigyelés kérdése! -
jakugerik #40275 Hát igen jó lenne valami szabály mint ami Ivaon vagy a vatsimen van. aki odaakar menni annak először itt kéne jól viselkedni mert ott már hadibirsagon lenne. Bocs az ekezetekert nem lehet tenni mar.Szval remélem hogy tanultunk belőle;
-
#40274 Így igaz. Az online (multiplayer) repülések során is elengedhetetlenül szükséges némi fegyelem és pár alapszabály betartása. Aki ezeket nem képes betartani az egyrészt tönkreteszi mások szórakozását másrészt nem is biztos hogy ez a fajta szimulátorozás neki való. -
#40273 Itt eleve magát az FS fogalmát kellene először is tisztázni...
Vannak akik "játéknak" nézik és bombázóként cikáznak a B747-l és ha lőni tudnának, akkor azt is megtennék.
A többség azonban ezt nem "játéknak" tekinti! (mint ahogy én se)
Azt gondolom, felesleges energia kidobás bármi új oldal létrehozás, van már bőven elég...
De ez az én privát véleményem. -
Frenky #40272 Hi! Szerintem a közösséget kellene első sorban összehozni, hogy egy jó baráti ismerős csapat legyünk és úgy tudjunk játszani, hogy az mindenkinek kedvére, szórakozására legyen :-)Egy szimpla egyszerű weboldal, egy hasonló hamar meg is lenne és lehet regisztrálni: Fun Gamer Club egyik oldala...
Lehet valami frappáns domaint kitalálni, persze ha egyáltalán igény van rá. Kb hány "aktív" tag van itt a fórumon vagy a FB csoportban,sok nyitott kérdés van. Jóccakát :-) -
fs9pilot #40271 1000 év után visszatértem! Már ha egyáltalán észrevette valaki hogy nem vagyok itt.. :DDD
Visszatérésképpen itt egy kép: -
jakugerik #40270 Fb én is csinálhatnánk egy zárt csoportot mert ez így elég rossz az összes ismerősöm láthatja hogy mit írok oda ki és nyagadtnak hogy ezeket hogy képzelem amikor semmi extrát nem írok ki:) -
jakugerik #40269 Helló Frenky hát én megtudom csinálni az oldat csak az a kérdés hogy mennyire tetszik majd nektek regisztrációt nem tudok ígérni min egy fél év mulva az oldal az negyon szép lenne eddig nem a programokkal foglalkoztam hanem a kinézettel úgyhogy azzal nem lesz gond csak a regisztációvalén abba benne vagyok csak akkor majd küldjetek tartalamat!
Meg valami kis jutalék sem ártana ha van -
Frenky #40268 Sziasztok! Én személy szerint nagyon örülnék egy "jó csapatnak", ahol sok online repülést is lehet szervezni. Pár hónapja kezdtem el az FS2004-et és egyre jobban teCCik, főleg, hogy valós festésű gépekkel is lehet játszani. Nagyon jó kezdeményezés! Szerintem a sok FS rajongót össze kellene hozni még jobban és így talán gyakrabban lehetne repkedni, tapasztalatokat szerezni és átadni... Egy weboldal sem ártana, regisztrált tagokkal. - Szóval én benne vagyok. A FB_on van már egy kis csapat, akik csatlakoztak: Flight Simulátor 2004 Magyar felhasználók! -
#40267 Tudom-tudom, a pénz most nagy úr, de mégiscsak jobb lenne úgy hálózatban repülni, hogy ne "csak" egy-két ingyenes kiegészítőt használjunk. -
#40266 Igen, az is jó volna. Egyedüli probléma, hogy számos fizetős kiegészítőre is szükség lenne (pl. ND Ka-26, Mi-24 stb., hogy csak a heliket említsem), ami emelné a színvonalat és a realítást. Talán a készítőkkel lehetne beszélni egy kedvezményes ár kialakításáról a regisztrált és elfogadott tagoknak. -
#40265 Talán ha egy új oldalra nem is feltétlen lenne szükség, de ide felülre a FAQ mellé lehetne egy Hun-VFR szekciót létre hozni, ahová a magyar repterek lennének felsorolva és amihez van már kiegészítő akkor ott tovább lehetne menni a sceneri linkjére.
Azt gondolom, hogy már van olyan sok kiváló magyar kiegészítő, hogy megérdemelnének egy önálló fület, megtisztelve ezzel is a fejlesztőinket! -
#40264 Sziasztok. Mennyire lenne igény, egy hazai online VFR repülést összefogó weboldalra? Ahol mondjuk a regisztrált tagoknak lehetőségük lenne egy hazai repülőgépeket és helikoptereket tartalmazó "egységcsomag" letöltésére (természetesen a készítőikkel egyeztetve), illetve közös repülések szervezésére stb.
Ami a célok között szerepelne, az a valóságoshoz lehető legközelebbi hazai vfr repülési élmény, tájékoztató szolgálattal, valós festésű Magyar gépekkel. -
#40263 Mai napi konklúzió!
1. Ha megbeszéljük azt, hogy VFR-t repülünk, akkor kérem szépen az igen tisztelt repülni szándékozó kollégákat ugyan ne B747-l mű-repüljünk a többiek között...
2. Egyszer megállapodunk, hogy a minimum kommunikációt betartjuk (TakeOf xy vagy Land XY)
3. Tiszteletben tartjuk egymás távolságát, mert van aki Real körülmények között repül és nem illik tönkre tenni más szórakozását... -
Dokitudor #40262 Sziasztok!
Az idő helyi vagy nem? Reggel óta erre várok szóljatok, mik a feltételek körülmények? -
jakugerik #40261 Nekem most lenne jó!!!!!!!!!!!! -
Frenky #40260 Akkor aki gondolja LHDC 10:00-tól HOST_olom! IP:87.106.88.90 -
Dokitudor #40259 Sziasztok!
Én szeretnék repülni vasárnap veletek. -
jakugerik #40258 Hát elektromos hiba állt fel folyamatosan dolgoznak rajta!!!!!!!!!!!!! -
#40257 FlightRadar -ról vettem észre...
Gyanús volt, hogy nincs egy gép se a közelben.:(