MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki használja a katonai reptereket,pontosabban a VFR Small Airpots Gungary-t,akkor azt tegye inaktivvá. Egyénként Bõnynél a gép 5méterrel a reptér felett fog gurulni.
<#taps>#taps><#wave>#wave>
Köszi
///M I Love BMW. :)
Amúgy: http://www.newairplane.com/737max/design-highlights/?gclid=CJ7R8pXClLECFUFO3wodjlB1dQ#/home
azért linkelem, mert számomra egy érdekes adalék a malév-val kapcsolatban..
a visszaszámláló 16. percétõl ,köbö közepétõl érdekes a téma..
http://atv.hu/videotar/20120227_odze_gyorgy_1_resz
remélem a honlap címe oly gyöpös módon nem riaszt el senkit.. ,de legalább egy valós adalék olyantól aki OTT volt
közérdekû😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
1perc 21C
3perc 26C
5perc esõ konyec, nap kisüt 36C
nem morogtam... mire kiszellõzött volna a kecóó.... merugye nem nyitunk ablakot, mert bevág az esõ...
visszasírjuk mi még ezt az idõt januárban....
fõleg ha még gáááááz senemlesz... vagy delej..
Bár pont a Lufis MD11 vidit néztem!😄
Mostanában olyan frankó a gépem, hogy csak repülõk, repülõk és megint csak repülõk!
Mellesleg meg mitõl lett ilyen kihalt ez a fórum? Mindenki FSX párti lett vagy mi? 😄 Kezdem úgy érezni itt magam mint Will Smith a Legenda Vagyok -ban. 😊)))
egyébként rongyá égtem a napon😊
gondlom itten a repülõs lények 6réteg naptejben ázva indulnak csak útra...
pár év és tilos lesz napra menni... szörnyûûû
amúgy jó nap volt😉 dunya tv-n hátha böfögnek róla két mondatot.........
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Csak pár példa:
Az FSX már mindenhol keyframe animációt alkalmaz, míg az FS2004 még sok helyen megelégedett a stock animmal is. Magyarán nem kellett az adott alkatrészt külön meganimálni, elég volt ha csak a tengelyei jófelé álltak és az objekt neve megfelelõ volt - a többit intézte az FS2004 maga.
Aztán ott van a vertextávolság. Az FSX esetében ez nagyon kicsi (asszem 1mm) az FS2004 mdlmaker-je viszont a 3mm-nél közelebb levõket összeolvasztja a konvertálás során. Van ugyan egy ezt kicselezõ rutin amivel az FS2004 is képes megjeleníteni a közelebb levõ vertexeket de a folyamat elég hosszadalmas és bonyolult.
Ám ha ezt az akadályt még meg is ugrottuk, még mindíg ott van a maximálisan megjeleníthetõ poligonszám FS2004-ben, ami asszem 100 vagy 150ezer...nos az FSX ebben is sokkal jobb, talán nincs is limitje.
Szóval nem olyan egyszerû dolog ám ez hogy csak levesszük a spec FSX materialokat és áttesszük a dds-eket bmp-be...vannak itt még egyéb buktatók is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Rádöbbenhetne erre a többi neves developer is aki csak FSX alá fejleszt az utóbbi idõben!!
"Carenado and FS2004 (FS9)
On July 5th, 2012 Carenado announced the start of a new project development regarding FS2004. Due to numerous posts and emails from customers claiming they have been left abandoned in FS2004, Carenado invested in a new technique which allows porting some FSX developed aircraft into FS2004. Within the next months Carenado will “test” the market releasing a couple of FS2004 aircraft.
The feasibility of the project in time will depend on the number of people acquiring FS2004 aircraft for that platform. This means each aircraft will be developed considering the previous aircraft behavior in terms of demand.
Even though FS2004 technology does not allow us to make aircraft like the ones in FSX in term of visuals and technology, Carenado will provide a very good representation of the actual aircraft (as usually).
Our first release will be F33A Bonanza FS2004 which will be released in the next days. Pictures will be available in the next hours."
azon persze mindenki átsiklott ,hogy eggggyesek lüvöldöznének valakikre...........................................................................................................
wot political mod= arcképeket a tankokra skin gyanánt<#eplus2>#eplus2>

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!