45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40376 Ha rákeresel, találhatsz egy beszámolót róla itt e topikon. -
fs9pilot #40375 -OFF-
Gondoltam kipróbálom már az X-Plane 10 -et. Meg is jött hozzá a kedvem. De mikor megláttam hogy 56GB (!), inkább meggondoltam magam. XD Kb. fél év alatt töltök összesen ennyi mennyiséget, mint ez lenne egyszerre.
Próbált már itt valaki Xplane -t?
-ON-
-
#40374 Boldog új évet mindenkinek! :) -
#40373 Boldog Új Népet!
egy kis offi;) -
#40372 B.Ú.É.K! -
fs9pilot #40371 BUÉK for evribádi!
BUT!
HOUSTON, I have a problem!
I want to fly an LHBP - EDDT route, with the iFly 737NG. I installed the latest (1213 Rev.2) AIRAC, from the Navigraph website. When I load the pre-programmed (with FSbuilder) route to the FMC, and I want to select the VNAV/LNAV, the FMC is not following the programmed route, however the LNAV/VNAV and the FD (CMD A) is selected, illuminated and working. Any ideas?
P.S.: Before I reinstalled the FS9, the LNAV/VNAV is working like a charm.
-
#40370 BUÈK -
BAR101 #40369 Boldog új évet mindenkinek! :) -
#40368 Az Aerosoft féle LHBP sceneryben benne van a budaörsi repülőtér. -
AgrárMezőTsz #40367 bőv választ kérhetnék? -
#40366 UTE szerintem kerülendő, egy csomó kieg. nem kompatibilis vele és kivakarhatatlan.
Nekem ég, felhők HDE v2-ből, folyó Real H2Ov2, többi REX (óceán stb.). -
jakugerik #40365 na de valaki valami fasza még más javítókat tud? -
#40364 Ultimate Terrain, FS Water, HDE 2v-ből felhők, REX-ből van nálam is összerakva, de hogy miből mi már meg nem mondom. Ha most összedőlne az FS9-em sírva fakadnék... ;-{{ -
#40363 Biztos nem!
Most tuti a kereplő!
Ne felejtsd el, nálam a felbontás 2x1920/1080 32" és 8x vonalsimitás, AA maxra húzva.
Ja és Ádám, nem az LHBP baszik oda neki, mert ott nekem a limiter fogja meg 25-26 nál! (Szerintem LHBP simán van 30-34 iFLY 3D cocpitban!
A felhőzetet nem szereti! Persze az is maxra húzva! -
jakugerik #40362 na más grafi javítók nincsenek? -
#40361 Akkor te valamit rendesen elszartál, ha fs9-ben 24fps-ed van LHBP-n. -
#40360 HDE 2.0 :)
#40354: Dehogy nyaggat meg egy i5-t GTX560-nal. -
jakugerik #40359 bakkszi az fsx vagy? fs2004? -
#40358 0 ra nem de pl LHBP sűrű felhőzetnél örülök, ha 20-24 megvan! -
jakugerik #40357 De még más grafika javítót nem tudsz?
-
jakugerik #40356 mennyire fog az fps lemenni 0 lára? -
#40355 REX
Szerintem az a legjobb, de a gépedet egy fasza kis HD. felhőcske meg fogja nyaggatni, arra készülj fel!;) -
jakugerik #40354 Sziasztok valami jó kis grafika javító programokat tutdot pl ami a felhőket hd vá tesz mert ez nekem nagyon nem tetszik meg a fizetős reptereken is annyira ronda a kifutó ezekre vmi nem tudtok? -
#40353 és az FS9 es PMDG-vel is megy rendben? -
#40352 Szerintem csak valami idióta szórakozott a jelentgetésével. -
#40351 Detto. 3 napja visong a Firefox. -
#40350 Nem tudom de nálam is sikitozik a Chrome... :( -
#40349 Karácsonyi ajándékul feltörték a Flightsim-et ? -
Jazzdobos #40348 Nem tudok angolul valaki lefordítaná nekem please -
carlosfly #40347 Hi Massimo and everyone else !
The problem has solved !
I've uninstalled the version 0.5, then Deleted SPAD folder in C:\ , then reinstalled 0.5.1 and followed the normal instuctions written in the manual.
The MCP in PMDG 737 NGX works fine with PRO FLIGHT PANEL using special mode in the profile that I've been created.
In the past I had lot of working to make Pro Flight Multi Panel works within PMDG MD 11. I had to use SPAD along FSUIPC Macros and living without display matching. By the way, a Special Mode to MD 11 it will be welcome... Think about Massimo, The MD11 is another great product from PMDG, how Knows in the new SDK release by PMDG !
Your Job is very important to us (Simmers), to add-on makers and mainly to SAITEK, in my opinion another great Brand.
Don't give up.....Keep Walking !
Thanks for all !
-
#40346 igen ezt irtam en is de sajnos ezse tamogatja a pmdg-t mivel az mas offseteket hasznal az autopilothoz, talan fsuipc-vel ossze lehetne meg marokal de abban se vagyok biztos:
"...there's no way to fix this simply because PMDG doesn't use the autopilot in a standard way.
They use a custom made autopilot which overlaps many standard autopilot offsets with data interpreted in a different way.
If PMDG could release a SDK to interact with their autopilot (like LevelD does) it would be possible to develop a kind of "special mode".
But unfortunately: no SDK from PMDG.
So, I'm sorry, but using PMDG aircrafts you have to ignore the data displayed on the multipanel.
2 -
carlosfly #40345 Nézd meg EZT hátha... -
Jazzdobos #40344 Köszi, remélem lesz valami megoldás rá -
#40343 szerintem nem fog menni a non offical driver se tamogatja a pmdg-t -
Jazzdobos #40342 Sziasztok!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy a PMDG737-es gépet hogyan lehet össze kombinálni a Saietek Multi Panellal, hogy a robot pilóta működjön?
-
#40341 AZ LHBP sceneryben benne van. -
AgrárMezőTsz #40340 Hali all..,engem a Budaőrsi reptér érdekelne..,Hogy elérhető-e valahol,ha igen akkor hogy? Forrásfájlok vagy csak szimplán mód..,Előre is köszönöm szépen a válaszokat! -
#40339 Köszi, nálam is ezek az értékek vannak, de vmi nem jó.
Most próbáltam: üres 737-600, jobb és bal szárny üzemanyag 100%.
Mást nem pakoltam bele.
73-as állóhelyről gurulok ki P3-on. Kis gáz, majd alapra vissza.
S-ig 13 csomóra gyorsul alapgázon. :( -
#40338 Én ha a P3 gurulóúton 31R irányába megindítom 20-22 csomóval és elveszem a gázt az S gurulóig simán megáll!Nálam az N1 alapjáraton 20.2!
Nem tudom, hogy az számít-e, hogy az iFLY menű-ben a Joy érzékenysége Max-Min skálán durván 90% van, ha a max a 100% -
#40337 Újratettem az ifly-t.
2.1 + FP3.0 + 3.1 Update.
Joy FSUIPC-ben beállítva, N1 alapon 20%.
LHBP-EDDF útra felpakolva, taxinál leheletnyi gáz majd alapra visszahúzva, és gyorsul, mint a veszedelem.
31R ig simán 55 csomóra gyorsul. Nem értem.