45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
padlotfogok #40416 Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Mi az oka annak és hogy lehet orvosolni azt, hogy repülés közben sokszor de csak pillanatokra felugrik a sebességem végsebesség fölé. (Természetesen az automata pilota tartja a sebességet.)FsPassengert is használok és emiatt egy csomó pontot le szokott vonni...nagyon dühítő, hogy mindig e miatt vesznek el a pontjaim....Segítsetek please... -
#40415 "még talán picit növeli is a realizmust hogy állnak előttem négyen-öten. :)"
Avval semmi gond nincs, de a taxiwayen szembe guruló repülők leszállás után nem valami kellemesek. Ezért is nem használok 100% forgalmat, mert értelmetlen. 40-50% bőven jó :)
#40412: Az UT egy kalap szar, ezer éves ocsmány modellek. FSX-en viszont az UT2 jó. -
jakugerik #40414 gmax -
AgrárMezőTsz #40413 Hi,pályákat mivel lehet szerkeszteni vagy átalakítani? -
#40412 Nekem nincs gondom a WOAI-val!
Egyszerűen nem használom...
Szerintem az UT is jobb nála, de ez az én véleményem... -
perko #40411 Nem rád gondoltam, hont-nak voltak godjai vele.
Szerintem is jó a WOAI, FSX-hez én is azt használom és nem találtam benne hibát.
Előtte a Just Flight Traffic AI volt fent, abban viszont voltak hibák.
-
Tessitore22 #40410 Köszi szépen a válaszokat! Az igazság h AI trafficot nem használok hiszen a default ATC egy fos.Ellenben tudnátok néhány inygenest is mondani mert most nem tudom mindet beszerezni:/.köszi:) -
#40409 Én a magam részéről nem szoktam ilyesmivel szarozni. :) Kisebb (LHBP szintű) reptereknél ritkán fordul ez elő, nagyobbakra meg ritkán járok, de ott még talán picit növeli is a realizmust hogy állnak előttem négyen-öten. :)
Szökő évben egyszer meg az fordul elő hogy vannak előttem akár még tizen is, de azt is ki lehet várni tekintettel arra hogy milyen ritkán fordul elő velem.
Akinek sűrűben van alkalma repülőzni és sűrűbben jár nagyobb repterekre is az vagy húzza lejjebb az AI csúszkáját 70-80%-ra vagy a te módszered is tökéletesen használható. :) :) -
#40408 Na akkor rendben vagyunk. :) -
#40407 Ja mondjuk ez jó de 8x pörgetésnél eltűnik az AI. -
#40406 Ezért is ajánlott betöltés után 1-2 órát gyorsítással előrepörgetni az időt, hogy rendeződjön az AI. -
#40405 Miért beszélsz többesszámban? A legjobb forgalom fs9-hez és ingyenes. -
#40404 Jó én értem, meg képzelem, csak tisztázni akartam, mert ezt nem tudtam, na. -
#40403 Bizony az FS hibája, képzeld csak.
Ugyanis amikor betöltesz egy repülést, az összes olyan gépet elindítja az útvonalán az ATC amelyek az adott időszak bizonyos időintervallumán belül vannak. Tehát nemcsak azokat amelyeknek épp akkor kellene indulniuk, hanem azokat is, amelyeknek 5-10-15 perccel előtte. Ezért alakulhat ki egy nagy repülőtéren tumultus. -
jakugerik #40402 Hát igen :D -
#40401 Na leszarom ez a kép beszórása hibás
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_4_os9tvpmec3.png
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_4_7a8jd900d9.png -
#40400 Összehasonlítás:
with Cessna on FL270
-
#40399 Akkor biztos az FS hibája ,hogy egyszerre 50 gép indul a kifutóhoz...
Na de rakok fel 2 képek összehasonlítani. -
#40398 Tanuljuk már meg végre, hogy egy AI repülő, s annak menetrendjének semmi köze sincs azokhoz az anomáliákhoz amiket itt napok óta sorolgattok! Azokról egyedül az adott scenery AFCAD-ja, a beépített bugyuta ATC, illetőleg maga az FS tehet, semmi más!! -
#40397 Én sosem szidtam a WOAI-t, sőt! Szerintem a legjobb kiegészítő ráadásul ingyenes. Hosszú évek óta csak ezt használom. -
#40396 Az ott a baj, hogy úgy fordulnak le a gépek, hogy tesznek egy 180 fokos fordulatot, bár a kijáratot már elhagyták a "jó" irányból, de néztem AFCAD2.21 ben, hogy ugye a leguruló a kifutóról az a másik irányból is ha a másik irányból jönnek a gépek, és ezt ő úgy érzékelheti gondolom, hogy túlment, nem megy el a következőig, hanem visszafordul, jobb magyarázatot nem találtam még sajnos, de nem csak LOWW on van így sajna.
Amúgy értem a problémát Tessitore22 nél, nálam a kép csak és kizárólag úgy szép külső nézetből, hogyha a távolítás gombot (-) megnyomom annyiszor ameddig engedi, akkor lesz szép és rendes a kép, ha normálba visszamegyek (Backspace) akkor egy mosott szar. Ha van rá gyógyszer írjátok !!!!
Pl. itt van Mallorca ha nyomtam egy Backspace gombot egy mosott rongy lett.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/4/a1_2013_1_4_lm8v1t7crd_tn.png]
Na az én problematikám továbbá az AI gépekkel az, hogy tegnap bénáztam a TFS A380 as géppel, és a Lufthansa A380 asa most hasamra ütök indult 12:00 órakor, ha én beállítom FS be 12:10 órát, ugyan ott áll és csak akkor indul, JA 12:20 kor is volt :S, ezért van Frankfurtban 30 induló gép + azért mert ez a tetűláda nem képes használni azt a nyomorult 18 as kifutót ami felszállásra van, mindenki jön a 25C vagy 07C re, fantasztikus... :D -
perko #40395 Ne szidjátok a WOAI-t. Halottról jót vagy semmit.
WOAI R.I.P.
Bár van még pár hónapja hátra. -
Frenky #40394 Hi Mindenki! Egy hétvégi onlájn repkedéshez lenne kedvetek? Írjatok.... -
#40393 Ezért kell az AISmooth, bár az sem oldja meg teljesen a problémát.
A gond jelen van az fsxben is, nem véletlen van külön billentyűkombináció az UT2-ben erre, ami takarít approachnál. -
#40392 "De mégse gyalogoltat velem szembe gépeket, mint a Woal."
Semmi köze a forgalomnak ahhoz, hogy merre mennek a gépek. Trágya a beépített atc. Kevesebb gép van a skaiban, kisebb a forgalom, ezért fordul elő ritkábban. -
#40391 De mégse gyalogoltat velem szembe gépeket, mint a Woal.
A beépített ATC teljesen használhatatlan volt vele!
Keresztbe kasul jöttek mentek a gépek! Többször volt olyan, hogy aktiv pályáról felszállás közben velem szembe jöttek az ereszkedő gépek.
A SKAI nál egyszer volt csak olyan, hogy keresztezett egy gép LOWW-n és az ATC nekem adott engedélyt, úgy hogy ez a Fokker ott szambázott a pályán előttem.
LOWW Crash -
#40390 A SKAI egy összeollózott fos :D -
#40389 A WOAL meghagyom Neked...:D
Szerintem egy hulladék.
A Real H2O se jött be! -
#40388 Real H2O, HDE, HDE Sun Mod :) SKAI helyett pedig WOAI. -
#40387 1. FS9
2. FS9 9.1 update
3. FS Global 2008
4. Ground Environment Professional
5. Ultimate terrian Europa (Sokak által vitatott)
6. REX
7. SKAYv2.3
Aztán jöhetnek az addonok...
Én zömmel Svájcban, Ausztriában, Franciában és persze Magyar honba reppenek. Természetesen ezekhez még használom az alap Profeszional kiegészítőket, mielőtt a reptereket elkezdem feltolni!
Nálam ez így van és jónak tűnik... -
Tessitore22 #40386 Háát az igazság h picit túl reagáltam nem annyival csúnyább (ezt be tudom annak h :DD. Ennek ellenére az egész kép olyan "szürkének" tűnik, semmi tükröződés stb. Ezen lehet vhogy segíteni. köszi -
#40385 Nem igazán értem, hogy mi Nálad a csúnya!
Dobj fel róla egy képet...! -
Tessitore22 #40384 Most váltottam fsxről a teljesítmény érdekében (FPS). A javulás meg is történt Maxra húzva minden de a grafika sokkal gyengébb mint az fsxnél. Valaki tudna segíteni h miyen addonokta érdemes rárakini? Főleg a repgépek és a scenery nem teteszenek (pedig földobtam az AS LSZH-t is de az is elég csúnyácska). köszi.:) -
Petike954 #40383 Ezt is kipróbáltam, valamint az fs9.exe is az eredeti, és ugyanaz a hiba. -
#40382 link -
Petike954 #40381 Próbáltam azt is, de ugyanazt írja ki. -
carlosfly #40380 Próbáld meg betenni a patchet az fs9 mappájába. Onnan futtasd. -
Petike954 #40379 Sziasztok! Frissen telepítettem az fs9-et, és nem tudom 9.1re frissíteni, mindig "callback 0D"-t ír ki. Valaki tud rá megoldást? -
BB5207 #40378 B.U.É.K !!! -
fs9pilot #40377 Ismételten elnézést kérek a fogyatékos hozzászólásomért!
Szép és jó, viszont nem tetszik hogy az egyetlen 737 -es géphez (x737) csak 2D panel van... Rühellem a 2D panelt. Így viszont IFR repülésre nem tudnám használni.. Csak VFR -repkedésre meg szerintem luxus lenne feltenni egy másik szimet... SZERINTEM! Vagy hülye elmélet? :D