45215
  • jakugerik
    A WOAI-kat honann lehet frissíteni? honann lehet letölteni frissítéseket?
  • jakugerik
    Ha érdekel akkor én 500 ft ért oda adhatom a régi joy omat már, ha érdekel.
  • Bélaszomszéd
    Én abból indultam ki h a repülés utolsó percéhez nem kell joy :D
    A HA-LOB-bal meg nem tudom mi lesz...nem lehet súlykorlát alá vinni.Kár mert csak azzal repültem és egyszer gondolt egyet :D Na mind1.Köszi:)
  • jaszy76
    Lejárt a szerk. idő...
    BBQ Hide AI a megoldás.
  • jaszy76
    WOAI esetében hogyan lehet eltüntetni az AI gépeket az Aircraft menüből?
    Szerkeszteni kell egyenként az .air fájlokat? :(
  • spyy55
    Egeres irányítás?! Felejtős... Ez olyan, mintha nem lenne kedvem egy autóhoz kormányt venni! Tényleg ruházz be egy számodra elérhető joyra, MEGÉRI AZ ÉLMÉNYT, aztán majd törölni akarod ezt a hozzászólásodat ;)
    B737-700? hmm...
  • Bélaszomszéd
    Sziasztok. Több kérdés is lenne...:D Egy B737-700 maléves addonom csinálja h túllpte a gép max súly terhelhetőségét,és mikor visszaállítanám akkor kilép...És am egeres irányítás az hogy megy itt? Joyt nincs kedvem venni.
  • Hypo #40449
    Airbust fsx hez is neztem de sajnos azzal meg varnom kell egy gep upgradig mert igy sajnos elvezhetetlen:(( ezert is mentem vissza fs9 re ott legalabb ezek a nagy vasak elcsusznak
  • polluxware
    tudom már megen offolok... de látva amit írol, meg látom a banner képet, meg látom nevednél levő kisképet...

szóval...

,hogy a xxááába történhetett ez?

kíváncsi vok rájön e valki mire gondolok...
  • Clidey
    Nalátod, mondtam én hogy faszányos kis gépezet ez! ;) Nekem nagyon bejött! Ráadásul idén első negyedévben jön ki a BAe-146 is, gondolom láttad róla a képeket effbén.
    Lehet picit butácska a rendszere egy iFly vagy PMDG-hez képest, de még így is hozza bőven az élvezeti szintet. Kézzel vezetni határozottan kellemes, különösen a leszállás nagyon faszányos. Ez utóbbi kívülről is nagyon profi, mert a rugózás valami eszméletlen jól be lett lőve így totál élethű, szinte érezni ahogy egy szép leszállásnál szinte ránehezedik a bringa a kerekeire a rugóstagok meg szépen összenyomódnak. :)
    Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Jaésnemutolsósorbanvalamelyikhülyegyerekcsinálthozzámalévtéentékargóripéntet... :)))))
  • CptSAB
    Én ma reppentem egy kevésbé gazdaságos kis utat. Dyess to Ellsworth. A Lancer falta a naftát, toltam neki hangsebesség felett. Egy apró bökkenő volt a végén.. Rapid Cityben szálltam le. :) Akkor volt csak gyanús, hogy nem ott vagyok ahol, amikor megláttam a taxizó DH Dasht. Pár mérföldet kellett volna még tolni a talicskát a szomszéd farmra.
  • Hypo #40445
    lol:))
  • polluxware

"ez a négy hajtóműves megoldás nem tűnik annyira gazdaságosnak"

képzeld el, én néha még pazarolom is azzal ,hogy utánégetővel reppenek....

erre varjá gombot, kiccsákó
  • Hypo #40443
    Na tegnap berepültem végre valahára ezt a QW féle Avro-t ( thx topic társunknak a lehetőségért)

Érdekes kis gép ez,jó manual, ( CaptainnSIm is végre okulhatna és csinálhatna kicsit normálisabb manualokat) VC szép, 2d se csunya, FPS nem is foglalkoztam vele van szépen. C&D ből checklistet követve szépen életre lehet kelteni.
    Rendszerek jónak tűnnek bár sose repültem még szimben se ezzel a típussal. Hand Flying elég korrekt. Szóval jó kis cucc ez csak egy bajom volt vele igazan, hol használjam, ez a négy hajtóműves megoldás nem tűnik annyira gazdaságosnak, de kit érdekel a SZIMBEN :) mondjuk fspass-nal economy mode ban okozhat fejtörést:))
  • [HUN]FaTaL
    +1
  • Hont
    Akkor nem tudom mire gondolsz...!
    De abban biztos vagyok, hogy Grétsy László egy új könyvet bírna fogalmazni a topik egyes bejegyzéseiről!
  • Papirzacsi
    Az alap probléma az, hogy azt sem tudod leírni érthetően, hogy mi a bajod.
  • jakugerik
    Ne ne értsétek félre jogos amit mondott mert ezt írtam "szerintem nem jó szval textúrák nem töltődnek be gyorsan alig vánszorongnak oda meg ilyenek mit lehet ezekkel tenni?,, csak igen nem ezt kérdeztem nem a hdd mel van gond hanem mert az fs rosszul van beállítva minden sztem megfelel az fs2004
    nek mivel 7200 vel pörög és 64 mb cach szval azzal nem kell semmit csinálni sztem és valami confi fájlról olvastam amit át kell írni de win 7 ben nem találom ebben ki tudna nekem segíteni?
  • [HUN]FaTaL
    Nem, a kérdés az volt, hogy hogy lehetne szebb a grafika.
  • Hont
    Mert csak!
    Az volt a kérdés, hogy mit csináljon, hogy gyorsabban töltsön be...
    (#40434)
  • [HUN]FaTaL
    FS9-hez? Minek?

Normális vinyó bőven elég, persze ne a rendszer hdd-n legyen.
  • Hont
    Vegyél egy SSD-t!

AA-t meg állítsd be a CCC-be és kész is!
  • jakugerik
    de széleésimítás stb
  • Nyiri
    10 éves program. Egyéb kérdés?
  • jakugerik
    Sziasztok hogy lehet a legjobbra tenni a grafikát fs2004 ben? mert annyira szerintem nem jó szval textúrák nem töltődnek be gyorsan alig vánszorongnak oda meg ilyenek mit lehet ezekkel tenni?
  • padlotfogok
    Köszi szépen!
  • carlosfly
    az első a google képekből jött a masodik meg vmi fórumból.. 2x van ott valamiert a cím
  • carlosfly
    Közvetlen a kép url.jet adtam meg. mindig igy csinalom eddig minden kép látszódott...
  • Clidey
    De engedi, én is ugyan azt tettem ide amit te akartál. A linkelést rontottad el. :)
  • carlosfly
    vágom hogy hogy kell ... csak az oldal amit a google kidobott az nem engedte ide :)(reméltem hogy fogja) ahhoz meg lusta voltam, hogy letölt feltölt copy stb... :D:D
  • Clidey
  • carlosfly
    na még 1xITT
  • carlosfly
    Talán ez az.
  • padlotfogok
    Köszi a gyors választ. Ès fsuipc-t hogy állítsam be hogy minden okés legyen?
  • fs9pilot
    Igen! :)
    Nekem is voltak már hasonló élményeim, iFly repülése során amikor kb. 9000km/h széllökést sikerült szimulálni az FS -nek szerintem, mert 310 csomóról felugrott közel 400 -ra, és majd nem 90fokba fordította a gépet. Voltak olyan kilengések, hogy szerintem véresre fejelték az utasok az üléseket. Kívülről jó kis dance party -nak látszott, jobbra-balra kacsázott a gép. :D
  • padlotfogok
    Köszi...de biztos hogy emiatt van, hogy 300-rol akár 350-re 370-re felugrik?
  • Hypo #40420
    ;)))))
    Majd a2a ad. A szelnek:)
  • Papirzacsi
    Az egyszer szent igaz. :-D Most is baszogatja jobbra balra a p51-et a szél. :-D
  • Hypo #40418
    ;) bar az is szarul van megirva fsx ben szoval tok mindegy
  • Papirzacsi
    Regisztrált fsuipc-ben be kell állítani, hogy a szél erősség és irány változása átmenettel történjen meg. Egyetlen hátránya, hogy így a lökéses idő se lesz már soha többet lökéses.