MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Ide látogass el, tuti hogy tudnak Neked segíteni a scenery megvásárlását illetõen! Amúgy nem akarok "hazabeszélni", de szerintem simán megéri az árát, sõt...!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

eyecandy
A tapasztalat beszél belõled, hiszen a rendszerváltáskor már 4 éves voltál.

gfarkas
Jó a képed Taszárról.Egyszer Kecsórol Taszárnak jöttünk haza IFF tanfolyamról Minyóval, akkor láttam ilyen távlatból, mert köröztünk vagy 20 percig eje ugratás miatt.(addig nem szállhattunk le a légtér foglaltsága miatt hiába volt velünk a Kositzky tábornok úr)
OFF
Igazad van Tomi, ha kollégával akarok találkozni akkor kimegyek valamelyik multi áruházba, ahol repülõmérnökök teljesítenek biztonságiõri szolgálatot.
Pápát is a fidesz zárta be, az õ vezérkari fõnökük írta alá a nyugdíjba küldõ parancsomat, most meg fizetem a 16 %-ot.Egyébként erre sincs munka, a feleségemet szerdán küldték el, a szomszédom vállalkozása hétfõn húzta le a redõnyt.Koromnál fogva sok kormányt túléltem már de ekkora és ennyire idióta, arrogáns és dilettáns bandára nem emlékszem.
ON
Kérdezném (mástól is), hogy a LHPR sceneryt meg lehet-e vásárolni bankkártya nélkül, mert szégyen ide, szégyen oda - nekem olyanom nincs és nem is akarok pillanatnyilag.

[HUN]FaTaL
OFF
A mostani mocskot azt bizony a fidesz csinálta az idiótábbnál idiótább döntéseikkel.
ON

http://goo.gl/gd6Zi5

Gegi86
OFF
Lehet a Fideszt szidni csak ne felejtsünk el valamit, ezt a mocskot ami ebben az országban van nem a fidesz csinálta hanem kedves Bal-lib. Tény hogy a fidesznek sok rossz döntése volt, de ha a többi kormánynak is csak ennyi lett volna nem itt tartanánk.
ON
CptSAB
Én inkább az elvett mûszak pótlékomnak örülnék, ha visszakapnám, és nem azért kellene hitelt felvennem, mert szarabbul élek, mint két éve, vagy tavaly ilyenkor, a papíron kiba*zottúl jól csengõ fizummal, aminek más körülmények között úgy örülnék, mint majom a fas*ának, csak éppen a körülmények.. nincs pénzem új cipõre, nadrágra.. az autóm 130 ezres javítási költsége eltüntette a fizetésemet, úgy ahogy van, és nap mint nap újabb és újabb sarcokról zengedez a sajtó, aminek ez a degradált narancsszinû társaság még tapsikol is.. És ha azt veszem, hogy egy kibaszott jó szakmát akartam megtanulni még pár éve azért, hogy Taszáron cargo-repteret terveztek, hogy majd kurva jól lehetne keresni vele, ha sikerülne elhelyezkedni, ma nem bánom, hogy bele sem vágtam, nem öltem bele százezreket a képzésbe.. mert az is hitelbõl ment volna.. a sok Észak-Dunántúli kispajtást meg szívesen elküldeném ide délre dolgozni bagóért, már ha talál állást.. Olyan szép, hogy az egykori taszári gárda is szakmán kívûl dolgozik, nyugdíjas vadászpilóta portásként, biztonsági õrõkként, képzett katonák kulimunkákat végeznek, kivéve a fineszesebbeket, akik a kárpótlási szezonban annyi földet harácsoltak össze, amennyit bírtak..
Gegi86
Híd el itt a környéken örülnének az emberek ha kínainak dolgozhatnának.
CptSAB
Kínai tõke, a repülõtéren kínai munkásokkal, a szennyesüket nem teregetnék ki a magyarnak az tuti. Amúgy meg fantasztikus, hogy lassan mindenhol a kínai fos lebeg ebben az országban. Menjetek el dolgozni egy kínainak, és megtudjátok milyen fasza is..
CptSAB
Remélem linkeli, mutatok egy ilyen repülõteret, C-141, C-17, C-5 Galaxy, elég nagy tehermadarak és simán leszálltak.

Gegi86
Most nem azért az egy dolog hogy van Mezõkövesden reptér de valószínûleg a pálya állapota nem a legjobb, és a beruházoknak 600 hektáros területre van szüksége. És szükség van a fejlesztésre (mert Vas megye az egyetlen dunántúli megye ahol nincs autópálya).
jaszy76
És ami a legfontosabb: tudnék bámészkodni. 😊

jaszy76
Én úgy tudom, hogy a befektetõ Nyugat-Magyarországot részesíti elõnyben, ezen belül is Szombathely környéke az elsõdleges befektetési célpontja.
Nyilván, hogy a lobbi befolyásolja a befektetõ döntését, de a szombathelyi régiónak sem ártana vmilyen irányú fejlõdés.

polluxware
mámegintazaundorítókülfölditõke

polluxware
azéééér merezt most MI építsük!

vágod?!

jössz itt nekem azzal a sok posztneoliberáliskommunistasalakgyantatéveseszmélyûelfajzottmúltidézõalacsonyminõségû betonnyal

Papirzacsi
Mezõkövesd 3500 méter, autópálya közvetlenül a reptér mellett, a pálya másik oldalán meg 2 pályás vasút. Nyilván lenne mit felújítani a reptéren...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gegi86
De nem tudsz olyan repteret mondani ez országba amire nagy cargo képek letudnak szállni, ja és amit terveznek az egy 4 km pálya lenne. Volt amikor azt mondták, hogy valamelyik nagy amerikai futár szolgálat itt nyitna bázist és szeretnék ha a bécsi reptér cargo forgalma is ide jönne, de ehhez meg kéne építeni m84 autópályát.
Papirzacsi
Nem értem minek még egy betoncsík az országnak, amikor csomó ott áll kihasználatlanul...

Gegi86
Ez így van, egyébként mikor olvastam a hírt nem hittem volna el ha egy ismerõsöm nem mondta volna, hogy tûzoltóság már az engedélyeket állítja ki a reptérhez és a hozzá tartozó gyárakra.
jaszy76
Viszont azt is hallani, hogy pont az állam töketlenkedése és a mérhetetlen bürokrácia miatt lehet, hogy nem lesz belõle semmi.
Normál ügymenet esetén, az eredeti tervek szerint már építeni kellene, nem?

Gegi86
Igen jól tudod az állam annyit vállal, hogy az engedélyeztetéseket felgyorsítja és kiépíti az m86 autóutat és a vasúti összeköttetést, tömören az infrastruktúrát az állam állja.
jaszy76
Én úgy tudom, hogy kínai befektetõk pénzébõl épülne, teljesen magántõkébõl.

polluxware
mit izgulsz addig amíg a te adódból van?

<#eplus2>

stadionnak jobban örülnél?<#taps>

Gegi86
Én azért nem így látom.
CptSAB
Ku*rva gazdag ország.. értelme nulla..
Hont
Az, hogy iFLY ablakot elhúzod és kihajolsz...
Nálam pl a Flight Direktort ha nappal szembe repülök, alig lehet látni!
Gondolom ez a nagy felbontás miatt is lehet...
Olyan vékonyka az a kis magenta vonal, hogy szinte láthatatlan! Most meg egy kicsit közelebb hajolok és már látom is!
CSak ami gáz, hogy most meg kellene tanulni az egeret bal kézzel baszogatni..., Vagy a joy-t...
Mondjuk nem véletlen 2 fõ a személyzet!Legutoljára már elég jól ment a 737 trimmelése, de ott se tudtam nagyon elengedni a kormányt leszállásnál, hogy fényeket vagy pl sebit állítsak...
Szóval a jobbkezesek baromi suták bal kézzel!
Nekem parasztmegoldással van ez.. FaceTrackNoir a neve. 😊 Ez nem a ledes kiadás. De ez is nagyon jó.. Csak sokat kell finomhangolni.

///M I Love BMW. :)

Hont
Na ma sikeresen megkaptam a TrackIr-em!
Várakozáson felüli!

Igaz újra meg kell tanulni vele repülni!😊
Ajánlom mindenkinek!
Gegi86
Nem akarom elkiabálni de õsszel meglehet a Vát-Porpác reptér alapkõ letétele.<#taps>
Nem hanem pl olyanra gondolok, hogy az overhead panalt kirakom az ipad kepere vagy az fmc-t mint egy masik monitor! Van egy progi maxivista a neve de nem tudom megcsinalni, erre akar plusz monitorkent laptopot is kothetnek

Hypo
Hali, szimre gondolsz? checklistet meg ezt szoktam használni
http://fswidgets.com/shop/product_info.php?products_id=52

össze van kötve a szimmel és szépen látom merrer megyek sokfele map van hozza.

Valósba meg épp most leptem meg magam egy kulso gps el ipadhez és van nekem az Airnav Pro IOS cucc amibe az a nagyszerû hogy magyarország légtere, elevationje waypontok repterek mind benne vannak amit pénzért meg lehet venni az a 3d domborzata de az nekem nem kell😊

Hypo kollega hasznalsz valamifele multimonitoros megoldast ipadre?

gfarkas
Hogy a paci lógassa bele a hímtagját az összes ez ügyben érintett fehérjekupac szaplójába. <#violent>

Hypo
<#zavart1><#taps>

Hypo
nem régi felvétel Arizónából

gfarkas
Mert nagyon átszoktál a tankokra... :-))))

Bocs, nem tudtam ezt a szurit kihagyni...

Én is linkelek már ilyen cockpit videót, igaz ez "Time Lapse", szóval gyorsított. De szerintem nagyon jó!

Ja, és remélem hogy EZ NEM FOGLALJA A TÁRHELYET. 😉

Egy kis itthoni repkedés!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Köszönöm Tibor!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Clidey
Tudtommal én csináltam az egyetlen Gawront FS-hez.
http://www.simviation.com/fs2000props21.htm
De ezt több mint 10 éve csináltam még FS2000-hez, szóval sokat ne várj tõle...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nos a hibát elhárítottam, egyelõre egy ilyen fapados megoldással, de azt hiszem a célnak megfelel.

Sziasztok!

Esetleg olyan PZL-101 modell létezésérõl tudtok amiben van VC?

CptSAB
thx jól jött nekem is, igaz lassan már hetek óta be sem izzítottam fs2004-et
Aha, értem a problémát, nem is csoda, ha behal ettõl😊
Mindenféleképp megpróbálom javítani, de ez valamennyi idõt biztosan igénybe fog venni.

Hypo
Mondjuk ez egy alap hiba fs ben de itt egy cucc és a hozza tartozo beszélgetés fsuipc beállitás
http://forum.avsim.net/topic/294940-fs9-visibility-haze-rendering/

Soft Horizont-nak hivjak John Cillis csinálta avsimen fent van

Papirzacsi
Bármit írsz be, ha az egyiknek(induló, vagy érkezõ) TAPA icaoval rendelkezõ reptéret, akkor nem tud mit kezdeni vele, mert a routefinder ilyenkor feldob egy oldalt, hogy válaszd ki mit szeretnél.
Nem tudom hány olyan reptér van a világon, aminek az icao-ja megegyezik valami fixnek a nevével, de azoknál ez gond lehet, az is lehet, hogy ez az egyetlen.

Viszont ahogy nézem (szerintem még senki se csinált ilyet), de nem kötelezõ repteret megadni induló/érkezõ helynek. Lehet egy vodadó kódja is. Ebben az esetben viszont gyakoribb lehet a hibajelenség.

Valóban nem használtam sosem😊
Ha esetleg le tudnád írni, hogy pontosan milyen útvonalat írtál be country code-dal együtt, akkor az segítene a tesztelésben.

Én is pont ezt keresem, ha megtalálnád hamarabb szólj már légyszi. 😊

Hypo
minden gépnél ez van mert akkor nagyon el van cseszve valami neked, amugy altalaban ilyen esetben az a gond hogy a panel.cfg van az adott gepnek elcsezsve vagy nem lett jol felrakva a gep

Papirzacsi
Egy opció még hiányzik! 😊 Van a routefinderen az a Country code opció. Nem tudom ki hányszor használta, magam se emlékszem, hogy valaha használnom kellett egészen a tegnapi napig. Pl. TAPA icao kóddal rendelkezõ repteret nem találja meg, csak ha a country kódot is megadom mellé. A te scripted is fatálerrorozik tõle.

Gegi86
Ezt a videót hetente egyszer megnézem ha nem többször😊

Carenado következõ projektje. <#finom>