MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
OFF
Igazad van Tomi, ha kollégával akarok találkozni akkor kimegyek valamelyik multi áruházba, ahol repülõmérnökök teljesítenek biztonságiõri szolgálatot.
Pápát is a fidesz zárta be, az õ vezérkari fõnökük írta alá a nyugdíjba küldõ parancsomat, most meg fizetem a 16 %-ot.Egyébként erre sincs munka, a feleségemet szerdán küldték el, a szomszédom vállalkozása hétfõn húzta le a redõnyt.Koromnál fogva sok kormányt túléltem már de ekkora és ennyire idióta, arrogáns és dilettáns bandára nem emlékszem.
ON
Kérdezném (mástól is), hogy a LHPR sceneryt meg lehet-e vásárolni bankkártya nélkül, mert szégyen ide, szégyen oda - nekem olyanom nincs és nem is akarok pillanatnyilag.
A mostani mocskot azt bizony a fidesz csinálta az idiótábbnál idiótább döntéseikkel.
ON
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet a Fideszt szidni csak ne felejtsünk el valamit, ezt a mocskot ami ebben az országban van nem a fidesz csinálta hanem kedves Bal-lib. Tény hogy a fidesznek sok rossz döntése volt, de ha a többi kormánynak is csak ennyi lett volna nem itt tartanánk.
ON
Nyilván, hogy a lobbi befolyásolja a befektetõ döntését, de a szombathelyi régiónak sem ártana vmilyen irányú fejlõdés.
vágod?!
jössz itt nekem azzal a sok posztneoliberáliskommunistasalakgyantatéveseszmélyûelfajzottmúltidézõalacsonyminõségû betonnyal
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Normál ügymenet esetén, az eredeti tervek szerint már építeni kellene, nem?
<#eplus2>#eplus2>
stadionnak jobban örülnél?<#taps>#taps>
Nálam pl a Flight Direktort ha nappal szembe repülök, alig lehet látni!
Gondolom ez a nagy felbontás miatt is lehet...
Olyan vékonyka az a kis magenta vonal, hogy szinte láthatatlan! Most meg egy kicsit közelebb hajolok és már látom is!
CSak ami gáz, hogy most meg kellene tanulni az egeret bal kézzel baszogatni..., Vagy a joy-t...
Mondjuk nem véletlen 2 fõ a személyzet!Legutoljára már elég jól ment a 737 trimmelése, de ott se tudtam nagyon elengedni a kormányt leszállásnál, hogy fényeket vagy pl sebit állítsak...
Szóval a jobbkezesek baromi suták bal kézzel!
///M I Love BMW. :)
Várakozáson felüli!
Igaz újra meg kell tanulni vele repülni!😊
Ajánlom mindenkinek!
http://fswidgets.com/shop/product_info.php?products_id=52
össze van kötve a szimmel és szépen látom merrer megyek sokfele map van hozza.
Valósba meg épp most leptem meg magam egy kulso gps el ipadhez és van nekem az Airnav Pro IOS cucc amibe az a nagyszerû hogy magyarország légtere, elevationje waypontok repterek mind benne vannak amit pénzért meg lehet venni az a 3d domborzata de az nekem nem kell😊
Ja, és remélem hogy EZ NEM FOGLALJA A TÁRHELYET. 😉

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
http://www.simviation.com/fs2000props21.htm
De ezt több mint 10 éve csináltam még FS2000-hez, szóval sokat ne várj tõle...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Esetleg olyan PZL-101 modell létezésérõl tudtok amiben van VC?
Mindenféleképp megpróbálom javítani, de ez valamennyi idõt biztosan igénybe fog venni.
http://forum.avsim.net/topic/294940-fs9-visibility-haze-rendering/
Soft Horizont-nak hivjak John Cillis csinálta avsimen fent van
Nem tudom hány olyan reptér van a világon, aminek az icao-ja megegyezik valami fixnek a nevével, de azoknál ez gond lehet, az is lehet, hogy ez az egyetlen.
Viszont ahogy nézem (szerintem még senki se csinált ilyet), de nem kötelezõ repteret megadni induló/érkezõ helynek. Lehet egy vodadó kódja is. Ebben az esetben viszont gyakoribb lehet a hibajelenség.
Ha esetleg le tudnád írni, hogy pontosan milyen útvonalat írtál be country code-dal együtt, akkor az segítene a tesztelésben.
Carenado következõ projektje. <#finom>#finom>