45215
  • Hypo #40496
    terr talán EFIS
  • Hont
    Hihi megvan!
    Ma nagyon balfasz vagyok...
    Hiába... Azon az oldalon nem szoktam gépészkedni...:D
  • Hont
    Nekem is lenne még egy kérdésem...!
    A 700 ban a CDU ra nem lehet elő csalogatni valahogy a domborzat rajzot?
    Egyáltalán ez a típus tudja? Vagy csak én vagyok béna?
    Esetleg ha lenne valakinek egy tutorial vele kapcsolatban az nagyon jó lenne!
  • fs9pilot
    Tudna valaki nekem helpelni, ma már egyszer asszem' kiírtam:

iFly probléma:
    Szóval. Kiválasztom a sima 737-800 -at, tehát nem az ER -t és nem a BBJ -t, bejelölöm az opciókban hogy legyen HUD. De nincs! - Vagy ezekben nincs is? Csak a BBJ -ben .... De írja hogy az ER -hez is hozzáadja ha bejelölöm ezt a négyzetet, de azokban sincs benne... Csak és kizárólag a BBJ -ben jeleníti meg. :/

Ja és Clidey, be tudnád nekem linkelni azt a taxi lightot', ha nem nagy kérés?!
  • Framsen
    Ja, bocsesz lényegtelen, 700ER ben volt rossz, 800 ban normális, sőt nagyon szép :D
  • Framsen
    iFly 3.0 Feature Pack -ban a spoilers mért nem így nyílik ki ?
    http://www.flickr.com/photos/olaborda/4232831019/

Helyette az összes akkora szögben van mint a legkülső.
  • Clidey
    A taxifényt nem illik az iFly-ra fogni hisz az FS-engine feature. Van hozzá amúgy javítás sőt már a javítás javításának a peccse is, az orosz flightsimen fennt van, én azt használom és kifogástalanul látni vele éjjel, ráadásul tutijól realisztikusan néz ki (kb. mint az A320 Extendedé, kivéve hogy ugye a ojjektumokra nem vetül a fény csak a földre, dehát kinem sz.rja le, nekem nem hiányzik)
  • Hypo #40489
    3.1 realistic cockpitviews for ifly http://files.100megabyte.com/ifly/FS9%20Realistic%20View%20FP%203.1.zip
  • Hont
  • fs9pilot
    Van cockpit világítás, csak nem ott ahol volt a 2.1 -esetében. Fent találod meg, ott ahol az IRS -el tudsz matatni. Ott van a "DOME LIGHT", annak van OFF-DIM-BRIGHT funkciója, azzal tudod a cockpit világítást kapcsolni. :)
  • Frenky
    Hi! Ez most nagyon aktuális kép. Tatán szakad a hó...

• Hont
    Nem, nincsenek vele olyan nagy gondok mint az első kísérletekkel...
    Számomra a legnagyobb hibája, hogy nincs cocpit világítás.
    Ami a taxifényt illeti, olyan mintha egy gyertya lenne, a hajtómű figyelemfelkeltő meg szinte nem is látszik.
    Az AP ill FMC és egyéb rendszerek jónak tűnnek, bár csak pár órát repültem vele...
    Kicsit furcsa hogy a CDU-n mennyivel több infó jelenik meg mint eddig!
    Most már elég sokat repültem a zérótime-al és ott ugye minden működik ez volt az a rész ami kicsit sántított, de a REV3 pótolja.
  • polluxware
    nem próbáltam.. csak commentnél írták ,hogy 2,5óra után is múkszik szépen

akkor bocsesz
  • Hont
    Természetesen!
    A 900ER meg is jelenik, meg az alap 700 Malév festések is!
    Csak a 700ER nem...
    Egyébként a sok apró kis hibát leszámítva, azért óriási lépés a 2.1 hez képest...!
    Ezért tényleg érdemes pénzt áldozni!
  • fs9pilot
    A gauges és a VC fájlokat az original iFly festésből átmásoltad az újonnan betett festés mappájába? Majd utána a configurator -ban, a Myfleet -nél kell hozzáadni, vagyis a legördülő menüböl kiválasztani.
  • Hont
    Van, de még ez se tökéletes.
  • polluxware
    van már működő 3.0ás ifly

az öbölben láttam... ("fs9" címszó alatt elsőnek hozza be)
  • Hypo #40479
    valoszinu
  • Hont
    Nem a 900 ra!
    Én konkrétan a 737-700ER hez próbáltam a 700 hoz való festést betenni, de nem jelenik meg...
    Azokhoz másik festés kell ezek szerint...?
  • Frenky
    HI! A A Flight Simulator 2004 Magyar felhasználói csoportba is beírtam!Akkor lesz vasárnap repülés? Kicsit alszik az egész csoport, több aktívítás kellene!!! Az is jó ha valaki ide beírja, hogy pl.: ma 16-kor egyet repülnék online a szokásos IP_n: 87.106.88.90 az LHPP_n tartsatok velem :-) A héten délutános vagyok melóban, nekem csak DE jó.... Gyertek azt repkedjünk már!!! Szép napot
  • Hypo #40476
    igen en is de csak a aima 700 hoz
  • fs9pilot
    Bocsi, reggel van... Mire írtad az "igent"? :) :)
    Tudom, láma vagyok korán reggel még. :D
  • gfarkas
    Igen. Lsd. : Malév
  • fs9pilot
    Nekem viszont olyan gondom lenne hogy nincs HUD a sima 737 -esekben, csak a BBJ -ben. A configban be van lőve a HUD opció, de akkor sem mutatja... Mitől lehet ez?
  • fs9pilot
    737-900ER -re gondolsz? Vagy a 737-800-ra?
  • Hont
    Használ valaki iFLY737ER -hez Malev festést?
    Nem bírom összehozni.
  • carlosfly
    windows gomb + P betű
  • spyy55
    Kis segítséget szeretnék kérni: mit kell átállítani (esetleg FS9.cfg-ben), hogy LHBP 31L-ről indulva a következő B1 taxi-ra (balra) vezető út TÁBLÁJÁT ne csak akkor lássam, mikor már majdnem ott vagyok? Arra gondolok, hogy FS-ben melyik az a beállítási lehetőség, ahol a messzebb lévő (még kicsi) objektumokat hamarabb jelzi (pl. már 1 pixelnél is). Valami terrain cucc rémlik... és ezeknek milyen értékeik vannak?

#40468: az lehet :)
  • Gegi86
    akkor lehet az a baj hogy teljes képernyőn fútt az fs9, mert sikerült ketté osztani a képet csak ha másra kattintottam lerakta tálcára. Majd később kipróbálom .
    Köszi
  • spyy55
    FS a tévén indul (áthúzva akkor ott is marad). A többi megnyitható közben a monitorodon, nem? Mondjuk én FS-t (FULLSC) ablak módban futtatom, hogy a felső menüt elérjem Win7 64-en (egyáltalán nem zavar). De akkor is fut a tévén és közben a monitoron nézegethetem a térképet és ASE, AES is fut. Hogy akarod megosztani? Alkalmazások?
  • Gegi86
    Win7 van hdmi-vel összekapcsolva filmnézéskor teljesen jó, csak megosztani nem tudom a képet.
  • spyy55
    Van a TV-n HDMI csatlakozó? (+ gépen alap) Win7?
    Ha igen, akkor egyszerűen HDMI kábellel összekötöd majd a tv-n megkeresed a bemeneteknél a HDMI-t és a gépen beállítod a másodlagos monitornál (képernyőalkalmazások) a TV-d kedvenc' paramétereit. (persze ez csak nálam működik. Kérdés neked a TV...)
  • Gegi86
    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy laptopom és egy TV amit úgy szeretnék használni hogy a Tv-én a fs9 fusson, a laptop képernyőjén meg jeppview activesky meg egyéb dolgok ami egy repüléshez kellenek, csak mert egyszerűen nem tudom ketté osztani a képernyőt, pedig már próbálkoztam sok mindennel de nem sikerült ez idáig.
  • spyy55
    Tudja valaki, ezt honnan lehet leszedni?
  • Hont
    Gondolkodtam melyik topikba tegyem...:D
    Érdekes video!
  • Bélaszomszéd
    Sziasztok. Az a helyzet h bármilyen gépet szedek le mindegyikkel az van amit már említettem is: súlykorlát túllépve,visszaállításkor meghal az egész. Ötletem sincs h mi van.( am innen szedtem le http://flyawaysimulation.com/downloads/65/fs2004-civil-jet-aircraft/ )

Talán maga az FS lenne szar nálam???
  • jaszy76
    Amikor a súlyadatok ismeretében a felszálláshoz szükséges magassági trimnek pl. 6.13-at dob ki a számítás, akkor azt pontosan be lehet állítani, vagy csak kb? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. :)
  • Hypo #40459
    hát van ez igy:)
  • gfarkas
    Bocsi : Google
  • gfarkas
    Doogle a barátod...
    Innen még áprilisig.