45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40496 terr talán EFIS -
#40495 Hihi megvan!
Ma nagyon balfasz vagyok...
Hiába... Azon az oldalon nem szoktam gépészkedni...:D -
#40494 Nekem is lenne még egy kérdésem...!
A 700 ban a CDU ra nem lehet elő csalogatni valahogy a domborzat rajzot?
Egyáltalán ez a típus tudja? Vagy csak én vagyok béna?
Esetleg ha lenne valakinek egy tutorial vele kapcsolatban az nagyon jó lenne! -
fs9pilot #40493 Tudna valaki nekem helpelni, ma már egyszer asszem' kiírtam:
iFly probléma:
Szóval. Kiválasztom a sima 737-800 -at, tehát nem az ER -t és nem a BBJ -t, bejelölöm az opciókban hogy legyen HUD. De nincs! - Vagy ezekben nincs is? Csak a BBJ -ben .... De írja hogy az ER -hez is hozzáadja ha bejelölöm ezt a négyzetet, de azokban sincs benne... Csak és kizárólag a BBJ -ben jeleníti meg. :/
Ja és Clidey, be tudnád nekem linkelni azt a taxi lightot', ha nem nagy kérés?!
-
#40492 Ja, bocsesz lényegtelen, 700ER ben volt rossz, 800 ban normális, sőt nagyon szép :D -
#40491 iFly 3.0 Feature Pack -ban a spoilers mért nem így nyílik ki ?
http://www.flickr.com/photos/olaborda/4232831019/
Helyette az összes akkora szögben van mint a legkülső. -
#40490 A taxifényt nem illik az iFly-ra fogni hisz az FS-engine feature. Van hozzá amúgy javítás sőt már a javítás javításának a peccse is, az orosz flightsimen fennt van, én azt használom és kifogástalanul látni vele éjjel, ráadásul tutijól realisztikusan néz ki (kb. mint az A320 Extendedé, kivéve hogy ugye a ojjektumokra nem vetül a fény csak a földre, dehát kinem sz.rja le, nekem nem hiányzik) -
#40489 3.1 realistic cockpitviews for ifly http://files.100megabyte.com/ifly/FS9%20Realistic%20View%20FP%203.1.zip -
#40488 -
fs9pilot #40487 Van cockpit világítás, csak nem ott ahol volt a 2.1 -esetében. Fent találod meg, ott ahol az IRS -el tudsz matatni. Ott van a "DOME LIGHT", annak van OFF-DIM-BRIGHT funkciója, azzal tudod a cockpit világítást kapcsolni. :)
-
Frenky #40486 Hi! Ez most nagyon aktuális kép. Tatán szakad a hó...
-
#40485 Nem, nincsenek vele olyan nagy gondok mint az első kísérletekkel...
Számomra a legnagyobb hibája, hogy nincs cocpit világítás.
Ami a taxifényt illeti, olyan mintha egy gyertya lenne, a hajtómű figyelemfelkeltő meg szinte nem is látszik.
Az AP ill FMC és egyéb rendszerek jónak tűnnek, bár csak pár órát repültem vele...
Kicsit furcsa hogy a CDU-n mennyivel több infó jelenik meg mint eddig!
Most már elég sokat repültem a zérótime-al és ott ugye minden működik ez volt az a rész ami kicsit sántított, de a REV3 pótolja. -
#40484 nem próbáltam.. csak commentnél írták ,hogy 2,5óra után is múkszik szépen
akkor bocsesz -
#40483 Természetesen!
A 900ER meg is jelenik, meg az alap 700 Malév festések is!
Csak a 700ER nem...
Egyébként a sok apró kis hibát leszámítva, azért óriási lépés a 2.1 hez képest...!
Ezért tényleg érdemes pénzt áldozni! -
fs9pilot #40482 A gauges és a VC fájlokat az original iFly festésből átmásoltad az újonnan betett festés mappájába? Majd utána a configurator -ban, a Myfleet -nél kell hozzáadni, vagyis a legördülő menüböl kiválasztani. -
#40481 Van, de még ez se tökéletes. -
#40480 van már működő 3.0ás ifly
az öbölben láttam... ("fs9" címszó alatt elsőnek hozza be) -
#40479 valoszinu -
#40478 Nem a 900 ra!
Én konkrétan a 737-700ER hez próbáltam a 700 hoz való festést betenni, de nem jelenik meg...
Azokhoz másik festés kell ezek szerint...? -
Frenky #40477 HI! A A Flight Simulator 2004 Magyar felhasználói csoportba is beírtam!Akkor lesz vasárnap repülés? Kicsit alszik az egész csoport, több aktívítás kellene!!! Az is jó ha valaki ide beírja, hogy pl.: ma 16-kor egyet repülnék online a szokásos IP_n: 87.106.88.90 az LHPP_n tartsatok velem :-) A héten délutános vagyok melóban, nekem csak DE jó.... Gyertek azt repkedjünk már!!! Szép napot -
#40476 igen en is de csak a aima 700 hoz -
fs9pilot #40475 Bocsi, reggel van... Mire írtad az "igent"? :) :)
Tudom, láma vagyok korán reggel még. :D -
#40474 Igen. Lsd. : Malév -
fs9pilot #40473 Nekem viszont olyan gondom lenne hogy nincs HUD a sima 737 -esekben, csak a BBJ -ben. A configban be van lőve a HUD opció, de akkor sem mutatja... Mitől lehet ez? -
fs9pilot #40472 737-900ER -re gondolsz? Vagy a 737-800-ra? -
#40471 Használ valaki iFLY737ER -hez Malev festést?
Nem bírom összehozni. -
carlosfly #40470 windows gomb + P betű -
#40469 Kis segítséget szeretnék kérni: mit kell átállítani (esetleg FS9.cfg-ben), hogy LHBP 31L-ről indulva a következő B1 taxi-ra (balra) vezető út TÁBLÁJÁT ne csak akkor lássam, mikor már majdnem ott vagyok? Arra gondolok, hogy FS-ben melyik az a beállítási lehetőség, ahol a messzebb lévő (még kicsi) objektumokat hamarabb jelzi (pl. már 1 pixelnél is). Valami terrain cucc rémlik... és ezeknek milyen értékeik vannak?
#40468: az lehet :) -
#40468 akkor lehet az a baj hogy teljes képernyőn fútt az fs9, mert sikerült ketté osztani a képet csak ha másra kattintottam lerakta tálcára. Majd később kipróbálom .
Köszi
-
#40467 FS a tévén indul (áthúzva akkor ott is marad). A többi megnyitható közben a monitorodon, nem? Mondjuk én FS-t (FULLSC) ablak módban futtatom, hogy a felső menüt elérjem Win7 64-en (egyáltalán nem zavar). De akkor is fut a tévén és közben a monitoron nézegethetem a térképet és ASE, AES is fut. Hogy akarod megosztani? Alkalmazások? -
#40466 Win7 van hdmi-vel összekapcsolva filmnézéskor teljesen jó, csak megosztani nem tudom a képet. -
#40465 Van a TV-n HDMI csatlakozó? (+ gépen alap) Win7?
Ha igen, akkor egyszerűen HDMI kábellel összekötöd majd a tv-n megkeresed a bemeneteknél a HDMI-t és a gépen beállítod a másodlagos monitornál (képernyőalkalmazások) a TV-d kedvenc' paramétereit. (persze ez csak nálam működik. Kérdés neked a TV...) -
#40464 Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy laptopom és egy TV amit úgy szeretnék használni hogy a Tv-én a fs9 fusson, a laptop képernyőjén meg jeppview activesky meg egyéb dolgok ami egy repüléshez kellenek, csak mert egyszerűen nem tudom ketté osztani a képernyőt, pedig már próbálkoztam sok mindennel de nem sikerült ez idáig. -
#40463 Tudja valaki, ezt honnan lehet leszedni? -
#40462 Gondolkodtam melyik topikba tegyem...:D
Érdekes video!
-
Bélaszomszéd #40461 Sziasztok. Az a helyzet h bármilyen gépet szedek le mindegyikkel az van amit már említettem is: súlykorlát túllépve,visszaállításkor meghal az egész. Ötletem sincs h mi van.( am innen szedtem le http://flyawaysimulation.com/downloads/65/fs2004-civil-jet-aircraft/ )
Talán maga az FS lenne szar nálam??? -
#40460 Amikor a súlyadatok ismeretében a felszálláshoz szükséges magassági trimnek pl. 6.13-at dob ki a számítás, akkor azt pontosan be lehet állítani, vagy csak kb? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. :) -
#40459 hát van ez igy:) -
#40458 Bocsi : Google -
#40457 Doogle a barátod...
Innen még áprilisig.