45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40536 Haverom kérdezi:
Helló!
Tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám hogy ifly-ban és Pmdg-ben is eltér eléggé balra,jobbra a kifutóra terelő fehér szaggatott csík,vonal.És így nem tudok normálisan leszállni mert a pálya mellé mutatja hogy ott a pálya szóval csal Ez mitől lehet???
Ha tudtok segítsetek köszi.
Így jó lessz?
-
#40535 Akkor is szól.
Aztán gear down, és csend lesz. :) -
#40534 Rakj eggyel nagyobb flaps-t.:)
-
#40533 EZ igaz, csak AP alatt is csinálja, pl. megközelítéskor. Akkor viszont nem én repülök. :) -
#40532 Saitek karokhoz kiegeszitő:)
http://flightsimpm.webs.com/apps/webstore/products/show/3482094# -
#40531 Én meg vettem a fáradságot és össze vetettem az aktuális Jeppesen BUD térképet az iFLY737 FMC ben található SID/STAR -okat!
óriási meglepetésemre minden ott van, mint a hivatalos térképen!
Az Összes waypoint, az összes magassági adat és egyebek, minden passzol!
Max 1-2' eltérés van, gondolom az meg a mágneses torzulás miatt..
Számomra ez óriási meglepetés!
#40530 szerintem: igen
De ha rátolsz egy gondolatnyit a gázra, akkor elhallgat futó nélkül is.
Bár ha jól emlékszek mintha Realban csak 10' flapsnél jön elő futó nélkül, de ebben most nem vagyok egészen biztos... -
#40530 iFly 737-800, Flaps 5, gázkarok lehúzva alapra. Figyelmeztető hang üvölt.
Futót kiengedem, elhallgat. 3.1 telepítése után tűnt fel, valszeg az hozta magával. Ez így okés? -
#40529 http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php%3Fid%3D452122&prev=/search%3Fq%3Difly%2B3.1%26hl%3Dhu%26tbo%3Dd%26biw%3D1920%26bih%3D944&sa=X&ei=81z5UPeBNobRsgbGsoGwBQ&ved=0CDAQ7gEwAA
Próbáld így!
Ezen az oldalon a forum 4.oldalán van! -
#40528 kb:) -
fs9pilot #40527 Köszi!
De nem gyün be az oldal.. :( -
#40526 A fórumon vmi szemmagasságot emlegetnek? Ennyi az egész? -
#40525 csak a nezetet -
#40524 Ez a 3.1 realistic cockpitview tulajdonképpen mit változtat meg? -
#40523 Ezen a Cseh forumon foglalkoztak a HUD kérdéssel csak nem volt időm fordítgatni... -
#40522 Nincsen fent, csak a 3.0!
Az is csak pár napja van meg, de el vagyok olvadva Tőle...:D
-
#40521 Picit hülyeséget beszéltem az imént, korrektúrálnám magamat legott... :)
Szóval nem (csak) az izzók miatt sárgul a világítás hanem inkább a műanyag (plexi) alkatrészek miatt amikre a feliratok bele vannak gravirnyákolva. -
#40520 Váljék egészségedre, nagyon szívesen! :)
A FP 3.1 fel van rakva neked? Abban azért tengernyi dolgot javítottak is túl azon hogy egy csomó új fícsör is belekerült (-> TERRain radar pl.) Könnyen megeshet hogy a taxizás is mégrealisztikusabb lett (nem tudom, én csak FSX alatt használom a FP3.0-át az meg ugye más tészta).
A kijelzők háttérvilágítása erősen júzerfüggő. Az új röpcsiknél (még) fehér, aztán ahogy múlik az idő öregedik a röpcsi meg az izzók, úgy sárgul szépen lassan. Az ofisül fórumon azt írták ezzel kapcsolatban hogy ők a realizmus érdekében "sárgították be". Én el tudom fogadni, és nem is zavar. Az Airlinersen is van fotó tucatjával fehér meg sárgásabb kokpitokról is.
A kabin ablakkeretének textúrázása tényleg elég ronda, de én a magam részéről még mindig jobban együtt tudok vele élni mint a PMDG függőlegesen eltorzított kokpitjével... -
#40519 Igen! Ez tökéletes! Ezzel már eltalálok a sötét gurulóutakon is!;)
Köszönöm szépen!
Működés tekintetében nekem nem tűnt fel semmi furcsaság, talán két dolgot említenék hátha hallotok forumokon ezzel kapcsolatban valamit.
Az egyik ami kicsit furcsa, mikor tolóerőt növelek (állóhelyzetből meg akarom gurítani) túl hamar elindul. A valóságban sokkal tehetetlenebb.
Bár ezt nem is biztos, hogy lehet modellezni.
A másik szintén a sebességgel kapcsolatos. Hirtelen csökkented a tolóerőt, akkor sem csökken a sebesség, vagy legalább is minimálisan.
Ami az esztétikát illeti számomra abból is 2 dolog van csak!
1. a kijelzők háttér világítása. (nem hideg fehérnek kellene lenni)
2. a kabin "A" oszlop textúrája. (rém ronda)
Tegnap holdingokat gyakorolgattam, de baromi egyszerű és tökéletes lett. Élmény vele repülni! -
#40518 Egy nem a REX által létrehozott textúrát - esetünkben a spotlight.bmp-t - nem fog a REX állítgatni - illetve fog: kicseréli a sajátjára ha mondod neki... -
#40517 -
#40516 Tetszetős! Azon a REX állít, hogy meleg/fehér fény helyett hideg/fehér fény legyen (spot)? Persze REX-ben a lightokat még nem installáltam pont emiatt a hibák miatt. -
#40515 Na akkor próbáld ezt! Persze előtte vedd ki a 2-est a fájlnévből.
Nálam most így néz ki:
-
#40514 Na kérlek szépen!
A taxi fényereje jelentősen javult!
Mondhatnám, hogy tökéletes!
Ellenben a Landing most nálam olyan, de olyan erős, hogy ha bekapcsolom, akkor előttem csak egy nagy fényes paca van!
Milyen programmal csináltad?
Esetleg megnéznéd ezt?
Nekem ez a refi megfelelne, csak a taxi gyengusz...
-
#40513 Na kicsit cseszegettem a taxilájcot, nézzétek meg hogy megfelelő-e nektek. Nálam így fest:
Letöltés
Az FS9/Texture mappába kell másolni értelemszerűen. Előtte bekápojjatok ha gondoljátok.
A probléma gyökere amúgy abban leleddzik, hogy nem ugyan az a része jelenik meg a spotlight-textúrának virtual cockpitben mint külső nézetben, hanem a 180 fokkal elforgatott (tükrözött) fele, ezáltal sosem lesz a két nézetben ugyanaz a fényhatás. Ez van, törődjetek bele. Vagy repüljetek nappal. :) -
#40512 Tedd fel a Feature Packot, abban van a domborzat megjelenítés (TERR). -
#40511 Amit észre vettem, hogy nagyon időjárás függő is!
Mikor kisebb a látástávolság, akkor sokkal jobban "világit"!
Gondolom ez nagyon VGA függő is lehet!
Sőt! Gondolom a REX is befolyásolja valamelyest.
Javítsatok ki ha hülyeséget fecsegek, de én nem értek hozzá, csak "gondolom"! -
#40510 iFlyban még nincs.
#40509: élőben még nem tapasztaltam (sajna), de ezek a taxi fények tényleg haloványak, a többi cucc meg túl erős. Egyszer próbáltam a DXT-ket buherálni, de nem járt pozitív eredménnyel. -
#40509 Na igen, ennek jó lenne a TAXI fénye, ellenben a Landing szerintem nem élethű!
Amit én használok, azt kellene valahogy ezzel keresztezni, mert az enyémnél taxi közben nem látsz kutya fülét se!
Természetesen azok a foltok a fénykörül az eredetiben nincsenek, csak itt a videon!:(
Tibor! REX-ben mik a fény beállításaid...? -
fs9pilot #40508 AHHJJJJJ... De miiiéééért nincs HUDOOOOM?
..... agyamra ment ez a HUD téma... de tényleg olyan idegesítő... be is van jelölve, de még sincs... demiafacé'? Lelopják a cigányok mire bemegyek a fülkébe vagy mi? -
fs9pilot #40507 lol.. :DDD -
#40506 Van mit!!! :D -
fs9pilot #40505 Köszke! :) -
#40504 Ilyen fény-effektet nem lehet sem az iFly-hez sem semelyik repcsihez utólag hozzátenni mert ezek hard-coded cuccok, az mdl-fáljban van lekódolva. De pl. a QWsim Avro tud ilyet FS9 alatt is. :) -
#40503 Erre tessék. Én ezt használom jelen pillanatban. A Framsen által belinkelt korábbi verzió picit tuningolt változata (fényesebbek a fények picivel). -
#40502 Azt nekem se rakja be...
Esetleg ilyen fényeket lehet iFly hoz szerezni ? A ground strobe effectre gondolok (ha ez a neve). http://www.youtube.com/watch?v=LZYM_NpXvuM -
fs9pilot #40501 Köszi! :)
.... és az első kérdésemre tudja valaki a választ? :D -
#40500 Ezt használom én is...!
A LLight az jó, de a Taxit nem lehet látni szinte egyáltalán...
LL zoktam taxizni is, hogy eltaláljak azokon a reptereken, ahol nincs guruló szegély vill. -
#40499 Azt hiszem ez az: http://www.avsimrus.com/f/fs2004-effects-and-addons-46/ifly-737ng-landing-taxi-lights-43544.html -
#40498 ja az ngx:) -
#40497 Végig lapoztam az összes manualt, de sehol nincs róla szó!