45215
  • Hont
    Szia!
    Sajnos nálam azok megvannak...!
    Nem jövök rá mi lehet! Minden más rész hibátlanul működik! (Rouder, Diferencial Brake)
  • Dokitudor
    Szia!
    Nekem ezt akkor csinálta ha a controls assigmentsben a joystick axes-nél a left toe és a right toe mellett a reverse ablakból a piros pipa valamiért kitörlődött.
  • Hont
    Van egy kis gondom...
    A lányom lenyúlta az egyik moncsim, ezért mérgembe csináltam magamnak egy "Home Cocpit"!
    Sokszor, ha nagyobb szél volt, nem győztem lábbal vissza húzkodni a pedált, mert mindig eltoltam előre!
    Ma főpróbára fel is dobáltam rá a hardvereket, hogy kell-e valamin még esetleg változtatni...
    FS betöltése után egyből jött is a gond!
    Az eddig hibátlanul működő rendszer most szívat egy kicsit.
    Indulásnál kiengedem a Parkingot. Gázt adok és az első pedál mozdulatnál megint kiírja a BRAKES felíratott! Egész addig világít, míg Parking Brake,majd kienged és ekkor a következő pedál belépésig jó is!
    Egyszer már volt itt róla szó, de nem találom a hozzászólást!
    Nézegettem a controls panelen, de nem látok rajta semmi szembetűnőt.
  • Clidey
    Kábé félmilliószor volt már itt szó róla. Mipmap-ot kapcsolt ki a textúra mentésekor.
  • jakugerik
    Na én neki álltam megcsinálni a videót fel is veszem eljött a takeoff és erre bekapcsol a robot hát ezzel most mi kezdjek?
  • Framsen
    Ma nekiálltam festegetni textúrákat, és azt vettem észre, hogy ahova beleszerkesztettem azt egy szögből nézve homályosabban látom, mint az eredetit. PL.: iFly jobb szárnyáról levettem a lajstrom jelet, és látni lehet, hogy kicsit mosottabb oldalról.
  • fs9pilot
    Ok. Pakold fel. :)
  • jakugerik
    Aj így sem működött majd teszek fel a youtub-ra egy vidit, ha valakinek lesz kedve nézze meg és mondja meg mit cseszek el.
  • jakugerik
    Ezt majd akkor végig nézem, ha lesz majd időm de most suli!
  • jakugerik
    jaja köszi.
  • Hont
    FS-X topik!
    [URL=http://virtualairlines.hu/737NG_Videok/default.htm]Video (#22909)[/URL]
  • Hont
    V/S a Vertikalis Speedra gondolsz?
    A manuálba le van írva!
    Egy pár hete voltak Videok feltéve, ahol lépésről lépésre el van magyarázva!Érdemes megnézni!
  • fs9pilot
    Holnap majd megpróbálom újra... Persze, minden rendben. Ezért is nem értettem hogy miért nem indul...
  • jakugerik
    De én egy választ kértem, valaki nem tudna segíteni?
  • [HUN]FaTaL
    Attól még a mondat ugyanaz marad, ki kéne rakni a vesszőket...
  • jakugerik
    Jó akkor a felkiáltó jeleket leszedném, ha bírnám és pontokra cserélném.
  • Papirzacsi
    Ha nem tényleg, akkor ténylegtelenül? Használj írásjeleket, nem véletlenül oktatják már általánosban is!
  • jakugerik
    De az az érdekes, hogy valamikor bekapcsol meg van amikor nem szval nagyon zavaros
  • Papirzacsi
    Jaja,a bleedairre ügyelni! Egy hosszabb kihagyás után én is a vakolatot kapartam, mert elfelejtettem átkapcsolni a packokat OFF-ra. :D
  • jakugerik
    Nem tényleg Framsen nek szóltam :D
  • jakugerik
    Hello iFly-nál volt az a problémám, hogy nem kapcsolt be a V/S Service Pack 2.1 van fent valaki nem tudja a megoldást?
  • Papirzacsi
    Akkor kinek?
  • Hypo #40594
    fs-ből kilép
    Gépet újraíndít
    FS-t szokásos módon
    Ify
    Panel state cold and dark
    Gound Connextion
    Power
    innentől meg ahogy szoktad:)

AIR rendben?
  • jakugerik
    Nem FRAMSEN nek szóltam!!!!!!!
  • fs9pilot
    Ez nekem szólt? :DDD

.... Tudod milyen jó érzés amikor meg van tervezve minden patentul', időjárás, útvonal, számítások.. Elhelyezkedek, minden... Erre 3x szarakodok, és nem indul... Na, ez az agyf*sz határa... Bocs... Nem határa.. ez már maga az agyf*sz.
  • jakugerik
    Még jó hogy kitépted a falból a gépet dani nem örült volna!!!!
  • fs9pilot
    Az vajon mi a véres daráltmákért lehet hogy az iFly 737-800 -ban nem indulnak be a hajtóművek, akkor sem ha lilát f*sok? - Eddig beindult már meg nem? Ugyanaz a preszidzsőr mint eddig... Nem értem. 3x álltam neki, de b*szik beindulni, nekem viszont beindult a vérnyomásom keményen.. Megint elment a kedvem 1 hétre az egésztől... Valami tipp?
  • Framsen
    Helló !

Fura dolog történt ma az FS ben. Épp szálltam le pesten a 31R pályára, amikor a pálya előtti fényeknél voltam (ott már kézi irányítással) egyszercsak 45 fokban bedőlt a gép balra, majd azonnal újra, így lezuhantam. Olyan gyorsan történt hogy hiába térítettem ki a csűrőt fullra a másik irányba meg már full gázt is adtam h átstartoljak, de belevágódott. Nem értem mitől volt, ötlet ?
  • Hont
    Aj de gyönyörű formája van ennek a gépnek...
  • gfarkas
    Orosz technika kedvelőinek + nosztalgia : Malév IL-62M
  • CptSAB
    De rossz időben bemondja néked, hogy csak IFR engedélyezett. :)
  • jaszy76
    Igen, sajnos ground nincs benne.
    Online repülés nekem egyelőre még felejtős. :)
  • Hont
    Köszi!;)
  • perko
    Csak azért. hogy jól emlékeztél, csak az FSX-es topikban volt.
    FSX 22015
  • [HUN]FaTaL
    Csak, ha jól tudom leszállás után abban meg Ground nincs.

Mondjuk, ha már Radar Contact akkor szerintem inkább IVAO vagy VATSIM.
  • Hont
    Nem, még nem próbáltam...!
    Egyszer már nézegettem, de valamin elakadtam és elment Tőle a kedvem!
    De ma lehet délután elő veszem és leporolom.
  • Hypo #40580
    at tekersz a frekire aztan jonapot:) Felszallaskor detto torony megadja felszallok es a amikor atiranyit addig nem jelentkezem amig a sid et kezdem aztan bejelentkezem akor mar altalaban csak a magassagot engedelyezi es ennyi utan nem cseztetnek, persze ez se tokeletes de mashogy eleg nehez annyira rossz az atc
  • jaszy76
    Radar Contact-ot próbáltad már?
    Nem tökéletes, de fényévekkel jobb, mint a beépített ATC.

• spyy55
    És ilyenkor torony engedélyt sem kértek? Vagy automatikusan váltotok a frekijére pályavonalra álláskor (ha elég közel vagytok TWRhőő)?
  • Hypo #40577
    :))) LOWI nal tudnak ugy elvektoralni hogy inkabb EDDM ben szallsz le az kozelebb:)))))