MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én akárhányszor indítom el akkor is csak egy sötét cockpitot kapok vissza, de magát a repülést azt veszi. - Nem default gép, hanem az iFly féle 737-es.

///M I Love BMW. :)

Hypo
mondjuk kiegtol is fugg, sima egyszeru default geppel megy?

macleody
Nálam FSX alatt van, hogy 2-3-szor el kell indítani a lejátszást mire normálisan mûködik.
Igen, arra írtam hogy ott be van lõve minden, mégsem vesz semmit ami a cockpitban mûködik.. :/ Mindegy.

Hypo
settingsbe be lehet allitani miket rogzitsen

Azt nem tudja valaki aki használja az FS Recordert FS9 alá hogy hogyan lehet az megoldani hogy felvegye a gép "avionikáját" is? Gondolok itt ugye a kijelzõkre, kapcsolókra, robotpilótára (ezt megtaláltam). Vagy ezt nem lehet megoldani benne? - Az összes cucc be van pipálva hogy rögzítse, de amikor leszállok és leállítom a gépet, akkor a visszajátszást is már úgy mutatja hogy le van állítva a gép, és minden nélkül mutatja a repülést. Elég kiábrándító. Ha az elõtt állítom le a felvételt mielõtt magát a gépet leállítanám akkor jó lesz? - Mert az az igazság hogy nem nagyon akarom felvevõprogival csinálni, mert egy 1,5órás utat elég kemény lenne felvenni. De lehet hogy marhaságot kérdezek mert ilyet nem tud az fs recorder.

Hont
Ma este LFPG-n jártam...
cessna172
Errõl a videóról ez jut eszembe. Bocs, ha már volt. Õk nem úszták meg ilyen olcsón, 3 év múlva találtak rájuk, már ami maradt belõlük.

Hypo
<#taps>

polluxware
milyen jót fognak majd röhögni az NTSB-nél, ha valhol lepottyan a göbbzi😊

Clidey
Nahátez...nókomment.... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ahh a jó öreg Bravo-Hotel! Hányszor mostam a hasaalját misungos ronggyal kölyökkoromban.... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
hát helivel ilyen alacsonyan reppenve.. legalább a sebi megvolt az ajtórotács manõverhez

gfarkas
Láttam én ezeknél csúnyábbakat is.....Õk legalább élnek.

Gegi86
Ezen sem ültem volna szívesen.
Hypo
Hypo
na jo hir ajd utana nezek😊

Hypo
természetesen senki nem örül ha valaki az életét kockáztatja, nem is ezt irtam, de ha félreérthetõ volt sorry. Azt próbáltam kifejteni, hogy a repülés az komoly dolog, nem szabad félvállról venni még ha 5000 órád is van. Mint mindenhez ehhez is nagyfokú alázat kell, és odafigyelés.

Javaslom pl az Aero magazin ucso számában a checklist storyt elolvasni

polluxware
ja!!!

ugye tudjátok ,hogy már megy a Wild Alaska 3. évadja? (pirátosbéjen megtalálható)

polluxware
sztem szép volt így is.. ja és 2/3vok úgyhogy<#zavart1>

polluxware
örülök ,hogy egy olyan mondta ezt elõször aki repült is életében...

õszintén.. nem lehetett elõre tudni? már az elemelésnél, valamint amikor egy picit az orrát lenyomva lehetett látni hogy nem tud sebességet se gyûjteni...

nemtom mire gondolt a pilóta

polluxware
<#zavart1><#eljen>

Azért a csávó elég szarul nézett ki. Ilyet nem mondanék hogy megérdemelte.

Hypo
hát kérem mountain flying az nem csak beulok oszt roppenek, lofax ero se volt a gepbe latszik vegig, mondanam hogy megerdemeltek

Hypo
kár hogy egy k...szott cockpit felvetel sincs benne 1 perc utan szamomra dög unalom...

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
Figyuzz Pollux.. megnyerem lottó ötöst, én is imperialista kapitalista gazdag kö*csög leszek, de hogy örülj, kapsz egy ilyen Láncéres ketyerét. 😊 Udvarost is megveszem neked bagóért..
polluxware
a válságban fetrengõ, döglõõdõõõk, kik szomjuhozva vágynak eltolcsi féle féééérytélre... a sikerre! ami nekünk már adott

õk inkább repkednek... sajnálatra méltó imperialista kutyák...

polluxware
lhud<#whatever>

Hypo
😊) egy jó lhbs, lhtl,lhkk lhdk lehetne😊

Hont
Természetesen elõször Carenado Mooney M20J vel körbe szimatoltam...
A kukoricás mondhatni, hogy nekem teljesen ledöbbentõen tökéletes és lenyûgözõ! De imádni való ahogy vissza köszön a magyar építészet és a vagatáció!
Amennyiben így folytatja az LHSim és Tomiék, akkor elõbb utóbb teljes lesz a beteljesülés...!😊
Hypo
Pl itt a Carenado CARAVAN for FS9 végre,
http://www.carenado.com/CarSite/Portal/index.php?accion=product&correl=72

azért ennek örülök hogy kiadjak ezeket fs9 re is, bár ritkán repülök kisgeppel fs9 ben de azért ez nem rossz.

Hypo
Fain, de hát b737 el menni elöször Pér-re? ejnye bejnye. Repüld körbe valami kis géppel ugy az igazi igy csak egy betoncsik oszt jonapot😊

Hont
Na kérem szépen!
Megvolt az elsõ leszállásom Péren!
Nagyon szép addon! Akinek nincs meg feltétlen vegye meg és segítsük a fiukat hogy kedvet kapjanak további hasonló ékszerekhez!

cessna172
Azért vicces ez az FS. Olyan mint a mesebeli kõleves, önmagában is megállja a helyét, csak éppen forróvíz kõvel. Az összes többi hozzávalót bele kell aprítani, ha nem akarunk éhen maradni.

Értem. Engem igazából a 2.1-ben az APU "zabálása" zavar. Elég idegesítõ hogy folyton "imbalance"-t csinál. Vagy ahogy mondod, trükközéssel elkerülhetõ sok esetben. Érdekes módon akkor nem szív el többet sehonnan ha mind a három tank dugig van. Viszont ha középen tegyük fel 23%-van a másik kettõben pedig mit tudom én 70-70% akkor már elkezd szipkázni többet a bal oldalról, ugyanazzal az indítási procedúrával mint amikor dugig tankkal próbálom. Bár annyira nem vészes, cross-feed-el kiegyenlítem és kész. Annyira nem gond. 😊

Hypo
Papirzacsi
Válaszolva a kérdésekre már nem tudom miket tettem fel, mert ha hiszitek ha nem, 2 és fél éve telepítettem fel az fs-t. 😄
De a felhõk az REX, az idõjárás az active sky, az ég színét és a horizontot valami cucc adja, amit a neten találtam, de talán a HDE Sun, vagy annak valami buherált verziója. A fényeket pedig az ENB cucc adja.
És persze egyedi fsuipc látótávolság beállítások, olyasmi mint, amit asszem Hypo linkelt nemrég.

A feature pack szerintem fasza, korábban írtam, hogy zabálja az FPS-t, ami sajna igaz, a fura az, hogy nem mindig tapasztalom. Körberepültem Dél-Amerikát és ott egyáltalán nem tapasztaltam. Sok új képességgel bûvült a gép amit nagyon faszának találok, de régebben már posztoltam róla. A terrain funkció nagyon fasza, és sok apróság változott még. Pl. az APU kevesebbet fogyaszt jóval, képes már mindenféle trükközés nélkül a center tankból is fogyasztani, stb stb.
Annyival kiegészíteném a korábbi hszemet, hogy nagyon hiányzik belõle egy olyan meghibásodás szimuláció, mint ami a leveld 767-ben van. Ha olyan lenne, és néha elhagyna valameyik rendszer repülés közben, akkor a legtökéletesebb nagygép lehetne fs9-hez.

Hypo
olyan rexes cold chilly dawn

polluxware
szép felhõ😉

jó kép

jaszy76
Engem meg az érdekelne, hogy milyen kieget használsz felhõre és égboltra? Köszi!

Ha már van kint kép róla, akkor egy kveszcsön: Megéri a feature packot feltenni? - Van benne valami olyan gigantikus-extra-mega változás? A 2.1 -hez képest?

Papirzacsi
Ezt csak úgy, mert ma fseztem. 😊

linkelve

eyecandy
<#taps>

jaszy76
OFF
Tudom, hogy az újszülöttnek minden vicc új, de ezen a "bugmentes bit"-en beszartam a röhögéstõl.
ON

Clidey
Márpedig sajnos van. Sõt, a Wilco igénytelen hányadék Boeingjeit is veszik, pedig azoknak sincs egy bugmentes bitjük se! 😞

[HUN]FaTaL
Elképzelni nem tudom, hogy van olyan idióta, aki ezt a foshulladékot megveszi...

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezen jót röhögtem. 😄 De igazából tényleg röhej szerintem. Olyan sz*r hogy már vicces. <#vigyor><#vigyor>

Ja, és olyan 6700Ft körül van az ára, nincs is túlárazva. Szerintem megveszem, holnap elsõ dolgom lesz miután felkeltem. Izzítom a bankkártyát. <#nyes>

Clidey
Ezeket az Abacusékat össze kellene kötni azzal a Kamil Valikett nevû förmedvénygyárossal és beb*szni õket a tengerbe. A Wilco meg ugorhat utánuk, azt se fogom sajnálni.

FAIL: Akarom mondani az exterior, nem az interior.