MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Javaslom pl az Aero magazin ucso számában a checklist storyt elolvasni
õszintén.. nem lehetett elõre tudni? már az elemelésnél, valamint amikor egy picit az orrát lenyomva lehetett látni hogy nem tud sebességet se gyûjteni...
nemtom mire gondolt a pilóta
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
õk inkább repkednek... sajnálatra méltó imperialista kutyák...
A kukoricás mondhatni, hogy nekem teljesen ledöbbentõen tökéletes és lenyûgözõ! De imádni való ahogy vissza köszön a magyar építészet és a vagatáció!
Amennyiben így folytatja az LHSim és Tomiék, akkor elõbb utóbb teljes lesz a beteljesülés...!😊
http://www.carenado.com/CarSite/Portal/index.php?accion=product&correl=72
azért ennek örülök hogy kiadjak ezeket fs9 re is, bár ritkán repülök kisgeppel fs9 ben de azért ez nem rossz.
Megvolt az elsõ leszállásom Péren!
Nagyon szép addon! Akinek nincs meg feltétlen vegye meg és segítsük a fiukat hogy kedvet kapjanak további hasonló ékszerekhez!
De a felhõk az REX, az idõjárás az active sky, az ég színét és a horizontot valami cucc adja, amit a neten találtam, de talán a HDE Sun, vagy annak valami buherált verziója. A fényeket pedig az ENB cucc adja.
És persze egyedi fsuipc látótávolság beállítások, olyasmi mint, amit asszem Hypo linkelt nemrég.
A feature pack szerintem fasza, korábban írtam, hogy zabálja az FPS-t, ami sajna igaz, a fura az, hogy nem mindig tapasztalom. Körberepültem Dél-Amerikát és ott egyáltalán nem tapasztaltam. Sok új képességgel bûvült a gép amit nagyon faszának találok, de régebben már posztoltam róla. A terrain funkció nagyon fasza, és sok apróság változott még. Pl. az APU kevesebbet fogyaszt jóval, képes már mindenféle trükközés nélkül a center tankból is fogyasztani, stb stb.
Annyival kiegészíteném a korábbi hszemet, hogy nagyon hiányzik belõle egy olyan meghibásodás szimuláció, mint ami a leveld 767-ben van. Ha olyan lenne, és néha elhagyna valameyik rendszer repülés közben, akkor a legtökéletesebb nagygép lehetne fs9-hez.
Tudom, hogy az újszülöttnek minden vicc új, de ezen a "bugmentes bit"-en beszartam a röhögéstõl.
ON
http://goo.gl/gd6Zi5
Ja, és olyan 6700Ft körül van az ára, nincs is túlárazva. Szerintem megveszem, holnap elsõ dolgom lesz miután felkeltem. Izzítom a bankkártyát. <#nyes>#nyes>