45215
  • polluxware
  • polluxware
    propeller hírek között láttam... ott is ez volt a cikk okfejtése:))
  • CptSAB
    Ugye nem azt lájkoltad, hogy ma jan. 28-tól munkanélküli lettem? :P Kirúgtak, amiért becsületesen próbáltam meg négy és fél évig dolgozni, és a munka tisztaságáért hajlandó voltam konfrontálódni a kollégákkal de akár vezetőkkel is. Mint az már ismeretes, sem benzinkutasként nem állom meg a helyemet Magyarországon, sem pedig raktáros-logisztikusként. Franc tudja egyenességre neveltek, és hát makacs ösztövér ember vagyok. Na jó tréfát félretéve, visszatérek a régi hobbihoz, de sajna munkahelyet is keresek, ez a kevésbé vicces oldala.
  • Clidey
    Lájk!
  • Hypo #40652
    Na vessézzük ki ezt a HWA fost:

1. Logo, arculat - uber gagyi
    2. Site layout, Seo, Content - ha lehet megszarabb
    3. Ez még ideiglenes oldalnak is gyenge

kulon mokas az iframe a menu miatt:))))

A "BOSS" profile oldala az xing.com on eleg gagyi és el is rontotta a linkeket

biztos ért hozzá:
    http://www.xing.com/profile/Laszlo_Csiky2

mondjuk ez alapjan en meg portasnak se vennem fel de biztos en vagyok finnyas
  • CptSAB
    Habár nem mostanra és nem így terveztem, de újra visszatérek a hazai kis repülőterek világába. Az elkezdett munkákat befejezni, hogy végre ne alfa, béta állapotúak legyenek. Mindenkit kérek, aki tud, szeretne segíteni, az azzal tudja, ha betéved egy repülőtérre, és fotózza ezerrel az objektumokat, nemcsak a repülőket, bikinis csajokat (az sem rossz :) ), és ha ilyen használható fotók vannak, akkor ír e-mailban.
    Most első körben Őcsényről, Szegedről, Békéscsabáról, Nyíregyházáról, Siófok-Kilitiről, Papkutapusztáról, Börgöndről, Gyúróról, Zalaegerszegről, Nagykanizsáról várok, gyűjtök fotókat. Őcsényt szeretném végre célegyenesbe küldeni egy szebb vegetációval, hogy Tibi modelljei végre ne porosodjanak, illetve nagyszerű anyagot kaptam még tavaly ősszel Fertőszentmiklósról, aminek elkészült a vfr alapja, neki kell állni modellezni, textúrázni.. illetve folytatni.
  • [HUN]FaTaL
    "Our pledge: To Bridge the People of the World"

Ezen hangosan felröhögtem :D

Szerintem 13 évesek szórakoznak (az 5 éves wordpress téma is vicces), a média meg bekajálta. :D
  • Clidey
    Exactly. :(
    Én se sok realitását látom a dolognak. Meglehetősen szenny weblap, mobilszám mint kontakt, pongyola angol...
    Lassan bele kell törődjünk hogy lőttek bárminemű hazai (nemzeti) légitársaságnak - az öltönyös bűnözők sikeresen tönkretették és nem érdekük egy újat indítani. Ha akarták volna, már tavaly február 3-án megtették volna.
  • Papirzacsi
    Olyan mint egy fos VA.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem kamu, az a festés a gépen kb. a 70-es éveket idézi.
  • polluxware
    HWA

• Hypo #40645
    Ahogy a neve is mondja System, tehat a komplett cuuc, igen jar hozza egy 3 axis-os kulon egseg, tehat kapod a yoke-ot es a gazkart, es lehet vewnni hozza kulon meg gazkarokat ami nem art plana ha tobb motoros konfigban akarsz repulni.

Elonyok :
    Nem draga
    Egyszeru kezelhetoseg
    Jobb mint klaviaturarol repkedni
    es megiscsak cockpit feelinget ad

Hátránya:
    olcso gagyi potik
    A gazkar ha alapbol már nem ugral majd fog kesobb
    Kijelzo beszarik vagy csak driver-el hajlanod idot mutatni
    Gagyi megepites
    FULL MUANYAG mechanika csak a cso van fembol ami esetunkben nem dob rajta.
    Csak Yoke-os gepeket jo repulni vele a tobbihez abszolut nem passzol.

• exTrem
    Ne offold már szét a fórumot a baromságaiddal. Beírod google-be a termék nevét és lám találsz is egy csomó helyet ahol lehet kapni. Találd már fel magadat.
  • jakugerik
    http://wingbest.unas.hu/spd/0021165106994/SAITEK_Pro_szarvkormany_es_gazkar és ebben van? vagy megbízható az oldal?
  • jakugerik
    MINDEKI ÍRJA MEG HA LÁTJA ÉS TUD VALAMIT.
  • fs9pilot
    Ebben nincs benne a gázkar, ez csak a Joy.
    A gázkarpultot külön kell megvenni. Utóbbit én anno az eBolt-ban vettem meg, de ott már nem lehet kapni.
  • jakugerik
    Vagy ha tudtok egy olcsóbb helyet, mint az akkor légyszíves szóljatok
  • jakugerik
    Nem de veszek egy ilyet ebben már mind1 lesz: http://ipon.hu/webshop/product/saitek_pro_flight_yoke_system/26836
    ja ás ha már itt tartunk akkor ebben van gázkar is?
  • fs9pilot
    Eszemben sincs. :)
  • jakugerik
    De nehogy azt hidd, hogy ezt most beszólásnak szántam.
  • fs9pilot
    :)

Nekem is ment eddig állandóan, nem tudom mi van velem. Elkapkodom, mert tudom mit hibázok, de mégis elcseszem.. Na majd holnap, higgadtan nekiállok újra. :)

Sikerült beállítanod a két hajtóműves vezérlést? :)
  • jakugerik
    Már csak mi vagyunk, de én legalább még tudok 1 hajtóművel landolni
  • fs9pilot
    XDDD
    Besz*rok magamon, hogy nem tudom letenni 1 hajtóművel az iFly -t... Ki kellene magamat pihenni. Régen ment zsinórban 3x, most meg? Szállingózok mint a hópelyhek. :D lol.

Amúgy. elég kihalt a topik. :)
  • Gegi86
    Kiegészítő függő mert a PMDG B747-400 kilehet engedni az üzemanyagot.
  • jakugerik
    hát nem jó az egyiket z tengelynek írja ki a másikat meg csúszkának és nem is jó :(
  • fs9pilot
    Itt mondom. :)

• fs9pilot
    Fsui -ban is beállíthatod, de magában az optionsban is be lehet. Az assignments fül alatt. Asszem engine 1 és engine 2 néven...
  • jakugerik
    Mhm igen az Ifly-nál pl.
  • fs9pilot
    Gondolom 2 hajtóműves gépre gondolsz, a vezérlés alatt?
  • jakugerik
    (AV8R-01) Ez a neve.
  • jakugerik
    Vettem egy yot és abban 2 db gázkar van, fizetős fsuipc-be, be tudom állítani, hogy más-más hajtóművet vezéreljen?
  • fs9pilot
    Tudom, csak azt hittem van benne ilyen megoldás is...
  • Papirzacsi
    erre van crossfeed.
  • fs9pilot
    ... és ha esetleg akarok valami hajtóműgondot szimulálni, vagy akármit, amihez üzemanyagot kellene kiengedni? ... marha nagy imbalance lenne a két üa. mennyiség között.

... mindegy, ha nincs hát nincs. :)
  • jakugerik
    Sajnos nincs legjobb tudásom szerint :)
  • fs9pilot
    Van olyan funkció az FS9 -ben ami kiengedi az üzemanyagot? Vagy csak én nem találom?
  • Gegi86
    Szívesen
  • Hont
    Szia!
    Ott a pont!
    Lehúztam minimumra és egyből tökéletes!
    Nagyon szépen köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget!
  • Gegi86
    Az fs9 settings ben állítsd a pedál null-zónát minimállis értékre és elvileg jó lesz
  • Dokitudor
    Látszatra nekem is megvolt de 2-3x kellett megismételnem azt, hogy amikor betöltöttem a játékot reptéren állva akkor a settingsben állítottam, úgy hogy a pipa ki aztán picit indul a gép majd a pipa vissza és megint. volt úgy hogy csak a 3 állítás után lett véglegesen jó.