MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Activesky vagy REX? Azokban van "wake turbulence" szimulálva. Ha közel kerülsz a másik géphez szépen megtáncoltat.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

jaszy76
Akkor nem tudom. Most tûnt csak fel, miután telepítettem az AI csomagot.

Papirzacsi
De, be kellene, akkor nem ez a bibi.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

jaszy76
Be bizony.
Nem kellene? 😊

Köszönöm!

Papirzacsi
FPS limit bekapcsolva?

jaszy76
Mi lehet a baj, ha azt veszem észre, hogy AI gép közelében rángatni kezd a saját repcsi? Jobbra-balra "tekeri", aztán ha távolabb megyek tõle, akkor elmúlik. Több gépnél is.

Hont
Nagyon szépen köszönöm én is!
Mint Gyõzõ is említette, így kerek a légterünk!
<#wave>
gfarkas
Köszönjük Tibi, ismét nagyot alkottál, egész más egy élettel teli légtérben-reptereken repülni. :-)))

Clidey
<#eljen>
Köszi Sanyi!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nagyon szívesen, használd/használjátok egészséggel! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

tsGucci
Sziasztok!

Hálás Köszönet Kókai Tibinek, megjelent az AI Traffic Pack for Hungary.

Link itten : http://lhsimulations.hu/?page_id=435

http://www.lhsimulations.hu

Hypo
szép, gratula. Mostanában nekem se erõm se idõm se indittatásom nem volt a szimhez, mondjuk WOT ban a kollegákkal mi is bejártunk sok map-et😊)))

jaszy76
Köszönjük az AI csomagot! <#eljen>

Papirzacsi
Az útvonal a következõ volt:
LHBP-LOWI-LEPA-BIKF-KPHL-MMSD-SVMI-SPIM-SLLP-SLSU-SCEL-SAEZ-SBRJ-SBSP-SBRJ-SLLP-SEQU-TTPP-TAPA-MWCR-MMUN-MGGT-MROC-KFLL-KPVD-LPAZ-EGLC-LHBP
4 hónap termése.😊

Hypo
next realtimeba😊)

Clidey
Azt hiszem jelen eset teljesen indokoltá teszi így élhetek azzal az egyszerû, ámde annál beszédesebb kifejezéssel hogy HUBAZMEG!
😄

Papirzacsi
Mondhatni alaposan leteszteltem a feature packot. Asszem ideje picit felfüggesztenem az fsezést. 😄

Link

Küldtem privcsit, mostanában úgy is ráérek. 😊

///M I Love BMW. :)

Penge88
Sziasztok! Új vagyok még a fórumnak ezen a részlegén. Mostanában kezdek barátkozni a repülõszimulátorokkal. Azt lehet mondani, hogy az alap Cessna-val már elboldogulok, ideje lenne picit feljebb lépni. Nagyobb gépekrõl honnan lehet ilyen leírást szerezni, azok kezelésérõl?

Gondolkodtam, hogy online is jó lenne kipróbálni a dolgot, csak nem tudom, milyen szinten kell érteni az adott géphez. Van aki repül az IVAO-n? Kezdõként mennyire merész belevágni a dologba? Nyilván azért a VOR navigáció, illetve némi kommunikációs tudás az alap (kúltúrált fel és leszállásról nem is beszélve).

Esetleg privátban kivel vehetném fel a kapcsolatot, aki ilyen téren tudna nekem tanácsot adni, hogy hogy kezdjem el?

KÖszi a választ! Minden jót!

Thank God, I\'m a Lada owner!

gfarkas
Két út között (30-40 perc vagy annyi se) az egyik lotcsik körbefutotta a gépet kívülrõl, a másik addig bepötyögte a FMC-ta kabinban, a sztyuvik rendbe kapták az utasteret.Utas beült és láss csodát egy pilcsit lát bémenni a szentélybe, ahova valszeg nem látott be teljes mértékben. Mivel mégiscsak magyar az istenadta, rögtön világossá vált, hogy itt ismét szabálytalanság forog fenn (mi több az életére törnek) amit minden megbizonyodás, ellenõrzés nélkül fel kell fújni, azonnal feljelenteni, dolgozzanak már a hivatalok is.
Egyébként repülõgép csak az elõírt számu személyzettel szállhat csak fel, legalábbis Magyarországon.Még az UTI-hoz is kellett mindig "töltelék", akkor is ha elég lett volna egy fõ is.Nem hiszem, hogy ekkora kockázatot bevállalna bármelyik légitársaság is.

Hont
Jaja!
Sokszor négy kéz is kevés hozzá, nem hogy kettõ!
Persze, el lehet vinni egyedül is, de nem arra van kitalálva!
Egyébként ezek a fajta cikkek a Ryanairtól származnak szerintem...
Megint a kibaszott politika!
polluxware
"és?!!!, mit tudnak velünk csinálni??! höö?"

polluxware
én csak ha arra gondlok, hogy a jobb oldali kapcsolókat bizbaszokat ki kapcsolgatja az overheaden....

hááááááát... nemtom

bár ebben a K. országban már mi nem fordulhat elõ...

Hont
Azért tartom kizártnak, mert baj esetén óriási perpatvar lenne belõle.
Meg hát az ellenõrzõ listánál is bedõlnének ami ugye rögzítésre kerül!
Szóval nem valószínû!
Olvastam egy érdekes sztorit a Homáron.

Érdekes történet.

Szerintetek? <#zavart1>
Mustangwings
dll problem letudva <#idiota> tud valaki egy minõségi IL-62est (számomra minõségi ha már van benne VC) és hozzá egy Malév textúrát? <#fejvakaras> <#confused> bár textúra nem fontos csak a gép ami inkább köszönöm elõre is <#hamm>

Hypo
😊 szebb mint életben😊

jaszy76
Köszi, akkor éjjelre összemegy. 😊
Amióta megjelent, innen indulok, ide érkezem.
Nekem most ez a favorit.

Hont
Nálam a "mai" napon 6:21 perckor nõt ki!😊
Nem tudom eldönteni, hogy LHBY -nál melyik a gyönyörûbb!
A Hajnal vagy a napnyugta?
Fantasztikus kiegészítõ!
jaszy76
Meglesné vki, hogy LHBY esetében napfelkeltében ill. naplementében van-e a pályán fû (nem olyan)? 😊
Nálam csak nappal látszik. Nem tudom, hogy eddig hogyan volt, csak most tûnt fel. Köszi!

Pedig mondták hogy át is törölték konyharuhával. De ennyit ért.

A hülyeséget félretéve... 😊)))
Elég röhejes "baki". Már nem azért. De hát, elõfordul.

Hypo
mosatni😊))

Tudtam hogy nem kellett volna kölcsönadni... <#wilting><#falbav>

Hypo
Hont
Tudjátok, hogy mi a röhej...?
Pont ma meséli az egyik hajós ügyfelem, hogy telepítettek a Balcsi kelõs közepére egy meteorológiai póznát!
A víz közepén képzeljetek el egy kb 3-4 m magas oszlopot rajt egy csomó mûszerrel...
Majdnem neki mentek.
Szóval lehet mégse kell kiszedni, max arrébb tenni!😄
CptSAB
Bevallom, eddig én sem figyeltem fel az oszlopok kiszedésére, igaz pár hónapja már nincs fent ez a scenery. De így én is okosabb lettem. 😊
Hont
Köszi Tomi!
Pont most olvasgatom...😉
CptSAB
Dávid Zoltán munkája 2006-ból. Benne van az útmutatóban:
Balaton2.bgl

😊
Kb ez:
vimanet.dll is a IPC Core belonging to VistaMare Software ViMaCore from VistaMare Software Non-system processes like vimanet.dll originate from software you installed on your system. Since most applications store data in your system's registry, it is likely that your registry has suffered fragmentation and accumulated invalid entries which can affect your PC's performance. It is recommended that you check your registry to identify slowdown issues.
vimanet.dll

De, hogy ne legyen egyértelmû, van ilyen találat is:
vimanet.dll is a process from VistaMare Software. It can be found in the location of e:\program files\microsoft games\flight simulator 9\vistamare\bin.vimanet.dll is a potential security risk which can be modified maliciously by virus. vimanet.dll virus should be disabled and removed if it was attacked and brought you vimanet.dll error.

Egy Aerosoft fórumban:
this module (and the ViMaIScnX.DLL and ViMaNet.DLL, which are also located below this directory and loaded by the ViMaCoreX.DLL are the required base Modules to make the animated Traffic on the Apron and the streets in front of the Terminal possible.

When you disable them (in the DLL.XML, never delete the DLL's without deactiving them in the XML file), you will not have any of this Traffic.

It is also possible in future, that other product (like AES for FSX) will use this Modules.

This modules are not critical (memory/frames) and there is no reason to disable them.
<#circling>

Hont
Esetleg tudja valaki melyik BGL tartalmazza a Siófok-VFR ben azokat az "oszlopokat " amik a tó közepén állnak?
Elõször azt hittem, hogy a lazacok vonulását lesik onnan, de kinézve az ablakon, nem látom öket...
Mustangwings
vagyis befolyásol miután kiválasztottam a gépet stb elkezdi tölteni és minden 10%-nál elõjön ez a hibaüzenet aztán szorgalmasan leokézom vagy 100x mire eljut a 100%-hoz meg leáll a játék <#wilting><#csodalk> mi lenne ez a dll?

Mustangwings
sziasztok. ma feltettem az Aerosoft Mega Airport Munich-et és indítás után ezt kaptam...<#confused> sosem találkoztam még ezzel befolyásol ez vmit vagy hagyjam a p**ba? <#fejvakaras>

A legújabb verziója van fent igen. Advanced Playback -et, AI Traffic -ként, mindenhogy próbáltam de ugye nem mûködik semmi csak a repülést mutatja. Akkor marad a manuális felvétel. Mondjuk én nem Fraps-et használok hanem Bandicam-ot, mert ez legalább nem 6000gigás videó fájlt csinál, és a minõség ugyanaz. Azért köszi a válaszokat. 😊

Hypo
Gondolom ucsó verzió van fent, az a baj hog kompley gépek dolgait nem tudja felvenni van par trükk peldául play as ai traffickent es akkor mondjuk landing gear latszik. De hogy alapnal ne mukodjon azt nem ertem. Esetleg probaltad az advanced playback opciot ott feljon egy screan manualban taglalva van mi mit jelent.

Én épp emiatt max formáció repülés felvételére használtam illetve ha a tájat akartam felvenni és induló gépeket. De ha a mûszerek és egyébb a fontos akkor csak fraps-al tudod megoldani

bmwcrash
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a beállításoknál mit keressek hohy ajtókat tudjak kinyitni pl.:a medicopteren?
Pahancsolj'
Gondolom erre a beállításra gondoltál:

Itt minden be van pipálva, csak nem látszik. Mellesleg az FSUIPC az bóti'. Szóval teljes verziós.

WILCO!
(Mármint nem a "developer")

Hypo
nyomjal mar egy screent a beallitasaidrol

Leteszteltem a default C172-vel. Nem sokban különbözik a helyzet, mindösszesen csak a kulcs elfordítását valamint a fékszárny kapcsolót "animálja", se elektronika nincs, se landing light, valamint alapjárat hangja van a gép motorjának egész végig repülés közben is, és a légcsavar sem látszik. 😄D Marad a Bandicam. 😊

Bocs, félreértelmeztelek... 😊) Megnézem default géppel is.