45215
  • Hont
    Milyen mennyiséget szeretnél beírni ZFW hez?
  • Papirzacsi
    1. Nem
    2. Talán rossz mértékegységben próbálkozol beírni
    3. például az SP1-et és az SP2-t.
  • attiladiver
    Sziasztok,
    van pár kérdésem, remélem tudtok segíteni. Ha feltelepítem az FS-et és az FSX-et, nem keverik meg egymást?
    Az Fs9-ben IFLY 737NG az FMC-be nem tudom betáplálni a ZFW-t. Invalid entry-t ír ki. A régi gépen nem volt vele gond.
    Az FsX-ben az IFLY telepítés után a képernyők feketék , szarvkormány bal szélső helyzetben. Elvileg jól telepítettem fel... Kell esetleg valamit telepíteni, mint pl. a 9,1-t Fs9 telepítés után azonnal?
    Köszi előre is
  • JoopZzz
  • CptSAB
    Köszi Carlos!

Cserélik a hibás ramot, megrendelték már. Kár hogy a másik modul nem volt élettartam garanciás. De sebaj, a lényeg, hogy a gép ketyegjen. XP-ét cserélni fogom két év után W7-re.
  • Hypo #40691
    evergreen:)
  • Clidey
    Nem rossz, de nálam ez viszi a prímet:

• polluxware
  • Hypo #40688
    na megnyugodtam azt hittem egyedul vagyok ezzel:)))))
    MErt ugye a MADÁR AZ ÁSZ!!!!
  • Clidey
    Big like! ;))) Same here! :)))
  • Clidey
    "Nemröhög! Innen már becsukott szemmel is hazatalálok!" :DDDD

(Egy hasonló képem van Zacsiról is tavalyról... :D)
  • Hypo #40685
    nálam a a tuti alvas Family Guys ra tortenik:)
  • CptSAB
    FS2004 alatt egyszer An-24-el repülve aludtam el Olaszország felett egy fél órára, annyira elnyomott a gép duruzsolása, hogy a Bari közeli repülőtér helyett már jóval északabbra eszméltem fel. Manapság meg a Time team közepén verem be mindig a szunyát a ViaSat Historyn.. pedig imádom azt a sorozatot.
  • Hypo #40683
    hát addig átveszed amig szunditok:)))))
  • polluxware
    és még ez hívott repülni...
  • Hont
    Már én is jártam így...!
    [IMG][/IMG]
  • Hypo #40680
    ez sokszor elofordul velem:)))
  • Hont
    Csak hogy legyen egy kis vidámság!
    video
  • carlosfly
    Hali! Ha rossz a ramod majd én küldök neked! Van itt egy 2 giga 800 ddr2.
    Szívesen adom. :)

Üdv Carlos
  • Hont
  • Hypo #40676
    Gyerekek ne sirjatok már, minden faxa, Kormanyunk keményen állja a támadásokat, szabadságharcunk igen is gyözni fog még van egy két rokon akinek nem adtunk földet, üzletet, de lassan mindenkivel vegzünk. A nagy magyar ehenhalas kormanya leszunk nem kell értelmiség azok menjenek csak külföldre nekünk jó munkás emberek kellenek cselédek és szolgák. Ha nincs ész nincs forradalom se.
    Kicsit scientistanak tűnhetünk de mi mely keresztények vagyunk annyira mély a hitunk hogy ezert nincs lelkiismeretfordulasunk amikor LOPUNK? GYULOLETET KELTUNK!

Hajra Magyarorszag Hajra Magyarok.....az utolso oltsa el a lampat...
  • L Viper #40675
    Te most az én munkahelyemről írsz? Viccet félretéve:
    Sajnos ez nem egyedi eset. Rengeteg céget tesznek-tettek pont így tönkre, az ehhez hasonló körök, klikkek, nemtörődöm zsebtömő vezetők és hozzájuk csapódott sleppjük. Hozzá nemértés, szakmai tapasztalat és szakmai gyakorlat nélküli oda nem való vezetők tapsolják meg nap mint nap nálunk is, szó szerint észre nem véve a valós adatokat a cégről.
  • CptSAB
    Ez itt most nem gazdasági helyzet volt, habár nem hinném hogy a munkaviszonyom 2013 augusztus után is tartott volna, elvégre az üzlet bezárása mint terv már két éve életben van, fel-felmerül. Szituáció tömören és röviden. A 4,5 év alatt sok olyasmi történt amit egyfelől az én erkölcsi rendem nem nagyon viselt el, másfelől, ha a működési szabályzatokat nézzük, az egész galerit ki kellett volna rúgni. Ehhez társult a rendkívül gyenge üzletvezetés és az abszolút dilettáns felső managment. Amikor egy céget olyan emberek irányítanak, akik nem ismerik a termékeket, fingjuk sincs a napi gazdasági és társadalmi mutatókkal, közröhelyes magyarázatokkal értékelnek forgalmat.. Nem értik mitől esik vagy nő adott időszakban a forgalom, a területi vezető holt sík hülye a saját régióját meghatározó vásárlóerőről, és a térsége gazdasági helyzetéről, az bizony gáz. De bazi nagy fizetésért, luxuskocsi, benzinkártya, laptop az jár.. És ami vicc, mi eladók ilyen napi jelentéseket kellett olvasnunk, akcióterveznünk stb. Ez a managment feladata, nem az eladóké. Havonta működési értekezlet, ahol faszinger a számokat ecsetelgette.. ó bakker. Nap mint nap szembeköpni saját magamat, az az én nehéz természetemnek elég nehéz volt. Sajna nem vagyok egy alkalmazkodó típus. Ha a létszám mesterségesen alacsonyan van tartva, akkor a lustaság, a nemtörődömség eléggé szemet tud szúrni. Persze ha 4-5 főből csak egy érzi azt, hogy a lazsálás, a semmittevés, kanapéban ücsörgés, iphone kővarázslózás, fél napos cigi szünet, haverokkal való trécselés probléma, az ciki.. sajna nálunk én voltam az az egy, akit zavart a szabadszellemű munkavégzés, valszeg mert nem kaptam 2-3 ember fizetését, amikor a másik szemetét takarítottam el rendre másra, és mindig volt egy hülye aki el elköpte magát. Amikor a probléma megoldásában semmilyen fórum nem intézkedik, akkor az ember előbb utóbb elég morci tud lenni, én pedig alapban ölég temperamentumos vagyok. Nem titkolom, néha bizony komoly dühkitörés volt. A súlyosabb esetek, amik komoly csömörlést okoztak, azok igazából már bűncselekmények voltak. De ez sem izgatott senkit. Sajnos engem igen, az eredmény: magas vérnyomás, idegi problémák, komoly alvási zavarok, koncentráció hiány, (idegbecsípődés miatt - összetört autó) ami magával hozta, hogy az utolsó időkben már időre sem tudtam beérni, és csak a gyógyszerek tartották bennem a lelket, hogy valahonnét ne keljen összekaparni. Így autóba ülni, lehúzni reggeltől estig műszakot, rejtegetni a gyakori rosszullétet.. szóval erről szólt ez a négy és fél év. Számomra persze a tanulság az, nincs nagyon helye a magamfajtának ilyen környezetben. Itt vagy k*ssolsz, jó képet vágsz és tövig nyalsz, vagy elvágtad magad. Én nem vagyok bírka, aki arra megy amerre a társait terelik, én elvágtam magamat, mert hiába kértem szépen, hiába fordultam majd felsőbb fórumra, a kutyát nem izgatott semmi. Emiatt fogalmazzunk úgy az elbocsájtást köszönhetem magamnak, amiért én nem birka vagyok, nem vettem a tiszteletet, hogy ne böfögjem oda a véleményem. Na ennyi, off vége..
  • polluxware
    akkor boccs..
  • polluxware
    pedig MOST MÁR jól élünk...

vagy nem?!
  • L Viper #40671
    Az utóbbi pár évben számos ismerősöm ment ki dolgozni. Szomorú, hogy itthon ennyi munkahely szűnt meg. A mi cégünk is vegetál rendesen. Sose gondoltam volna.
  • CptSAB
    Ma hívtam a céget, mondták eddig sajna csak a ddr ramokat tudták tesztelni, de holnapra megvan az eredmény az én ddr-2-re.
    Havonta szoktam a gépet nagy-takarítani, PCI-E, RAM foglalatokat kifejezetten..
  • CptSAB
    Még tavaly elkezdtem tesztelni pár apróságot, akkor kevés sikerrel, mert bénán álltam a metódusokhoz. Ilyenek pl. a Hungary 2004-hez hasonló mini 4-9 cellás beillesztett sceneryk, ahol nem szabályszerű négyzetek válnak ki az agn tájból.
    Folyamatosan próbálom csiszolni a PS ismeretemet, hogy szebb színeket, rétegeket tudjak létrehozni olyan környezetekben is, ahol szinte lehetetlen.
    Próbálom szépen összeszedni legálisba a fontosabb scenery editor progikat, mert egyfelől így tiszta a dolog, másfelől oltári blama, amikor egy crackelt wrez verzió benyögi az unalmast, ez utóbbi project azonban sajnos a pénztárcámhoz van méretezve, ami most elég üres. Feleségemmel igazából külföldet tervezzük, de ez majd a késő tavasz-nyár projectje.
  • Hont
    Én is örülök, hogy újra neki látsz!!!!
    OFF
    Persze a munkahely elvesztése siralmas...
    Csak a közvetlen ismeretségi körömből 4 embert raktak ki a munkahelyükről és mind termelő területen dolgoztak!
    Vége van itt mindennek! Simor elmegy a jegybank éléről áprilisban, ezek a szemetek a maradék aranyat is szét osztják maguk között!
    Egy érdekes video!
    ON!
    A már nagyon várjuk az új remek műveket!
    Hozzám LHSA van közel, ha sorra kerül én szívesen körbe fényképezek mindent!
  • polluxware
    tuti rossz az? néha elég ha foglalatot portalanítod... kompresszor, vagy porszívó a foglalatra...

kis alkohol a ram érintkezőire

• CptSAB
    Hibás rammal azok biza be.. De elég stressz volt 2008 nyara óta, most nem is bánom, ha a tankok mellőzve vannak. Max hébe - hóba lezavarok majd 1-1 zúzást. Tegnap este egy negyed órára elindítottam, de tragikomikus volt a hibás 1 giga rammal.
  • CptSAB
    A tanácsokon van a lényeg Tibi, mint ahogyan régen is, megy a cucc véleményezés, mi lett elbaxva, min kéne javítani, hogyan oldható meg stb..! Semmi mást nem kérek. :)
  • L Viper #40664
    Annak örülök, hogy tudod a Sceneryket tökéletesíteni és újakat is készíteni, de annak nem, hogy "ilyen" áron! :-(
  • Clidey
    Sorry Tomibá, jelenleg maximum erkölcsileg és tanácsokkal tudlak segíteni. Ha lecsengenek a Zlines és LHBP-s projektek akkor persze visszatérhetünk a témára... ;)
  • polluxware
    há bepóókhálósodnak a tánkok
  • gfarkas
    Erre most mit mondjak...??
  • polluxware
    bazz.. ez rövid menet volt
  • Hypo #40659
  • CptSAB
    Van kedved segíteni? Lehet itt-ott nyúzni foglak.. Csak hogy ne érezzem magam egyedül. Jól van amúgy én sem komolyra vettem. Így esett. Viszont a hamahama az odébb van ám. Viszont az IS2 megvásárlása az most asszem ugrott, szóval win7 install után reménykedni fogok benne, hogy az 1.02 menni fog.
  • Clidey
    Mivel abban a hozzászólásodban nem említetted hogy munkanélkülivé váltál így természetesen nem. Viszont lásd meg a dolgok jó oldalát: adhatsz nekünk egy csomó faszájos szinörit hamarhamar!

(bocs )