MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszi Sanyi!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hálás Köszönet Kókai Tibinek, megjelent az AI Traffic Pack for Hungary.
Link itten : http://lhsimulations.hu/?page_id=435

http://www.lhsimulations.hu
LHBP-LOWI-LEPA-BIKF-KPHL-MMSD-SVMI-SPIM-SLLP-SLSU-SCEL-SAEZ-SBRJ-SBSP-SBRJ-SLLP-SEQU-TTPP-TAPA-MWCR-MMUN-MGGT-MROC-KFLL-KPVD-LPAZ-EGLC-LHBP
4 hónap termése.😊
😄
Link
///M I Love BMW. :)
Gondolkodtam, hogy online is jó lenne kipróbálni a dolgot, csak nem tudom, milyen szinten kell érteni az adott géphez. Van aki repül az IVAO-n? Kezdõként mennyire merész belevágni a dologba? Nyilván azért a VOR navigáció, illetve némi kommunikációs tudás az alap (kúltúrált fel és leszállásról nem is beszélve).
Esetleg privátban kivel vehetném fel a kapcsolatot, aki ilyen téren tudna nekem tanácsot adni, hogy hogy kezdjem el?
KÖszi a választ! Minden jót!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Egyébként repülõgép csak az elõírt számu személyzettel szállhat csak fel, legalábbis Magyarországon.Még az UTI-hoz is kellett mindig "töltelék", akkor is ha elég lett volna egy fõ is.Nem hiszem, hogy ekkora kockázatot bevállalna bármelyik légitársaság is.
Sokszor négy kéz is kevés hozzá, nem hogy kettõ!
Persze, el lehet vinni egyedül is, de nem arra van kitalálva!
Egyébként ezek a fajta cikkek a Ryanairtól származnak szerintem...
Megint a kibaszott politika!
hááááááát... nemtom
bár ebben a K. országban már mi nem fordulhat elõ...
Meg hát az ellenõrzõ listánál is bedõlnének ami ugye rögzítésre kerül!
Szóval nem valószínû!
Amióta megjelent, innen indulok, ide érkezem.
Nekem most ez a favorit.
Nem tudom eldönteni, hogy LHBY -nál melyik a gyönyörûbb!
A Hajnal vagy a napnyugta?
Fantasztikus kiegészítõ!
Nálam csak nappal látszik. Nem tudom, hogy eddig hogyan volt, csak most tûnt fel. Köszi!
A hülyeséget félretéve... 😊)))
Elég röhejes "baki". Már nem azért. De hát, elõfordul.
Pont ma meséli az egyik hajós ügyfelem, hogy telepítettek a Balcsi kelõs közepére egy meteorológiai póznát!
A víz közepén képzeljetek el egy kb 3-4 m magas oszlopot rajt egy csomó mûszerrel...
Majdnem neki mentek.
Szóval lehet mégse kell kiszedni, max arrébb tenni!😄
vimanet.dll is a IPC Core belonging to VistaMare Software ViMaCore from VistaMare Software Non-system processes like vimanet.dll originate from software you installed on your system. Since most applications store data in your system's registry, it is likely that your registry has suffered fragmentation and accumulated invalid entries which can affect your PC's performance. It is recommended that you check your registry to identify slowdown issues.
vimanet.dll
De, hogy ne legyen egyértelmû, van ilyen találat is:
vimanet.dll is a process from VistaMare Software. It can be found in the location of e:\program files\microsoft games\flight simulator 9\vistamare\bin.vimanet.dll is a potential security risk which can be modified maliciously by virus. vimanet.dll virus should be disabled and removed if it was attacked and brought you vimanet.dll error.
Egy Aerosoft fórumban:
this module (and the ViMaIScnX.DLL and ViMaNet.DLL, which are also located below this directory and loaded by the ViMaCoreX.DLL are the required base Modules to make the animated Traffic on the Apron and the streets in front of the Terminal possible.
When you disable them (in the DLL.XML, never delete the DLL's without deactiving them in the XML file), you will not have any of this Traffic.
It is also possible in future, that other product (like AES for FSX) will use this Modules.
This modules are not critical (memory/frames) and there is no reason to disable them.
<#circling>#circling>
Elõször azt hittem, hogy a lazacok vonulását lesik onnan, de kinézve az ablakon, nem látom öket...
Én épp emiatt max formáció repülés felvételére használtam illetve ha a tájat akartam felvenni és induló gépeket. De ha a mûszerek és egyébb a fontos akkor csak fraps-al tudod megoldani
Azt szeretném kérdezni hogy a beállításoknál mit keressek hohy ajtókat tudjak kinyitni pl.:a medicopteren?
Gondolom erre a beállításra gondoltál:
Itt minden be van pipálva, csak nem látszik. Mellesleg az FSUIPC az bóti'. Szóval teljes verziós.
(Mármint nem a "developer")