45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40736 VÉGRE! Most már jó, csak bosszant, hogy nem tudom az okát!
A te spotlight-odban három fény van. Melyik felel a landing lightsokért?
1. Bal oldalon, jobbra mutat
2. Alul, felfelé mutat
3. Jobb oldalon, balra mutat (gondolom ez a taxi)
Számomra egy kicsit közeli a landing light és szeretném távolabbra kivetíteni, vagy ez reális?
Na és ez mitől lehet??? -
#40735 3.1! Most újrateszek mindent és a 'natúr' iFly-ra teszem a spotlight-odat. -
#40734 Hát ez érdekes...melyik verziójú iFly? 2.0, 3.0 vagy 3.1? -
#40733 Amit készítettél spotlight-ot, nálam így működik: TAXI OK, de LANDING NO. Van ötleted, mitől lehet ez? -
#40732 látom éjszaka is ezt a gyönyörű logót!!! Köszi! -
#40731 Természetesen van. De azóta változtattak az iFly-os fiúk a logo lights textúráin, én pedig még a legelső verzió(k)hoz csináltam azokat a festéseket. Hogy a 3.1-hez is jó legyen, bizony trükközni kell! Csak azokat a textúrákat hagyd meg amelyeken a gép Malévos festése van, az összes többit irasd felül az iFly 3.1 gyári textúra-szettjével, akkor jónak kell lennie, én is így használom. -
#40730 Nálam OFF-ban sem :( -
#40729 Nálam annyi, hogy OFF állásban világít...:) On ban nem -
#40728 Az általad készített Boeing 737-800 Malév Hungarian Airline festésben van éjszakai LOGO textúra? Legalábbis nekem a LOGO nem vilizik... -
#40727 Én napi 3-4 iditási procit is végre hajtok, de eddig tényleg hibátlannak tűnni!
-
jakugerik #40726 Hát nem éppen unalmas, én egy ilyennél szív bajt kaptam volna :D -
#40725 Igen, Nálam hibátlanul működik!
A telhetetlen pofám, max annyit fűzne hozzá, hogy ha majd lesz egy kis időd, akkor csinálj egy "hideg" fényűt is a kedvemért!
A taxi az maradhat "buzi"! -
#40724 A logo lights-hoz semmi köze a taxi- és landing fényeknek. Az a röpcsi textúráin van, míg az utóbbi a FS2004/Textures mappában. Ha nálad eltűnt a logo lights akkor valamelyik textúrát eltökítetted az adott livery mappájából.
Az a bmp amit idelinkeltem Hont-nak, nálam tökéletes; jó a landing és a taxi light is. És szerintem Hont-nál is. Ha nálad nem jó akkor ott valami más prücök van amiről nem a bmp tehet. -
jakugerik #40723 Nekem a 3.0 val az volt a bajom hogy az APU ről nem tudok gen 1-gen 2-re váltani tudtok valamit róla? -
#40722 HONT! Nemrég Clideyvel témáztatok az iFly FP3.1 taxi & landing fényeiről. Az ő (világosabb) verzióját kipróbáltam és a taxi light tényleg jobb. Viszont a Landing és a Logo lights eltűnt. Az általad linkelt orosz oldalról is leszedtem, hátha, de semmi. EZ a landing lights érdekelne + a hozzá JÓL működő taxi. Tudnál segíteni? Köszi. -
#40721 Tomi!
Hol lehet most megtalálni a VFR sceneryket?
A Flightsim-n nem találom...! :( -
-
#40719 Nem unalmas megközelítés...:)
-
#40718 :) -
#40717 ja baaaz az alapból kuka:))) -
#40716 Megoldva.. Amikor fut a gmax, akkor Aero kikapcs. -
#40715 AZ lehet a VGA driver miatt, Gmax ban hardwarenel és drivereknél minden ok?
-
#40714 Elkészült a két hangár (LHFM) alapmodellje, na ilyenkor derülnek ki a turpisságok. Persze hogy Win7-ben alapban nincs benne az msxml.. de gyorsan túlestem a házasításon. Egy dolog zavar igazából, és az az hogy Gmax-ban kiválasztáskor eltünik a tartalom az ablakokban, és csak a kijelölés végeztével látszik újra. Na erre rá kell keresnem majd a neten a turbosquid oldalán. Mondjuk ez addig nem okoz fennakadást, amíg csak alacsony poligonszámmal és részletességgel dolgozom..
PS kapcsán annyit, hogy nekem ez áll kézre, és a textúrákon végzett műveletekben PS lényegesen jobban kiaknázza a lehetőségeket. Igaz régebbi verzsönt használok, a jó öreg CS3.
Amúgy meg meggyühetne mán a ramom, mert besz*arás ezzel a hibás modullal dolgozni. Mentek sűrűn. :) -
#40713 Nem állitottam az ellenkezőét, itt van a gépemen:) igaz adobe master is :)
De amire CptSAB nak kell arra szerintem jobban fekszik a ps. Plane ha texturázásról beszélünk, direct 3d object support...stb
Blender-el egy álom:) -
jakugerik #40712 Te tudod :) -
#40711 Köszi, de maradok a több éve bevállt PS verzióm mellett. :) -
#40710 Abban igaza van, hogy otthonra a legtöbb embernek bőven elég lenne. De mivel szinte az összes tutorial PS-hez van, ezért mindenki inkább warezol. -
#40709 :) de csak azert jobb mert ingyen van semmivel nem tud tobbet soot de ez egy masik tortenet nem rossz hasznaltam evekig de PS veri.
-
jakugerik #40708 Ha kell hozzá pl:kép vagy textura akkor én a photoshop helyett a gimp-et ajánlom egyrészt ingyenes és magyar és tud annyit mint a photoshop! -
#40707 win7 felment, szerencsére az eddig tesztelt szerkesztő programok mind futnak szépen.. :) 1 giga rammal gyorsabb, mint az xp :D Most már csak PS + még egy-két spéci progot kell felrakni, és a rendszer scenery készítésre kész. Gmax is megy szépen, igaz még exportálást ilyesmiket nem próbáltam. -
#40706 Sajnos tapasztalat. :DDDD -
attiladiver #40705 Győzött az igazság, vagy a tapasztalat :) A mértékegységeket kellett közös nevezőre hozni.
Köszönet nektek -
jakugerik #40704 Reménykedjünk benne. -
attiladiver #40703 Este kiderül az igazság :) -
#40702 Ha FSP ben kg -ot állítottál be akkor is kiírja alá zárójelben a lbs-t. -
attiladiver #40701 Megnézem este, mikor odakerülök.Nem emlékszem, hogy mire állítottam, szerintem US.-en van és lehet, hogy a Passanger kg-ban adja meg.
Köszi -
#40700 Akkor újra.
Milyen mértékegységben írod be a ZFW-t és milyen mértékegységre van állítva az Ifly? -
attiladiver #40699 nem nyúltam az üzemanyaghoz az Fs-ben, csak a Passangerben állítottam. Azt hiszem nem végtelenen van. -
#40698 Az FS üa. menüjében mit állítottál be? -
attiladiver #40697 A Fs Passanger megadja a zfw-t amit eddig mindig gond nlkül beírtam az FMC-be az initial preferences oldalon. Most viszont semmilyen adatot nem enged be ide, csak invalid entert ír ki... a többi része az FMC-nek ugyanúgy megy, mint eddig, csak így nem komplett a folyamat...
Egyebként köszi az infót