45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#40896 Azon gondolkodok, hogy rakok egy új W7+ FS9-t!
Aztán erre a gépre az ég egy adta világon semmit!
Nem tartom azt se kizártnak, hogy valamit bekaptam...
Csinálok egy külön HDD re egy másik OP rendszert és azt fogom netezésre használni!
Valami baromi egyszerű gond lehet, de képtelenség megfejteni paraszti ésszel! -
#40895 Felhőzet sajna régi ősellenség. FS2004 esetében pedig lassan már 10 éve használom, gépfejlesztések ide, oda, még nem sikerült olyan vasat tennem alá, amely a fullos felhőzetet kibírta volna, pedig, ha megnézzük mi volt 2003 karácsonyán a topp gép, akkor s*ggre ülünk örömünkben, vagy inkább bánatunkban?
Tiszta röhej, feltettem Win7-et, és csak úgy van netem, ha a hálózati adapter beállításokban, a tulajdonságoknál valamit átkapcsolok. Mindegy hogy mit, csak a lényeg valamit lőjek át, mert különben nyet net. -
#40894 Egyébként még ami baromi furcsa, hogy ez a laggolás akkor is megvan, mikor 25.5-26 az FPS! A limiter 26 ra van állítva!
Van amikor napokig tökéletes, aztán mikor össze dől ez a kurva Flash player, na akkor dől borul minden az FS-be is!
Na szoftver Guruk erre varjatok gombot...:D -
#40893 Azt a beállítást már én is próbálgattam, de nálam max 1-2 FPS-t hoz, ha minimumra veszem...Mondhatni, hogy meg se érzi!
Sőt! A múltkor azt figyelgettem, hogy van olyan felhőtípus, amire szintén nem érzékeny, ellenben van olyan ami azonnal oda ver!
A Stratus és Thunderstorm szokta kiakasztani.
De érdekes, hogy nálam se mindig!
Egy rejtély az egész!
Tudná az ember, hogy egy VGA csere megoldja, akkor neki áll sporolni és szép lassan össze rakja rá... -
#40892 Én is leírnám tapasztalatomat, de sajna megoldás nem lesz rá, viszont megoldódott magától. Adódott nemrég, hogy az egyetemi szimulátorban beruháztunk egy fullHD projektorra. Minden nagyon fasza volt, azt leszámítva, hogy 15fps volt és laggolt az egész.(azt még tudni kell, hogy az összes felhő beállítás maximumon van). A tapasztalat az volt, hogy ha a horizont rajta van a képen, akkor laggol de nagyon. Elkezdtem visszavenni a beállításokat minimumra, a felhő kivátelével, és csak nem ment feljebb mint 15fps. Kicseréltem a HD rex felhőket kisebbre, úgy sem változott semmi(tudtam, hogy a felhőkkel van a probléma, de kísérleteztem). Végüli visszaállítottam mindent eredeti állapotába, még a HD rex felhőket is, és visszahúztam a "3D clud percentage" beállítást 100-ról 60-ra és tökéletessé vált. Kiakadt a maximumon az fps. Eddig nem is volt kérdés, hogy ez segít. Ezt követően azonban fokozatosan visszatoltam a csúszkát, hogy lássam, mint lehet még sűríteni rajta laggolás nélkül. Végül újra visszaértem a 100%-ra, de már nem laggolt. Végeredményben, most a régi MAX beállításokkal fut a szimulátor, laggolás és FPS csökkenés nélkül. Na ez mitől lehetett? -
#40891 Tomi!
Igazad volt, beállítottam amit a priviben küldtél és már műkszik.Köszi a tippet. -
#40890 Én maradok az FS9 nél...:D
Az FSX től csak idegbeteg lennék!
Meg igazából csak nagy vassal repülök, főleg éjjel!
De rossz időben ez a laggolás már már öngyilkossági hajlamokat bontogat nálam! -
#40889 Ez az össz memória sávszélesség.
"Egyébként szerintem nálam ez a VGA a gyenge láncszem."
Szerintem meg a szoftveres beállítások. Az FS9 ennél jóval gyengébb vason is kitűnően fut. A te gépeddel már FSX-ezni is lehetne, ha még 3-400mhz-et húzol a CPU-n. -
#40888 Érdekes, mert nálam ez van a CCC.hardver összesítőben:
Összes memória sávszélesség (GBájt/s)128,0 GBájt/s
Egyébként szerintem nálam ez a VGA a gyenge láncszem. -
#40887 Az FS2004-nek meg aztán pláne mindegy. -
#40886 Az bit és az csak a memóriasávszélt befolyásolja, ezer tényező van még. :)
Amúgy a 6850 256 bites. Meg a 4850 is, a 128 bites 7770 mégis gyorsabb. :) -
#40885 Azt már észre vettem, hogy driver és driver között óriási a különbség...
A GPU-m 40-50c' között ingadozik, de 50 fölé soha nem megy.
Következő VGA-m tuti 256Gbáyt/s vagy annál nagyobb lesz!
Szerintem a 128 már kicsi a "mi" igényeinknek...(FSnek) -
#40884 De lehet vga driver hiba is az fps leesése, vagy épp vga melegedés. -
#40883 "Ami a tuningot illeti prime95 nem talált ben hibát, jó pár órát nyüstölte, de nem állt meg egyszer se!
Soha nem volt kék halál se!"
Az mindegy, van mikor 8 óra prime95 után stabil, aztán az első videó konvertáláskor fejreáll, mint a szög. -
#40882 Szia Ádám!
Egy Chieftec 560 tápom van.
Ami a tuningot illeti prime95 nem talált ben hibát, jó pár órát nyüstölte, de nem állt meg egyszer se!
Soha nem volt kék halál se!
#Tomi! Tudom amit tudok...;) ;) ;)
#40881 Nagyon idegesítő! Ha valamit balfaszkodok, az tuti általában azért van, mert akadozik a technika és nem tudom kezelni a dolgokat... -
#40881 Laggolással én is szenvedek sajna, és roppant idegesítő, de az én alaplapom egy hibrid verzió, ahol sajna a PCI-E 16x csatorna a valóságban nem 16x hanem csak max. 4x. És a kártya sem tudja leadni a max teljesítményét (AGP-PCI-E kombi. VIA alaplap), és a proci sem mai gyerek. -
#40880 Persze az FS-re, a Flash Player az egy kalap szar az egész úgy, ahogy van. -
#40879 Sokminden lehet. Pl. Gyenge táp, félig instabil tuning. -
#40878 Én jópár évig kiestem a prixisből, így sajna az elmúlt 4-5 évben nem nagyon követtem nyomon a szoftverek, hardverek világát, szóval ne misztifikáld túl a tudásom, mert mai szemmel csöppet kopott az. Ha én nem tudom, az lóxart sem jelent.. :D -
#40877 Ajjaj !
Tomi ezek nem túl jó hírek...!
Ha Te nem boldogultál vele, akkor nekem ez esélytelen!
Egyébként azt vettem észre, hogy mikor van egy baromi sűrű felhő alap és LHBP-n vagyok, akkor ez is közrejátszik szerintem hogy 16-20 közé leesik az FPS és ott is így belaggol...
Egyszerűen nem jövök rá, hogy mi akasztja ki!:( -
#40876 Haverom is ugyanígy járt. Flashplayer reinstall, megy egy pár napig, majd újra hív, szaggat, ha kiteszi teljes képernyőre. Én bevallom feladtam nála. Ráadásúl egy régi VGA kártya van a gépben, öreg a ketyeréje mint a öreganyánk. :) még a régi GeForce érából, kötött driverekkel. Ha erre jön valami hasznos infó valami informatikus zsenitől, az tényleg jól jön. -
#40875 Bocs, de egy kis OFF!
Segítsetek már egy kicsit! Tippekre lenne szükségem!
Alapon Rókát használok! A gondom az, hogy a videók nézhetetlenek vele!
De nem csak azok, hanem a belső hálózatom tárolóiról is ha egy filmet akarok megnézni, akkor két-három másodpercenként kb. egy másodpercre megakad a kép! (KMPlayert használok)
Arra már rájöttem, hogy pl Explorernél ez nincs! Ott tök folyamatos!
Viszont, ha letörlöm a flashplayer-t és rakok egy újat, akkor pár órát tökéletes és kezdődik minden elölről!
Egyébként ahogy észrevettem ez az FS-n is meglátszik!
Nincs valami ötlet, hogy mi nyírhatja ki? -
#40874 Átküldjem direktben a cuccot? -
#40873 Tomi!
Nálam valamiért nem nyit ki a legördülő menü.Itt lehet gond vagy a weben? -
#40872 Brusz Wilisz, izé Herri megoldotta volna ne félj! :) Egyenest az aszteroida szemibe köpött volna egyett. :) Gyüssz te mész te innen.. :) -
#40871 0:38 nál milyen szlalom van az Incus-nál... Nagyon tetszik!:)
-
#40870 Egyik nap beszélgettünk Braziliáról!
Itt egy abszolút friss vidi!
Jól meg lehet rakva ez a 320-as, ha még azt a 10 métert is kihasználta a nekifutáshoz...:D
-
fs9pilot #40869 Na ilyenkor nem repkedek én se, se igazából se szimuban. Pedig élőben elkaptam volna a Cessnával! :DD Bele a közepibe' -
#40868 FS-ben is ilyen szép volt ? :D -
#40867 Basszus! Lehet ezt láttam, csak egy nappal előbb????
Video
Lehet hogy kicsit megszeppentem volna... -
#40866 effects folderbe ha jol emlekszem ket file is van shootstars én már egyszer láttam:) Sarkifényt azt többször arra repkedek:) -
#40865 Nagyon régóta használom az FS-t. (kb 8-10 éve)
Az utak 85% este ill éjszaka teszem meg!
Ma este Tiranából LATI-ból jöttem haza LHBP-re!
Tudom, hogy baromi sok arca van az FS-nek! Mint pl a sarki fény!
Most is mutatott egy meglepetést magából ,amit eddig sose láttam!
Mégpedig két hullócsillagot! Egyet Zágráb magasságában, egyet pedig BUG fölött!Fogalmam se volt erről az oldaláról!
Találkozott már valaki vele? -
#40864 jaja egy esos alacsony felhoalapos approachot ki probálnék:) -
#40863 Igen, az tényleg elég frankón levázolja, aki az alapján nem repüli le, az olyan balfasz mint én.:D
Viccet félre téve! Tényleg elég izgalmas hely! Bár egyenlőre a Default fs-t nézegetem, de lehet megérne egy misét. -
#40862 :))) az más, bár ez a 02R approach eleg jonak nez ki ki kene probálni, csak egyenlore az a terulet nekem eleg ures nem szoktam arra repulni de ez tetszik.
a 20 ra is van par video ha beirod a keresobe youtubeon bar azok nem ilyen erdekes videok:)
Na kivancsi vagyok mire jutsz:) -
Egyébként elírtam...
20L akartam írni, csak már térkép-térkép hátán... meg skicc még a tapétán is...
Anyám szerint aberrált vagyok...:D :D :D -
#40860 -
#40859 Igaz ez O2R nem Left
-
#40858 Jár valaki Brazilia Rio de Janeiro Santos Dumont - SBRJ környékén?
Próbálom ezt a 02L pályát a Rodrigodavi féle visual-al betámadni, de nem egyszerűűűűűűűű...
Toncintinnal vetekszik...RTO maxon, flaps40'-n, roudder koppanáson,de nem igazán akarja az igazságot...
Lehet a "szélestörzsű" nem fordul ott el...??? -
#40857 http://www.a2asimulations.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=25&zenid=92b69a81addbcb2ecaa4f9a03798aa28