MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem kapcsoló keeell! 😄😄
Szerk: Azt meglesnéd majd, hogy a landing light kapcs és képen is látható mûszerfal kapcs együtt mozog? Nekem fura...
Szerk: Azt meglesnéd majd, hogy a landing light kapcs és képen is látható mûszerfal kapcs együtt mozog? Nekem fura...
na jo akkor megnezem amint hazaerek mert most mar kurvara idegesit😊))))))))))))) mondjuk en csak nappali szakos vagyok vele😊))))
Akkor vmi szar van! Nekem azok a kapcsolók együtt mûködnek (ha az egyiket felkapcsolom, akkor megy a másik is), és a landing light kapcsolót is viszi magával. Viszont nincs kabinvilágítás. (nem virágbolti)
lehet😊 de egy ilyen kapcsolo remlik ott takarasban de lehet keverem mas geppel, akkor ELNÉZÉST.
Majd délután kiderül! 😊
Nincs egy kicsit hülye helyen?
Egyébként finom kis mûszer ez a bonanza.
Nincs egy kicsit hülye helyen?
Egyébként finom kis mûszer ez a bonanza.
Igen, értem hogy mit mondasz!
Csak még a megoldásra nem jöttem rá...
Sajnos nem egyszerû a 2db 32" kijelzõt tökéletesre állítani.
Többször is volt már problémám az hogy pl a flight direktort egyszerûen nem látni! Olyan vékony hogy ha nem hajolok közelebb, akkor egyáltalán nem látom. (azért néha jó ha van)
Köszi a videot! 😉
Csak még a megoldásra nem jöttem rá...
Sajnos nem egyszerû a 2db 32" kijelzõt tökéletesre állítani.
Többször is volt már problémám az hogy pl a flight direktort egyszerûen nem látni! Olyan vékony hogy ha nem hajolok közelebb, akkor egyáltalán nem látom. (azért néha jó ha van)
Köszi a videot! 😉
Hali!
Tegnap beszereztem az F33A Bonanza-t. Lestem a manualt, de nem találom a kabin világítás kapcsolót. A mûszervilágítás okés, de sötét a kabin.
Nem látom a kapcsolókat. Van benne? 😊
Tegnap beszereztem az F33A Bonanza-t. Lestem a manualt, de nem találom a kabin világítás kapcsolót. A mûszervilágítás okés, de sötét a kabin.
Nem látom a kapcsolókat. Van benne? 😊
jó ez csak ez a már majdnem halszemoptika zoom ettol kicsit romlik a minõség érzet😊 jo tudom bekaratad mutatni a VC-t
Itt egy video ami rendkibul jol megmagyarazza a szimben hasznalt nezetet és zoom ot igaz fsx re de fs9 se ter el tole sokban😊
Itt egy video ami rendkibul jol megmagyarazza a szimben hasznalt nezetet és zoom ot igaz fsx re de fs9 se ter el tole sokban😊
Bocsi, hogy beleszóltam.
Az Ég katonái Hagyományõrzõ Egyesület feltett a jutubra egy kenyeri füves üzemelésrõl készült videót.Érdemes minden repülést kedvelõnek megnézni hogy mit tudott az az ócska szovjet technika.
(nekem meg külön nosztalgia, hiszen sok-sok hetet töltöttem ott Kenyeriben gyakorlatokon.)
Az Ég katonái Hagyományõrzõ Egyesület feltett a jutubra egy kenyeri füves üzemelésrõl készült videót.Érdemes minden repülést kedvelõnek megnézni hogy mit tudott az az ócska szovjet technika.
(nekem meg külön nosztalgia, hiszen sok-sok hetet töltöttem ott Kenyeriben gyakorlatokon.)
Kipróbáltam a Seneca-t LHBY-LOWW úton.
Finom kis masina, nekem tetszik.
LOWW 34 final-en leütött egy A320 az égrõl. Utolért. 😊
Finom kis masina, nekem tetszik.
LOWW 34 final-en leütött egy A320 az égrõl. Utolért. 😊
Nyilván nem szakkifejezés a katolikus kör, de én is csak nagy körökre hallottam ezt a kifejezést. Repülõs és nem repülõs berkekben egyaránt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nekem ezt Zsiguci (Ferihegy Zsiga Bácsija Tu fedélzeti mérnõk) úgy magyarázta, hogy azért hívják így, mert hogy a történelembe a Katolikus rend többször is csinált elõzõ elveit megtagadva hirtelen fordulatokat...
Minden esetre érdekesség lenne ezeket a szlengeket össze szedni!
Minden esetre érdekesség lenne ezeket a szlengeket össze szedni!
A neten kutakodva találtam ilyet is olyat is. Volt ahol lapos fordulónak írták le volt ahol pedig élesnek. Mindenesetre én világ életemben csak az elõzõ értelmében hallottam, nekem az is tûnik logikusabbnak.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
hát én sajnos elfogult vagyok az aerowox b200 val tudom nem szep vc de 2d kiru procedurak kiru hotstart van jo a repmodell is van ero tavolsag tuti
Van ötlet mit nézzek meg ezen a 737-n, vagy rakjam újra?
Nézegetem, de ettõl még nem javul meg!<#zavart1>#zavart1>
Nézegetem, de ettõl még nem javul meg!<#zavart1>#zavart1>
Na tessék! Akkor még is csak valaki tudja!😊
Én úgy vettem le, hogy éles kis szögû...
Volt mikor az átesés jelzõig döntették a gépet.
Én úgy vettem le, hogy éles kis szögû...
Volt mikor az átesés jelzõig döntették a gépet.
Épp ellenkezõleg! A nagy ívû, elnyújtott, kis bedöntésû fordulót szokták így hívni!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hali!
Nagyon köszi az infókat,sokat segítettél. Az lett volna egyébként a köv. kérdésem, hogy ha nem ezt, akkor melyiket érdemes kipróbálni!?
Mostanság a kisgépes repülés érdekel (gyerek mellett nem tudok másra idõt szakítani), de vmi minõségi gépet szeretnék beszerezni.
Meglesem amiket említettél, aztán beruházok egyre. 😊
Nagyon köszi az infókat,sokat segítettél. Az lett volna egyébként a köv. kérdésem, hogy ha nem ezt, akkor melyiket érdemes kipróbálni!?
Mostanság a kisgépes repülés érdekel (gyerek mellett nem tudok másra idõt szakítani), de vmi minõségi gépet szeretnék beszerezni.
Meglesem amiket említettél, aztán beruházok egyre. 😊
A szûk fordulót hívják így!
Mondtam, hogy jön egy Airbus sim Ferihegyre?
Wizz-Airnek! A boeing-et elviszik és a helyére jön...
Mondtam, hogy jön egy Airbus sim Ferihegyre?
Wizz-Airnek! A boeing-et elviszik és a helyére jön...
én hasznélom ott is érdekes hogy a felhõknél segit.
kat forduló - hát vagy valami szûk forduló, vagy kisgyerekekeket körbe repülni...
kat forduló - hát vagy valami szûk forduló, vagy kisgyerekekeket körbe repülni...
Ja hoppá, összekevertem a topicokat. FS9-ben nincs ilyen gond, külsõ limiter sem kell. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Sajnos az FSX-ig még mindig nem jutottam el...😊
Már gondolkodtam rajt, hogy ki kellene próbálnom, csak elrettent az a sok optimalizáció!
Most végre az FS9 mindenféle kompromisszum nélkül használható!
Teljesen mindegy hova, mikor, milyen idõbe repülök, a 26 FPS adott!
Most csak repülök-repülök és megint csak repülök!😄
Egyébként hallotta valaki pilóta berkekben azt a kifejezést hogy "katolikus forduló"???
Már gondolkodtam rajt, hogy ki kellene próbálnom, csak elrettent az a sok optimalizáció!
Most végre az FS9 mindenféle kompromisszum nélkül használható!
Teljesen mindegy hova, mikor, milyen idõbe repülök, a 26 FPS adott!
Most csak repülök-repülök és megint csak repülök!😄
Egyébként hallotta valaki pilóta berkekben azt a kifejezést hogy "katolikus forduló"???
fs9 alatt? érdekes sose tapasztaltam söt pont hogy unlimited nel lesz szarabb, pláne fsx ben ahol már megolszlanak a vélemények hogy unlimited olyan jo is lenne gyengebb gepeken most nem a top gepek finomhangolasarol beszélek. FS9 alatt persze mehet az unlimited de érdekes módon nekem 30fps a limiter és 30 fs is és éll ott mint a cövek.
fsx ben 27/27 unlimitednél se rossz de amint surubb lakott teruletre megyek unlimitednel nekem shutterek lesznek és ha a low fsp mellett valami rontja a repulés élményt azok a mikro ugrálások.
fsx ben 27/27 unlimitednél se rossz de amint surubb lakott teruletre megyek unlimitednel nekem shutterek lesznek és ha a low fsp mellett valami rontja a repulés élményt azok a mikro ugrálások.
A belsõ FPS Limiterrel az a baj, hogy leesik tõle az fps. Mondjuk unlimitedben van 25-30, beállítod fix 25-re akkor lesz 18-20.
amugy fps limitert hasznalsz fsx ben unlimited? tudom irják sokan hogy igy a tuti, én mondjuk azt tapasztaltam hogy ha azt is arra az értékre állitom mint fpslimitert valahogy fluid....persze ez már a szokásos szimulator placebo
Hali, nem rossz kis gép, Carenado minõség ami plussz is meg hát negatívum is. Belül muszerfal semmiben nem kulonbozik a tobbi nem cessna gépük belsejétõl, ( jó tudom igy néz ki a belseje) de legalább szint változtatnák.
Amúgy kezes kis gépde köze sincs az eredeti repmodellhez. Nekem a bajom az volt vele hogy meret suly tavolság és sebi egy idõ után meguntam mert van vagy gyorsabb vagy jobban felszerelt vagy tomegben jobb gép is de errõl nem carenado tehet.
SE gépükõl ami nem cessna a bonanza a kedvencem, ME bõl meg a seneca jó kis masina a hibáival együtt. Persze ettõl még ha van módod kipróbálni mindenképp tedd meg. Nekem a suly azért volt fontos mert progival generalt utakat repulgettem anno vele és nem jöttem ki rentábilisan😊
Amúgy kezes kis gépde köze sincs az eredeti repmodellhez. Nekem a bajom az volt vele hogy meret suly tavolság és sebi egy idõ után meguntam mert van vagy gyorsabb vagy jobban felszerelt vagy tomegben jobb gép is de errõl nem carenado tehet.
SE gépükõl ami nem cessna a bonanza a kedvencem, ME bõl meg a seneca jó kis masina a hibáival együtt. Persze ettõl még ha van módod kipróbálni mindenképp tedd meg. Nekem a suly azért volt fontos mert progival generalt utakat repulgettem anno vele és nem jöttem ki rentábilisan😊
Hála az égnek nem az FS-l van baj, hanem csak a iFL737 kell szervizbe vinni!
Érdekes, hogy 736, 738, 739, BBJ-kell nincs gond...<#ijedt>#ijedt>
Érdekes, hogy 736, 738, 739, BBJ-kell nincs gond...<#ijedt>#ijedt>
Töredezés mentesítés almás... SSD van a cucc.
Most próbáltam vissza vettem mindent "médiumra" de ugyan az!
Tuti hogy nem fogja semmi, vagy legalább is nem hiszem. Semmit nem telepítettem...
Most próbáltam vissza vettem mindent "médiumra" de ugyan az!
Tuti hogy nem fogja semmi, vagy legalább is nem hiszem. Semmit nem telepítettem...
Próbálj meg egy töredezettségmentesítést, ill. nézd meg nem megy-e valami más progi is (pl. víruskeresõ stb.)
Ezt nem hiszem el!
Ma megint bele botlottam egy olyan hibába amivel még soha nem találkoztam és nem is tudom a megoldást!
Fps limiter 26 áll!
Még is 10-12 másodpercenként 2-3 másodpercre megakad!
A hang megy tovább csak a kép áll meg aztán felgyorsulva utol éri saját magát...
Az FPS végig 25.5-26.
Végig próbálgattam vagy 5-6 féle drivert. Ugyan az!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Ma megint bele botlottam egy olyan hibába amivel még soha nem találkoztam és nem is tudom a megoldást!
Fps limiter 26 áll!
Még is 10-12 másodpercenként 2-3 másodpercre megakad!
A hang megy tovább csak a kép áll meg aztán felgyorsulva utol éri saját magát...
Az FPS végig 25.5-26.
Végig próbálgattam vagy 5-6 féle drivert. Ugyan az!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Érdekelne a véleményetek. Mennyire jött be Nektek a Carenado Piper PA28-181 Archer II ?
Érdemes alaposabban foglalkozni vele?
Érdemes alaposabban foglalkozni vele?
ja én azt hittem mamég egy van a listában véletlenül😊 Igen nekem az osszes free scenerym meg kiseb cabinok abba vannak kulon kulon
Az Addon Scenery/scenery és addon scenery/texture mappákat, és persze, hogy van. 😊 Sok scenery oda teszi a landclasst pl.
Hagyd benne a libraryben, ezt alapból beteszi az fs.
Hagyd benne a libraryben, ezt alapból beteszi az fs.