45215
  • [HUN]FaTaL
    Simán lehet, hogy rosszul emlékszem. :)
  • Hypo #40935
    hát akkor vagy én vettem a nyitástól szamitott két év mulva vagy kurva jo vetelt csinaltam de hogy max a fele volt az tuti:)
    amugy a forumozok tobbsege mind jobb geppel szenved az enyem ezekhez kepest ocskavas, en meg repulok:)))
  • [HUN]FaTaL
    A nyitóára, ha jól emlékszem akörül volt a 6800GT-nek.
  • Hypo #40933
    muahahahaha:)))) 6800GT sose volt 100 ezer meg uj koraban se:))))
  • Clidey
    Szerintem csak az bánt téged hogy megakassza a 100e forintos videókaridat... :-P
  • fs9pilot
    :DD
  • Hypo #40930
    probaltam hasnolo progit ( ATC SImulator ) borzalmasan unalmas:)))
  • fs9pilot
    Érdekes LEHET: http://www.atcsuite.com/index_tracon.html
  • Hypo #40928
    azt hiszem en is ott vettem fs9 es fsx re
  • Hont
    Na, akkor megvan az új cél!:)
    A SimMarket-n érdemes megvenni?
    Most 20euro!
  • Hypo #40926
    :)))

A reg előnye hogy tied a progi es minden beallitast elérsz és minden updatet-et is kapsz amig van fsuipc.

Joy funkciokra axis beallitasokra, weather wind, custom key combok, LINDA...stb sorolhatnam a leghasznosabb cucc fs hez
  • CptSAB
    Ha már Malévról volt szó a napokban..

• Hont
    Két nap szórakozás után lassan sikerül belőnöm az időjárást!
    Amit észre vettem, hogy a REX-be se mindegy, hogy hova melyik texturát választjuk!
    Ami most meglepett, hogy 2:12 nél (meg előrébb is)történik egy scenery hiba, ami eddig soha nem volt!
    Bár lehet ez csak egyszeri eset volt és a sok FS indítás és REX töltögetés után kicsit meggajdult!
    Ami viszont most frankó, hogy igen extrém körülmények között is 28-30 maradt az FPS LHBP-n!
    Még egy előzésre is volt időm, igaz utána alig bírtam egyenesbe pedálozni a nyíró szél miatt...
  • Hont
    Sziasztok!
    Mivel nincs elég problémám, gondoltam csinálok magamnak!
    Azt gondolom, hogy talán az alap FS-t lassan-lassan kezdem kiismerni!
    (Mondom az alap FS-t!)
    Kicsit homályos folt a FSUIPC és társai!
    Most a legújabb a 3.999z!
    Ki mit ajánl?
    Érdemes regisztrálni, vagy sem?
    Mit lehet vele kezdeni?
    Mik az előnyei egy regisztrációnak? Hátrányai?
  • Framsen
    http://www.flightsim.com/vbfs/archive/index.php/t-229322.html
  • Nyiri
    Azt hogy lehet kivédeni hogy földközelben kurva nagy köd van. Szállok fel. Elérek egy magasságot. KÖD vége és minden tiszta és a földön is látok mindent. Elég gáz.
  • CptSAB
    Időjáráshoz én az FSRealWX-et használom. Ingyenes progi. Elmegy, és relatíve sokat tud, folyamatosan fejlesztik. Van support.
    FSRealWX
  • fs9pilot
    Igazából még nem volt ilyenhez "szerencsém".. :DD Szerintem ott pusztultam volna a fülkébe. Na jó nem... De hogy összefost@m volna magamat, az is tuti.
  • fs9pilot
    Akkor megtöröm itt a nagygépes témát, az én kisgépes repkedésemmel..
    Tegnap este olyan 22 körül úgy döntöttem, hogy "szinten tartó" repülésnek vetem alá magamat, FS-ben. Ennek a repülésnek LHPP adott otthont. De utólag már megbántam, mert a "szinten tartó" békés repülésből kb. élet-halál harc alakult ki köztem és a Cessna között. XD (Nem röhög)

Kigurolok a kifutóra, már itt gyanús volt, hogy koppig kellett nyomnom a ruddert, hogy egyenesbe maradjon.. Mondom hátha megnyugszik majd a szél. Hát. A megnyugvásból kb. Sandy Hurrikán fejlődött ki Pécs felett, korom sötétben, jót tett vérnyomásomnak. Úgy döntöttem, hogy inkább leszállok. De persze a természetanya "lágy ölén" nem volt olyan egyszerű mint ahogy elterveztem. A kis cessna vért izzadva pörgette max fordulaton a légcsavart, a sebesség ennek ellenére is a béka segge alatt.. El is kezdtem a megközelítést (vizuálisat, hogy fokozzam a hangulatot), a joyt már úgy szorítottam hogy megolvadt a kezemben, a műszereket kb. ezredmásodpercenként csekkoltam, az előttem "látható" kifutóval együtt, a szemeim már úgy álltak mint a kaméleonnak, az egyik a műszereket figyeli, a másik a kifutót. Nagy nehezen megérkezek, itt jött a rudder és csűrő lapátok harca, kifutó felett kb. 1 méterrel sikerült összehoznom egy RedBull Air Race -t, de leszállnom nem sikerült, ezért átstartoltam, és nekifutottam még 1x. A következő próbálkozás már sikerült, viszonylag szépen sikerült is a leszállás... Ez után úgy döntöttem, hogy kicsavarom az izzadtságot a ruhámból.

• Hypo #40917
    :((( en tegnap mentem Ifly737 700 Lowi-LHBP nem volt kulonosebb gond.
    Mondjuk en mentettem panel statet EXT PWR available -el, azert ez valoszinubb mint a full cold and dark:)

• Hont
    Köszi!
    Tolom ám így is azért rendesen...
    Légitársaságnál lennék, akkor pár milla össze jönne havonta ezekből az utakból!
    Egyébként így vissza gondolva, nekem mindig ez a Flash vezérlővel volt gondom, mióta ez a VGA van bent!
    A videók mindig is darabosak voltak és most is azok...
    Tuti, hogy az FS ben is az okozza a gondokat!
    Bár volt a hétvégén egy érdekes esetem...
    LHBP 31L ről emelkedtem volna...(persze töksötétbe)
    Szinte mindig C&D módba indulok! Össze rakom a gépet, indítom az FSPass-t. Kigurulók!
    Toga be!Aztán VR nél próbálnám elemelni, de meg se mozdul! Nézem a műszereket, minden ok. Flaps ok.Trimm zöldbe.Tolóerő 98%.
    Aztán nagyon durván beleemel és közbe max trimm! Elemelkedik!
    De úgy, hogy nyélen tolom előre és max trimm le, mert az átesés jelző rázza a kormányt!
    Nagy nehezen össze merem a gépet!Rnav.
    Szépen követi FD az utat.Minden ok!
    Fordítja TORNO-ra.Rá pár perce lebillent balra és zuhanásba kezd.
    Magasság kb FL120 Sebi:212
    Persze hátul őrületes visítozás! Ami feltűnt hogy a műszereken nem volt semmi rendellenes.A giroskop is rendben volt.A hajtómű is ok.
    Aztán mire felocsúdtam volna jött is a számunkra rémisztő üzenet!
    Az FS9 nem megfelelő működés miatt kilép és keresi a megoldást...
    Az elmúlt években még csak hasonló se volt!
  • Hypo #40915
    sok jó REPÜLÉST kivanok Tweakelés és állitgatás helyett!!!!
  • Hont
    Két kutyával lakok együtt...:D
    A bizti öv helyére megy az egér pad, csak még ki kell találnom, hogyan...
    Basszus! Minden vezetéket behúztam a zártszelvénybe... Egy darab madzag se lóg sehol...
    3 napig fúrtam faragtam, hegesztettem...
  • CptSAB
    Háttal az ágynak? Asszonykád ezt hogy bírja? Nem szeretik ám, ha hátat fordítva repkednek a férgyek. Bár én beszélek..
  • CptSAB
    Jáj de beteg... :) Ideje egy kis szabadságot kivenni! :) A sarokban látom ott a sok FS addonnal teli lemez is. De azért azt a nyamvadt biztonsági őv foglalatot szedd mán le.
  • Hont
    Lassan össze áll a cucc!
    Már csak a felső LCD-t kell odatákolnom és elkészül!:)
    Ja és még az egérpad van hátra...
    Azért a kezdő lap nem hazudtolja meg magát...
  • Hont
    Ráadásul ez az alap most...
    Szerintem a SpdBreak nak van csömör hangja...
    Baromi gyorsan jöttem lefelé mert pupig volt tankolva és szinte a teljes APP alatt hasította a levegőt...:D
  • Hont
    Nálam 15-18 között van ilyen felhők közelében.
  • exTrem
    Ez a soundset valami írtó pocsék bocsi :$
  • Framsen
    WÁÁ ilyen de jó lenne :D, de gondolom lenne vele 10 fps-em. :(
  • Hont
    Ezzel vért izzadtam...

• Framsen
    Na az érdekelne milyen felülről
  • Hont
    Ezek meg felülről:
  • Hont
    Én is nézegettem ezeket a felhőket, de nem lehet rájuk azt mondani, hogy FPS barát!
    Addig -addig nézegettem, míg a végén sikerült oda csapni...
  • Framsen
    Igen, olyan már velem is előfordult, akkor már nincs baj amikor belerepülök, inkább az zavaró, amikor FL400 on vagyok és látom Active Sky radarán hogy 100 km es körben mindenhol vastag, ÖSSZEFÜGGŐ felhőzetnek kellene lennie, de ha lenézek zavaróan nagy % a talaj, a látványnak úgy csak a fele a felhőzet, közben csak annak kellene lennie :S
  • Hont
    Én REX-t használok, de csinál olyan felhőréteget, hogy nem találsz el benne!
    Ott előjön, hogy tud-e valaki műszerekkel repülni, vagy sem!
    Amikor beereszkedsz RTT felől LOWI ra és FL210 nél elveszted a fonalat...
    Aztán a következő kép, a pálya küszöb! Na az a franko!
    Olyan zárt felhőt csinál, hogy a gép orrától nem látod a végét...
  • Framsen
    Na valami ilyesmi ! Ez valami kiegészítővel van megoldva vagy alapból ilyen csak nálam valami rosszul van beállítva ?
  • Papirzacsi
  • Framsen
    Helló !

Létezik már olyan felhőzet FShez ami több 100 méter magas és ha fölé repülök teljesen kitakarja a talajt? Azért furcsa, mert hiába van akár egész ország fölött több réteg, vastag felhőzet meg szar idő, ha felé repülök nem csak a felhőket látom ugye hanem a földet is.
  • attiladiver
    Sziasztok, létezik Ifly 737NG-hez telepíthető tutorial? Csak olyat találtam amit pdf-ből lehet olvasni. Király lenne, ha lenne olyan, mint a beépítettek, amik szóban irányítanak.