45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jakugerik #40856 Szia Zacsi én is szerettem volna mindig is ilyenekkel repülni, mint az A2A B377 ez ingyenes kiegészítő? Mert ha igen akkor küld már el a likét, vagy pedig hol lehet megvenni nagyon kellene nekem!
Köszi!
ui:Nagyon zsírak a fénképek a képek -
#40855 Igen, azt használtam, de abban csak a hűtőtornyok voltak, ha jól emlékszek...!
Majd meglesz előbb utóbb! -
#40854 Viszont Hungary 2004-ben voltak üzemek, illetve Paks is. Ezek restricted area objektumok voltak. -
#40853 GE Pro-ban csak talajtextúra van, gyárak, 3d objektumok nincsenek. UT inkább lehet gyanus, ha használtál, de sajna UT 2008-ban volt gépemen utoljára, így azt sem tudom már adott-e valami extrát hozzá az FS-béli magyar tájhoz. -
#40852 Esetleg nem raktad fel vele az UT textúráit? Az pakol be gyárakat meg ilyesmit. -
#40851 Ez a GEPro elég összetett progi!
Múltkor nézegettem, akad rajt bőven állítási lehetőség!
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy azokból a textúrákból keveredtek be nekem valahogy azok a kurva üzemek, gyárak...
Inotára is tökéletesen emlékszek, sőt! Paks is! -
#40850 ja azt mondtam az elso postban:) -
#40849 FS9-re nincs GEX, csak GEPro, szerintem érdemes. A default textúrák baromi rondák. -
#40848 izlések és pofonok, nekem nem tetszik egy ido utan olyan unalmas mindig egy golf palya egy foci palya::))
-
Frenky #40847 Hi! Az LHSIM nalam is alap: ) Az UT nekem sem jon be, akkor maradnak az altalad mondott repterek. A GEX -et erdemes probalni? Kosz az infot. -
#40846 igen :) LOWW tutira:) de a többi se kutya -
#40845 És a FlyTampa repterek :) -
#40844 Vannak akik a global scenerykben hisznek, én nem annyira:)) Pláne ha nagygépes repülést célzol be, akkor minel tobb jo kis repter és szuk teruletuk lehet a cel.
De persze vannak olyan global cuccok amik azert szepen muzsikálnak bármilyen addon mellett is, van olyan is amelyik eleg korulmenyes osszehozni mindennel. GroundEnviroment, Fsgenesis, UT bár én ezt felejtősre tenném.
Aerosoft tól az osszes German airports meg skandinav es spanyol johet, UkExtreme tol az angliai repterek, USa meg azert eleg jol le van fedve rengeteg repter addon van oda is
JA ÉS LHSIM összes reptere MUST HAVE -
Frenky #40843 Sziasztok! lehet, hogy már régebben kérdeztem, hogy milyen "látványjavító" cuccokat érdemes feltenni az FS2004_hez, ami valóban kicsit szebbé varázsolja a környezetet. Nagyon sok mindenről olvastam, de igazából nehéz a választás, ezért gondoltam, hogy itt a tapasztalatokat figyelembe véve kaphatok korrekt választ :-) Szép napot. -
#40842 de komolyra forditva 185cm vagyok de 152 be az mar majdnem a max:)) -
#40841 Ebbe inkább bele sem gondolok. :D -
#40840 Igaz:) viszont ha én 3m vagyok akkor a pöcsöm legalább fél méter, ami nem is rossz ha lovam lenne:)))) -
#40839 Amikor én is előszőr életemben beültem egy 150-be hát meg kellett küzdenem a hellyel. Így FS-ben akkorának tűnik minden, mintha egy kényelmes kisautó lenne. Na de amikor ott álltam az ajtóban, már vakarództam, hogyan is mászok be abba a kis pléhdobozba. Helyet kellett találni a 47-es bakancsaimnak, na és persze az 190-es magasság a 165-ös pilótahölgy számára beállított ülés esetében is komoly birkózást jelentett. Mondjuk, amikor már befészkeltem magamat, akkor egy gyors szemrevételezés után már minden klappolt, a beröffentése nem nagyon okozott volna gondot.. :D Egyedül a rallyrepülés miatt a műszerfalra csíptetett akril táblák voltak zavaróak. -
#40838 Na jó, de te 3méter 22 centi vagy és a csomagtérből vezeted a repcsit! -
#40837 nem rossz abszolute jo kis gép szerintem az ulo pozicio egy kicsit alacsony emberkére lett tervezve, en emlekeim szerint ennel magasabban ulok a zoom az meg nagyjabol jo is. -
#40836 Persze hogy nem rossz.. mióta megjelent, ezt használom. -
#40835 Nem tudom, ki hogy van vele, de ez nem is rossz!
Sőt! Aki repült már realban ilyen cessnaval mondjon már véleményt... -
Frenky #40834 Egy kis LAN_ozás :-)
-
Frenky #40833 Hi! Ez sem rossz gép, de ez FSX_es:
-
jakugerik #40832 Köszi -
#40831 Letöltésnél ne felejtsd el a pirossal megadott jelszavakat beírni...! -
#40830 Igen.Reims Cessna 150.
2D-s panelja ugyan nincs, viszont a G...e barátod segítségével magyar festéseket is találsz a megfelelő weblapokon.
Én szeretek vele repülni, sok fizetőst űberel.(szerintem) -
jakugerik #40829 Sziasztok tudtok egy nagyon jó Cessna 150-est?
Lehetőleg ingyenest! -
carlosfly #40828 passengers-el tolod a routokat? -
#40827 Mindenfelé, ahogy a kedvem tartja, pl. pár az utóbbi időkból:
Ifly 737
A2A B17
A2A B377 -
#40826 BOEING 737NG panels (737-800)
-
#40825 Kapsz egy lájkot! Jó kis videó volt. Sajna a mai időben a repülők csak akkor kapnak hírverést, ha földhöz veri magát valaki, vagy valamelyik buta celebet viszik el sétarepülésre.
A lufivadászat a végén, meg a kabinban izgő mozgó kabala bábú igazán üde szinfolt volt. :) -
#40824 Repülőművészek -
#40823 :D ... a vándormadarak szárnyait nagyrészt' ösztönök vezérlik!
-
Maco87 #40822 Egyébként merre szoktál röpködni? :) -
fs9pilot #40821 -
#40820 itt fegyelem van kérem szépen:)) -
fs9pilot #40819 Jóvan, nem kell kiakadni, csak poén volt.. Öcsém hogy ma mindenkinek magyarázkodni kell... -
#40818 Like! :D -
#40817 Én kihagynám köszön. Virtuális főnök nélkül is tudom, hogy hova szeretnék a szabadidőmben elrepülni. :)