MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis retro-hangulat... 😊
😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem tudtam! Akkor bocsánat!
Ne várj nyilvános segítséget!
Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy letöltöttem egy mega airportot stockholmot egészen pontosan, de kérni a regisztáricó kódot! Tudná valaki, vagy esetleg hogy kell ezt megcsinálni ,hogy ne kérje? nagyon fontosa lenne elõre is köszönöm!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#crazya>#crazya><#idiota>#idiota><#buck>#buck>

Rátettem az ifly spoilert, nem igazán nyerõ, hogy össze-vissza ugrál. 😊
Picit rendetlenkednek, poros lehet.
Nem is olyan régen itt panaszkodtam, hogy vmi nem stimmel nálam: a folyómedrek szó szerint medrek voltak, mély barázdákkal volt szétszaggatva a táj. Akkor a TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL -t kellet átírnom a gyári 19-rõl 18-ra, és jó lett.
Szépen fel is tettem aztán minden kieget, aztán gondoltam vmikor egyet, és visszaírtam a gyári értékre. Láss csodát, akkor már jó volt. Aztán átírtam 21-re (tweak leírásban javasolják), azzal is jó volt. Nem értettem.
Most, hogy a vinyó miatt rakom újra a cuccot, elõjött megint a hiba. Viszont most már tudom, hogy mi oldotta meg: Ha felteszem az Austria Professional-t, akkor az belenyúl a terrain.cfg-be (elõtte figyelmeztet is), javít vmit, és jó lesz. Ha kikapcsolom, akkor megint szar.
FSUIPC-ben meg lehet oldani, hogy mindkét joy-t beállítom?
Vagy hogyan lehet megoldani, hogy ha egyiket ill. másikat használom, akkor a hozzá rendelt funkciók helyesen mûködjenek?
Korábban a yoke + pedál volt beállítva, és ha sima joyt dugtam rá, akkor kissé érdekesen mûködött. 😊
Pl. axis
Kisgép: Mixture, Prop pitch
Nagyvas: Flaps, Speedbreak
+Gázkarra beállítani a sugárfordítót.
Ilyeneket lehet. 😊
Hypo: hát bizony, a tweak dolog ül. 1 óra tweakre jut 10 perc repülés. 😊
De fõleg magamra haragszom, mert egy rohadt ghostot sem csináltam addig, amíg mûködött.
Nem lenne semmi gond, ha a vinyóról lehetne másolni. De nem lehet. Olyan szinten kész van, hogy olvasni sem tudja. Bármit akarsz róla másolni, 2-3 perc után kifagy az egész cucc.
Ghost sem tudja kezelni. Pár dolgot le tudtam róla menteni, de természetesen az FS könyvtárat nem. 😊
Jelen pillanatban a teszt 2.21 %-nál 1750 hibás szektorom van a 2 hónapos seagate barracuda-n. Egy darabig nem lesz türelmem/idõm újratenni. 😞
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/55113-navdatapro-preview-fsx-fs2004-x-plane-released-topic-closed/
Érdekes
ASE kikapcs, semmi gond, gurul egyenesen a gép.
ASE bekapcs, 5-7 csomós szél, guruláskor húz a gép jobbra-balra, pedált taposom.
ASE kikapcs, megint jó. Nem értem.
ASE-ban nem lehet kikapcsolni a földön a szelet?
Szerk.: Ez így rendben van?
Ha a surface wind -et nullára teszem, akkor nincs szél. Semmilyen magasságon.
Szélcsendben semmi gond, de ha bekapcsolom ASE-t, akkor már 5 csomós oldalszélben taposnom kell a ruddert, mert le akar menni a betonról a gép. 😊