45215
  • Hont
    Ez jó kis gép lehet...
  • Frenky
    Sziasztok! Valaki tudja a jelszót a szerverre? Retro Air Club IP:195.56.42.26 Próbáltam regisztrálni, de nem működik. Gondolom akkor egy zárt klub. Szép napot.
  • jakugerik
    Köszi szépen most már jó :)
    LHSimulations meg nagyon csúnyákat feltételezett rólam
  • m814
    Hogy a mikor kapott mivel?? Aztakutyahuncutravasziflájosokat...
  • Clidey
    Hát mert nem vagy beregelve a fórumba. Megadod a serialod amit a vásárláskor kaptál és kész, máris elérhetővé válik a topik, töltheted a repaint kitet FS9 meg FSX-hez is.
  • jakugerik
    Köszi a paint kittet csak az a baj hogy ezt írja ki:Error Error
    Only members with sufficient permission can access this page.
  • Nyiri
    Na megvolt a szimulátorozás. Élveztem. Volt LHBP short final, Kai-Tak nappal, éjszaka (18 csomós oldalszél). New York híd alatt repülés, London szar idő, köd ILS. Egyedül az utolsóval voltak gondjaim. A többi mind simán ment. Fasza volt a Cold/Dark start. Egész kurva jó volt. A srác nagyon rendes volt és jó fej.

A szimulátorról. Rohadt drága cucc fos minőségben. Kapcsolók könnyen törnek. Szarv össze vissza kattogott csattant (mondta srác, hogy sajnos ez ilyen). Kijelzők néha bugosak voltak. Ótvar szar scennery és lassú volt néha a gép.

Mondta a srác hogy könnyen törnek a cuccok sajna. Pl a ILS course-t Ő tekerte be, mert mondja hogy azt rendszerint eltörik :)

Jó volt na. Bár mondjuk 21.000 Ft picit sok. Szerintem
  • spyy55
    EZ NAGGGGYON, de NAGGGGYON
  • Hont
  • CptSAB
    Sokszor elgondolkozom azon, mi a fenéért csinálnak FS-hez egyesek vezethető hajókat, autókat?Scenery elemnek még oké, elmegy, de érthetetlen. Egyfelől nem fog senki sem levezetni real time 1-2 hetes utakat, másfelől ez nem az a szimulátor ahol.. Teherhajók egy jó hajózási stratégiai-menedszer szimulátorba valók. A hadihajók meg oda ahová kellenek, egy frankó Strike Fleet, Fleet Command, Fighting Steel progiba.
  • Clidey
    iFly Official Paint Kit
  • jakugerik
    Gmax-hoz SDK-át tud valaki adni nem tudom letölteni valami baja van:(
    vagy csak én vagyok béna:D
  • jakugerik
    Valaki nem tud iFly hoz üres festést?
    Saját festést szeretnék csinálni:)
  • Hont
    Mit tudnék itt csemegézni...!
  • jakugerik
    Nem volt és nem is lesz
  • Hont
    Nálatok nincsenek flash problémák...?
    Már megint kínlódik a rókám!
  • perko
    Nagy baj nem lehetett, mert a pilóták nem látszottak idegesnek. :)
  • jakugerik
    Hát lehet nekem nem kell álmodoznom
    Bár elég szép álom eddig előttem
  • Hont
    Szerintem a klima!
    Bár nem igazán ismerem a Buszok airkondi rendszerét!

Vagy elektromos zárlat!
  • perko
    Mi az a pára?, füst?, gőz? a kapitány mögött 1:45-nél?
  • Hont

Álmodozzunk egy kicsit!
  • Hypo #41155
    hat akkor ott más a gond
  • Nyiri
    LHBP-t nem ismeri az FMC... Lehet NAVDATA frissítés kéne. Vagy mondjuk egyáltalán NAVDATA :D
  • Hypo #41153
    ha átállíitod a settingsbe hogy ne realistic legyen akkor muxik?
    FMC ben Ref reptér meg van adva? Next Page GPS koordinátát copyztad?
  • Nyiri
    Miért lehet az hogy az SP2-s IFly 737 IRS nem áll be jól? Mármint az "align" nem megy. Mindent manual alapján csinálok. Mégsem jó. NAVDATA frissítés kell hozzá?
  • Hont
    Na vajon mit fog tojni a nyuszi...??????
    Reméljük, hogy ezt !
  • Nyiri
    Csodálatosan van kitalálva...
  • Hypo #41149
    bill-ról nem lehet?:))))
  • alert
    Ha pl megprobalod mozgati a gazkart mikozben mukodik az A/T, 3mp alatt leeg a servo motor.
  • alert
    Nem maga a kezelofelulet a gond, hanem a panel mogott minden egyszeru potmeterekhez meg servo motorokhoz van csatlakoztatva, amit modellezeshez talaltak ki.
  • jakugerik
    Amikor ott voltam akkor rámszóltak mert szerinte túl erősen nyomtam a kormányt olyan óvatos voltam baszod hogy az valami hietetlen
  • Hont
    Egyébként véleményem szerint azért baromi masszívra ki vannak találva azok a kezelő felületek!
    Kíváncsi lennék a gyenge pontokra...
  • alert
    Jaja! Pontosan ezt szoktak mondani :D Ne rangasd a fekszarnykart se a speedbraket. Es ne tekerd kezzel a trim kereket, mert nagyon draga :)
  • Hont
    Ahogy mondod...
    Sőt azt szokták mondani, mikor próbálsz belépni az ülésbe, hogy le ne fejeld a fénykapcsolókat az OH-n mert sokba kerülnek a kapcsolók...
  • alert
    Mond meg, hogy te mit szeretnel. Eloszor tenyleg meregetnek, hogy mennyire vagy otthon a temaban, de ha megy es kozlod, hogy te mit szeretnel, akkor ugy lesz ahogy akarod. Szoval fun... amire felhivjak a figyelmet, hogy a kapcsolokkal es a karokkal ovatosan kell banni, nem olyan strapabiro a cucc.
  • polluxware
    neeem volt az rossz... én mentem vele annó...

csak, akkor az volt max

• CptSAB
    A júzerállományt kellene frissíteni. :)
    Classic megoldódott. Wilkó 9b verzió. Eddig a teszten jól vizsgázott a masina. Holnap röppenek vele egy full flightplant.
  • Hont
    Én két iskolakört nyomtam LHBP-n, aztán egyet LOWI-n és a végére egy éjszakai APP volt LHBP-n.
    Akkor még nem repültem a real szimel és nekem is óriási élmény volt!
    Akinek lehetősége van, ki ne hagyja!
  • jakugerik
    De azért felejthetetlen élmény volt!!!
    Bár akkor még FMC-t sem bírtam programozni csak vezetni bírtam ha most mennék lenne baj annak a segítőnek bele sem nyúlhatna!
  • Hont
    Szerintem is felejtős...
    Kár vele kísérletezni, mert csak felidegesíti magát az ember.