PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a PS2 felismeri a PS1es memory cardot?
Vagy valamilyen modon az 1 memcardján lévõ dolgokat át tudom menteni a 2jére?
Elõre is köszi a választ!
Másik kérdésedre: PS2 lista
Ebbõl meg tudod nézni, hogy NTSC vagy PAL verzónál támogatott e a prog. scan. Ha igen, akkor annyi a dolgod, hogy vagy a játékban egy menüben be lehet állítani és onnantól mûködik. Vagy ha ilyet nem találsz, akkor fogod a ps2-est újraindítod és lenyomod a háromszög és az iksz gombot egyszerre és addig tartod lenyomva, amíg be nem jön egy képernyõ ami rá nem kérdez: akarod e a prog. scant vagy sem. (Azért írom, hogy addig, mert nekem nem volt elég egyszer lenyomni csak pl. Black esetében, de ha folyamatosan nyomtam akkor okés volt, jött az üzenet. Black ugyanis ilyen, amúgy ezt a kézikönyvbe leírják. De ez neked nyilván nincs 😊 )
Azt, hogy pal vagy ntsc a játékod talán úgy lehetne eldönteni leginkább, hogy ha sima AV kábelt használsz ismét (amit a géphez adnak) és akkor az ntsc játékoknak fekete-fehéren kell bejönnie. Ha ez van, akkor ntsc, ha nem akkor pal. Lehet van ennél egyszerûbb módszer, de én ezt olvastam itt annó.
Nekem amúgy csak PAL-os játékaim vannak és eredetiek. Én nem warezolok. Mert én ilyen becsületes állatfajta vagyok 😊
Kép és leírás: komponens kábel
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=77
És ma megint megnéztem és a Gow tényleg csúnyább komponenssel, mint azzal amit alapból adnak a ps-hez. Nem lehet, hogy vmit kell állítani a tv-n is? Amúgy amik a listában vannak játékok és támogatják legalább a 480p-t, azoknál a játékoknál mindegyiknél felajánlja a játék a prog. scan-t? Csak mer így legalább tudnám ellenõrizni a már kiírt játékokat.
Köszi!
Nekem kifejezetten a hdtv miatt volt rá szükségem. De csak azért, mert épp tv vásárlás elõtt álltam és úgy voltam vele, ha már veszek, akkor ne a crt tv-t. Így nem kell mégegyszer cserélni, ha leszned hd adások és lesz saját ps3 gépem.
Papesz
Hagyományos TV-n az RGB teljesen okés volt. Komponens kábellel amúgy minden PS2-es játékot (PAL/NTSC mind1) le tudsz játszani. Ami a táblázatban van az azt jelenti, hogy ezek azok a PAL verziós játékok, amik ezzel a kábelfajtával támogatják a prog. scant. Ami nem jön rosszul szerintem. Nem lehet, hogy vmi gagyi kábelt vettél és azért nem vagy elégedett a képpel?
Seth igaz már leírt sokmindent, de gondoltam az ismétlés a tudás anyja 😊 Kratos meg a háború Istene <#ravasz1>#ravasz1>
Az lenne a kérdésem, hogy a ps2 joystickok, jók e psx-hez?
PSN ID.: Beegabor
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Igaz a jelenlegi játékválaszték, már ami a jó játékokat illeti is igen jónak mondható. Szerintem kb. 30 játék biztos van amit érdemes megvenni. És az 2 évig bõven elegendõ, pláne ha 100%-ra akarja vki kinyomni õket, mert az nem kis idõ/munka.
Komponens kábel elõnye a progressive scan és a dvd lejátszásnál jelentkezik. AV kábelnél mindenképpen jobb. Sõt ilyen tv-hez ami neked van ilyen kábel kell. RGB kábellel pl. homályos lesz a kép és csúnya.
Progressive scan lényege: Tegyük fel PAL-os programod van, akkor 50Hz-en megy a játék és ez 25 képkocka/másodpercet jelent a megjelenítésben. Ha a program PAL-ban támogatja a progressive scant, akkor 50 képkocka/másodperc lesz a sebesség. Sok PAL-os játék támogatja ezt, mint: Black, Burnout: Revenge és a Dominator, Shadows of the Colossus, Resident Evil 4 és a többi. (Neten megtalálod a listát: List of HD enhanced PS2 games, ezt beírod keresõbe és kidobja.)
Viszont ezt a progresszív scan-t nem találtam a játékban.
köszönöm a választ!
De ugye nem lesz Baj ha játéknál rgb-t használok amig nem chippes a gép?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Mindenesetre a SC3 kegyetlen mód bejött. Alig bírtam letenni. Nagyon jó játék, talán az egyik legszebb amit PS2-n láttam eddig. Pedig a GOW, SOTC és a Black is a polcomon figyel. A TT pedig tényleg szimulátor. Szinte érezni lehet benne azt, amit egy valódi motorozás közben. Nem mellesleg ki tudtam próbálni a Yamaha Fazer 600-ast amit szeretnék megvenni pár éven belül. Nagyon jó érzés volt látni és érezni mit tud ez a motor. Egyetlen bánatom a PAL verzió 1080i nélkülisége és persze a 480p sem. Azért azt meglestem volna, bár tény, hogy a játék az alap 576i-n is gyönyörû.