17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Banyapapa
    jó,köszi
  • lowdog
    kingston datatraveler nálam megy 50004-es PS2-n (SMS alatt filmeket lehet nézni róla, ezt próbáltam, plusz memóriakártyáról biztonsági másolat készítése uLaunchELF-fel)

próbáltam egy másik Kingstont is, 8GB-osat, USBadvance-szal nem sikerült játékot indítani róla (csak GOW1-et próbáltam)
  • jaszy
    Egyikel sem megy. Az nem arra van!
  • jaszy
    "WAREZ = azonnali BAN!"
  • Banyapapa
    nektek milyen usb pendrive müködik nagy ps2-n?
    vennék egyet,de slimnél néztem egy helyen,és a kingston datatraveler 1 gigás nem müködött
    igy régebbi gépemnél ugyanez lene a szitu.
  • bbccc
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy kiírtam magamnak az NBA 2K8 játékot és eccerűen nem akar futni :( Pedif 4 szeresen írtam meg a lemezt. Nem tudjátok mi lehet a gond? :( Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Yodafon
    ja és még egy ilyet is küldtek:
    ,,Tisztelt Uram!
    A “vékony” PS2-höz nincs szükség a Network Access Disc-re. Az online játékokhoz az adott játék honlapján kell regisztrálni.''

Akkor most én vagyok eltájolódva?

• Yodafon
    Hello mindenki.
    Írtam a szoninak, hogy nem kaptam meg a Network Acces Discet, mire a válaszuk: ,,Tisztelt Uram!
    Az új típusú ( slim ) PS2-höz nem jár és nem is kell “Network Acces Disc”, a készülékbe be van építve a network csatlakozó, ezen keresztül csatlakoztatható a készülék az internethez. A kérdéses játékot, amivel játszani szeretne kell csak regisztrálni.''

Most akkor mi van? Nekem a Splinter Cell Pandora Tomorrow kellene online valamint a XIII.
    Légyszi világosítsatok fel.
    1000 köszönet.
  • lowdog
    lehet csatlakoztatni
    meg lehet oldani
    topik
  • mixxy
    köszönöm szépen a segítséget mindenkinek :)
  • bbccc
    Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy PS2 slimhez lehet USB s winyót csatlakoztatni? És ha igen akkor azt meg lehet oldani hogy arra rárakom a játékokat és akkor nem kell állandóan betenni a DVD-ket?
  • Prince of Máté
    A TV-d gondolom régi, ezért nem támogatja az NTSC-t.
    Vegyél egy RGB kábelt, attól színes és élesebb is lesz a kép. (1500 ft)
  • mixxy
    köszi a segítséget, a probléma szerencsére magától megoldódott, mostmár indulnak a játékok, igaz néha elég sokat kell újraindítgatni, vagy áramtalanítani, mire bevesz egy másolt lemezt, de legalább az már biztos, hogy van benne chip :). azért egy szervízbe még lehet, h elviszem.
    most viszont lenne egy újabb kérdésem (sorry, dehát kezdő vagyok playstation-témában :)) szóval némelyik játékot beteszem, és fekete-fehérben nyomja az egészet. ez lehetséges, h az NTSC/PAL-os dolog miatt van? a gép PAL rendszerű, és van egy saját játékom, amiről biztosan tudom, h PAL-os, és az színes. és ha valóban ezért fekete-fehér, akkor ezt mivel lehetne orvosolni?
    előre is kösz :)
  • jaszy
    Slim vagy vastag gép? Próbáltad áramtalanítani ?
  • lowdog
    nem kizárt hogy elromlott a chip (elengedett 1-2 forrasztás például), de szerintem ez a valószínűtlenebb eset.

javaslom szervíz, ott megnézik van-e benne egyáltalán chip, illetve ha esetleg az olvasófejjel van baj, azt is ki tudják cserélni.
  • mixxy
    így van, én nem láttam, hogy játszanak vele. sajnos nem tudtam kipróbálni akkor. de szerintem nem kamuzott, le is írom, miért. akitől én vettem a robogóját adta el, és ekkor számította be az árba ezt a playstation, én pedig tőle vettem. és akitől ő kapta, adta hozzá a kb. 70 db játékot számláló gyűjteményét (amiben egyetlen, elég gagyi eredeti játék van, de a másoltak azok igen jók :)) nem látom értelmét, hogy miért íratna magának valaki 70 játékot, ha nem chippelt a gépe. az a fickó meg, akitől én kaptam nem igazán ért a playstationhöz, és nem is foglalkozik playstationökkel, és nem hinném, hogy szakított arra időt, hogy szerezzen egy chippeletlen ps2-t, aztán azt adja nekem a játékokhoz. Nem lehetséges, hogy a chip behülyült? Mert nyíregyházi vagyok és Pestről hoztam a gépet (de persze a lehető legbiztosabban bebugyoláltam ruhákba, meg dobozba raktam, hogy ne rázkódjon, ütődjön)
  • theone91
    Nem kéne bannolni? NAGY PIROS SZÖVEG A BANNER ALATT!
  • lowdog
    koszi tok rendes vagy
  • Prof William
    "pedig pár nappal ezelőtt az előző tulajdonos még játszott velük elvileg."

A barátom barátja szerint működik a dolog...

Ez lehet a bibi. Te gondolom nem láttad hogy másolt gaméket játszik vele?
  • moviefan
    [moderálva]
  • lowdog
    biztos hogy chippelt?

mert minden további nékül működnie kell(ene)
  • mixxy
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy tegnap vettem egy használt PS2-t, slim, chippelt. Adtak hozzá pár játékot is, ezek közül 1 eredeti volt. Az eredeti játékot zökkenőmentesen vitte, de a másoltakat nem, 2-3 resetelés után sem, pedig pár nappal ezelőtt az előző tulajdonos még játszott velük elvileg. Azt írta ki, bármit is tettem be, hogy "Please insert a Playstation, or Playstation 2 format disc". Meg tudná valaki mondani, hogy mit akar ez jelenteni? Mert valahol hallottam már valamiféle BOOT-disces megoldásról a chippelés helyett, és nem tudom, hogy ezzel most nem azt akarja-e kérni tőlem, de azt viszont nem kaptam a géphez. Vagy próbálkozzam továbbra is az újraindítgatással? Mert úgy hallottam, h a chippelt slimek néha rosszalkodnak a "biztonsági" másolatokkal.
    Plííííz, valaki segítsen!!!!

Előre is kösz!
  • Azirafael2
    Helló! Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem működik nekem az usbadvance.elf nevezetű program? Elindul, kezdőkép loading felirattal, és átvált a kép pirosra, utána meg semit nem csinál, nem reagál semmire. nem chippes a gép az lehet gond? Ugyanigy megáll a swapmagic, és még néhány hasznos progi. Vagy memkártyáról nem működik?
  • Prof William
    Valamelyik Soul Calibour.

Tegnap tesóm a 8 éves vendégünkel olyan jól eljátszottak ketten hogy csak na...
  • tigeroo
    na ki van adva az úkász nekem.. (12éves unokatesó szülinapi kérése, ps2 játék)

"nem tom olyat amin lehet ketten jácókázni meg ami olyan lövöldözős"

tudtok ajánlani valami jót?:)
    nem vagyok otthon a konzoljátékokban
  • lowdog
    gondoltam rá, le is töltöttem :) de még hezitálok.

szeretném végignyomni a játékot aztán még 1x god nehézségen, aztán challengek, aztán videók, artok nézése satöbbi... ez azért hiányozna...
  • Smithie
    A DVD5-ös verziót nem próbálod ki?Nekem olyan is van és a játékból semmit nem "szedtek ki"...Ha érted mire célzok!;)
  • krisz940122
    ezaz hogy ittvan a gta a gépemen de olyan béna vagyok hogy nem tudom kiirni.amugy biztos játszanék vele. :(
  • lowdog
    jó lenne ha engem is lekötne, de így nem túl izgi, hogy már 3x végignyomtam a rétegváltásig, onnan meg nem megy

lehet hogy egy network adapter lesz, 10eFT alatt megvan postával ebayről, állítólag bontatlan fóliás (na majd meglátjuk), de mintha a fogamat húznák, még nem rendeltem meg.
  • ecneb
    kétlem..eröltesd rá magad...énis úgyvok vele...másra nincs pénzem ha meg ez ittvan akkor már nyomjuk...god of war egész jól lekötött :)
  • krisz940122
    ja :D de azt hittem többet fogok játszani.nem kell vkinek?
  • ecneb
    megérte megvenni :D
  • krisz940122
    Eladó egy ps2 8 mb-os kártyával egy sony és egy noname karral modbo 760 chippel szépen visz minden játékot és adok hozzá 10 játékot:NFS Pro Street, fifa 08, fifa street2, urban reign, moto gp 07,mx vs atv, fury 4, f1 2006, wrc rally ewolved, toca race driver.ja amugy a gépet egy hónapja vettem.tehát szinte teljesen uj.semmi baja. ár: 38 ezer forint.az ár alkuképes.B.A.Z.megyében megtekinthető.ha vkit érdekel hivjon.telefonszám:0670/275-8998
  • Papesz
    Google?
  • ecneb
    gamespot ? :O
  • lowdog
    IGN?
  • ágybanalvó
    tudna valaki segíteni nekem abban, hogy valahol meg lehet e nézni hogy mely játékok jelentek meg ps2-re? keresgéltem pár helyen de ilyen elég régi játékokat nem találtam hogy megjelent e vagy nem.
  • lowdog
    mármint én az USA verzióra gondoltam mint 90001.

de a tavaly novemberi japán launch bejelentés után nem találtam semmin infót erről, csak pletykákat, hogy jön Európába is, de szerintem még nincs.

Bár árulkodó jel, hogy a UK és az ausztrál 9-es sorozat kézikönyve letölthető a sony-tól, pedig még nem is árulják... szóval reméljük hamarosan
  • turho
    Volt már valaha alaposan kitisztíttatva, szakember által rendbetetetve? Ilyenkor a fej belső lencséje és a polárprizma is igencsak szennyezett már... (Mármint 7 évesen).
  • turho
    A mi régiónk szerint csak 90004-es lehet. Ha nem az akkor az behozott. Azaz mégsem került forgalomba itt. Én sem láttam még, de nem jelenti azt hogy nincs is.