PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
+ a

Fido4life
az fos stratégia, nagyon is jó

öregharcsa
nekem is az van ;)

http://pspfilez.extra.hu/

theone91
vhááá...a tekken tps része is írtó szar ám :)...idióta a és monoton (a játékmenet és a zene is) viszont a "normál" game nagyon bejött...<#eljen>

Igaz, a tisztitást nem mondtam, de az alap hogy megcsináljuk!<#vigyor2> 50004-es az arany középút, még lehet bele vinyót rakni és már van benne infra! Sztem ez sikerült legjobban a kihasználhatóságot nézve!<#vigyor>

Kazuma92
Sc3 vagy Tekken 5... nekem mindkettõ megvan, és mindkettõ tetszett:
A grafika egy kicsit jobb a soulcalibur 3-ba./
A szavatosság a Tekken5-ben jobb/
A hangulat a SC3-ba alapba jó (10/7) - A tekken5-be vagy kurvaszar (10/4) vagy kurvajó ( 10/9) (ez háttérzenétõl függ, és pályától)/
Tekken5-be egy TPS verekedõsgame van pluszként, SC3-ba egy fos stratégia/
Sc3-ba rengeteg extra és játékmód, tekkenbe viszont pluszként tekken 1,2,3
Végszó - vedd meg mindkettõt:)
Összehasonlítás vége

Kicsit lehet, a gyári szórás is kimérve 25 % simán. Persze nem akkor amikor egyébként is mûködik.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Fémrúdon :)

jaszy
A 3xxxx gépek mind fémrõdon mennek!Csak az 5xxxx böl hagyták ki. (jobbis lett)
Tisztítás enyhe zsirzás és csendben fut!

Azthiszem a 39004-es tálcája még fémrudon "közlekedik"(bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos), lazitsd fel a táca alján lévõ csavart és tekerj egy negyedet (vagy egy felet) a fémrúdon! És egy darabig megint jó lesz!<#kacsint>

Al Age
Ha már ilyen technikai problémák megvitatása folyik itt, akkor egyet én is kérdezek.
39004-es gép, amikor kitolja a lemeztálcát az utolsó pár centiméteren kellemetlen, kerregõ hangja van. Ha picit emelem a tálcát, amíg jön kifele, akkor semmi ilyesmi. Befele teljesen okés.

Köszi elõre is!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

A gép olvasásával még nem volt gond, úgy kezdõdött az egész hogy játék menüjében befagyott az egész, a zene ment joy-ra nem reagált, szétszedtem, mire láttam hogy nem jól érintekzik a lézer szalagkábele, addigra kitakarítottam, és eltekertem egyik fehér fogaskereket (elfelejtettem hogy ahhoz nem kéne nyúlni). Már csak cd-ket olvas, arra gondoltam azért is mert csak cd-t, mert a dvd-hez pontosabb beállítás kell. A dvd-potot meg belõttem 1300ohm köré 1600 körül volt.

jaszy
Hamár tekergetni kell akkor megette a fene!

Kicsit adhatsz rá, illetve legyen tiszta a lencse. Annyi belefér, rosszabb az biztos nem lesz ha 20 %-kal csökkented a dvd-pot értékét.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Attól tartok behalt a dvd-olvasója, bár a lézer alatti 2 pótméteren megfelelõ érték van. Cd-t egybõl beolvassa, DVD-t 4* 5* belekap óvatosan pörgetgeti aztán vége. <#sir>

Kössz a tippet végigpróbáltam, valúszínûleg jó is így de csak a cd-t olvas, asszem ráméregetek a lézerekre...

Mindkettõ egyformán álljon, ha a gép eleje a hasad felé van és felülrõl nézed, a kis jelzés a fogaskerekeken kb. 11 óra állásban legyen. nézd meg így.

Asszem elállítottam lézert (50004-esnél felül a 2 fehér csavar) Házilag tudok rajta segíteni? Már vagy 2 órája tekergetem :D Esetleg valami gyári állás? A lemezt pörgeti próbálja olvasni villog is a lézer, de kis idõ után error

theone91
psp-hez nem értek de én asszitem 700 mb <#buck>

Fido4life
OMG és én ezzel a nyomorékkal akartam üzletet kötni, jesszus.

öregharcsa
soul calibur 3...ûberfasza..

Seth
LOL, elment a banamákra :D

PSN ID.: Beegabor

Banyapapa
UMD disc,PSP sajátja (erre adjak ki rá a játékokat,filmeket,koncertvideokat,asszem 1.8GB hely van rajta)eddig

Látod milyen segítõ készek!én azt irtam a moderátornak,hgy...-éskaptam egy büntetõ pontot!Jó FEJ Nem?<#violent><#boxer><#gunyos1><#kocsog>-ök!Csáó Szikra!Ha kellvalami hívj yugodtan vagy írj!A számom megtalálod!
Nahar
HDMI ügyhöz: nem tudom kinek fáj, de nem a kisujjamból szoptam az infót, hanem innen: http://www.expressz.hu/jatek/konzol/ps/showAdvert,6754764,284,1.html
Az UMD disk sem saját kitaláció :P
PS2-t pedig nem ismerem, éppen azért vagyok itt, hogy talán...

Motorola Defy

Fido4life
hát én a Soul Calibur 3-at ajánlanám, Tekken 5 nagy csalódás volt, ócska pályák, nuku hangulat. Legnagyobb pozitívuma a játszható Tekken 3 arcade verzió volt.

theone91
grátiszba volt a ps2-höz de sztem teljesen megéri a pénzét...méghogyha 10ért adnák is...grafó is jó...az irányítás is...néha felkúrja az ember agyát, de modjuk nekem ijjen is a természetem..:)

És neked a Tekken 5 megérte az árát? Mesélj róla mennyire jött be.
Azért is lenne fontos, mert a Tekken 5-öt szinte mindenhol magasabb pontszámra értékelik a szaklapok, viszont a Soul Calibur-ról meg nagyon áradoznak a játékosok. Fõleg a második részrõl, de gondolom a harmadik nyilván jobban néz ki.
theone91
hánekem megvan a tekken 5, de nem mondok vélemény hiszen a soul 3-al még nem jáccotam

Nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg, ebben kérném a segítségeteket!

Tekken 5 vagy Soul Calibur III

Elsõsorban a grafika és az irányítás ami fontos. Meg talán a szavatosság. Illetve nem árt az sem, ha sok pálya van ahol lehet harcolni. Kérdés melyik a jobb ilyen szemszögbõl?
theone91
semmibaj csak véletlenül nekem post-oltad...<#worship>

Smithie
:D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ez most hülyün jött ki, mert végülis Nahar-nak szól az egész hozzászólás (12156)! Bocs!<#worship>

theone91
én nemtudom hogy Naharnak milyen tudása van a ps2-höz (hardwere-ileg) (ne vedd sértésnek Nahar), és képzeld azért kérdeztem meg tõle hogy ez kérdés vagy állítás, tehát: a, ha kérdés lett volna asszontam volna neki hogy: nincs. b, ha állítás akkor pedig megcáfoltam volna...
<#boxer><#violent><#violent><#violent>

Smithie
Ecsém,ez már fáj...<#wow2><#zavart2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

De amugy ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni? Általában, ha valamhez HDMI kábelt lehet használni, akkor a készüléken is kell lenni valami HDMI csatlakozónak. Ha logikussan gondolkodna, nem kérdezne ilyen hülyeségeket Nahar, az UMD disk-hez meg már nem is fûzök hozzá semmit... <#violent>

Ne irj már ilyeneket, mert a gyerek aki mondta, tényleg elhiszi!<#vigyor> Tegnap is mikor papesz irta kommentjét (12149), jöt ám egybõl a reagálás msn-n a gyerek részérõl: "ugye mégis csak nekem volt igazam" XD

theone91
ez kérdés fagy állítás (nem kötekedni akarok, csak nekem olyan furcsa a mondat)

öregharcsa
te ezt még nem tudtad??? õsöreg technika...<#zavart1><#eplus2>
haladnod kéne a korral...

Szaszura
LOL!!!<#wow1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Nahar
HDMI kábel létezik PS2-höz (PS3, Xbox360-hoz igen)

Motorola Defy

Nahar
Mi az a demo UMD Disk?

Motorola Defy

Igen, ez tényleg így van. Én éppen ezért már csak pendrive-ra másolom fel a játékaimat, hogy még azzal se terheljem a fejet, hogy lemezrõl elõre betöltsem az adatokat. <#wilting>

Papesz

jaszy
Hahahaha. Ez jó!

Seth
OMFG, no comment

PSN ID.: Beegabor

Hallotam ma egy aranyköpést, légyszi reagáljatok rá:
"nekem aztmondták a fejvédelem annyit csinál hogy megelözi a fej kisülését azzal hogy elõre betölti az adatokat és ha kiveszem a lemezt akkor is lehet vele még sokáig játszanni és ha kiveszem a lemezt még utána el is tudom menteni a játékot "

TidusX
Valaki mondja már meg, honnan lehetne leszedni PS2- es játékokat iso- ba!?
Köztük a FFFX- el!

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Nahar
Chippelõs kérdésemre tudja vki a választ?

Motorola Defy

TidusX
Az elsõ játék amit megszerzek és végigviszek a Final Fantasy X lesz. <#nyes>
Már 6 éve ácsingózok rá
Vagyis a megjelenése (2001) óta <#rinya>

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"