PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika egy kicsit jobb a soulcalibur 3-ba./
A szavatosság a Tekken5-ben jobb/
A hangulat a SC3-ba alapba jó (10/7) - A tekken5-be vagy kurvaszar (10/4) vagy kurvajó ( 10/9) (ez háttérzenétõl függ, és pályától)/
Tekken5-be egy TPS verekedõsgame van pluszként, SC3-ba egy fos stratégia/
Sc3-ba rengeteg extra és játékmód, tekkenbe viszont pluszként tekken 1,2,3
Végszó - vedd meg mindkettõt:)
Összehasonlítás vége
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tisztítás enyhe zsirzás és csendben fut!
39004-es gép, amikor kitolja a lemeztálcát az utolsó pár centiméteren kellemetlen, kerregõ hangja van. Ha picit emelem a tálcát, amíg jön kifele, akkor semmi ilyesmi. Befele teljesen okés.
Köszi elõre is!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az UMD disk sem saját kitaláció :P
PS2-t pedig nem ismerem, éppen azért vagyok itt, hogy talán...
Motorola Defy
Tekken 5 vagy Soul Calibur III
Elsõsorban a grafika és az irányítás ami fontos. Meg talán a szavatosság. Illetve nem árt az sem, ha sok pálya van ahol lehet harcolni. Kérdés melyik a jobb ilyen szemszögbõl?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
haladnod kéne a korral...
http://pspfilez.extra.hu/
Papesz
"nekem aztmondták a fejvédelem annyit csinál hogy megelözi a fej kisülését azzal hogy elõre betölti az adatokat és ha kiveszem a lemezt akkor is lehet vele még sokáig játszanni és ha kiveszem a lemezt még utána el is tudom menteni a játékot "
Köztük a FFFX- el!
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Már 6 éve ácsingózok rá
Vagyis a megjelenése (2001) óta <#rinya>#rinya>
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"