PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videómagnóról megy, lehet hogy amiatt van?

Olyat még én se láttam......

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hello

Miért van az hogy a gépem az ntsc-s játékokat hang nélkül játssza le?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.

Hello
PS2-vel online-ba akarok játszani van egy D-Link wirelles routerem és adsl netem ezt használom a PSP-s netre.PS2 vel hogyan tudok játszani ?ugy próbáltam hogy a routert közvetlenül a ps2-be dugtam be és az nethez nem dugtam be se a PC-hez mert olyan routerem van amit nem kell közvetlenül arra kapcsolni.de mikor kapcsolodni akarok sajna hibát észlel pedig PSP-vel netezek meg online ba is játszok (mohheroes 4 ever)
THX

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Csabesz6
én értem mi a problémád.nekemis ez a bajom vele.ahogy nézem van ps2õd(nekemis van)
vegyél átalakítót.ps2->usb

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tehát nem csak a négy "nyíl" van rajta, hanem a közötte lévõ rész is "teli van". Remélem érthetõ. :S Igaz, nem tudom, hogy a kettõ közötti rész is be lehet-e nyomni, mint a PC-s Rumblepad 2-es gamepad-nél?! Sajnos kipróbálni meg nem tudom. 😞

Mindegyik, mivel mindnek ugyan az a Dpad formája. 😞 Lásd, KATT!

Melyik logitech Joy rosz kialakításu?

Logitech-en kívül, tud még valaki itthon kaphaó vezeték nélküli Gamepad-ról? Egyszerûen nem találok! <#shakehead> A Logitech azért nem jó nekem, mert a Dpad-ja zavaróan rossz kialakítású.

Ha kikapcsolható a chip, kikapcsolt állapotban ugyanaz a géped mint egy gyári, szóval ha kikapcsolod, akkor igen.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Akkor ezt benéztem😊 Köszi!!
Chipelt
Sziasztok!Ha chippel a gépem akkor tudok eredeti nba-vel játszani a neten?
Akkor musszály megadnunk a azonosítót és a jelszavat, ha közvetlenül dugjuk rá a netet a ps2-re, de akkor nem kell ha pl.: 2 hálókártya van a gépben és a pc osztja meg a netet!
Amugy van kukac!<#kacsint>
http://kepfeltolto.hu/i/?28166

Egy kérdésem lenne. A netre való csatlakozáshoz (online gamenél) kéri a netszolgáltatóhoz kapcsolódó azonosítómat és a jelszavamat(hogy tudjon csatlakozni). Az azonosítómban van egy @, de ilyen karakter nincs a választhatók közt. Ilyenkor mi van.
Mivel most van elõször konzolom, így ajánlhatnátok nekem jó játékokat, stílus/típus nélkül! Jöhet szimulátor, verekedõs vagy épp JRPG. GT és Burnout alap (a Burnout 3: Takedown már megvan)! <#smile> Köszi!

Ne viccelj, valahol lennie kell online-nak, nem hiszem el hogy egy 2007-es EA sports-os játékba ne lenne online mod!<#fejvakaras>

nincs ott play online. Akkor beszerzem majd a fifa 08-at azon biztos jo lesz. Köszi a segitséget azért.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Nekem csak NBA 08-am van (gondolom nem sokban különbözik)!
Game modes/ play online/proceed
bejön ez
http://kepfeltolto.hu/i/?27719
utána meg ez. Itt lehet beállítani a netet!
http://kepfeltolto.hu/i/?27720
Akkor jó a belállításod, ha a tesztnél successful-t ir ki!
http://kepfeltolto.hu/i/?27721
Ha minden jó akkor a játékba csinálsz egy acc-ot és mehet a játék!<#nevetes1>

jajah, tudom, nba 07-el probáltam de nem találom az opciot. Hol keressem?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Minek neked Network Access Disc? Tök fölösleges! Bármilyen EA Sports-os játékkal be lehet állítani a netet!

hogy juthatok hozzá network lemezhez? regisztráltam magam, de nem tudom hogy hol kell beirni a network access code-t.

Nézz körül a Vaterán, árulnak egy csomót.

Papesz

Skynet723
Hello!
tudom nem a legmegfelelõbb helyre irom...csak ide biztos sok ps2-es ember jár szal.
Vennék egy ps2 slim-et chippelve..a lényeg h semmi probléma ne legyen vele.
Olyan 25-27-et gondoltam árba.
ha valaki van és elszeretné adni akkor szoljon!
köszi! és boccs h ide irtam 😞

Köszi, megpróbálom....
Elöször is dobd el azt a Codebreaker-t!<#eplus2> Aztán prbáld ki az Ulaunch nevû progit.

Leggyengébbtõl a lejobbig haladva!

Kompozit/SCART videó -> S-Video -> SCART RGB -> Komponens

Hali!

Tiszelt Guruk! Segítséget kérek!
Használni szeretném a Codebreaker-t, mégpedig, hogy memcardról pendrive-ra másoljam át a mentéseimet. De amint bedugom a pendrive-ot, az megállítja a rendszert. Pontosabban iszonyatosan lelassítja a Codebreakert. A menü alján scrollozó szöveg pl. 20 másodpercenként "lép egyet" oldalra, az addig szépen scrollozás helyett. A device managerben sem látszik, ha bedugom a pen-t valamelyik usb slotba.
A pendrive-ot letöröltem, üresen is ez a helyzet. Próbáltam rádugni egy usb-s mp3 playert is, az is lefogja a rendszert.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?
ricska
Sziasztok!
Melyik ad szebb képet az RGB vagy az S-VIDEO???

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Smithie
Ez jó,asszonynak vennék is egyet,de mivel nem szeret játszani igy hanyagolom a témát...<#circling>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ha nincs kichipelve a géped, akkor lemez nélkül semmit nem indít el (valamilyen lemez mindenképp kell). Lemez nélkül csak akkor lehet elindítani az .elf fájlokat, ha a chiped tud boot-olni memkártyáról vagy HDD-rõl!

Helo!!!Ha megcsinálom az exploit installerrel a dolgokat, vagyis csinálok egy mentést a memóriakártyára akkor utána hogy fogja elindítani a Hd advance 3.0-át lemez nélkül?????????köszi!!!
Seth
Ps1 cd nem fog rosszat tenni neki, dvd-re pedig ps1 játékot nem tudsz kiírni. Ps2 játékokkal megoldható csak

PSN ID.: Beegabor

hy, játszani szeretnék ps1-es játékaimmal , a ps2 õmön, de azt tudom ,hogy a cd nem tesz jót az olvasófejnek,régi már..
láttam egy cikket,hogy lehet több játékot kiirni 1dvd-re , ezjó lenne,csak nem tudom felmásolni a fájlokat, mert némelyik hibás (gondolom file védelem).

tudnátok segiteni?, köszönöm

jaszy
Felismeri decsak Ps1 es játékokat menthetsz rá!

Olyan kérdésem lenne, hogy minden PS3-hoz készült komponens kábel kompatibilis a PS2-vel? <#confused> Mert azt tudom, hogy a gyári (ez) az igen, írja is az oldala, ellenben én ezt néztem ki magamnak PS2 géphez. Az AV csatlakozó ugyan az a két gépen, ezért gondolom, hogy akkor ez is jó lenne nekem, de addig nem merem megrendelni, míg valaki meg nem erõsíti, hogy jó lesz. <#fejvakaras> <#worship>

Aha...szóval a ps2nek fel kell ismernie a PS1 memorycardot.
Mert az enyém nem ismeri fel...😞
Seth
ps1 memóra

Hogy oldható meg az Hogy a PS1 es játékokat tudjam menteni, úgy hogy PS2n játszok velük?
Olyan gondom lenne,hogy fekete-fehérek a játékok(NTSC) és ezt a problémát megoldja egy RGB kábel?

Kössz, akkor asszem egyre beruházok 😄

Seth
Egész pontosan 899 forintért vettem jómúltkor tecsóban ps1 memót, igaz utángyártott, de a célnak megfelel. A ps1 játékok nem látják a ps2 memót,mert az még blokkokba mentett,a ps2 viszont játékonként változó méretben,kbyte-ban.A ps2 memóra max tárolásképp tudod átmásolni a ps1 memón lévõ mentéseket.

Persze számomra is nyilvánvaló, de nem is PSX-hez csak psx játékhoz kérdeztem, nemhiába ps2 forumon... (PS2-n tolnám)

90 ezertõl-tõl egészen 140 ezerig terjed jelenleg.

Papesz

A PSX-hez nyilvánvalóan nem jó a PS2-es memóriakártya.

Papesz

mennyi lehet most egy ps3-om?
A PSX játékok nem látják a a 8megás memóriát, most akkor vennem kell ps1-es memókártyát hogy menteni tudjak?

Seth
Ha jól van megcsinálva akkor annyi baja lehet,mint bármelyik módosítatlan ps2-nek

Hello!Kérdésem a következõ:Ha ki chippeltetek egy ps2 t akkor annak lessz valami problémája? ugy értem hogy elromlik e,lefagy e? hasonlók

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!