PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy a tv nem tudja az rgb-t? vagy mi lehet a gond?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
PSN ID.: Beegabor
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Na, viccen kivûl, lehetõség szerint jobbfajta dvd-t használj(Verbantim, TDK és társai)! Hányszoros írásról meg annyit, hogy nem maxon és ne 2x-en ird, a többség a 4x-est részesíti elõnyben!
(Iszol 2 sört és belefogsz 😄DDDDDDDDDDDDD)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nagy meglepetésemre, tegnap láttam, hogy mind az 576 és a CDGalaxis boltokban is (6000Ft, 6500Ft) több mint felére csökkent a God of War II ára. Na ez pl. egy igen jó vétel ennyiért. Én direkt vártam, mikor esik az ára, de nem gondoltam volna, hogy már januárban és ilyen mértékben. (14000-16000 között mozgott, idõnként Auschan-ban még kiírívó 19900Ft-ért is láttam)
Még egy RGB kábel lehet ami plussz kiadás, de az pár ezer forint. És van 2-3 évre egy játékgéped kevés pénzbõl. Ennyi kb.
Örüljön, hogy választ kapott rá, mert ugy se válaszolt volna rá senki! Persze én se úgy születtem hogy tudtam mindent, de ilyet biztos nem kérdeztem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Papesz
lene egy kérdésem ha elviszik a szervizbe a ps2-töt akor az adaptert is
magukal viszik???????
a segitséget is eröre köszi<#help>#help>
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_2/controllers/devices/293&cl=hu,hu
Ennek a formája 80%-ban megegyezik a gyári joy-al!
Amugy a gyári D-Pad is egybe van csak elatakarja a burkolat!<#kacsint>#kacsint>
az RGB kábel megoldja a szintelenséget?