PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Vagy a TV, vagy a kábelen nincs bekötve az RGB. Mindkettõvel találkoztam már.

gercse
Hellosztok, vettem ma egy rgb kábelt, mert a tv-m nem tudta az ntsc-s játékokat színesen lejátszani, összekötöttem a ps2-vel, de ugyanúgy fekete fehér, beállítottam a system configuration-ban az rgb-t, de semmi változás...
lehet hogy a tv nem tudja az rgb-t? vagy mi lehet a gond?

theone91
én is így vettem két éve az 576-ban pesten 😄

van olyan játék ami hasonlit a Motorstrom-ra?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Az AR valami speciális fájlt csinál, szóval tömörit (mert kisebb lesz az eredetinél), a ps2 mentések pedig eredetileg mappában vannak! Az Ulaunch-ot pedig kirhatod cd-re dvd-re egyaránt vagy ha olyan chiped van, akkor indíthatod memkártyáról vagy HDD-rõl!

Eladó egy fél éves slim PS2, nagyon jó megkímélt állapotban, 2 joy-jal, 8 mb-s Sony memóriakártyával, chippelve+fejvédelem, és egy komponens kábel. Meg persze a már kiírt játékok is ha szükség van rá. Ár: 40.000

Seth
2 -bõ 2 pendrive-omat minden gond nélkül felismerte, tömörítgetni nem szoktam, csak átrakom pendrive-ra 2 másodperc, a betöltõdés valóban nem a leggyorsabb. Ulaunch nem cd-s?

PSN ID.: Beegabor

Ja, csak egy csomo pendrive-ot nem kezel, meg tömörítgeti a mentéseket, "háromnegyed óra" mire betöltödik, meg cd-s... és még sorolhatnám!

Seth
na azért ez nem igaz, én vígan használom a mentés áttöltésre

Igaza van kilcsirnek, használj Ulaunch-ot, az a retkes AR csak csalni jó semmi másra!

csináld igy, nekem müdödik!

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Helo!!Chippelt a gépem,a többi cd-és játék elindul igaz nem elsõre mert a gépem a cd-éket nem szereti,a cd-ék nehezen indulnak el a dvd-ék meg elsõre!!!Vastag ps2.Art meg arra akarom használni hogy mentéseket másoljak pendriveról a memó kártyámra!!!Thx!!!
Nem kell hozzá kártya, én régen használtam (ntsc-t is meg pal-ost is, bár ez csak a játékoknál fontos) és nem volt kártyám. Psx2, más cd-s játékkal tudsz játszani? Esetleg tölts le egy másik AR-t! Szerintem dvd veziós nincs! És egyántalán mire akarod használni az AR-t?

2 dolog, de egyiket már írtam: az AR max szett hardvert is tartalmaz gyárilag, tudtommal egy spec memkártyát, ez kell a mûködéshez. A másik, h chipelt gépen indul el csak jó esetben valami...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Helo!!Leszedtem az Alcohol 120%-ot betettem az imagen.cue fájlt(Ar max nevü progi) és kiírtam 4x-esen playstation2 módban de csak pörgeti semmit nem csinál pedig elméletileg jól írtam.Nincs ennek a proginak dvd-és verziója?Egy kinket megköszönnék!!!help!!Thx!!!
Jaja. Mai modern 16x lemezeknél szokogattam a 6x-ost, de a 8-at nem. 2 okból: 1: mindig jó íróm volt, 2: a 6x írás még CLV.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Smithie
4x-es az arany középút.Évek óta bevált dolog,még a 3 éves lemezeim is jók,Panasonic és társai minöségi plusszos dvd-k.<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Én régen sok cd-s gémet irtam mikor még drága volt a dvd és nem volt dvdíró és én is alcohollal irtam, abban lehet válaszatni playstation2 modot is!

hardbalika-nak szól az elõzõ!

Igen, súlyosan károsítja, még a világvége is eljön!<#eplus2>
Na, viccen kivûl, lehetõség szerint jobbfajta dvd-t használj(Verbantim, TDK és társai)! Hányszoros írásról meg annyit, hogy nem maxon és ne 2x-en ird, a többség a 4x-est részesíti elõnyben!

Igen. Pl. a duál alcohol módszerrel 😊

(Iszol 2 sört és belefogsz 😄DDDDDDDDDDDDD)

Helo!!Aha az,de a cd-éket nem naon szereti.Akkor próbáljam meg alcohollal??
Smithie
Jaja,CSAK alcohol tudja kiírni.Meg lehetne még próbálni clone cd-dvd-vel...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Chipes gép egyáltalán? Ha nem akkor nem fog menni, merthogy ugyanolyan védelem van rajta mint a gyári gamékon.

A cue (javítsatok ki ha tévedek) anno cdrwin képfile volt, jelenleg alcohol 120-szal írható ki pl. De sztem a Nero nem kezeli jól...

Ha jó az írás, az író, és a lemezek is normálisak, nem számít a típus ezen belül...

Helo!!!Bementem a Neroba ott cd/dvd kép lemezre mentése majd rámentem arra hogy cd-kép fájlok ott megjelent az imagen.cue és azt írtam ki 8x-an és így nem mükszik!!Egyébként milyen gyorsan kellene írni??Help!!! Thx!!!
Sziasztok!!! Az lenne a kérdésem, hogy ha a kichipelt PS2-höz játékokat írok és álltalában más márkájú DVD-re írom ki õket, akkor az súlyosan károsítja a gépet? És ha igen, akkor milyen márkájú DVD-t javasoltok? Elõre is köszi!
Seth
De mint képfájl írtad ki ugye? Nem úgy csak rápakoltad a lemezre ezt a két fájlt. Továbbá a cd lemezt azért nem kell ilyen lassan írnod.

Helo!Letöltöttem az Action replay max nevü progit,és cd-és verzió,Neroval kiírtam 8x-an de nem akar elindulni sehogy sem,bin és cue fájlok.Van vkinek vmi tippje?Esetleg van vhol belöle dvd-és verzió is?Egy linket megköszönnék!!Help!!!Thx!!!
Én még szeptember végén vettem ugyanennyiért az 576-ban. Azóta az ára ugyanaz. Szerintem megéri ez a pakk, mivel memóriakártya úgyis kell, egy második joy pedig nem jön rosszul, hiszen majd minden második, harmadik ps2-es játékban van kétjátékos támogatás. Ha ne adj Isten elromolna az egyik joy, akkor pedig ott a másik. 1 év garanciát kapsz rá amúgy. A játékok kb. 6000Ft-os átlagáron vásárolhatóak.

Nagy meglepetésemre, tegnap láttam, hogy mind az 576 és a CDGalaxis boltokban is (6000Ft, 6500Ft) több mint felére csökkent a God of War II ára. Na ez pl. egy igen jó vétel ennyiért. Én direkt vártam, mikor esik az ára, de nem gondoltam volna, hogy már januárban és ilyen mértékben. (14000-16000 között mozgott, idõnként Auschan-ban még kiírívó 19900Ft-ért is láttam)

Még egy RGB kábel lehet ami plussz kiadás, de az pár ezer forint. És van 2-3 évre egy játékgéped kevés pénzbõl. Ennyi kb.
Seth
Hát kalkulálj. Egy új memókártya(sony) 3k ( teszemazt tukko-tól ^^), egy új joy 6-7k. A gép meg nagyon változó,de általában olyan 30k körül adják. Tehát az a 40k végülis reális. Év végéig biztos nem nagyon fog változni az ára, még kelendõ a ps2 😄

A Debreceni 576 -ban 40 ezer a ps2 de úgy hogyadnak hozzá egy olyan memókártya + gamepad pakkot. ( Ez a 2 úgyis kell... ) Megéri? + monmják hogy még magy le az ár...
Skynet723
Aranyos ez a tesco! 😄

50 helyett akcióba 33990 a ps2. 😄
ez még fika

Nem tudok ma irni!<#falbav>

Az elözõt em vegyétek figyelembe! <#vigyor>
Örüljön, hogy választ kapott rá, mert ugy se válaszolt volna rá senki! Persze én se úgy születtem hogy tudtam mindent, de ilyet biztos nem kérdeztem!

Örüljön, hogy választ kapott rá, mert ugyse válaszolt volna rá senki! Persze én úgy születtem hogy tudtam mindent, de ilyet biztos nem kérdeztem soha!

jaszy
Hova viszik?

theone91
"Egy kicsit gondolj már bele!" - Ne légy lekezelõ, ha valaki nem járatos a témában PLZ!!

Csabesz6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tõccsd le ingyé

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kik?

Papesz

sziasztok.lejárt az alcohol 120 program próbaverziója és nem akarom 29euróért megrendelni.Mi a megoldás?
sziasztok!
lene egy kérdésem ha elviszik a szervizbe a ps2-töt akor az adaptert is
magukal viszik???????
a segitséget is eröre köszi<#help>

Nem vitatom, hogy nincs egybe, de azt nem "érzem"! 😊 Magyarán nem akad oda mindig az ujjam! 😄 Ezért se tetszik ez a fajta Dpad kialakítás, mint ezen a Logitech-en. Egy normálisat találtam, ami az én ízlésemnek megfelel (KATT!), de ilyet magyar oldalon nem leltem. 😞

Nálunk szombathelyen ilyet lehet kapni 5990-ért!
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_2/controllers/devices/293&cl=hu,hu
Ennek a formája 80%-ban megegyezik a gyári joy-al!
Amugy a gyári D-Pad is egybe van csak elatakarja a burkolat!<#kacsint>

Miért szerinted van olyan tv amin van kompones bemenet, de nem tudja az ntsc szabványt?<#fejvakaras> Egy kicsit gondolj már bele!

a komponens kábel is kiszinesiti az ntsc játékokat?

Persze, megoldja, RGB in kell (többnyire a scart inputok tartalmazzák). Az utóbbi 10 év tv-i mûködnek, tisztelet a kivételnek. A képminõség is jobb lesz.

Úgy már inkább érthetõ....Valószínû a Videorecorder tiltja a hangot, mert nem támogat NTSC-t.

ha már az NTSC-nél járunk....
az RGB kábel megoldja a szintelenséget?