PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudom, hogy PS2-höz van SNES emulátor. De van NES emulátor is rá? Mert nekem az kellene.Esetleg valaki nemtudja honnan lehet letölteni és hogyan kell kiírni a cd-re, hogy mûködjön is?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
játék futtatás közvetlenül HDD-ról (USBn is), nincs garanciavesztés, nem kell szerelni, ráadásul gyorsabban is bootol!
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Remélem segítettem. ;) "
Meg ugyebár ezeket fel szokták rakni a netre is. :)
Remélem segítettem. ;)
Olyan kérdésem lenne,hogy ki lehet-e szedni valahogy a zenét egy-egy játékból?Gondolok itt most pl a fight night 2004 és round 2,3 ra.
Azt már probáltam,hogy az audio RCA-kat beküldtem pc bemeneten,de valahogy nagyon torz lett a felvétel.Ha valaki tud erre megoldást,megköszönném...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Fejcsere érdekelne ps2-be, slimbe és vastagba is. Tudnátok helyet és körülbelüli árat mondani? Köszi!!!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Fejvédelmi megoldás létezik rá. Már rég nem kapható ez a széria, két éves történet ez már. Kicsit szélsõségesen és ferdén fogalmazott a szervizes ismerõsöd, de erre gondolhatott (Vagy ha nem mostmár tudod hogy mi az ábra). A kérdéses széria matricáján a verziózám: 70004.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Segítséget kérnék, tudnátok olyan játékokat mondani (fõként fps), amit érdemes neten játszani (fifával nyomom és tetszik a dolog? köszi!!!
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
és ott csak kikeresed, és azt hiszem az .mds-t olvassa be(de persze az mdf(ami a játék maga)-et írja ki)
1 gyors kérdésem lenne,nagyon fontos,szeretnék rá minnél elõbbi választ,ha lehetséges,elõre is köszi!
Szóval,ha letöltök egy ps2 játékot és nem iso fájlt töltök le,hanem egy mds és egy mdf fájlt,akkor ezt a kettõt ugyanúgy 1dvdre kell kiírni és olyan módszerrel,mint ha iso fájlt írnék,szóval nem kell vele semmit csinálni ugye? vagy ha igen akkor mit?
AE