PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy
Azt tudom, hogy PS2-höz van SNES emulátor. De van NES emulátor is rá? Mert nekem az kellene.Esetleg valaki nemtudja honnan lehet letölteni és hogyan kell kiírni a cd-re, hogy mûködjön is?

Az miért van, hogy nem ad képet komponens csatit használva DVD Videó-t lejátszva?! <#kerdes><#fejvakaras> Egyszerûen nincs kép. <#shakehead> No, nem mintha ezen néznék, csak kíváncsiságból ki akartam próbálni, de semmi.

Smithie
oké.<#eljen><#nevetes2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

keménypetya
Nagyon szépen köszönöm . :)

jaszy
Vagy ha Slim a géped itt :KATT

jaszy
Csak kitekered a csavarokat és szétjön egyszerüen!
De itt megnézheted:KATT

keménypetya
Sziasztok! Tudnátok adni egy olyan video linket amin azt látom hogy hogyan lehet szétszedni a PS2-õt ?

Smithie
Azta,tényleg?<#hawaii>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ha már csippelés, nem tudom, próbálta-e itt valaki a Memor32 + Memento kombinációt, ehhez ugyanis nem kell szétbontani a gépet (ez egy spéci memóriakártya + custom firmware)
játék futtatás közvetlenül HDD-ról (USBn is), nincs garanciavesztés, nem kell szerelni, ráadásul gyorsabban is bootol!

elkuldened nekem is? elore is koszi...
Ment a pü!

mademan
Helláj!Playstation 2-t szeretnék venni,de nem tudom hogy hol lehet a legolcsobban beszerezni?ki szeretném chippeltetni!és láttam már több fajtát,meilyket ajálnjátok?

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

svédcsepp
Köszi az infot.Igen régebben nekem is a harmadik verzio volt a leggyümölcsõzöbb.Felmenni netre és keresgélni.Csak sajnos vannak olyan zenék is benne ill. zenéknek olyanfajta mixei,ami csak a játékban hallható.Azért kösz még1×<#wink>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Példa: Tomb Raider Anniversary. Tegnap vettem meg a Collectors Ed. változatot és ebben a 3 lemez közül az egyik a SoundTrack, amin a Legend és az Anniversary mixei vannak. Még nem hallgattam bele, mivel a játék lekötött, de bizonyára faszányos. Gondolom ennek is van letölthetõ verziója így aki akarja és szereti (szerintem kifejezetten jó zenéje van, legalábbis a játék alatt nekem bejött és megnyugtatott) az fogja és élbõl elmegy egy torrent oldalra és boncsa-tõti-meg huzza lefele... :)
"Soundtrack CD-t is ki szoktak adni amit érdemes eredetiben beszerezni.
Remélem segítettem. ;) "

Meg ugyebár ezeket fel szokták rakni a netre is. :)
PoisonChihuahua
Régebben én is hozzákötöttem a ps2-t a számítógépemhez és fölvettem a zenéket a játékokból, de valóban nem voltak valami jó minõségûek. Bár jó beállításokkal és profi programmal csodákat lehet mûvelni, de az is igaz, hogy ez a fajta módszer a zenék kinyerésére a leg-"pepecselõsebb", szerintem nem érdemes vele veszõdni. Késõbb rájöttem, hogy közvetlenül lemezrõl próbálnám kiszedni a zenéket, így berektam PC-be, de ez se mindig jön be. A legkülönfélébb fájlformátumokkal lehet ilyenkor találkozni, hisz majdnem minden játék mást használ. Tehát azt, hogy ki lehet-e szedni így a hangokat vagy nem játéka válogatja. A legtöbb esetben Audio vagy Sound mappákat/fájlokat kell keresni, de ezeket még ki kell "csomagolni" meg át kell konvertálni, magyarul ezzel a módszerrel se hiszem, hogy jutnál valahova. Az utolsó amit tehetsz, (és én is ezt szoktam csinálni) a legegyszerûbb módszer: Felírod a zeneszámokat egy papírra vagy ahova akarod és egyszerûen beszerzed õket a netrõl, lévén a játékok zenéinek legtöbbjeit valós elõadóktól licenszelik, ritka az ha egy játéknak külön készítik a zenéjét, de ha így van akkor meg azért könnyû rálelni az interneten. Egyébként megjegyzem, sok nagyobb játéknak külön Soundtrack CD-t is ki szoktak adni amit érdemes eredetiben beszerezni.
Remélem segítettem. ;)
svédcsepp
pacsker

Olyan kérdésem lenne,hogy ki lehet-e szedni valahogy a zenét egy-egy játékból?Gondolok itt most pl a fight night 2004 és round 2,3 ra.
Azt már probáltam,hogy az audio RCA-kat beküldtem pc bemeneten,de valahogy nagyon torz lett a felvétel.Ha valaki tud erre megoldást,megköszönném...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Sziasztok!!
Fejcsere érdekelne ps2-be, slimbe és vastagba is. Tudnátok helyet és körülbelüli árat mondani? Köszi!!!
ATV Offroad Fury 4, KATT! <#smile>

Abba konkrétan nem, de USB-n keresztül lehet rá csatlakoztatni!

Vinyót ugye a legújabb slim gépekbe is lehet rakni?

22Barna22
amúgy ha ezzel az átalakítóval rádugom a ps2es kontrollert a gépre akk XBOX KONTROLLERKÉNT ISMERI FEL(!!!) :D:D csak megpróbáltam konfigurálni dee sok gombra nem reagál :S am amire reagál azt tudm használni játék közben de össze vissza van így minden úgyhogy hagytam.

22Barna22
hát régen vettem 1 kormányt a ps2-höz és volt hozzá egy speedlink átalakító is. usb->ps2es csati és értelemszerûen visszafele :D

Nehéz 1 gondolatban megfogalmazni, mi okozza, ugyanis okozhatja egy hálózati zavar, egy "rosszkor" lecsukott tetõ (mechacon crash) és egy erõteljes hibajavítási próbálkozás. Igen, az én kezem alatt is volt 2-3 ilyen gép/fej, és a laser-dióda mindnél ép volt. A lencse megolvadt, kifehéredett, a tekercs a túlmelegedéstõl pedig részlegesen zárlatos lett 8ez olvasztja meg a lencsét is). Egynél elment a servoic is. Elég szarul néz ki egy ilyen gép.....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Én láttam már elolvadt lencsét az igaz, de az nem a lemez irási sebbesége miatt volt. Csere után ment szépen!

Volt/van egy széria a slim gépeknél, a hírhedt? V12, annak van 3 altípusa, 3 féle alaplap, de mind hordozza a "hibát". Megszaladhat a fejservo áramkör (szélsõséges esetben) és elõfordulhat fejhalál, de nem jellemzõ csak a gépek töredékére. És kell hozzá szar minõségû lemez használata, gondatlanság és igéntelenség, retek, hanyag kezelés :)
Fejvédelmi megoldás létezik rá. Már rég nem kapható ez a széria, két éves történet ez már. Kicsit szélsõségesen és ferdén fogalmazott a szervizes ismerõsöd, de erre gondolhatott (Vagy ha nem mostmár tudod hogy mi az ábra). A kérdéses széria matricáján a verziózám: 70004.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Ekkora baromságot..... LOL.....HAHAHAHAHA

gercse
nem biztos hogy a dvd támogatja az 1x-es írást

Sziasztok!!
Segítséget kérnék, tudnátok olyan játékokat mondani (fõként fps), amit érdemes neten játszani (fifával nyomom és tetszik a dolog? köszi!!!
Egyébként eljutottam odáig, hogy dvd decrypter-ben beállítottam, hogy sebesség legyen 1x. Most meg írja és az Informationnál ott van, hogy Write Rate : 8 360 KB/s (6.0x) Ilyenkor mi van? Most egyszeresen vagy 6x-osan írja?
A faszi mondta aki chippelte. Én nem értek hozzá, szóval hiszek neki. És fõbb az elõvigyázatosság.
Smithie
Ezt a marhaságot hol olvastad??És milyen tipusú ps-ed van?

Sziasztok ahhoz a problémámhoz kérném a segítségeteket, hogy adott egy szériahibás chipelt PS2 amihez azt mondták, hogy csak 2 vagy 1x-esen lehet írni, mert megolvad a fej. De egy íróprogramban sem tudom beállítani a 2 vagy 1x-es sebességet. Légyszi segítsetek!! Köszi elõre is!!!
gercse
pedig én azzal írtam ki eddig mindent (iso-t, mds,mdf-es játékot is), és ment...
passz

vixo
jah,bcs,most látom,h nem nekem szólt az a nemleges válasz:D

vixo
Akkor kicsit leírnád bõvebben?

Nem!

van egy god of war 2 dvd9 esem isoban. Azt letudom én sajátmagam rippelni dvd5-re?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

vixo
ha deamonba bemountoltam az mds fájlt,akkor utána neroval dvd másolása és F virtuális meghajtóról rögtön másolhatom a DVD-re?

vixo
az mds-t nem olvasta be,csak az mdf-t és az a játék,ki is írtam,de nem mûködött:S

vixo
decrypterrel próbáltam,de nem sikerült jól kiírnom,a ps2 nem ismeri fel :S

Mountolt be a deamon toolsba és és amelyik meghajtóba bemountolta a Deamon tools azt másold a Neroval!

gercse
gondolom, amúgy én dvd decrypter-rel írom (ajánlom is)
és ott csak kikeresed, és azt hiszem az .mds-t olvassa be(de persze az mdf(ami a játék maga)-et írja ki)

vixo
oké,értem köszi,de mind a 2 fájlt ki kell írni egy dvdre?

gercse
nem,
ugyanúgy mint az iso-t

vixo
Hi all!

1 gyors kérdésem lenne,nagyon fontos,szeretnék rá minnél elõbbi választ,ha lehetséges,elõre is köszi!
Szóval,ha letöltök egy ps2 játékot és nem iso fájlt töltök le,hanem egy mds és egy mdf fájlt,akkor ezt a kettõt ugyanúgy 1dvdre kell kiírni és olyan módszerrel,mint ha iso fájlt írnék,szóval nem kell vele semmit csinálni ugye? vagy ha igen akkor mit?

Amennyiben rájöttél, ne fukarkodj megírni... Ja és hol/mennyiért szereztél átalakítót, engem is érdekel a dolog.

AE
22Barna22
használható a PS2es kontroller a PC-n? és ha igen akk hogyan? :D mert van olyan átalakítóm h ps2-es csatiból USB-re alakítja.

gercse
kiderült közben, hogy a tv nem vitte az rgb jeletm másikon kipróbálva színes lett