PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
hát ja de van kókler is bõven...
közben találtam egy kompatibilitási táblázatot, hát valóban nem problémamentes, viszont legalább "upgradelhetõ", és jönnek rá a javítások
Az egyik legérdekesebb fícsör lenne egyébként az ISO futtatás USB-s HDD-rõl (slimnél nemárt), nem tudom, van-e olyan chip ami ezt tudja?
szvsz egyszerûbb mint a chip, számos okból kifolyólag, pl USB-n pc-rõl közvetlen rátölthetsz ELF-eket, amiket be tudsz bootolni
mondjuk (ha jól emlékszem) te akár magadnak is megcsippeled, vagy meg tudod javítani a gépedet ha gond van - de a ps2 tulajok nagy része nem!
kétlem hogy könnyen össze lehetne barkácsolni, itt egy kép a belsejérõl:
feltételeztem, hogy még nem használtad a memor32 + memento kombót, mivel erre a kérdésre nem válaszoltál: "van egyébként konkrét tapasztalatod is ezzel a megoldással (komolyan érdekelne)?"
chip vs memor32 - persze mive (ha jól emlékszem) te akár magadnak is megcsippeled, vagy meg tudod javítani a gépedet ha gond van - de a ps2 tulajok nagy része nem!
kétlem hogy könnyen össze lehetne barkácsolni, itt egy kép a belsejérõl:

Debrecenben hollehet PS2-t venni?
Az 576 -üzletrõl már tudok...
Nem is a Media és hasonló boltokérdekelnek,hanem hogy vannaek e direkt PS2 vevõ helyek mint pl a konzolstudio budapesten...
A "minden elindul"-t ugy értettem, nemhogy az eredeti dvd9-es Gt4-t olvassa, de még van egy ösrégi dvd9-re irt GT4-em is és azt is simán viszi. De ez nem csak attól függ hogy chippet vagy memor32 használsz!
De ha valasztanom kéne chip vagy memor32, akkor a chip. De tök jó, hogy ilyen kártyás megoldás is létezik már, de akkor is chip RULEZ!<#vigyor>#vigyor>
Amugy érdekel, hogy mûködik ez a kártyás cucc! Valaki látta már a belsejét? Lehet hogy egy sima memkártyából is össze lehet barkálcsolni egy ilyet vagy csak simán felmásolni az ulaunchal azt a firmware-t rá!
na mindegy, azért ha a kezedbe kerül egy ilyen cucc, írj, kiváncsi vagyok megtetszik-e!
van egyébként konkrét tapasztalatod is ezzel a megoldással (komolyan érdekelne)?
legutóbb mikor néztem még nem jött ki a HDD támogatással rendelkezõ firmware, de gyanítom hogy sok kompatibilitási problémát megold...
Konzol rlz!
György
Fogok venni egy gépet. Még pár pénz hiányzik hozzá, de már nem sok. Nem drága gép. Remélem tényleg nem bánom meg...<#rolleyes>#rolleyes>
(ahogy olvasom kicsi az esély)
Az installáláson kívül még van 1 jó dolog amitm ár rég tudok. :)
Nem kell gépigényt nézni. Ha PS2 a game és berakod akkor megy.
"Ha jobb képminõséget akarsz, akkor RGB kábelt még vegyél. Ha modern lapos tv-d van, akkor mehet a komponens kábel is. "
Ezek mennyibe kerülnek?
Más... Láttam gamepadot olyan 2500-3000 ért. Az menyiben különbözök az eredetileg hozzá adott gampadtól? Mert ugyebár csak 1-et adnak hozzá... Másikat venni kell...
De miért csak akkor indulnak ha nyomvatartom a gombot????
aki elolvassa fasz
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
sikerült még jobban tönkretenni, pedig délelõtt mikor hazahoztam még játszottam is vele, nagy nehezen beolvasott egy játékot ha rázogattam a tálcát úgyhogy lehet nincs teljesen meghalva a fej
aki elolvassa fasz
amúgy most szétszedtem de ez rossz ötlet volt, mert alig tudtam összerkani és elbaszódott a joyport is mostmár :(
aki elolvassa fasz
Szereztem egy régi rossz 30004-es PS2-t(chippelt) + Sony joy + Sony memóriakártyát . Ezt így mennyiéert lehetne eladni szerintetek ? Nem igazán olvassa a lemezeket
aki elolvassa fasz
Sõt. Eszembejutott, hogy tényleg erõsebben kell nyomni a másikat. Bár lehet ez a ritkább használatból ered. Én csak akkor veszem elõ a másik gamepadot, ha a kedvesemmel játszunk, de amúgy az a fiókban van. Viszont az alap kontroller baromi jól bírja a strapát. Nyúztam rendesen és semmi baja.
Míg a PC-hez adott Logitech Dual Shock (ami kiköpött mása a PS2-es kontinak) tönkrement jópárszor, cseréltem, plussz jóvak igénytelenebb. XBOX360 kontroller meg szintén igényes, de nekem a Sony jött be a legjobban. Elnyûhetetlen.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Plussz amiket írtál, azok is jók. Bõven el lehet játszogatni 2-3 évet ezzel a konzollal még. Arra készülj fel, hogy a PS2 játékok nehezek. Sokszor kiborítóan. Hajadat fogod tépni :) De annál nagyobb lesz az öröm és mélyebben bennedmarad az élmény. Szinte minden játékban van extra dolog, amit unlockolni kell ilyen olyan módón. Ez egyrészt újrajátszásra sarkal, kitolja a játék idõtállóságát és sok meglepit kapsz cserébe. Néhány program sokszor tölt, ez néha idegesítõ. Viszont PC-n meg a telepítés és igaz kevesebb, de több ideig tartó töltés viszi el az idõt a tényleges játékból tehát PS2-n még jobban jössz ki.
Fasza egy szerkezet. Hangja szinte semmi, csak az olvasást lehet hallani idõnként, helyet alig foglal és keveset fogyaszt. Ha második gamepad-ot veszel, akkor annak rövidebb a zsinórja. Bár lehet van hosszabító amit külön venni lehet. Nem vészes csak ne lepjen meg. (Eredeti Sony gamepadra értve) Meg mintha amit a géphez adnak, annak valahogy jobb lenne a mûanyagja. Fura de ezt tapasztaltam. Nem vészes, szinte fel se tûnik csak infóként írom.
Ha jobb képminõséget akarsz, akkor RGB kábelt még vegyél. Ha modern lapos tv-d van, akkor mehet a komponens kábel is. Ez utóbbi tudja a progresszív pásztázást ami jópár PAL-os játéknál is támogatott. Már kifejtettük mire jó ez. Keresõbe megtalálod.
Majd jó játékot vele! Szaros PC-t meg dobd ki a picsába :D
SZóval sztem ven még benne szusz elég...
Persze, közelrõl nem egy kellemes, de nem gond sztem.
Monitorra milyen módon lehet rákötni? (VGA,DVI)
Xbox-hoz képest amugy jobb a grafika? Sajnos boltokban kiállított darabok lcd-n csúnyák, mert ugye béna kábellel kötik össze, ezért nem nagyon tudom a valódi képességét...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az lenne a kérdésem, hogy a PS2 mikor megy nyugdíjba nagyságrendileg(vagy pontosan)?
Megéri mostanában venni egy gépet? Meddig lesznek játékok még rá?
Wii-hez képest mennyivel rosszabb hardverileg?
Köszönöm
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.