PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!!Egy olyan kérdésem lenne hogy vinyóról akarok játszan a formula one 2006-tal,felraktam,elindítom mode 3-ba(Kill hda after launch)bejön aztán a töltésnél mielõtt a menübe lép lefagy.Milyen módba kell elindítani??Thx!!Help!!!
Kösz a választ. Akkor nem lessz probléma. :)
Seth
Jah kb 2 méter, de lehet venni hozzá hosszabbítót ha ez gond

PSN ID.: Beegabor

Szerintem olyan 2 méter körül van. Lehetne hosszabb, de a ps2 mozgatásával (hátsó kábelek is vannak ilyen hosszúak) meg lehet oldani, ha nagyon távol akarsz ülni a képernyõtõl.
A gamepad és a ps2 kábele milyen hosszú?
A rarban található két fájlt (link) ird ki neroval DVD-ROM(UDF/ISO) módban (kép)
Fontos, hogy a dvd-t teljessen rakd tele (pl. avi-val, mp3-mal vagy amivel akarok), szóval a 2 fáj mellé még rakj fájlokat, hogy dvd tele legyen! Végülis mûködhet ugy is ha nem rakod tele a dvd-t, de ha túl kevés adat van rajta, akkor nem fog bebootolni!
Amugy 4.12 ulaunch, sztem ez a legujjabb!

Helo!!Tudna vki adni egy linket az Ulaunch(elf)dvd kellene!! Thx!!! Help!!
Fido4life
nem tudok valami jó kis "szerelõ" guide-ot magyar nyelven, képekkel ?

Coop mód-os fps-ek:

Timesplitters 1-2, és a TS: Future perfect (nagyon jók)
Serious Sam: Next Encounter
Darkwatch

Hirtelen ennyi.
jol van akkor bizire kicsippeltetemmegbízok bennetek
Ha most jól mûködik, és vigyázol rá, utána is sokáig fogja bírni....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Abba picit drágább, de akkor is olcsobb mintha eredeti játékokat vennél! Ja és az írott lemezektõl megy tönkre a fej, nem a chiptõl, csakhogy a félreértéseket elkerüljük!<#vigyor0>

vastag van
Ez már ötezerhatszáznyolvanötmilliószór kitárgyaltuk! Ha normálisan megvan csinálva semmi baja nem lesz! Max a fej halhat meg azt meg már "fillérekért" kapni, mert gondolom slimed van!

magyarul kinyíffan
rt én faluba lakok és hozzám szekszárd van a legközelebb és 15000ft-ért chipelik ki garancia nélkül
Legrosszabb esetben levélnehezék lesz!<#nevetes1>

ha kicsippeltetem akkor mi lehet a legrosszab esetbe a baja?
kinyíffan vagy csak masodszorra olvassa be a cdt?
Most szedem a eredeti ps2-es linux-ot 35%-nál jár, de ha elmondod hogy telepítsem ezt a BlackRhino Linux-ot akkor azt is kiprobálom!<#vigyor>

Ps1-es játékkal sztem mûködik (bár itt nem látuk hogy játszotak volna vele), ps2 játékkal tuti nem mûködik!

Ha van egy kis idõd ez a BlackRhino Linux lehet, hogy jó lenne.

Most nem tudok ezzel foglalkozni, de talán te majd kipróbálod.

ez igaz?:http://www.videoplayer.hu/videos/play/84733
Hello Tukko!

engem is érdekelne ez a Linuxos dolog!
Ha van valami eredményed, akkor jelezd itt.

Köszi

"Abba a nagy lukba" vinyó megy amihez Network Adapter-t kell még vennilink, ezt a pc-s hálókártyához tudnám hasonlítan, ebbe kell bedugni az UTP kábelt!
Elég nehéz talál ilyen NA-t olcson (de ha a pénz nem számit akkor gyorsan találsz<#vigyor>)!
Hát ha rendes net alatt a böngészést érted, akkor talán ha ps2 linuxot telepítesz a vinyóra akkor abban találsz böngészõt (ezt nem tudom még sosem probáltam)!
Usb-s egeret és bill.-t is lehet kötni rá, de ha jól tudom nem kompatibilis mindennel!

Ezt a linux-os dolgot most ki is probálom, éppen van hozzá egy 8gb vinyom, már csak egy linuxot kell keresnem!<#vigyor>

abba a nagy lukba?
és menyibe kerül?
és rendes net lesz?
usbs egeret vagy usbs blienytyût lehet rá rakni?
bocs a sok kérsésért
jaszy
Venned kell network adaptort.

így néz ki(bocs hogy szétszortan írok:()
sziasztok
ps2.re lehet netet kötni?
vagy csak a játékokban lehet online-n játszani
netem van de hogy kössem rá
elõre is köszi
ez már warez
Fido4life
van hírdetéses topic

Most mi a baj? Az elõbb azt nehezményezted, hogy senki nem válaszol. Most meg azt, hogy van, aki igen. <#nemtudom>

Papesz

A Playstation 2 úgy tudom 2010-ig lesz még támogatva játékügyileg,de most hogy megjelent az utód ,az újabb nagy címeket valószínûleg már nem kell rá begyûjteni.PS1-re is épp hogy csak csurgattak valamit pár évig még, mikor megjelent a PS2.

Wii-vel meg érdekes összehasonlítani.Nekem Gamecube-om van a PS2 mellett és annak szebb grafikája van...szerintem.Vagyis fénykorában az volt.A Wii meg elvileg egy felturbózott GC új irányítási metódussal,bár a Netxgen mellé odatennék egy kérdõjelet azért,ugyanakkor forradalmi irányítással rendelkezik.Vissza a GC-hez.A kizárólagosan GC-re fejlesztett játékoknál szembeötlõ a grafikai különbség a kocka javára(pld:Resident Evil sorozat vagy Metroid Prime vagy a Zelda),bár mivel a GC már nyugdíjba vonult és PS2-re még tavaly is olyan címek jöttek ki,mint pld:a God of War 2. ill. a Valkyrie Profile 2.Utóbbi jelenleg a legszebb PS2-es játék,komolyan nem hiszem el hogy néz ki még most sem,még GC-n sem jelent meg ilyen gyönyörû játék.Szóval azért van még erõ az öreg vasban is.<#eljen>

Hogy megéri-e venni Ps2-õt? Ha új játékokra vadászol attól tartok nem.Viszont ha azt nézzük mekkora játékkínálat van rá ,akkor még mindíg jó választás lehet,ha nem akarsz túl sokat konzolra költeni.

Rengeteg jó játék jelent meg rá pld. God of War 1-2,Gran Turismo 4,Metal gear solid 2-3,Shadowhearts széria,Onimusha széria,a Project Zero sorozat(ha szereted a parahorrort)Resident Evil 4. és a Final Fantasy meg egy rakat más remek RPG (Star Ocean,Valkyrie Profile 2) stb...ezeket érdemes mind begyûjteni rá,mert sok-sok órát el fogsz velük tölteni.

A legtöbbet már nagyon olcsón hozzád is vágják akár újonnan is.Én a legtöbb PS2 játékomat 4-5 ezer Ft-ért vettem újonnan (fóliásan).
PS2-õn ki próbálta már az imbnes emulátort?
Mûködik rendesen, de fogalmam sincs hogyan lehet benne menteni illetve állást betölteni.
GBA-ra is van Nes emum és ott aszem megnyomom a két hátsó gombot elõjön a menü és bárhol tudok menteni.

Helo!!Kösz a segítséget!!Hogy kell a cd képfájlt szétbontani???És utána összerakni???És mit jelent az hogy az Ulaunchelf beállításainál kikapcsolhatod a driveot???Thx!!!!Help!!!!
Elég érdekessen kérsz segítséget! Grat!<#taps> Elérted hogy aki esetleg kecskeméti még az sem fog válaszol!

igen elégedett vagyok a válaszodal tõled semmit nem vártam...
bunkókból van elég azt látom...
thx..
Én válaszolok: nem.

Remélem elégedett vagy.

Papesz

Figyi, szerinted itt hány kecskeméti van? <#violent>

nem igaz ,h senki nem válaszol....<#gonosz3><#gun><#violent><#falbav>
Én a Persona 3 -at várom. EU-ban most fog megjelenni aszzem.
nem tudtok kecskeméten olyan helyet ahol kichipelik a ps2-t??<#help><#fejvakaras><#confused><#rinya>
PoisonChihuahua
Megpróbálhatod átkonvertálni, de szinte biztos, hogy nem fog mûködni.
A tuti módszer az, ha a cd képfájlát szétbontod és utána újra fölépíted, hogy kiírhasd DVD-re. De ahhoz, hogy ez sikerüljön eléggé "benne kell lenned a témában". Itt a CD/DVD írásra gondolok.
Egyébként kiírhatod CD-re is, nem fogja tönkretennia fejet, ugyanis max 3-4 mp.-ig forog a lemez a gépben és a uLaunchELF beállításainál kikapcsolhatod a drive-ot is.
Helo!!Leszedtem az ulaunch cd-ét nem tudná vki megmondani hogy azt dvd-re hogyan kell kiírni???Mentések másolása miatt kéne(Penrõl Mc-ra)Help!!!Thx!!!
sziasztok nem tudtok olyan helyet kecskeméten ahol a ps2-õmet kichipeltethetem?vagy azt saját magunknak kell megcsinálni??
De. Ugyanaz az ejtõernyõs hadosztály.

Papesz

Seth
Jön usa-ba csak szinkron nélküli lesz. Eredeti japán szinkron,angol felirat. A VAnguard meg nem az Airborne ps2 változata

PSN ID.: Beegabor

A Yakuza 2 csak Japánban jelent meg, PS3-ra is csak a Yakuza 3 érkezik.

Papesz

A Medal Of Honor: Vanguard már régen kijött. Az a Medal Of Honor: Airborne PS2-es változata. Egyébként minden hónapban 10-20 új játék jelenik meg. Február 22-én például jön a Ratchet & Clank: Size Matters.

Papesz