PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem 20.000 forintig nehezzen talász optikai bemenetes Dolby Digital dekoderes 5.1-es házimozis hangfalszettet. Én ugy oldottam meg, hogy vettem egy Dolby Digital/dts dekodert amin van optikai bemenet és ez van összekötve az 5.1-es hangfalszetemmel! Igazából én Xbox-hoz vettem, de probáltam ps2-vel is de nekem nem szólt 5.1-ben bármit is probáltam, míg Xbox-al tökletesssen mûködik!

max 20.000 ft-ig. Köszi elöre

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

tudtok ajánlani olyan 5.1.es házimozis hangfalszettet ami jo ps2-höz? Én nem nagyon találok a neten.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Burnout Dominator.

Én nagyon élveztem.

Papesz

Sztem a Revenge-ben tudtak még ujjat mutatni, de a domitator még az elõzõek szinvonalát se hozta plusz még az online modot is kifelejteték belöle. Én amugy többet játszotam a Revenge-al, mint a Takedown-al, de sztem olyan nem lesz aki Dominátorral fog többet játszani vagy ha lesz az nem ért hozzá!<#vigyor2>

Mondjuk nekem is a Takedown tetszett a legjobban. A Revenge-ben viszont nagyon sok pozitív változás volt és picit könnyebb is lett, ami nem egy hátrány. Én azért élveztem azt is. A Dominatorral még nem játszottam, de 4000Ft-ért szerintem nem rossz vétel. Nekem pl. az kifejezetten szimpi, hogy kivették a törés módot belõle, ahogy olvastam. 2 Burnout után már nem vágynék rá. Nem azt mondom nem volt jó, hogy volt ilyen fajta esemény benne, mert el lehetett vele szórakozni, mi több én aranyra csináltam az összeset a Takedown-ban belõle. Viszont az igazi nagy élmény azért mégiscsak a versenyeken jött át. Amúgy a Revenge meg a Takedown is 4eFt körül vagy ennyiért van, szóval Prof. majd kiválasztja melyik fekszik neki jobban.

Mindenesetre én a Dominatort is végig fogom játszani. Amúgy hétvégén pont a Cora-ban toltam egy jó órát a Paradise résszel (360-as dobozon), de nekem azon nem igazán jött át a Burnout feeling. Maga a verseny is eléggé egyhangú volt. Elindultunk, majd egy autó az élre ugrott, a többieket lehagytam, majd ezt az egyet aki elhúzott behoztam nemsokára, lehagytam és egyedül száguldoztam a célig. Elég uncsi volt.

Plussz ez a szabad mászkálás a városban. Meg az egész ahogy ki van találva. Hát akkor inkább a PS2-es verzió. Az legalább tényleg olyan Burnout-os. Grafika mondjuk jól nézett ki, de a játékélmény az számomra kevésbé volt élvezhetõ.

Dominator nekem amúgy fõleg azért kell, mert abban ahogy olvastam, visszanyúltak a Takedown részhez. Azaz nincs eszeveszett sebesség, mint a Revenge-ben, ha hátulról telibekapjuk az autókat, akkor nekünk is sanyi, ahogy a Takedown-ban. Viszont a Revenge újításait megtartották. Amolyan 3-4 rész massza. Ráadásúl még szebben is néz ki. Törés mód meg mint írtam fentebb, nekem baromira nem hiányzik már. A mániákus mód pedig új dolog benne.
Seth
Már a Revenge sem volt az véleményem szerint, a 3. részt,a Takedownt, azt élveztem legjobban

PSN ID.: Beegabor

Szerintem a Dominátor nem méltó folytatás!<#shakehead>

Ha szereted origibe megvenni, akkor most érdemes elmenni egy Cora, vagy ilyesmi helyre. Egy csomó nagy név PS2-re 4-5eFt. Pár példa: Burnout Dominator, Tomb Radier: Legend, Gran Turismo 4, Tekken 5, Soul Calibur 3. És ezek közül sok a nem Platinum kiadás. Említett példámban az elsõ kettõ ilyen. Nézelõdj, érdemes. 576 és Galaxisnál is olcsóbban adnak jelenleg.
Ne hagyjátok ki: SSX3! Pár napja tolom, vmi fenomenális. Eddigi legjobb játékom PS2-re. Gyönyörû grafika, kivételes hangulat és elképesztõen jó játékélmény. Év sportjátéka díjat bezsebelte amúgy és a nevesebb online magazinok is szó nélkül 9 felett adtak rá, plussz megkapta a szerkesztõség választása díjat is. Igazi gyöngyszem. Csak úgy mellékesen: Tegnap 6 órát nyomtam egyhuzamban, mert annyira lekötött. Azért ezt egy átlag játék nem éri el nálam. Van folytatása: SSX On Tour, bár az már nem kapott ilyen jó kritikát.

Szóval, ha kimaradt volna vkinek, vagy fingja se volt arról, hogy ilyen van, nézzen utána, olvasson róla és döntsön. Megjegyzem én nem vagyok egy nagy síjátékos. Igaz síeltem anno, de mint játék max. még a téli olimpiai PC-sek kötöttek le. Viszont ez a progi nagyon büntetõsre sikeredett. Szart nem szoktam reklámozni, elhihetitek. Legalábbis, akik már "ismernek" így az SG-n keresztül. Szóval én szóltam 😊
jaszy
800ft ért polírozzák sok helyen!

Sir Quno Jedi
Amúgy pisztos mûködne, vannak akik políroznak DVD-ket, persze nem házi módszerrel gondolom. Attól függ milyen mérvû a sérülés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sajna van nekem gyárim belõle és term. nem is platinum.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
Gondolod hogy mûködne azután??

Prof , én néked 10k -ért odaadom, már a tokért és a 10 oldalas kézikönyvért megéri <#idiota>

Sir Quno Jedi
méh nem políroztatod ki?!!! (én mondjuk fogkrém (amodent) és puha szövet/papír kombóval szoktam, ha még nem súlyos, igaz erre lassan 5-6 éve nem volt szükség)

Te vagy az én emberem Seth! Hisz nincs annál feelingesebb mint amikor használhatatlan jáékokkat veszel amik akkor sem mennek ha a fejed tetejére állsz. 😊

Adok érte 15 000 forintot de csak akkor ha tényleg nem lehet vele semmit sem kezdeni. Szóval még rakd be a mosógépbe egy marék szög társaságában mielõtt elküldöd. 😊
Seth
Hú pedig nekem van egy FFX-em,amit akár ingyen is odaadnék, mivel nem mûködik <#idiota> (illetve megy, csak nem mindíg tölt be,videók többségében akad,le is fagy,ahol a karcok vannak, de demónak használható ^^), unokahugom szépen megpörgette a tokjában és jól "megírta"😄
Most a másolt FFX csöcsül a tokjában

Tudom, de szeretem új állapotban megvenni a játékokat. Bár az eddig megszerzett 5 játékból 2 a "cserebereeladomsite" eredményeként van meg. 😊
Sir Quno Jedi
Pediglen van erre cserebereeladomsite, van ott minden jóság.

Mekkora az élettartama egy vadiúj PS2-nek? Reméllam magas, mert azért szeretném használni egy pár évig...

Ami meg nagyon idegesít. Ugyebár most fogok PS2-t venni és nézem a kínálatot...

Amibõl rengeteg van az a Call of duty 53 -ik része meg a Fifa 2002-2008 -ig összes + 1-2 iszonyat gagyi sportgame meg ( gondolom ) iszonyat gagyi filmadaptáció.

Én PS2 -t nem ezekért akarok venni. Hanem azokért a jó kis játékokért amik a lelkét adják. GOW, FFX és a többi FF Project ZEro stb... ( A GOW és a SC2 már megvan. 😊 nem pedig tucatsz*rokat.

És sajna ezeket elég nehéz megtalálni.

mindenki mást mond, mindenkinek más jön be.

nekem most 50004-es gépem van, mikor ezt vettem (újonnan), azt olvastam valahol hogy állítva érdemes használni, mert "jobban" olvas úgy.
a mai napig állítva használom (így jobban elfér nálam), és kiválóan mûködik egyelõre!

épp némi rendezkedésben vagyok nappali téren, és lehet, hogy ezután fektetve fogom használni (még nincs meg a végleges elrendezés) - meglátjuk lesz-e változás!

Nem tudom ki hogy van ezzel de én nem használnám állítva a gépet! Nekem volt olyan gépem régen amibe már szar volt a fej cd-t fektetve nem olvasta be de ha felállítotam egybõl vitte. Az azelötti gépem a végén meg már csak ugy volt hajlandó olvasni, hogy teljesen meg kelet fordítani a gépet! <#wilting>. De ezek nagyon régen a cd-s korszakban voltak és persze vastag gépekrõl beszéltem! Nem tudom hogy ezekre mi a magyarázat, de szerintem ha hosszútávon állítva használjuk a gépet, sztem máshogy kopnak a dolgot, ami befolyásolhatja a mûködést, de nem biztos hogy rosz irányba. Ezt valaki tényleg elmagyarázhatná hogy pl nálam állítva miért olvasott jobban!

OK 😊

Máté94
Csak azért kérdeztem mert nincs a PS2-esembe memóri kártya és ha sikerült volna a mentés akkor megkönnyebültem volna:/
a memóriakártya tartalmát tudod lementeni pendrive-ra, ha ez segítene, keresd az uLaunchELF programot.

most egy láma kérdést teszek fel: biztos hogy nem baj ha állítva használom ps-t? Nem befojásol semmit, a fej kiégését, a lemez karcolását vagy egyebet?

És ki mondta hogy a háromszöget nyomj?<#vigyor2>

Van egy scph 7004-es slim ps2-õ. chip nemtom milyen van benne,de van. sms playert szeretnék indítani memóriakártyáról, már be is raktam a fájlt a kártyára így: mc0:\BOOT\BOOT.elf , de bekapcsolásnál hiába nyomok háromszöget nem tölti be, hol rontottam el?

theone91
én is így indítottam a sw: episode III és a 24: the game-el 😉

jaszy
Nem nagyon....

Máté94
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni,hogy lehetséges e az,hogy a PS2-es játék mentését ne a memory cardra hanem egy pendrivera rakjuk?A választ elõre is köszönöm!😊
Lord RZA a PUNK
én divat konzolos vagyok <#vigyor> csak a final fantasy / pricek és soul calibur miatt kell 😊

Hát szereintem aki igazán érti a konzol lényegét annak a meg se fordul a fejébe hogy "ilyet tegyen"! Azt meg nem hiszem hogy ne lehetne kapni 7ezer forintért egy használt nem túl régi 51cm-es tv-t, mert nyugott lehetsz hogy nem lesz szebb a kép monitoron, mint tv, sõt...! Igérem ez az utolsó, többet nem fogok hozzászolni ehhez a témához! <#vigyor2>

Lord RZA a PUNK
Gordi kösz a választ, mingyá utánanézek énis annak a VGA BOXnak.

Tukko, pontosan az a problémám nekem is a TVvel mint Gordinak, 1. nincs, csak közös tv és az sem a szobámban, 2. ha vennék, a fél lakáson körbe kéne vezetnem a koax kábelt, de a lényeg h egy 22 colos monitorom van, és 5-6-7 ezer forintért, ahogy a Gordi mondta, nem kapok a monitoromnál egy jobb tévét.

Ketten vagyunk.

Papesz

Hát én még a gondolattól is rosszul vagyok hogy egy ps2-öt ráeröszakoljak egy monitorra!<#rinya> De az az én gondom!<#vigyor>

Leginkább azért mert nincs hely a szobámban egy nagy katódsugárcsöves tv-nek.
Meg nem is egy szép látvány manapság. (nem akarom leszólni, de azért jóval trendibb egy lcd. Azt is lehetne venni, de az 50k és fölötte. Nomeg hamár ott van a 20"-os drága jó monitor....<#whatever>
Miért nem veszel egy tv-t 5-6-7 ezerért vagy inkább kinlódsz a "retek" monitor elött?

Az, hogy ha a ház tv-je foglalt, akkor a saját szobádban tudj játszani nyugodtan. (ahol pl egy pc monitor van csak) <#rolleyes>
Sose értetem mi értelme van ennek, de ti tudjátok!<#miaz>

Habár még én is csak gondolkozóban vagyok, de ennek utánajártam valamennyire...
VGA BOX nevezetû cuccal meg lehet oldani. Viszont azt nem tudom, hogy a gyakorlatban ez milyen minõséget ad, és van-e esetlegesen csúszás a kép/irányítás-ban.
Nincs vkinek tapasztalata ebben?

Amugy ebay-en elég sokat árulnak, átszámítva pk-el együtt kijön 5-6-7k Ft-ra, és megy az egekbe (20-30k)
Lord RZA a PUNK
Szevasztok, annyi lenne a kérdésem, h vennék egy PS2õt, de monitoron szeretném nyomatni, az megoldható valahogy?

Swap Magic3 Chippelés nélkül futnak a PS2-ön az irott lemezek,igy a garancia megmarad a gépen.Ha érdekel irj!
ez már true nextgen akkor 😊

Seth
Atyaég

Sir Quno Jedi
ja, nem király?

jaszy
<#fejvakaras> Huuuuuuuuuuuuuu

és miért jó, ha van rádió a pléjstzésüön konröllerben? <#nemtudom> híreket hallgatol rajta?! <#nemtudom>

<#zavart2>

Sir Quno Jedi
Vegyél rádiós kontrollert, én is azzal tolom.