17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Banyapapa
    usb nem megy.
    slim ps-en van hely ahová bedughatod a netedet,nagyon meg ha van network adaptered akkor azon van a dugasz.
    de lehet még regizni is kell itt-ott,ezt nemtom,sose akartam neten ps-ezni.
  • S8DJ
    Router fogalma
  • S8DJ
    Megosztja az internetet
  • S8DJ
    most 4000Ft-ot sajnálsz egy routerért?
  • krizoli
    mi az a routerral
  • S8DJ
    összekötöd a routerral a PS2-t beteszed mondjuk a Fifa08-at mert ott lehet csinálni Network beállítást és jöhetsz Online
  • krizoli
    nincsen valami amit a ps2 usb-jébe bedugom és mér játszhatok neten??
  • S8DJ
    de most tényleg miért nem jösztök? DNAS ID-t megpatchelitek és már jöhettek jó kis 8Mb/s-os szerverre :D
  • krizoli
    ok hogy eredetibe megveszem de onnan hogy took online-on játszani?pl:tdu,fifa
  • S8DJ
    :D ok
  • Prince of Máté
    Megy az egész SG :D
  • S8DJ
    Hungarian Battlefront II server aki akar jöjjön BF2-ni
  • S8DJ
    DNAS ID Patch vagy megveszed a játékot eredetibe
  • krizoli
    ps2-n hogy took online-on játszani?lécci részletesen
  • turho
    Nincs mit :)
  • theone91
    Na. Hosszas filózgatás után úgy döntöttem eladom. Tehát:

Eladó egy 2006-os slim PS2, teljen jó állapotban egy memókarival, két joystiq-al, Eye-Toy-al és 11 játékkal (24: The Game, Dead to Rights II, Eye-Toy Play, Fifa Street 2, God of War, Marvel Nemesis: Rise to the Imperfects, Medal of Honor: European Assault, The Simpsons Game, SSX: On Tour, Tekken 5, The Urbz: Sims in the City.)

Privátban minden egyebet!
  • Glesthor
    Érdekel esetleg valakit egy ps2 slim 4 eredeti játékkal? A garancia is meg van még rá. Privátban lehet érdeklődni.
  • theone91
    Hamarosan veszek egy 360-at, de erősen filózom, hogy megtartsam-e a PS2-őt, vagy adjam el összes játékkal, mert minden fulljó álapotban van és egyszer sem lett szétszerelve, semmi baja. Viszont nagyon sajnálnám a God of Wart.

De a SW:Force Unleased és a Yakuza 2 még megveszem a jó öreg pöéjeskettőre.
  • czizoli
    Köszönöm
  • turho
    Ha a game támogat 16:9 arányt, és a konzolt is átkapcsolod a kezdőbeállításoknál, akkor igen.
  • czizoli
    Vettem egy LCD TV-t 80 cm-es átmérőjű, csak az a baj, hogy a képernyőn a ps2 nem teljes képernyőn mutatja a játékokat, még akkor sem ha full képernyőre van állítva a ps2. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de azért megkérdezem, hogy létezik-e a ps2-höz egy olyan eszköz, amellyel teljes képernyőn lehet élvezni a játékokat?
  • Toughtful
    Srácok, nem tudjátok véletlenül, hogy létezik e driver program XP-hez a Singstar mikrofonjait elindítandó? :)
  • S8DJ
  • turho
    Ellenben ha paraxtosan is, de tökéletesen jellemezted egy jól működő lézeregység működését :) merthogy a 2 lézertubus beindítása egy-egy próbálkozás, gyakorlatilag a lemez törésmutatójából, azaz a visszavert jel erősségéből elég neki megállapítani hogy cd vagy dvd van bent. :)
  • wesker24
    Fogalmam sincs mi löhette de már újra jó meg aztán nem vagyok a szavak embere !
  • ecneb
    szerencséd mert elég érdekesen magyaráztad :D
  • wesker24
    Már tárgytalan idöközben jó lett nem tudom hogy mi történhetett vele de most már újra jó !
  • wesker24
    Hello lenne egy kérdésem az mitől lehet hogy amikor bekapcsolom a ps2-öt a lézer villog egyet és 2x-szer mozog egyet fel-le(de ekkor már nem világit)csak akkor villog egyet mikor bekapcsolom és ennyi a kép meg be se akar jönni semmi ! Meg amikor berakok egy dvd-t a lézer ugyanugy csak 1-et villanik elkezdi felpörgetni a dvd-t de egy idő után teljesen megáll mivel nincs kép !

Lehet hogy lézerfejet kéne cserélni ??
  • krizoli
    és ez mind ps2?
  • krizoli
    köszönöm a sok friss választ
  • Papesz
    Parancsolj. Havonta frissítjük.
  • jaszy
    Itt nézd meg
  • krizoli
    Az a kérésem lenne felétek hogy ha valaki tud az linkeljen be nekem olyan oldalakat ahol mindig frissen fön vannak a ps2-es játékmegjelenések. Válaszokat előre is köszönöm.
  • lowdog
    azt nem a winhiip csinálja hanem a "lemezkezelés" a vezérlőpult / felügyeleti eszközök / számítógép kezelés -ben.
  • Banyapapa
    itt vannak
  • theone91
    Hát én is inkább azért rohanok majd legelőször... :)
  • örültspanyol
    na meg "inicializáltam" az melyik angolul a programban?
  • örültspanyol
    Na meg én csak 0.8C-set látok minden hol a HDloader-ből pedig az eredeti honlapon meg 3.8c-s van az ugyan az vagy mi? vagy még sehol nincsen másolt verzió a 3.8c-böl?
  • lowdog
    én winhiip-pel csináltam és működik.

először nem ment, mindig hibát írt ki miután megformáztam és rámásoltam az első játékot. az segített, hogy először "inicializáltam", és utána formáztam winhiip-pel, utána jó volt.
  • örültspanyol
    és a Winhipp az is jól megcsinálja? most NTFS akkor az majd átformálja amire kell vagy muszáj elöször a HDLOADERbe