PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Én mostanában gondolkodtam el a vásárláson, viszont nem nagyon ismerem milyen extra lehetõségek rejlenek a vasban. Lenne pár kérdésem, megköszönném, ha segítenétek felfedni pár számomra homályos dolgot :-)
- PS2-vel van lehetõség divx-es filmek lejátszására?
- usb-re kötve olvas külsõ vinyót, pen drive-ot? Ezekrõl képes filmet, lemezképfájlt beolvasni?
- láttam pár helyen, hogy lehet régi nintendos játékokat (pl mario) játszani, ezeket meg lehet oldani memóriakártyáról?
- chip-bõl melyik a legjobb szerinted?
- x-box vs. ps2? :-)
Elõre is köszi a segítséget!

Helo!!Egy olyan kérdésem lenne,hogy feltettem a formula one 2006-ot a ps2 vinyójára ,elindítom,és a töltésnél lefagy.(Mikor ott körbe-körbe mennek azok a piros vonalak)Mi lehet a gond?Help!!Thx!!!Lehet nem jó módban indítom el?
Kazuma92
na megvettem az RGB-t.. valami hihhetetlenül isten képe lett!! majd besz@rtam!!
De csak 16:9-esen tud ien fasza lenni? teljes képernyõn nem lehet? (teljes képernyõn nemolyan istenkirály mint 16-oson)

Persze, bármelyiken jobb lesz, hiszen egybõl a videofokozat megfelelõ részét hajtja meg. Élesebb színesebb kontrasztosabb lesz a kép minden KOMPATIBILIS normálisabb tv-n.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kazuma92
télleg az utolsó kérdésem nem akarlak titeket terhelni a sötét baromságaimmal😄
Ez az rgb kábel bármien tv-n jó? (a tv-m nem régebbi fajta, nyomja a 60 hz-t is)
és mennyire éri meg?

a swap magic cd-s verzióval megy a psx játék? Mert a chipem sajnos nem támogatja

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Kazuma92
értem. akkor az olyan.
kösz a választ

Seth
Nincs

PSN ID.: Beegabor

Kazuma92
és nincs valami szar ps2-re ami javítja a framerate-t?
mert van 1-2 játékom ahol eléggé elkúrták és szaggat , vagy bevan lassulva(más gépen is)

jaszy
Az RGB,n is külön megy. A neve is ennek a rövidítése. Red,Green,Blue

PoisonChihuahua
Az nem a komponens?
Al Age
Nem. Annyi még a minõségbeli javuláson túl, hogy NTSC játékok (ha a tv-d is tudja) színesben fognak menni az eddigi (gyári kompozit kábeles) fekete-fehér helyett.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

jaszy
A kép minõség javul csak. 1 helyett 3 kábelen megy be a tv be a 3 alapszin.

svédcsepp
pacsker

Lehet,hogy nem pont itt kéne megkérdeznem,de tudtok valami kickbox szerû játékot ps2re? K1 world gp felejtõs.Def jam vendetta és fight for NY az bejött.Valami olyasmi is érdekelne.Elõre is kösz a segítséget

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Kazuma92
tehát akkor a framerate nem javul? (kösz a gyors választ)

Seth
kontrasztosabb lesz a kép, a belassulás javítás hülyeség

PSN ID.: Beegabor

Kazuma92
hi! valaki tudna egy rövid leírást adni az rgb kábelhez? (ps2) nemnagyon értek hozzá.
azt tudom hogy 1000-2000-körül lehet kapni.
de mit javít? (azthallottam hogy szebb lesz a szín, és ami egy kicsit bevolt lassulva az jobban fog mûködni)
elõre is kösz

jaszy
Igen ottvan!

Az nem jó hír errõl eddig nem volt szó <#vigyor0>. Rosszul lett bedugva vagy az utángyártott miatt, mondjuk az sose volt bedugva az 1 slotba. De ez nem hiszem hogy kizáró ok. Akkor az az épület amit nem rég még épitettek? Javitási idõ? De ha valaki tud Debrecenbe az még jobb lenn vagy Pesten.

jaszy
Igen! Joy miatt szokott kimenni. De nem mindig javítható!

Metropol üzletház? a pláza mellett?

Mi okozhatta ezt a problémát??? Miskolcon hol? Mennyi idõ kb.?

jaszy
Ha csak SMD csere az nem sok 2000 körül!

És Ti mennyiért vállalnátok be? Miskolc igaz?

jaszy
Mi is bontottbol dolgozunk..... Hál istennek sok a rosz gép😊

Mi okozhatta ezt a problémát?

Most már ezt is tudom. Köszi. Hátha valaki majd tud ajánlani egy jó gyors és olcsó szervizet. <#vigyor2>

Helyet namnagyon tudok illetve vannak Pestiek akik nálam oosabbak ebben, de a slimben nincs szalagkábel. Csak a nagyban. A slim aljzatok forrasztottak, közvetlenül az alaplapra. Ezért (is) macerásabb....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Köszönöm a hozzászólásokat. Olvastam egy másik topicban hogy van valami szalagkábel is ami gázos lehet. Egy jó helyet debrecenben vagy pesten ájánlani tud valaki?

szervizes a téma. Egy alaplapon (slim) majd' 40 db különbözõ méretû, kivitelû és ártékû, néha nem egykönnyen azonosítható smd bizti van. Pótlásuk pártíz-párszáz forint...lenne. De beszerezni sem egyszerû, helyettesíteni is mûszerész tudja. Kis méret és speciális értékek vannak.

Ettõl féltem hogy nem csak pattintós. A forrásztást nem is merem bevállalni. Biztositékot egyszerü beszerezni vagy spéci kell hozzá? Egy körülbelüli árat senki nem tud debrecenben vagy pesten vagy hogy hol?

Na a helyesírásom megint csillagos ötös!<#vigyor2>

Hát az nagyon nem hagyományos, nem annyi a csere hogy kipantit rosz és bepettint a jó! Forrasztani kell az alaplapon, amihez ajánlott egy komolyabb felszerelés! Amugy a biztosíték filléres dolog!

Ez a panelbiztositék ez az a régi hagyományos? Körülbelüli árat tud valaki?

jaszy
Szervizbe inkább , mert otthon nagyob kárt tehetsz!

Köszi. Ez milyen költségvetésü dolog esteleg itthon szervizelhetõ-e. Vagy más gond lehet-e? Kösz mégegyszer.

Neked kiment egy panelbiztosítékod jó esetben...ha rosszabb akkor valamelyik feszstabil ág.

Sziasztok!
Tudna nekem segíteni egy ps2 konzolzseni?
Visszaolvastam de sajna nem találtam megoldást annyi hozzászólás van.
Olyan problémám van, hogy nem rezegnek a duálos gamepadok a gépemben ami 1 slim chippelve(1db sony gyári joy és egy utángyártott).
Maga a joy tökéletes, csak egyszerûen a gépemen nem akar rezegni.
Ki lett probálva más gépen, ott kifogástalanul müxizett,ugyhogy a gépemmel nem stimm valami...
Esetleg tudja valaki a probléma okát és, hogy hogy lehetne ezt kijavitani esteleg milyen árra számitsak?

Kazuma92
hi!
szentesen ismer vki embert aki 10 000-ért kicsippelne egy ps2-t?

Ha a sima xbox1-re célzol, játékgépként vizsgálva a dolgot, 100x jobban jársz.....

jó döntés

mama2
Én is most ps2-re gyûjtök xbox helyett😄. Már 33ezer forint meg van, már csak 3000 forint kell😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sziasztok!
1 hónapos Ps2 dobozában, egy karral sürgõsen eladó! I.á.:30E Ft.
Csip nincs benne, de eladó hozzá(vagy külön is)egy Swap Magic bootlemez, ami inditja a másolt játékot. Ennek ára 4E Ft. 8Mb Sony mem.kártya 3E Ft.
Érd: tibusz kukac naracom.hu

Ombika
Tehat ez 3 letezik ami ujabb?
Fifa megvan neki tutira!! :S

HA esetleg tudtok eladot,ne titkoljatok! 😊

Fifa 08 ( magyar szinkronos )
Pro Evolution Soccer 2008
Fifa Street 2 ( régebbi de egyedi focijáték)

Ombika
Hi all!!

Tudnatok mondani par legujabb focis jatekot,mert ajandekba szeretnem,de en nemvagyok otthon focis gamek teren?! Koszonom

Én pár hete az Atv Offroad Fury 4-gyel játszottam, akkor 5-6 ember mindig volt fent, most nem tudom. Aztán régen (már jó régen) még probáltam a Burnout Revenge-t, Battlefield 2-õt, Fifa 07. De biztos sok van még!

Köszi!

Tudtok ajánlani valami jó játékot amit lehet nyomni online-ba? Mindegy milyen mûfaj csak sport ne legyen(foci, tenisz, hoki stb)

Ha után resetelsz kikapcsolva marad a chip! Akkor kapcsolódig vissza chip ha kikapcsolod a gépet!

hopp!Nah most vlmit lehet hogy sikerült mûködnöm.Szóval köcce az infókat!!