PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- PS2-vel van lehetõség divx-es filmek lejátszására?
- usb-re kötve olvas külsõ vinyót, pen drive-ot? Ezekrõl képes filmet, lemezképfájlt beolvasni?
- láttam pár helyen, hogy lehet régi nintendos játékokat (pl mario) játszani, ezeket meg lehet oldani memóriakártyáról?
- chip-bõl melyik a legjobb szerinted?
- x-box vs. ps2? :-)
Elõre is köszi a segítséget!
De csak 16:9-esen tud ien fasza lenni? teljes képernyõn nem lehet? (teljes képernyõn nemolyan istenkirály mint 16-oson)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ez az rgb kábel bármien tv-n jó? (a tv-m nem régebbi fajta, nyomja a 60 hz-t is)
és mennyire éri meg?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
mert van 1-2 játékom ahol eléggé elkúrták és szaggat , vagy bevan lassulva(más gépen is)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Lehet,hogy nem pont itt kéne megkérdeznem,de tudtok valami kickbox szerû játékot ps2re? K1 world gp felejtõs.Def jam vendetta és fight for NY az bejött.Valami olyasmi is érdekelne.Elõre is kösz a segítséget
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
azt tudom hogy 1000-2000-körül lehet kapni.
de mit javít? (azthallottam hogy szebb lesz a szín, és ami egy kicsit bevolt lassulva az jobban fog mûködni)
elõre is kösz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tudna nekem segíteni egy ps2 konzolzseni?
Visszaolvastam de sajna nem találtam megoldást annyi hozzászólás van.
Olyan problémám van, hogy nem rezegnek a duálos gamepadok a gépemben ami 1 slim chippelve(1db sony gyári joy és egy utángyártott).
Maga a joy tökéletes, csak egyszerûen a gépemen nem akar rezegni.
Ki lett probálva más gépen, ott kifogástalanul müxizett,ugyhogy a gépemmel nem stimm valami...
Esetleg tudja valaki a probléma okát és, hogy hogy lehetne ezt kijavitani esteleg milyen árra számitsak?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
1 hónapos Ps2 dobozában, egy karral sürgõsen eladó! I.á.:30E Ft.
Csip nincs benne, de eladó hozzá(vagy külön is)egy Swap Magic bootlemez, ami inditja a másolt játékot. Ennek ára 4E Ft. 8Mb Sony mem.kártya 3E Ft.
Érd: tibusz kukac naracom.hu
Fifa megvan neki tutira!! :S
HA esetleg tudtok eladot,ne titkoljatok! 😊
Pro Evolution Soccer 2008
Fifa Street 2 ( régebbi de egyedi focijáték)
Tudnatok mondani par legujabb focis jatekot,mert ajandekba szeretnem,de en nemvagyok otthon focis gamek teren?! Koszonom
Tudtok ajánlani valami jó játékot amit lehet nyomni online-ba? Mindegy milyen mûfaj csak sport ne legyen(foci, tenisz, hoki stb)