17159

WAREZ = azonnali BAN!

• red13
    Fear Effect első cd-jét végigvittem, majd amikor kéri, hogy tegyem be a második cd-ét kiírja, hogy unknown disc format és nem tölt be. Mi lehet ilyenkor a gond? PSX játékról van szó és ps2-őn játszok vele. Eddig nem volt semmi gond psx játékok lejátszásánál.
  • S8DJ
    nincs
  • bigbigle
    mobil net?
  • jaszy
    Ahoz nincs.........
  • bigbigle
    hali!nincsen ps2-höz wifi?
  • theone91
    Hopp rossz topik... FAIL :D
  • Seth
    A min???
  • theone91
    Az Arcade lemezén vannak demók?
  • knightbali
    köszi
  • theone91
    Megnyitod a mentést, és a O-vel törlöd (asszem)...
  • knightbali
    Hi.
    A memóriakártyáról a mentéseket hogy lehet törölni?
    Másik kérdés. A kártyáról a mentéseket 1-enként, vagy csak az összeset lehet egyszerre törölni?
  • ZaZa9128
    :-)
  • Glesthor
    jav.: privát
  • Glesthor
    Anyagi gondok miatt szeretném eladni a ps2 slim konzolomat 4 eredeti játékkal. A gép még nincs 1 éves sem. Részletekért privátban üzenetben lehet érdkelődni. További szép napot mindenkinek!
  • jaszy
    Hát ez megesik, de szerintem megér még ennyit, de te tudod!
  • wesker24
    Annyit meg nem ér az egész nekem nincs kedvem még plusszba rákölteni akkor inkább eladom valakinek aztán az csináljon vele amit akar!

Egyszer veszek Ps2-öt akkor is hibásat küldenek le persze azóta a csávó már szinte elérhetetlen lett mintha felszivodott volna !
  • wesker24
  • wesker24
    Ilyen kellene pl ?

Vagy esetleg ilyen ?

• jaszy
    Hát a kettő egy és ugyanaz :)
    8-10 körül szervízben kicserélik.
  • Seth
    ???

cd/dvd olvasó fej = lézerfej
  • wesker24
    Na mindegy még az a szerence hohy olcsó volt (1000 FT) !! Szóval akkor olvasófej hiba ! Mármint CD/dvd olvasó fej hiba vagy lézerfej hiba ? Mert ha a cd/dvd olvasó fejjel van gond az még OK de ha a lézerfejjel vannak gondok akkor inkább hagyom a francba az egészet !
  • NRK
    Helló mindenki! Totál kezdő vagyok PS2-ben, most vettem. A kérdésem is ebből kifolyólag valószínűleg nagyon noob lesz. Le lehet-e ellenőrizni valahogy a játéklemezeket? Használtat ha veszek, és látszik rajta itt-ott kicsi karc, honnan tudhatom, hogy működőképes? Járhat-e úgy az ember, hogy pl. feléig eljutok egy játéknak, aztán ott közli a gép, hogy a lemez olvashatalan, és nem lehet folytatni?
  • turho
    Fejhiba 99 %, motorhiba szinte esélytelen, motorvezérlő ic 1 % ....
  • PoisonChihuahua
    Ez tényleg fölösleges volt, bár ha valóban a motor a ludas akkor mázli.
  • jaszy
    Tukko nak igaza van. Legritkább hiba szokott lenni a motor. 90% ban a fej a ludas.
    Ez szerintem potya rendelés volt. Ezért célszerűbb szervízbe vinni rögtön mert többe kerül a végén a leves mint a hús.
  • tukko
    Hát sztem nem ez miatt, nem pörgeti fel a lemezt, hanem mert meghalt benne a fej! Ezt nem nehéz kicserélni, ha már láttál belüröl vagy szedtél szét valamilyen dvd-romot!
  • wesker24
    Hello lenne egy kérdésem. A ps2-öm valamiért nem képes felpörgetni beolvasni a cd/dvd-ket. Megpróbálja felpörgetni de nem sikerül neki és ez igy megy végig. Régebben olvasta majdnem mindegyiket a régieket is meg az újakat is. De most már szinte semmit nem olvas !

Szóval rendeltem hozzá alkatrészt ma jött meg. Mivel nem olyan nagy alkatrészről van szó ezért kérdem. Beszerelje egyik haverom aki ért hozzá ? vagy vigyem szervizbe ? Vagy szereljem be én ? De a neten nem igazán találtam hozzá videót leirást linket hogy hogyan is kéne ezt a kis alaktrészt beszerelni !

Erről van szó!

• krizoli
    akár
  • lowdog
    MINDENT?
  • krizoli
    vagy csak októberben mert akkor lesz kichippelve.ja valaki letudna írnimindent a tdu-rol?
  • S8DJ
    és ha vennél kábelt és a falon végig vezeted nekem ugy van a szobámba bevezetve a net kábel
  • krizoli
    akkor nem fogok multizni szerintem.de azért gondoltam usb-s re mert wii-hez is van
  • S8DJ
    nincs. Vagy esetleg ha két hálókártyád van a gépben akkor a géppel osztod meg a netet de bekapcsolva kell hagyni a PC-t hogy multizhass PS2-n
  • krizoli
    mert a gép fönn van a ps2 meg lent
  • krizoli
    ja.de télleg nincs usb-s megoldás vagy valami más?
  • S8DJ
    a Test Drive Unlimited ereditben van meg?
  • S8DJ
    de azt kell vagy veszel egy routert ami megszotja az internetet és így lesz a PC-n is net meg a PS2-n
  • Banyapapa
    azert kell router,elosza a netet.
  • krizoli
    jó csak azért mert pl a test drive unlimited-hez is jolenne mert nem tom hogy azon lehet-e egyedül tolni
  • krizoli
    de oda nem azt kell bedugni amit a pc hez dugok hogy legyen net?mert nekem a pc-hez kell az