PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Én nem igazán nyúlkálnék bele a fej részhez a te helyedben...Vegyél vertical stand-et,mediaban 1 ezres körül van,sokkal jobb lesz a szellözés és csökken a melegedés.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Seth
Haunting Ground, Forbidden Siren 2 mennyibe fájna?

PSN ID.: Beegabor

theone91
Ha elakadtál, eladod? LOL!(?)

graphitman
Sziasztok! A következõ játékokhoz kellene nekem végigjátszás, vagy cserélném (eladnám) õket.: HAUNTING GROUND, FORBIDDEN SIREN 2, TOTAL OVERDOSE.<#felkialtas> Érdekelne a COLD FEAR játék. Megvásárolnám, ha valakinek eladó!<#papakacsint> Debrecen 0630 563 36 32

Graphitman

hellosztok egy nagy kérdés több helyen is kerestem colin 05 höz cheat-et és sehol nem találtam ps 2-höz naon megköszöném ha valaki tudna nekem segiteni
sziasztok nem tudtok olyan oldalt ahhonét rendesen lehet letölteni értelmes ps2 játékokat (ha lehet ne fizetös legyen) elöre is kösz
NFS ProStreet , Call of Duty 3

theone91
??? (ha van chip-ed!)

köszi, pont azt néztem reggel hogy van-e benne

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

biztonsági másolt játékkal is lehet játszani?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

theone91
autós: test drive: unlimited...

tudtok mondani olyan autos és fps játékot amit még lehet nyomni online?

Seth
Igen, eléggé tud melegedni, ez normális

Az természetes ha a slim gépem 1-2 óra film\játék után felmelegszik az alja? Benyulok az ujjammal az olvasofej allatti fém lemezre, az is tök meleg. Elöre is köszi

theone91
Tûz kell? Állj a falhoz de qva gyorsan 😄😄😄<#boxer><#violent><#falbav><#lama>

jaszy
Vagy ez <#wow1>

Seth
EZ? <#wilting>

Kazuma92
ezekre az esetekre van egy szmájli fajta is 😊

jaszy
Ps2 játékot az xbox? HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sziasztok!

tud valaki segíteni, ps2 modbo chippel viszi a forza 2 (xbox 360)

Elõre is köszi.
Akkor az profi, szóval meg se kellett formáznod, de honnan tudtad melyik mentés volt hibás?

Sikerült ezzel az ulaunch 4.12-vel letörölni a hibásmentéseket is:-)Kösz a segítség!
Te meg olvas már vissza "három" hozzászólást(12703)! Aztán, ha még mindig nem tiszta keresgélj még!

Formázd meg a kártyát!(12619 hozzászólás)

Értem...

MP3-at lejátszik? Pl felírom DVD-re stb...
Magyarán mikor mentett elszállt az összes adat a memória kártyáról???Csak ez a baj hogy nálam most egy deka szabad hely sincs rajta szóval nem tudná elkezdeni se a mentést!!!
Seth
nem támogat pendrive-ot normál esetben

Izé PS2 -re gondoltam...
Pendrivet hogy lehet rádugni? És ráraktam az enyémet de semmi sem történt " No data. "

Mp3-at ( mondjuk pendriveról ) lejátszika PS3?
Kazuma92
nekem most eszembe jutott valami de.. KI NE PRÓBÁLD ADDIG AMÍG VKI AZT NEM MONDJA RÁ H EZ MEGOLDHATJA!!!! 😄
egyszer véletlen akkor kapcsoltam ki a ps2-t, miközbe mentett (amikor kiírja hogy ne kapcsód ki) nem lett semmi baja, csak mindennek cseszhettem a mentését..

Ez a tipp már az én fejembe ismegfordult...csak azt nem tudom hogy lehetne lepucolni mindent a memória kártyáról!!!
Kazuma92
ez igaz.. nekem az a tippem hogy egy játék csinált vele valamit. (tehát a sok mentés kzöül vmeik hibás, és az szarakszik) de én nemnagyon értek hozzá, majd vki ps2 zseni ad egy jó tippet 😊

De ha szar lenne a mem kari akkor vissza se töltené a mentett állást róla vagy nem?
Kazuma92
szerintem szar a memoria kártya.
-----------------------------------------------------------------------
az rgb márkáját már nemtommegmondani😄 (tesco 1000 ft-s xD-- de nem gazdaságos)

a tv-m sima tv, ami támogatja az rgb-t és viszi az ntsc-t.

Ja és nem chippelt géppel is néztem a memória kártyát azzal is ugyanúgy kifagy amikor formázni akarnám!
Hali!
Tudnátok segíteni??Olyan gondom van hogy van egy chippelt Ps2 slim-em.Modbo-735 chip van benne.Az a gondom hogy valami oknál fogva a memória kátyáról nem akarja törölni sehogy se a mentéseket.Azért akarnám törölni mert már nincs rajta hely.8Mb-os eredeti sony memória kátya.Hiába lépek a browser menübe és rá a memória kártya ikonra kiírja hogy loading aztán megfagy!!!Újonan vettem a memória kártyát is!Ja és az a pláne az egészben hogy ha elindítok egy játékot akkor a memóri kártyáról vissza tölti a mentéseket!Szóval nem értem hogy most mi van...Valakinek van valami ötlete
PoisonChihuahua
Aha értem, valószínû az a baj, hogy 4:3 esetén nem ad a kábel rgb jelet csak azt amit a gyári kompozit. De hogy ezt miért csinálja, lövésem sincs?<#nemtudom> Milyen típusú a tévéd, illetve mi a kábel márkája? Ja és van e a PS2 mellett más is a tv-re kötve?(egyéb konzol, dvd lejátszó, stb)

Kazuma92
hát igen, télleg bonyolultnak hangzik..
szal : RGB kábellel csatlakoztatom a tv-hez. 4:3-an normális a kép, mintha a gyári sima kábellel lenne bekötve. de ha a tv-t átállítom 16:9-esre, akkor nagyon tiszta lesz a kép, és szép szine lesz. viszont ebben a 16:9-esben szélesvászonú. (ennél érthetõbben asszem nemtom leírni😄)
bocs az agyzúzást 😛

PoisonChihuahua
Hát megmondom õszintén én ilyet még nem hallottam. De most már csakazértis megpróbálom kitalálni. Pontosítsunk még jobban, hogy érted azt hogy nem tiszta 4:3-on? A tévéd alapból normál vagy szélesvásznú? Pontosan milyen kábellel csatlakozatod a PS2-t a tv-hez?
Kazuma92
akkor megpróbálom pontosítani :
a tv-m lehet 4:3-as és 16:9-es. Ha 4:3-ason van, akkor nem szélesvásznú, de nem tiszta teljesen a kép. ha 16:9-en van akkor szélesvásznú, viszont tökéletesen tiszta.
Azt nem lehet megoldani hogy nem szélesvásznom tiszta kép?

PoisonChihuahua
Nem igazán tiszta mit mondassz? A tv-d 16:9-es vagy a kép 16:9-ben jelenik meg és nem tudod állítani vagy mi?
Értem, és a hdd-n lévõ imagefájlban(iso fájlformátum??) lévõ játékokat is ezzel lehet megnyitni?

Kazuma92
RGB kábelen csak 16:9-es felbontáson lehet ien isten képe? vagy meglehet vhogy oldani hogy isten kép de teljes képernyõ?

PoisonChihuahua
SMS: Simple Media Player - Médialejátszó (MP3, DivX, stb.)
UlaunchElf: Komplett fájlkezelõ program (pendrive, memkari, HDD, hálózat) Ezenkívül képes .elf kiterjesztésû fájlok (PS2-re írt progik) futtatására, van benne képnézegetõ és szövegszerkesztõ (nagyon alap).

Egyébként a Ulaunchelf azon funkciója, hogy .elf-eket indít logikusan nem szükséges ha a chip memkariról el tudja indítani. Persze azt megteheted, hogy a gép indításakor a chip elindítja a UlaunchELF-et (mert ugye az is egy .elf progi) és utána onnan indítassz el manuálisan más programokat, de ennek így persze semmi értelme.<#idiota>

Tukko: a Super Nintendo emu valóban egészen jó, én a Sima NES-re gondoltam (írtam is, a neve: InfoNES).
Köszi szépen. Mindent értek :-) Már csak arra lennék kiváncsi, h a SMS, és a Ulaunch mire való? HDloader gondolom merevlemezekre vonatkozik

Divx-et az összes chipelt gép tud elvileg, bár volt olyan gépem (még az õsrégi idõkben,) ami nem szerette a menet közbeni lemezcserét, szóval a divx lejátszó programot elinditotta, de már lemezt nem tudtam cserélni, mert nem olvasta be. De ilyen már nincs sztem! Igen a modbo760 tud boot-ni közvetlen memkártyárol és hhd-rõl is, sõt memkártyáról 3 féle dolgot lehet bottolni 3 gomb segitségével pl. felmásolunk egy SMS-t, egy HDLoader, és egy Ulaunch-ot és az bootoljuk be ami épp kell! Psx játékot is futtat, nem kell semmi hókuszpókusz, berakod és megy!
Ezenkívûl még ezek a stuff-ok vannak(angol):

PS2 SCREEN FIX : OFF : Disables PS2 video fix.

COLOR : Games will be output on their original video mode (PAL/NTSC)
with color correction applied to match your PS2 region.

PAL : Force video mode to PAL

NTSC : Force video mode to NTSC

PAL60 : Force all games to NTSC with color correction.
Games will run faster but screen might need adjusting.

VGA : Enable 640x480 VGA mode.

Y SCREEN FIX : OFF : Y screen position fix is disabled.

AUTO : Y position fix enabled with default settings.
Should be fine for most television sets.

+/- N : Fine tune Y position.
Positive values move the screen down, Negative values move it up.

PSX SCREEN FIX : ON/OFF : Enable/Disable PSX screen fix

PSX MULTI DISK : ON/OFF : Enable/Disable PSX multi disk support

MC16 PATCH : ON/OFF : Enable/Disable D4TEL memory card support

ATAD AUTO PATCH : ON/OFF : Enable/Disable ATAD auto patch

MACROVISION FIX : ON/OFF : Enable/Disable Macrovision patch

GREEN FIX : ON/OFF : Enable/Disable green correction on DVD movies

DVD VIDEO REGION : 1..8 : Selects the DVD player region.
Use it to match the corresponding region on RCE protected discs.

DVD9 DL SUPPORT : ON/OFF : Enable/Disable Double Layer patch

BOOT MODE : AUTO : Normal behaviour. All discs wil autoboot.

FAST : FastBoot.
Same as pressing SELECT on boot.

INFMAN : Execute Infinity Manager on mc0:
Same as Pressing TRIANGLE on boot.

DEV1 : Execute BOOT.ELF on mc0:
Same as Pressing R1 on boot.

DEV2 : Execute BOOT.ELF on HDD
Same as Pressing L1 on boot.

DVDV : Force DVD video mode.
Same as Pressing CIRCLE on boot.

PAD DETECT TIME : 2..10 : Select time to wait for connected pad on boot.
Only useful if pad is left unconnected.

BOOT LOGO : ON/OFF : Enable/Disable Matrix boot logo.

Jah és köszönöm szépen a válaszokat :-)

Tehát akkor sok funkció függ a chiptõl? Modbo 760 mit tud? Divx? Tud bootolni memóriakártyáról/pendriveról? PSX-es gameket is tud?

Ps2, ha játszani akarsz! Xbox, ha egy média centert akarsz. Amugy van ps2-re tökéletes Super Nintedo emulátor lehet benne menteni is (nem tudom miért irta PoisonChihuahua, hogy nem valami használható, ez hülyeség), romokat pedig lehet lemezrõl, Hdd-rõl, pendrive-ról és ps2-es memoria kártyáról is futtani chiptõl fügetlenül, persze akkor kell az emulátor inditásához egy inditólemez, ha a chip nem tud Memkártyáról, hdd-rõl, vagy pendrivról programokat bootolni! A DMS tényleg jó chip és tényleg nem nagyon használják (ha kell esetleg tudok, de 10K felett van maga a chip ára), de sztem fölösleges is! Itthon sztem egy Modbo760-ast vagy egy DUO3 gold-ot rakas bele, ha van választás! Én szeretem a Modbo760-at mert egy Matrix klón, tud minent amit egy chip tudhat(az átlag felhasználói szintnél jóval többet), de valaki nem szereti!

PoisonChihuahua
"PS2-vel van lehetõség divx-es filmek lejátszására?"
- Igen, SMS Player nrvû programmal.

"usb-re kötve olvas külsõ vinyót, pen drive-ot? Ezekrõl képes filmet, lemezképfájlt beolvasni?"
- Igen, a fent említett progi tudja kezelni a HDD-t, pendrive-ot.
Lemezképfájlokhoz pedig a HD Advance nevû program kell.

"láttam pár helyen, hogy lehet régi nintendos játékokat (pl mario) játszani, ezeket meg lehet oldani memóriakártyáról?"
- Emulátorral igen (InfoNES) de nem valami használható, picit lassú nem lehet benne menteni, szóval érdemes kipróbálni csak úgy a móka kedvéért, de szerintem jobban jársz egy PC (esetleg PSP-s ha van) emulátorral. Futtatásukat igen, meg lehet oldani kártyáról, ha a chip ami a gépben van képes erre (jobb chipeknek van ilyen funkciója).

"chip-bõl melyik a legjobb szerinted?"
- DMS chipeknek elég jó hírük van, de itthon ilyet tuti nem kapsz (ergo, csak külföldrõl rendeléssel, vagy valaki behozza neked).

"x-box vs. ps2? :-)"

- Ebbe inkább ne menjünk bele...