PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Graphitman
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
tud valaki segíteni, ps2 modbo chippel viszi a forza 2 (xbox 360)
Elõre is köszi.
MP3-at lejátszik? Pl felírom DVD-re stb...
Mp3-at ( mondjuk pendriveról ) lejátszika PS3?
egyszer véletlen akkor kapcsoltam ki a ps2-t, miközbe mentett (amikor kiírja hogy ne kapcsód ki) nem lett semmi baja, csak mindennek cseszhettem a mentését..
-----------------------------------------------------------------------
az rgb márkáját már nemtommegmondani😄 (tesco 1000 ft-s xD-- de nem gazdaságos)
a tv-m sima tv, ami támogatja az rgb-t és viszi az ntsc-t.
Tudnátok segíteni??Olyan gondom van hogy van egy chippelt Ps2 slim-em.Modbo-735 chip van benne.Az a gondom hogy valami oknál fogva a memória kátyáról nem akarja törölni sehogy se a mentéseket.Azért akarnám törölni mert már nincs rajta hely.8Mb-os eredeti sony memória kátya.Hiába lépek a browser menübe és rá a memória kártya ikonra kiírja hogy loading aztán megfagy!!!Újonan vettem a memória kártyát is!Ja és az a pláne az egészben hogy ha elindítok egy játékot akkor a memóri kártyáról vissza tölti a mentéseket!Szóval nem értem hogy most mi van...Valakinek van valami ötlete
szal : RGB kábellel csatlakoztatom a tv-hez. 4:3-an normális a kép, mintha a gyári sima kábellel lenne bekötve. de ha a tv-t átállítom 16:9-esre, akkor nagyon tiszta lesz a kép, és szép szine lesz. viszont ebben a 16:9-esben szélesvászonú. (ennél érthetõbben asszem nemtom leírni😄)
bocs az agyzúzást 😛
a tv-m lehet 4:3-as és 16:9-es. Ha 4:3-ason van, akkor nem szélesvásznú, de nem tiszta teljesen a kép. ha 16:9-en van akkor szélesvásznú, viszont tökéletesen tiszta.
Azt nem lehet megoldani hogy nem szélesvásznom tiszta kép?
UlaunchElf: Komplett fájlkezelõ program (pendrive, memkari, HDD, hálózat) Ezenkívül képes .elf kiterjesztésû fájlok (PS2-re írt progik) futtatására, van benne képnézegetõ és szövegszerkesztõ (nagyon alap).
Egyébként a Ulaunchelf azon funkciója, hogy .elf-eket indít logikusan nem szükséges ha a chip memkariról el tudja indítani. Persze azt megteheted, hogy a gép indításakor a chip elindítja a UlaunchELF-et (mert ugye az is egy .elf progi) és utána onnan indítassz el manuálisan más programokat, de ennek így persze semmi értelme.<#idiota>#idiota>
Tukko: a Super Nintendo emu valóban egészen jó, én a Sima NES-re gondoltam (írtam is, a neve: InfoNES).
Ezenkívûl még ezek a stuff-ok vannak(angol):
PS2 SCREEN FIX : OFF : Disables PS2 video fix.
COLOR : Games will be output on their original video mode (PAL/NTSC)
with color correction applied to match your PS2 region.
PAL : Force video mode to PAL
NTSC : Force video mode to NTSC
PAL60 : Force all games to NTSC with color correction.
Games will run faster but screen might need adjusting.
VGA : Enable 640x480 VGA mode.
Y SCREEN FIX : OFF : Y screen position fix is disabled.
AUTO : Y position fix enabled with default settings.
Should be fine for most television sets.
+/- N : Fine tune Y position.
Positive values move the screen down, Negative values move it up.
PSX SCREEN FIX : ON/OFF : Enable/Disable PSX screen fix
PSX MULTI DISK : ON/OFF : Enable/Disable PSX multi disk support
MC16 PATCH : ON/OFF : Enable/Disable D4TEL memory card support
ATAD AUTO PATCH : ON/OFF : Enable/Disable ATAD auto patch
MACROVISION FIX : ON/OFF : Enable/Disable Macrovision patch
GREEN FIX : ON/OFF : Enable/Disable green correction on DVD movies
DVD VIDEO REGION : 1..8 : Selects the DVD player region.
Use it to match the corresponding region on RCE protected discs.
DVD9 DL SUPPORT : ON/OFF : Enable/Disable Double Layer patch
BOOT MODE : AUTO : Normal behaviour. All discs wil autoboot.
FAST : FastBoot.
Same as pressing SELECT on boot.
INFMAN : Execute Infinity Manager on mc0:
Same as Pressing TRIANGLE on boot.
DEV1 : Execute BOOT.ELF on mc0:
Same as Pressing R1 on boot.
DEV2 : Execute BOOT.ELF on HDD
Same as Pressing L1 on boot.
DVDV : Force DVD video mode.
Same as Pressing CIRCLE on boot.
PAD DETECT TIME : 2..10 : Select time to wait for connected pad on boot.
Only useful if pad is left unconnected.
BOOT LOGO : ON/OFF : Enable/Disable Matrix boot logo.
- Igen, SMS Player nrvû programmal.
"usb-re kötve olvas külsõ vinyót, pen drive-ot? Ezekrõl képes filmet, lemezképfájlt beolvasni?"
- Igen, a fent említett progi tudja kezelni a HDD-t, pendrive-ot.
Lemezképfájlokhoz pedig a HD Advance nevû program kell.
"láttam pár helyen, hogy lehet régi nintendos játékokat (pl mario) játszani, ezeket meg lehet oldani memóriakártyáról?"
- Emulátorral igen (InfoNES) de nem valami használható, picit lassú nem lehet benne menteni, szóval érdemes kipróbálni csak úgy a móka kedvéért, de szerintem jobban jársz egy PC (esetleg PSP-s ha van) emulátorral. Futtatásukat igen, meg lehet oldani kártyáról, ha a chip ami a gépben van képes erre (jobb chipeknek van ilyen funkciója).
"chip-bõl melyik a legjobb szerinted?"
- DMS chipeknek elég jó hírük van, de itthon ilyet tuti nem kapsz (ergo, csak külföldrõl rendeléssel, vagy valaki behozza neked).
"x-box vs. ps2? :-)"
- Ebbe inkább ne menjünk bele...